Colimator

După moaştele sfântului Klaus, propaganda a scos pe tarabă şi ciolanele soţiei

    După ce liberalii l-au plimbat pe Klaus Iohannis ca pe nişte sfinte moaşte cu alai de jurnalişti lăudători prin […]

    După ce liberalii l-au plimbat pe Klaus Iohannis ca pe nişte sfinte moaşte cu alai de jurnalişti lăudători prin toată ţara, în campania electorală de la alegerile europarlamentare, zilele trecute, ca la un semnal ocult, întreaga presă a început promovarea soţiei lui Klaus Iohannis cu titluri împănate de superlative. Iată câteva din aceste titluri bombastice: „Carmen Iohannis, cea mai frumoasă soţie de politician”, „Cea mai frumoasă viitoare primă doamnă”, „Cât de atrăgătoare este Carmen, soţia lui Klaus Iohannis” şi altele formate pe acelaşi calapod, toate aceste osanale fiind însoţite de fotografiile pe care le prezentăm şi noi mai jos.

carmen_1carmen-2

   Baiul este că fotografiile prezentate ca fiind recente, în care madam Carmen Iohannis îşi expune cracii într-un mod dezinvolt, datează din luna iunie a anului 2008 şi între timp, după exact şase ani, „Frau” soţie a devenit puţin mai mamaie ca aspect fizic, la cei 53 de ani pe care-i are acuma. Unele persoane din cele două imagini au decedat între timp! Fotografiile respective, cu Sharon Stone de Heramnnshit, au fost realizate de o publicaţie sibiană în seara alegerilor locale, la sediul FDGR din Sibiu, iar toţi cei din fotografie erau cu ochii pe o emisiune locală de televiziune care prezenta rezultatele exit-poll după ora 21, la închiderea secţiilor de votare. Fotografiile cu pricina au stat, în iunie 2006, doar câteva zile pe site-ul publicaţiei cu pricina, fiind şterse la porunca lui Klaus Iohannis, fiind considerate la vremea respectivă prea vulgare şi neconcordante cu atitudinea unei soţii de primar proaspăt reales. Iată că acum acelaşi Klaus Iohannis a dat ordin ca aceleaşi fotografii să fie distribuite presei centrale pentru promovarea cuplului „prezidenţial”.

Punem gratuit la dispoziţia propagandei iohanusiene o fotografie cu Carmen Iohannis de vremea cînd era elvă şi se numea Gamen Georgeta Lăzurca. Tabloul se fală la loc de cinste, la intrarea în pod şi lângă buda familiei Lăzurca.

Punem gratuit la dispoziţia propagandei iohanusiene o fotografie cu Carmen Iohannis de pe vremea când era elevă şi se numea Carmen Georgeta Lăzurca. Tabloul se află la loc de cinste, pe scările care duc în pod şi lângă buda familiei Lăzurca.

    Fiind într-o adevărată goană pentru dobândirea de notorietate, dar şi pentru o confecţionarea unei imagini pozitive, iată că Herr Iohannis Klaus Werner şi-a călcat pe inimă şi a participat pentru prima oară la nişte ceremonii naţionale! Astfel, acesta a zgâlţâit colacul alături de alţi politicieni locali la Cimitirul Eroilor din Sibiu, despre care publicaţia noastră scria, cu ani, în urmă că este ţinut în paragină de acelaşi primar sibian. Iohannis a dat cu flit întotdeauna ceremoniilor patriotice, el neparticipând în nici un an la manifestările prilejuite de Ziua Naţională, în 1 Decembrie, desfăşurate de-a lungul timpului la Sibiu.

ziua eroilor micasanta-klaus-iohannis-262639

  În aceeaşi conjunctură, ca să pară cât mai patriot şi aproape de valorile naţionale, Klaus Iohannis a încurajat-o pe propriul site pe Simona Halep înaintea finalei de la Roland Garros, dar cu o mare întârziere, conform site-ului  http://www.pesurse.ro/

    După o săptămână în care a bătut recordurile de apariţii la posturile naţionale de televiziune, primarul sibian şi preşedinte interimar al PNL-ului a încheiat apoteotic duminică, 8 iunie, la emisiunea „După 20 de ani”: „Eu cred că în momentul în care se află PNL acum şi în general, aş spune dreapta româneasca, este nevoie de un candidat. În situaţia în care ne aflăm acum în această săptămâna, avem nevoie de un candidat care este şi cunoscut şi bine profilat, care are parte şi de o încredere rezonabilă din partea electoratului. Este posibil ca eu să fiu acest candidat. Am ajuns de comun acord la concluzia că eu aş fi o soluţie. Este o situaţie nouă, la care trebuie să facem faţă.” După ce o scaldă cu „eu cred” şi „este posibil”, Iohannis scoate pe goarnă exact ce doreşte el să ajungă: „eu aş fi o soluţie”! Reamintim că exact la aceeaşi emisiune, Crin Antonescu, cel de sub care a tras Klaus preşul ca să-i ia locul, afirmase în urmă cu ceva timp că Herr Iohannis are şi cetăţenie germană: „(…) câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis (…)” (http://www.romaniatv.net/crin-antonescu-arunca-in-aer-usl-mai-devreme-sau-mai-tarziu-klaus-iohannis-va-fi-premier-in-locul-lui-ponta_128519.html#ixzz2u8L8UnT0)

  În aceeaşi emisiune, cu iz electoral, Klaus Iohannis a afirmat că se consideră ca făcând parte din clasa de mijloc! Dacă un om cu cinci case şi un apartament – nu trei  case şi trei apartamente, cum eronat s-a prezentat în emisiune! – şi cu concedii anuale în Caraibe şi Florida sau shopping periodic la Viena face parte din clasa de mijloc, înseamnă că „neamţul”, în fond sas oportunist şi balcanizat, ne ia de proşti pe toţi! Câţi dintre cei care citesc acest articol,  aparţinând clasei de mijloc, au cinci case şi un apartament, conduc un autoturism BMW ultimul tip, îşi permit să facă aproape săptămânal cumpărături la Viena şi se bronzează anual în Republica Dominicană sau la Miami?

   Klaus Iohannis a vorbit şi despre continuarea luptei împotriva corupţiei, taman el care a năşit o serie de retrocedări ilegale de imobile către mafia imobiliară şi către o asociaţie hitleristă reactivată tot de el la Sibiu (http://www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retrocedari-ilegale-catre-fdgr-succesor-al-organizatiei-naziste-grupul-etnic-german-i/). De asemenea, luptătorul anticorupţie, Iohannis Klaus Werner, mai are un dosar de cercetare penală la Parchetul general pentru conflict de interese, el încredinţând contracte pe bani publici, ca primar, unei tipografii aparţinând FDGR-ului, al cărui preşedinte era tot dânsul la data respectivă! În plus, recent, mai precis în data de 16 mai 2014, Klaus Iohannis a pierdut în instanţă al doilea imobil obţinut prin uz de fals, conform sentinţei civile a Tribunalului Braşov (http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-a-pierdut-in-instanta-al-doilea-imobil-obtinut-prin-uz-de-fals/ ). Se atestă, printr-o sentinţă civila, că Iohannis a sustras statului roman două imobile prin uz de fals! Deci, este o dovada, autentificată de justiţie, ca Iohannis este un escroc, la fel ca şi nevastă-sa ori soacră-sa! Klaus Iohannis a fost implicat – de netăgăduit! – şi în trafic internaţional de copii, la începutul anilor ’90: http://www.justitiarul.ro/este-incontestabila-implicarea-lui-klaus-werner-iohannis-in-traficul-international-de-copii-mai-traiesc-acei-copii/. Acesta este adevărul nefardat despre marele luptător împotriva corupţiei!

  Dacă românii vor vota ca Iohannis Klaus Werner să devină preşedintele României, atunci o să fim conduşi de un sas  – nu neamţ! – corupt şi şantajabil,cu dublă cetăţenie, de religie protestantă şi fără copii – bine că i-a vândut pe ai altora! Atunci, de ce să nu alegem direct un ungur cu bube în cap” în fruntea ţării fiindcă se încadrează exact în acelaşi tipar, ca să fie treaba oablă, cum spun ardelenii? Sau ca să fim şi mai „liberi şi democraţi”, de ce să nu-l ascultăm pe deputatul măscărici Remus Cernea? Acesta a afirmat: „România va fi cu adevărat liberă şi democratică atunci când va avea preşedinte o femeie romă, lesbiană şi atee”. Nu ştiu de ce mai stă pe gânduri alegătorul român?

                                                                                                        Marius Albin MARINESCU

3 Comments

 1. anti

  Dupa actiunile ei legate de adoptiile de copii,drumurile repetate in Canada,Carmen Johannis se caracterizeaza singura:o femeie lacoma,lipsita de scrupule!
  Cred ca ea a avut aceste initiative ilegale si l-a cooptat si pe sotul ei!
  Nici pe departe nu este frumoasa!
  Frumusetea este si ceea ce exprima figura unui om!
  Si aceasta domna este o nesuferita,dorinta de parvenire scrie pe fruntea ei!

 2. popescu

  Din pacate o taranca ne va fi prima doamna! Care la aproape 60 de ani ne arata in fata …fundul ..ne priveste dispretuitor …O taranca ce se crede la 60 de ani de 30 ! Picioarele ca picioarele dar fata e de patura! Rusine mamaie !

 3. Șelaru Constantin-Ștefan

  Așa este, Iohannis este un infractor dovedit și cu asta ce-am făcut? Presa îi dezvăluie mereu infracțiunile, probele abundă iar noi suntem din ce în ce mai bine documentați. Și, cu asta ce-am făcut? Se dorește cumva reeditarea istoriei lui Băsescu, adică UNICUL exonerat de orice răspundere?! Afară de Merkel și loja masonică germană, cine-l mai susține pe Iohannis care, evident sigur pe proptelele lui fură cu indiferență? Dar oare cum și de către cine va putea fi trezit poporul român din această letargie morbidă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.