Suntem cu ochii pe voi!

DREAPTA ….. care DREAPTĂ?

De ce nu votez USR Sunt celelalte partide mai bune, fără hoție, corupție, etc? Eu nu fac aici apologia vreunui […]


De ce nu votez USR

Sunt celelalte partide mai bune, fără hoție, corupție, etc? Eu nu fac aici apologia vreunui partid, nici măcar nu scriu împotriva USR, ci împotriva unei ideologii distructive, profund anti-familie, anticreștine.

 1. USR a inițiat legea educației sexuale obligatorii, fără acordul părinților. Stiti ce înseamnă această educație sexuală? Pur și simplu nu o să vă vină să credeți…
 2. USR a fost singurul partid care s-a opus în mod oficial, vocal și agresiv Referendumului pentru Familie. Nici alte partide nu s-au înghesuit să susțină Referendumul pentru Familie, însă măcar nu s-au opus.
 3. USR nu s-a dezis de una dintre “ideoloagele” partidului, care propunea că ar trebui să avem totul la comun – neveste, averi, copii, etc. Un sexo-comunism “cu față USR”…
 4. Dacian Cioloș este foarte agresiv de partea homosexualilor, la Parlamentul European. Acasă este tăcut, dar acolo taie și spânzură.
 5. USR și-a exclus fondatorul când acesta s-a exprimat pro-famillie. De ce urăsc oamenii aceștia familia normală?
 6. USR este o comunitate mică, însă foarte bine organizată, foarte agresivă și extrem de vocală. Modelul vine de la Lenin, de la bolșevici, de la promotorii legii avorturilor în SUA, etc. Astfel de comunități mici, neînsemnate, însa foarte organizate, bine finanțate și foarte vocale au adus distrugeri incomensurabile rasei umane.
 7. Senzația de desconsiderare față de “ceilalți”, alura de “guru”, de “mesia”, de “salvați Romania” este o chestie sectară foarte perfidă. Ideea inoculată este că unii sunt elite, restul sunt pleavă. Unii sunt deștepți, curați și frumoși, alții sunt proști, murdari, hoți, corupți si urâți.
 8. Dacă vor face reclamații la facebook să-mi șteargă această postare sau să-mi blocheze contul, atunci e vorba despre dictatură, lipsă de demnitate în dialogul uman, înjosire de cea mai joasă speță, mârlănie de haită.
 9. Candidatul USR de la Timișoara, Dominic Fritz, mi-a trimis un pliant în poștă. Pe E-mail-ul găsit pe pliant i-am trimis câteva intrebari, legate de poziția lui vis-a-vis de:

– avort

– homosexuali

– familie

Știu că funcția de Primar este mai degrabă administrativă, economică, politică, socială, etc, însă “moralitatea bate filmul”. Marile imperii s-au prăbușit nu datorită administrației, economiei sau politicii proaste, ci în momentul când au pus răul la rang de bine.

Dar ce credeți că mi-a răspuns Dominic Fritz?

Nimic.

Dumnezeu să-l binecuvânteze.

 1. Nu m-a plătit nici Putin, nici Soros, nici Dragnea, nici Lenin sau Maica Tereza să scriu aceste gânduri, ci pur și simplu cred că trebuie să iau atitudine, așa cum probabil și bunicii sau străbunicii noștri luau atitudine în anii 1948, înainte de a se lăsa întunericul comunismului peste România. Ceva asemănător cred că se vrea și acum.

Concluzie

Eu continui să mă rog pentru toți cei înălțați în dregătorii, așa cum mă învață Biblia, inclusiv pentru USR. Mă rog ca toți să se întoarcă la Biblie și la Dumnezeu, din toate partidele, iar Dumnezeu să le dea înțelepciune tuturor celor înălțați în dregătorii, ca să slujească și să conducă treburile cetății în acord cu principiile lui Dumnezeu.

                                                                                                            Ioan Ciobotă

Sursa: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1626162870875480&id=100004453486819

 

3 Comments

 1. Knock

  Pentru daimoni(cu piele de om), nu rugaciune, ci Molifte. Dar cine mai are sange in instalatie sa le citeasca?!

 2. ioanca
 3. Ion

  Extremă stanga? Se militează pentru desființarea totala a proprietății private?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.