Remember

După 30 de ani se va afla adevărul despre genocidul și lovitura de stat din decembrie 1989?!

              Se apropie de sfârșit Anul Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia și al 29–lea an de la […]

 

            Se apropie de sfârșit Anul Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia și al 29–lea an de la lovitura de stat din decembrie 1989.

Nici până la sfârșitul anului 2018 nu s-a aflat și nu este cunoscut Adevărul în legătură cu autorii genocidului din decembrie 1989 și ai loviturii de stat în urma cărora au fost omorâți aproape 1.100 de oameni și au fost rănite circa 3.200 de persoane nevinovate.

Toți Președinții alogeni ai României post-decembriste au promis că vor acționa în timpul mandatului pentru aflarea Adevărului în legătură cu „revoluția” lor din decembrie 1989. Cu toții și-au încheiat mandatele și au avut grijă ca Adevărurile ascunse despre lovitura de stat și genocidul din decembrie 1989 să nu fie cunoscute de Poporul Român!

Foarte greu și cu viteza melcului s-a întocmit un dosar penal în legătură cu genocidul din decembrie 1989 în timpul căruia au fost planificați să fie uciși 60.000 de români. În aproape 30 de ani încă nu s-a ajuns la trimiterea în judecată a câtorva „emanați” foști comuniști și năpârliți în profesori de democrație. Se păstrează tăcerea în privința originii etnice a „emanaților” loviturii de stat din decembrie 1989. Între timp, o parte din ei au decedat, iar la câțiva le-a fost dusă urna cu cenușă în Israel.

Domnul nostru Iisus Hristos a spus că: „Veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi” (In.8.32). Nădăjduim că Bunul Dumnezeu va ajuta Poporul Român să cunoască, în anul 2019, Adevărul și să devină un popor liber.

Candidații care vor participa la alegerile pentru funcția de Președinte al României au șansa și obligația de a spune și răspândi Adevărul în legătură cu lovitura de stat din decembrie 1989 și etapele programate pentru transformarea României într-o colonie în Uniunea Europeană. Candidații alogeni din partea partidelor internaționaliste nu vor acționa pentru cunoașterea Adevărului care să ajute Poporul Român să fie un Popor liber. De aceea, în anul 2019 românii din Țara-Mamă și românii de pretutindeni au șansa să-și aleagă primul Președinte român care să acționeze împreună cu Poporul Român pentru ca România să fie a noastră.

                                                                                                  Dr. Gheorghe Funar

                                                                                Președinte al Partidului România Noastră

                                                                        Candidat la alegerile prezidențiale din anul 2019

                                                                                   Cluj-Napoca, 21 decembrie 2018

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *