Atitudini

După 27 de ani de spălarea creierilor, românilor li se fură țara și ei aplaudă!

  Motto: „Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, […]

 

Motto: „Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşă. De-aceea nu-i de mirare că întreaga noastră dezvoltare mai nouă, n-a avut în vedere conservarea naţionalităţii, ci realizarea unei serii de idei liberale şi egalitare cosmopolite.” (Mihai Eminescu, ziarul „Timpul” din 14 noiembrie 1880)

Se minte non-stop că românii sunt de vină pentru distrugerea și ruinarea țării! Care români? Toate partidele politice de după decembrie 1989 au fost infestate cu alogeni! Primul guvern de după asasinare lui Nicolae Ceaușescu, condus de premierul evreu Petre Roman, a avut  un român și un țigan în componență, restul fiind evrei!!! Toată mass-media românescă, cu 90% proprietari alogeni, este infiltrată cu evrei. Fiecare post de televiziune are cel puțin un evreu ca formator de opinie!

Nicolae Ceaușescu a fost ultimul român care a condus România. Cei care i-au urmat au fost toți alogeni. Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

Klaus Werner Iohannis, președintele alogen al României, face sluj în fața evreilor, fiind decorat de aceștia pentru merite deosebite, adică recunoașterea unui așa-zis holocaust în România, prin care a transformat poporul român în neam de ucigași, bun de plata unor zeci de miliarde de euro ca despăgubiri către statul Israel. Cine aduce acuzele acestea grave? Taman unul al cărui bunic se înrolase în trupele Waffen SS, vestiții ucigași de evrei din Al Doilea Război Mondial! Nici pesedeii nu sunt mai breji. Liviu Dragnea face naveta în Israel ca să ia lumină de la stăpânii lui, iar Gabriela Firea a dat evreilor un palat ultracentral din București pentru „muzeul holocaustului”, de unde o să fim acuzați că suntem un popor de criminali! Acum trădătorii care conduc România nici măcar nu se mai feresc, numesc direct cetățeni israelieni în guvernul României, ca ministrul Ilan Laufer, promovat inițial de postul de televiziune Antena 3. Suntem ca la sfârșitul anilor ’40, când evreii bolșevici conduceau țara și umpleau pușcăriile cu patrioți români!

Unde au fost serviciile secrete, ce au păzit ele în cei 27 de ani de jefuirea a României? Au păzit hoții sau au fost chiar complicii lor! Nici serviciile secrete nu mai aparțin României, ele au devenit sucursale subordonate altor servicii străine. Să nu uităm că prima grijă a președintelui alogen Klaus Werner Iohannis, imediat după înscăunare, a fost să numească alți doi alogeni ca șefi ai principalelor servicii secrete! Cei nominalizați și instalați ca directori la SRI și SIE, evreii Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu, au fost angajați/bursieri ai lui George Soros, a cărei primă directoare în România, alogena Sandra Pralong, este principala consilieră de la Cotroceni. Aceasta stabilește agenda întâlnirilor președintelui cu așa-zisa „societate civilă” și componența participanților: doar oengeurile soroșiste, parte din ele create chiar de ea!

Unde-i dragostea de țară? De ce sunt tefeliștii #rezist lipsiți de sentimentul patriotic? I-ați văzut fluturând în piață steagurile SUA, Israelului, Canadei și UE. I-ați văzut luând apărarea multinaționalelor, la care parte din ei chiar lucrează. I-ați văzut sustinând și votând alogeni ca să ajungă conducători în România. V-ați întrebat de ce aceștia au atrofiat simțul apartenenței naționale, această „amprentă” identitară a neamului nostru, o părticică din „rețeaua” neamului, conexiunea care trebuie să ne unească și să ne facă solidari și puternici în fața altora pe noi, românii?

Pe vremea când Andrei Marga – nu întâmplător clujean, din cuibul de vipere secesioniste! – era ministrul Învățământului și a provocat scandalul manualelor alternative, mulți au fost revoltați că noile manuale de istorie dedicau pagini întregi evreilor Silviu Brucan, Andreea Esca și Mihai Tatulici (vedete ale televiziunii sioniste PRO TV, instrument de imbecilizare în masă al românilor), iar eroii neamului, Mihai Viteazul sau Ștefan cel Mare, aveau dedicate doar câteva fraze.

O colegă jurnalistă m-a întrebat dacă am citit manualul respectiv. Nu-l citisem. Ea, însă, a avut răbdarea și curiozitatea să-l lectureze cap-coadă. Ziarista nu a fost intrigată doar de ducerea în derizoriu a simbolurilor poporului român, ci mai ales de faptul că, după ce a terminat de citit acel manual, a simțit efectiv sentimentul de rușine că aparține acestui popor de „pigmei” care nu a realizat nimic de-a lungul istoriei, conform celor citite în cartea ticăloasă. Asta transmitea și inducea în mentalul elevilor manualul alternativ de istorie: rușinea de a fi român!!! Acest aspect a fost cel mai grav, dar nu l-au sesizat mulți la vremea respectivă!

Cei care s-au încolonat sub stindardele #rezist și #LGBT sunt exact generația manualelor alternative! Scopul pentru care acestea au fost create și impuse în școli de dușmanii României a fost atins.

Românilor le-a fost inoculată ideea că sunt un neam de trădători, leneși, corupți și hoți și de aceea nu sunt capabili să se conducă singuri, musai să fie conduși de alogeni!

Ca să o lămurim pe asta cu „trădarea față de nemți”, pe care continuăm să-i lingușim, ba mai sunt și români dobitoci care sunt tare mândri că sunt conduși de un „neamț”, care a fost numit Gauleiter peste colonie. Doar naivii – ca să nu spun „proștii grămadă”! – pot să creadă că Iohannis a fost ales prin vot. Nemţii ne-au urât dintotdeauna şi ne-au considerat trădători pentru întoarcerea armelor din 23 august 1944, uitând că mai întâi ne-au trădat ei prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), când au dat ungurilor jumătate din teritoriul Transilvaniei. La fel, germanii ne-au trădat şi prin Pactul Ribbentrop – Molotov (23 august 1939) când s-a pecetluit soarta Basarabiei, care a fost răpită de URSS în iunie 1940!

Mai sus am scris despre rolul manualelor alternative de a crea o generație căreia să-i fie rușine de originea ei românească. În paralel cu „lucrătura” aceasta din școli, mass-media condusă 90% de evrei „a muncit” din greu, în special prin intermediul televiziunilor, ca să-i convingă pe români că sunt niște degenerați incapabili, puși numai pe trândăveală și hoții, ceea ce este cu totul fals!

Româncele au fost prezentate ca fiind curve și ahtiate după bani nemunciți, prin transformarea unor țigănci inculte, ca Tonciu, în vedete și „modele” demne de urmat, iar bărbații au fost arătați ca niște bețivi violenți, leneși și hoți. Totodată, românii au fost prezentați ca niște ticăloși care-și omoară pruncii – cazuri izolate de mame vinovate de pruncucid au fost generalizate! – și s-a mintit enorm cu copiii crescuți in orfelinate ale groazei inventate, tocmai ca să apărem în ochii altora ca niște ființe iresponsabile si inumane! Nu mai vorbesc de DNA și așa-zisa „corupție”, de-ți vine să crezi că românii au inventat-o! Culmea este că doar românii sunt cercetați și băgați în pușcării, în timp ce corupătorii străini sunt bine merci și-și văd de jefuirea țării în continuare!

La fel, s-a mințit prin intermediul televiziunilor despre cum ne-au salvat pe noi străinii, despre binefacerile regilor germani, prin rescrierea istoriei și omitere faptelor reprobabile ale veneticilor încoronați și încornorați.

Intoxicarea cu regii germani și „minunile” făcute de ei pentru români este un fals, la care s-a lucrat intens din 1990 încoace. Ba, se pare că „germanii” mult lăudați au fost evrei, conform celor spuse de Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern, afirmații care i-au adus și moartea, aruncată în mod mincinos și infam asupra legionarilor. Afacerea Strousberg, un fel de „Bechtel” pe vremea lui Carol I, prin care statul român a fost păcălit de către nemți cu sume uriașe de bani, prin acte de corupție la nivel înalt, este trecută sub tăcere. La fel, s-a uitat răscoala din 1907 cu mii de răzvrătiți împușcați, când sub Carol I țăranii români trăiau ca în Evul Mediu, țara noastră fiind cea mai înapoiată din Europa. De fapt, Carol I a abdicat, înainte de moarte, fiindcă nu a vrut ca România să lupte împotriva nemților cărora el le rămăsese loial toată viața. Ferdinand a fost un pămapălău care, la fel, s-a opus războiului împotriva nemților și austriecilor, fiind împiedicat să semneze predarea necondiționată a întregii țări (pacea de la Buftea) doar de regina Maria. În fond, singurul „rege bărbat” și care a iubit cu adevărat România a fost… regina Maria. Dar, din păcate pentru cei cu filogermanismul în cap, ea a avut tată englez și mamă rusoaică!

S-au organizat, în scopul promovării străinilor, emisiuni televizate cu clasamente ale celor mai mari„români”, unde s-a încercat impunerea regilor germani pe primele locuri, în detrimentul domnitorilor români. Evreul comunist Richard Wurmbrand, convertit la evanghelism lutheran, un personaj de care nu auzise nici dracu’, a fost scos prin „vot popular” pe locul cinci în acest clasament făcut de niște proști ticăloși și manipulatori pentru alți proști, naivi și manipulabili: https://ro.wikipedia.org/wiki/Mari_rom%C3%A2ni

Alogenii care au condus și conduc România cu sprijinul partidelor politice trădătoare, din 1990 până în prezent, au reușit să golească țara de români ca să creeze spațiu vital pentru alte popoare, care deja ne invadează. Unele fățiș, prin mult trâmbițata migrație a „refugiaților”, altele subtil și mult mai pervers. Departe de mine gândul de a mă erija în oracol, dar tare mă tem că peste foarte puțini ani românii vor deveni străini în țara lor!

                                                                                                                       Marius Albin MARINESCU

17 Comments

 1. Nationalistul

  Moarte alogenilor !!!. Traiasca ROMANIA !!!.

  • congo

   FORTE ADEVARAT!!! daca vrei sa distrugi un popor, perverteste un doue generatii , si gata!

  • Stai, bre, binisor, ce te avanti asa! Am prieteni ne-romani get-beget si nu mi-ar placea sa treaca prin ce zici mata!

 2. Lucian N

  Un articol exceptional, pe care ar trebui sa-l citeasca toti romanii (si sa reflecteze adanc la cele spuse aici). Multumim, domnule Marinescu!

 3. alex

  Exceptional articol, d-le Marinescu! Cele scrise de d-tra, este adevarul adevarat! Trebuie spus, ca o mare parte din vina, o au serviciile secrete, care nu mai apartin romanilor! Chiar nu mai sunt romani adevarati in asa-zisele servicii secrete? Ce mare dreptate are Marele Eminescu in poezia Doina. Dar elita noastra intelectuala este toata vanduta strainilor si nu vede cum tara se prabuseste sub asaltul incultilor, alogenilor, tradatorilor si lasilor! Este stiut faptul ca alogenii s-au infiltrat in toate institutiile noastre statale. Dar stau si ma intreb, chiar nu mai exista romani cu dragoste de tara. care sa iasa in fata si sa coalizeze masele, sa uneasca toate fortele patriotice din aceasta tara si sa trecem la o revolutie adevarata? Chiar ne e frica atat de mult de moarte? Chiar nu l-au citit pe Cosbuc, care spune ca nu-i totuna leu sa mori, ori caine inlantuit? Romanii trebuie sa inteleaga si sa ia aminte la cele spuse de colonelul Teodor Filip, in cartea sa” Dacia ascunsa”: *…Niciodata un popor umil si fricos nu a fost respectat, niciodata un iepure nu este alaturi de lup!….Nu este nimeni in toata Europa care sa aiba o istorie mai frumoasa, mai fantastica si mai fabuloasa, ca a noastra. Noi nu trebuie sa uitam ca suntem aici, pe acest Pamant European primii, inaintea grecilor, italienilor, germanilor sau turcilor, inaintea englezilor sau slavilor….*

 4. floarea-soarelui

  Am foat in excursie in Cipru,in Italia si in Sicilia(stiu ca apartine de Italia)si am ramas surprinsa ca, strainii fac o poveste din fiecare piatra si duc turistii sa le viziteze si scot bani pe asta.Bisericile noastre sunt mult mai variate in frumusete,avem multe monumente istorice lasate in paragina si mult potential,netransformat in fapte turistice. Pacat, ca nu avem la conducere oameni de stat,patrioti adevarati!!

  • Elia rousa

   Asa e nu pasa la nimeni de nimic cazinoul constanta si multe altele se prabusesc ..

 5. Nelu

  Unde nu e justiție, disciplină şi servicii pentru menținerea unui echilibru al culturii şi sănății umane, e haos şi dezastru social.

 6. Gabriel

  Exceptional de curajos si realist acest articol. Cu o exceptie: se vorbeste de evrei in Romania unde au invadat-o iudeolhazarii care au venit in Europa in sec IX. Toti iudeii din Romania sumt de etnie khazara, evreii lui Moise nu au calcat pe la noi. Azi in Israel sunt 95%iudei de origine khazara care au nascocit sionismul echivalentul nazismului si lumea, ONU , UE, SUA tac in mod suspect de complice fiind sub influenta finantelor controlate de iudeokhazari. Noroc ca au scos capul iezuitii care au acelasi scop ca si iudeii , sa conduca lumea si sa stapaneasca finantele mondiale. Acestia uita ca in lume sunt miliarde de chinezi, indieni, rusi, japonezi, germani care nu agreeaza pe iudeokhazari

 7. soare

  Bravos, Domnule MARIUS!
  Acest articol ar trebui preluat de toată mass-media noastră scrisă, pe primele pagini, ca editorial. Desigur, în măsura în care acele publicaţii sunt româneşti. Ticăloşii ăştia, ajutaţi de trădătorii din interiorul ţării, vor – pur şi simplu – să ne creeze o nouă identitate. Dar, vorba aceea: “Nu mor caii când vor câinii!”

 8. Nicolae Ion

  ,,Curat murdar coane Fanica”

 9. Cosmin

  Adevărul ii lasa reci. Lipsa de naționalitate in mentalul colectiv al românilor si frica de a pune mana pe furca si sa alunge pe cei care gestionează averea noastra de pe scaunul puterii ii va obliga pe ruși să acționeze armat în acest teritoriu.

 10. Vasile Zărnescu

  Nu mai utilizați cuvîntul „multinaționale”, fiindcă este un cuvînt fals, născocit pentru a se dezinforma opinia publică, inducîndu-i ideea că firmele respective ar fi înființate prin reprezentarea mai multor națiuni.
  Folosiți doar cuvîntul „trasnaționale”, căci acesta este corect: ele sunt firme care străbat națiunile, trec dincolo de ele, fiind firme private, care adesea, nici nu au sediul într-o „națiune” anume, ci în paradisuri fiscale.
  2. Obișnuiți-vă să nu mai folosiți cuvîntul „evrei”. Acest termen este impus numai în România. În Occident se foloses noțiunile jews, juifs, giudei, Juden – toate provenind din latinescul judaeo/judaei. Am explicat, pe larg, toate acestea în cartea mea, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Ne faceți un deserviciu utilizînd cuvîntul fals „evrei”.
  Pînă vă veți obișnui cu folosirea exclusivă a cuvîntului „jidani”, apelați la forma intermediară „iudei-sefarzi” și „iudei-așkenazi”.
  Și vă mai rog să republicați articolul meu de aici, http://www.justitiarul.ro/cuvantul-jidani-concept-geopolitic-si-istoric/, la rubrica Remember.

  • paul

   Buan ziua domnule Vasile Zărnescu

   incerc sa fac rost de cartea :HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ
   cum pot intra in posesia ei , chiar si in format electronic..

   cu stima
   paul

 11. Dana

  Acesta-i adevărul adevărat. Felicitări pt curajul dv. D-le Marinescu.

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.