Atitudini

După două suspendări prin decizii ANCOM, o nouă tentativă de suprimare a site-ului justitiarul.ro! De data aceasta prin atac informatic

                                        […]

 

                                          COMUNICAT

Site-ul justitiarul.ro a fost supus unor atacuri informatice masive în cascadă în cursul zilei de 21 mai, fără a avea însă efectul scontat de inițiatori, adică împiedicarea accesului persoanelor la un anumit tip de conținut, total diferit de textele propagandei sistemului difuzate de mass-media coruptă.

Baza de date nu a fost afectată. Atacul cibernetic a fost de tip Distributed Denial-of-Service (DDoS) prin aflux masiv de trafic suspect, adică o încercare frauduloasă de a bloca site-ul. Scopul unui DDoS este de a supraîncărca serverul de găzduire. Datele revistei „Justițiarul” sunt oricum stocate pe mai multe servere din întreaga lume, așa că este imposibilă eliminarea arhivei conținând dovezile tuturor faptelor penale comise de familia Iohannis în goana ei după îmbogățire și obținerea puterii. Și nu sunt dovezi doar despre nemernicul impostor Klaus Werner Iohannis, ci și despre alți ticăloși care au devalizat România.

Echipa tehnică a suspendat accesul la site-ul justitiarul.ro în seara zilei de 21.05.2020 pentru 24 de ore în vederea unei revizii generale și a unor modificări suplimentare de protecție. În perioada respectivă, a fost activat site-ul justitiarul.press ca dublură funcțională până la finalizarea modificărilor de pe site-ul principal.

Sistemul încearcă să ne pună „botniță” pe diverse căi, ba prin măsurile abuzive al Grupului de Comunicare Strategică, Ministerul de Interne și ANCOM – dulăii regimului totalitar impus de dictatura iohannistă, ba prin atacuri informatice directe asupra serverului care ne găzduiește site-ul. Am demonstrat că suntem pregătiți și ripostăm cu succes la toate ticăloșiile acestor nemernici. Suntem prea căliți în luptele cu sistemul, așa că „terminatorii” vor fi dezamăgiți că nu o să stăm supuși la tăiere, la fel ca oile din turma creierelor spălate!

                                                       Marius Albin MARINESCU, redactor-șef „Justițiarul”

5 Comments

 1. Bgd

  La asta m-am gandit ieri si asa era. Willkomen in Securistan

 2. Dan Stoian

  Bravo, d-le redactor-șef! Aratati-le securiștilor ce înseamnă forța unei adevărate prese libere și neinregimentata.

 3. AST

  hehe, si ortodox info a fost atacat. ce au aceste 2 site-uri in bazele lor de au determina astfel de atacuri?

 4. alex

  Felicitari, d-le Director! Nu va lasati, dictatura iohannista va cadea pana la urma! Atacurile se vor dezlantui si pe mai departe, totul este sa nu ne lasam! Credeti-ma, nu ma mai uit demult la televiziunile sistemului, dar citesc cu nesat revistele ” Justiarul” si “Incorectpolitic”. Singura televiziune pe care o vizionez este “NasulTV”!

 5. un mizantrop

  Panarama “fake news” si restrictionarea drepturilor constitutionale in Romania se dovedeste a fi o afacere, nemijlocit, iohanista…nu-i intereseaza nicio teorie conspirationista, nicio controversa legata de pandemie, ori de negarea ei…singura lor preocupare e puparea in cur a cotrocenistului si satisfacerea razgaielilor lui penibile…Asta se baga-n poza, cum Ceausescu nu-si imagina ca se poate si asta nici nu e un lucru rau, ne usureaza sarcina de a identifica vinovatii pentru distrugerea economica si transformarea Romaniei intr-o ferrma de aprovizionare a nesatuilor sponsori…Dupa ce va trece valul isteric, ne vom trezi, statistic cu un genocid (real) determinat de refuzul (prin lege!) acordarii ingrijirilor medicale altora decat “infectatilor” si, ca sa fie paralela cu procesul ceusist completa, vor fi acuzati si de profanare de cadavre, pentru ca nu stiu cati din cei inchisi in sicrie cu doi litri de formol, au acte doveditoare de molima…apoi, inca, n-avem baza legala a starii de urgenta/alerta, pana la ora asta Ministerul Sanatatii nedand ordinul ala care sa arate numarul de infectati, progresia de raspandire, sa indreptateasca declararea unei epidemii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.