Atitudini

Dreptatea și Justiția, cântărite cu „ocaua” calpă a infamului Timmermans

                                        […]

                                 

                                     FRANS TIMMERMANS, DEMISIA!

Declarațiile făcute ieri în cadrul dezbaterilor din „Comisia pentru Libertăți civile, justiție și afaceri interne” a Parlamentului European au umplut paharul răbdării. Să te declari îngrijorat de legi ce n-au produs încă vreun efect, de presupuneri și predicții stupide și vădit subiective, dar să ignori cu nonșalanță rele grave care deja s-au produs, abuzuri concrete, întâmplate și dovedite, asta arată că ești nedemn de funcția pe care o ocupi.
Ce înseamnă „dreptul la un proces echitabil” când hotărârea de condamnare e dată de un judecător obligat să nu divulge inculpatului și avocatului acestuia, o parte din probe?

Ce înseamnă „dreptul la un proces echitabil”, când se aplică proceduri secrete care derogă sau chiar încalcă direct garanțiile procesuale prevăzute de Constituție și lege?
Ce înseamnă „independența magistraților” când procurorii sunt subordonați, prin protocoale secrete, ofițerilor de informații în cadrul unor echipe comune de anchetă penală?

Ce „pași înainte” au fost făcuți când ai în fiecare an sute de persoane achitate pentru că „fapta nu există” și zeci dintre aceste persoane înainte de a fi achitate au fost și în arest preventiv? De ce trebuie apărați de lege cei care au încălcat-o?

Când susții abuzurile, ar trebui să ai măcar decența de a nu o face din postura de prim-vicepreședinte al Comisiei Europene și Comisar european pentru statul de drept și Carta drepturilor fundamentale. Ar trebui să ai bunul-simț de a nu rosti asemenea absurdități în Comisia pentru libertăți civile din Parlamentul European. Ai demonstrat că nu ai nici una, nici alta.

Noi, în România, am mai văzut mentalități ca a ta. În anii ’50. Sunteți puțini, dar în poziții-cheie ale deciziei. O fostă procuroare, școlită doctrinar în cei mai negri ani ai lui Ceaușescu, te aplaudă și gândește ca tine în Parlamentul European. Și mai sunt câțiva.
Totuși, de unde atâta infatuare, atâta aroganță și dispreț la un socialist? Acum înțeleg de ce în țara ta, partidul tău (Partidul Muncii) nu obține nici 6% din voturile cetățenilor. Ei te cunosc mai bine decât te cunosc concetățenii mei.

Te-ai acoperit deja de rușine. Demisionează, Frans Timmermans! Urgent!

                                                                                                               Șerban NICOLAE

5 Comments

 1. Pentru ca să ne păstrăm identitatea, gazele, petrolul, aurul, etc. este o singură soluție:
  ROEXIT.
  Este singura soluție pentru Romania: REFERENDUM PENTRU IEȘIREA ROMÂNIEI DIN UE. URGENT!
  Eu o spun din 2012:
  Vezi link-ul:

  http://valter-cojman.blogspot.com/2012/08/oare-ce-cautam-in-ue-oare-mai-trebuie.html

 2. Marian
 3. adria

  Frans Timmermans, vicepreședintele CE, cel mai puternic oficial UE de la Bruxelles (și cel mai periculos), este cel care, printre multe altele, a redactat Constituția UE (respinsă de Franța și Olanda) rebotezată mai târziu Tratatul de la Lisabona, a condus ancheta în cazul prăbușirii avionului MH17 și presează Polonia (și România acum) să nu-și modifice sistemul judiciar.

  Oficialii polonezi îl descriu ca pe un cârcotaș implacabil, pentru catalanii care solicită o separare de Spania el este un ipocrit care predică democrația iar pentru Parlamentul European, el este agentul unui organism executiv excesiv care dorește să ocolească legiuitorul. — https://www.politico.eu/article/frans-timmermans-dying-star-eu-next-big-thing-no-longer/

  Timmermans vrea căsătoria între persoane de același sex recunoscută în toate statele membre: “Comisia ar trebui să meargă mai departe și să încerce să oblige toate statele membre ale UE să accepte fără rezerve căsătoriile între persoane de același sex”, a declarat el la o gală organizată în iunie 2015 la Bruxelles de ILGA-Europe, un fals ONG finanțat aproape integral de către Comisia Europeană.
  Mai multe în foarte interesantul articol https://agendaeurope.wordpress.com/2015/06/30/frans-timmermans-do-you-really-think-it-is-your-task-to-re-define-marriage-and-family-all-over-europe/

  La sfârșitul anului 2015 Timmermans a ținut un discurs în care a spus că Europa nu are voie să rămână în majoritate europeană [adică albă]. “Europa va fi DIVERSӐ până în cele mai îndepărtate locuri, este “destinul nostru sau războiul nostru” a declarat el. — http://www.eutimes.net/2016/03/europe-will-be-diverse-in-its-remotest-places-its-our-destiny-or-war-ec-vice-president/
  “Europa trebuie să accepte diversitatea sau să facă față războiului” — Timmermans în Parlamentul UE: Fără națiuni ! ” — https://www.youtube.com/watch?v=QW6crLuz2tg

  Şi o altă perlă a acestui maniac globalist: “Diversitatea este viitorul lumii” și națiunile est-europene trebuie să se “obișnuiască cu asta”. — http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/hungary/11893375/Hungary-to-EU-migrant-quotas-will-repeat-Western-Europes-failed-attempts-at-multiculturalism.html

 4. babut

  Atîta timp cît e depăsit de respect față de pîrghiile democratice, prin care un popor are dreptul prin referendum sa-si exprime liber votul,ce să zic,nu merită aceea funcție! Cit despre pururi democrație de care se vede este otrăvit,ea se aseamănă cu o dictatură,pumnul in gură unor popoare si cetățenilor săi sau cine stie intr-o zi vom dispărea de pe harta lumii ca civilizație. Va suportăm si prea mult traficul de carne vie asa numitul plan a emigrantilor,doriți chiar sa deveniți Stalin în persoană?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.