Colimator

După ce și-au dat cu ROBOR-ul în cap reciproc, coaliția PSD-ALDE îl susține acum pe adversarul Isărescu pentru un nou mandat de guvernator BNR!

  Mafia financiară transnațională a impus alianței PSD-ALDE să-l susțină pe bancherul-faraon Mugur Isărescu, dar nu a percutat chiar toată […]

 

Mafia financiară transnațională a impus alianței PSD-ALDE să-l susțină pe bancherul-faraon Mugur Isărescu, dar nu a percutat chiar toată gașca

Pentru multă lume nu mai este un secret că finanțele mondiale sunt deținute de aceiași lideri ai iudeo-masoneriei internaționale care se străduiesc să impună omenirii globalizarea, acum prin așa-zisul „progresism” – un melanj hidos și ilogic între neomarxism și neoliberalism –, după ce au ratat același ideal prin „comunism”.

Reprezentantul din România, pe segmentul bancar, al centrului de comandă politico-financiar mondial este khazarul Mugur Isărescu, cel mai vechi guvernator bancar din lume, cu trei decenii petrecute în fruntea Băncii Naționale a României (BNR) – „a României” pe naiba!

Din decembrie 2016, de când PSD-ul a câștigat detașat alegerile europarlamentare și – chipurile – a guvernat, doi emisari ai globaliștilor l-au boicotat și obstrucționat permanent: Klaus Werner Iohannis,  guvernatorul României – numit din exterior Gauleiter peste colonie și Mugur Constantin Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale, instalat în această funcție de oculta mondială din septembrie 1990.

Deși chiar matusalemicul Isărescu – în 1 august va face 70 de anișori – declarase că renunță la un nou mandat din cauza vârstei înaintate, șefii lui îl vor în continuare satrap peste banii statului român, iar pesedeii și aldiștii îl susțin să fie tot el guvernator BNR, probabil până va da colțul și-l vor înmormânta într-o piramidă faraonică, împreună cu toată suita lui de trepăduși și nelipsitul Mare Sfetnic Adrian Vasilescu, alt „tinerel” foarte activ la povețe televizate și mitinguri #rezist, la cei 83 de anișori ai săi.

Liderii PSD și ALDE și-au unit glasurile într-un cor al susținătorilor moșului Isărescu pentru încă un mandat de guvernator al Băncii Naționale a României. Deci, acum nu mai contează că babu’ Mugurel a contrat permanent guvernul PSD-ALDE și a contestat toate inițiativele sau legile acestuia, care aduceau atingere intereselor bancare, fiindcă domnul guvernator a ocrotit permanent băncile străinilor ca pe propriii copii!

Totuși, nu chiar toți membrii celor două partide aflate la guvernare și-au declarat susținerea și iubirea necondiționată pentru cel care i-a beștelit timp de trei ani și jumătate. S-au găsit câteva voci rebele, care au declarat că nu sunt de acord cu această susținere.

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu, care este și secretar al Camerei Deputaților, a declarat ieri, 24 iunie, că nu va vota pentru menţinerea domnlui Mugur Isărescu în funcţia de guvernator al Băncii Naţionale: „Cu siguranţă nu voi vota. Eu am vorbit în nume personal.

Și deputatul PSD Liviu Pleșoianu a avut o reacție de revoltă pe Facebook: „Mugur Isărescu – din nou la BNR. Are, cică, «susținerea Coaliției» pentru un nou mandat. Dar cine e «coaliția» asta!? Dăncilă, Tăriceanu și încă doi oameni de la PSD și de la ALDE!? Pe Zamfir, de la ALDE, l-a întrebat cineva? Pe mine și pe colegii de la PSD ne-a întrebat cineva? Cum era cu «dictatorul», … «democraților»!?

Se pare, conform unor informații din mass-media, că nici senatorii pesediști nu vor să-l susțină pe moșulică și doresc explicații de la premierul Viorica Vasilica Dăncilă pentru schimbarea totală de atitudine față de Isărescu, printre cei mai vocali contestatari ai veșnicului muguraș bancar ar fi chiar liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae.

Din tabăra ALDE, după ce însuși Tăriceanu a declarat public susținerea pentru Isărescu, ex-europarlamentarul european  Norica Nicolai a scris pe pagina sa de Facebook:

Când băncile străine câștigă în România de trei ori mai mult decât media câștigurilor din UE, este… bine ca Mugur Isărescu să rămână guvernatorul Băncii Naționale, fiind probabil singurul om cu adevărat «de neînlocuit» în această țară. Nu știu dacă domnul Isărescu, care spunea că se mai gândește la un post de guvernator, se gândea cu adevărat la un nou mandat, dar cu siguranță există multe interese și mulți actori care se gândesc la «ce e bine».

Sunt două lucruri certe în ecuația asta. Primul: binele este relativ. Al doilea: binele unora nu este întotdeauna binele comun. Ceea ce este bine pentru unii nu este bine și pentru români, care sunt deseori nevoiți să semneze clauze abuzive dacă au nevoie de un cont în bancă sau de un împrumut.

Aștept o clarificare de la domnul Isărescu în care să ne spună dacă în viitorul mandat pe care și-l propune, are vreo soluție pentru a opri această meteahnă a băncilor din țara noastră de a-și umple buzunarele pe seama românilor.

I s-a alăturat, tot pe Facebook și senatorul ALDE Daniel Catalin Zamfir: „Presiunea constantă pe care Mugur Isărescu a făcut-o asupra Guvernului a dat roade.Într-un moment nu tocmai ușor pentru Guvern, încolțit din toate părțile, Ayatollah-ului îi reușește din nou. Manipularea de a pune în cârca guvernului inflația a reușit și ea, deși este răspunderea BNR. Cel mai longeviv Guvernator de pe planetă își trece în palmares următoarele:
1. Cea mai îndatorată populație din UE;
2. Cel mai mic grad de intermediere financiară din UE – de zece ori sub mediaeuropeană!
3. Românii plătesc costuri triple cu creditarea față de media europeană, în timp ce băncile străine au profituri triple față de media europeană;
3. A impus un ROBOR netransparent, «umflând» ratele românilor.
Toate astea, bineînțeles, în numele stabilității financiare, pe care iată, toată Europa o apreciază. E limpede cred, pentru toată lumea, de ce nu-l lasă oamenii ăștia să plece.
România va rămâne în continuare un El Dorado pentru băncile străine. Cred în continuare că personajul e unul expirat, care a făcut rău României și din păcate va mai face.
Eu vă asigur că rămân același: voi vota împotriva lui Isărescu și sper sa fie mulți parlamentari care să facă la fel.

                                                                                                Marius Albin MARINESCU

PS: Cele scrise despre susținerea coaliției PSD-ALDE de către deputatul Liviu Pleșoianu reprezintă un fragment din finalul unei postări mai ample, care merită reprodusă integral, cu mențiunea că sublinierile îmi aparțin:

Aseară, urmărind-o pe doamna Dăncilă încurcându-se în cuvinte când a fost întrebată despre «statul paralel», m-am lămurit definitiv: acest partid e pe cale a fi predat cu arme și muniții! E limpede pentru mine, e limpede pentru miile de oameni care îmi scriu și care sunt revoltați. Prin urmare, am hotărât să nu o las singură pe doamna Dăncilă la acest Congres. Voi candida pentru funcția de președinte al partidului. Unii oamenii vor vota așa cum sunt mandatați, alții vor vota așa cum simt. Vom vedea… Cert este un lucru: voi VORBI la acest Congres pentru toți oamenii care cred în noi, pentru toți oamenii care au nevoie de o voce cu ajutorul căreia să se facă auziți!

Lucrurile sunt destul de clare pentru toată lumea: Viorica Dăncilă – premierul care urca împreună cu mine pe scenă anul trecut și striga cu patos împotriva Statului Paralel – s-a dat de trei ori peste cap și s-a transformat, ca în basm, într-o nouă ființă. A ajuns să spună aseară, întrebată de Răzvan Dumitrescu dacă există un stat paralel, că nu se poate exprima și că «părerile sunt împărțite»…

Ana Birchall ocupă postul de la Justiție. Doamna Birchall nu are timp să vorbească despre protocoalele secrete cu Procurorul General al SUA, dar are timp să-mi scrie mie în timpul unei emisiuni și să mă amenințe cu «măsuri legale» în caz că o mai critic…

Mugur Isărescu – din nou la BNR. Are, cică, «susținerea Coaliției» pentru un nou mandat. Dar cine e «coaliția» asta!? Dăncilă, Tăriceanu și încă doi oameni de la PSD și de la ALDE!? Pe Zamfir, de la ALDE, l-a întrebat cineva? Pe mine și pe colegii de la PSD ne-a întrebat cineva? Cum era cu «dictatorul», … «democraților»!?” (Liviu Plesoianu)

1 Comment

  1. gigimutu

    Jigodia asta de jadan,

    iar el mai, sa stea pina moare la bnr, pai mai lasati-ne mai in p…a mea in pace, da ce, alti oameni capabili nu gasiti in toata Romania?

    la pensie nea muguras, ca ne-ai lasat cu buzunarele goale, masonul pu…ii mele!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.