Observator

Dușmani ai României (I)

    Gabriel Andreescu, membru co-fondator al GDS, prima oficină sionistă din România democrată, înființată imediat după chestia aceea din […]

 

 

Gabriel Andreescu, membru co-fondator al GDS, prima oficină sionistă din România democrată, înființată imediat după chestia aceea din decembrie 1989 cu banii lui George Soros și cu sprijinul lui Silviu Brucan, care le-a asigurat acel spațiu minunat pe Calea Victoriei, unde vara au în curte și o cîrciumă (cîrciumă unde, de la o masă, Nicușor Dan privea cu nesaț la TV rezultatele preliminare ale alegerilor locale din 2016), scriitor entuziast la revista „22” a aceleași oficine, care declara că a fost primul român care a scris despre holocaustul savîrșit de români împotriva evreilor din Transnistria, a luar o pleasnă peste ochi chiar de la prietenii sai!

http://www.flux24.ro/mana-lunga-a-institutului-elie-wiesel-mircea-vulcanescu-si-o-rapida-reglare-de-conturi-in-snspa/

Gabriel Andreescu a publicat un articol despre condamnarea nedreaptă a lui Mircea Vulcănescu, un mare intelectual român, mort la 48 de ani în temniță, În perioada 1928-1933, Mircea Vulcănescu a publicat diferite articole în ziarul legionar „Cuvîntul”, dar nu am cunostință să fi fost legionar, cu atît mai mult cu cît după rebeliunea legionară, Ion Antonescu l-a cooptat în noul Cabinet ca subsecretar la finanțe în locul lui Constantin Papanace. Vulcănescu a fost condamnat, în calitate de subsecretar de stat la finanțe, pentru crime de război! În această logică strîmbă, îmi este teamă că mult prea mulți foști membri ai guvernului israelian ar trebui condamnați pentru crime de război întrucît cabinetul în care s-au aflat a hotărît ocuparea (prin crime de război) a peninsulei Sinai, a Înălțimilor Golan, a teritoriilor palestiniene.

Gabriel Andreescu a simțit pe propria lui piele ce înseamnă conceptul de „tovarăș de drum”, concept care presupunea ca atunci cînd cineva nu îți mai folosește, scapă de el. GA a avut noroc, pe vremea părinților acuzatorilor săi, „tovarășii de drum”, erau eliminați cu un glonț tras în ceafă. El a fost doar pensionat. La presiunea ICHR, acest gunoi, Cristian Pîrvulescu, decanul facultății de studii politice din cadrul SNSPA (de ce oare în țara asta doar gunoaiele sînt promovate? – ghici, ciupercă, ce-i?) i-a respins cererea de prelungire a activității dupa vîrsta de 65 de ani, deși lui Teodor Meleșcanu, i-a aprobat-o la vîrsta de 76 de ani. Nu știu cum interpretează azi Gabriel Andreescu vechea vorbă românească „bine faci, bine găsești”. După strădaniile lui de decenii în favoarea sionismului, Gabriel Andreescu s-a trezit acuzat de anti-semitism și de revizionism!.

Printre dușmanii României sînt și români get-beget (unii năuci, alții năimiți), dar nu la ei mă voi referi. Mă refer la dușmanii importanți ai României, întîmplător sau nu, evrei. Și aici nu intră Ițic-miner (persoană fictivă, fiindcă nu veți găsi nici unul), Șmuel-hamal (idem), Rașela-tractoristă (idem), Rebeca-ambulanțieră la morgă (idem). Nu, dușmanii României sînt (unii s-au și dus între timp întrucît, după ce și-au îndeplinit misiunea, stăpînul lor i-a chemat în împărăția lui tenebroasă) evrei importanți din România, dar și din întreaga lume. Dușmani ai României nu sînt nici evreii pămînteni, integrați de generații în comunitatea din România, în care nu se simt nici excluși, nici prigoniți.

Dar, să încep cu o precizare. În toate țările lumii există (din diferite motive, unele patologice) mincinoși, în primul rînd politicienii, patronii mass-media și formatorii de opinie. Dar minciuna este specifică evreilor, este prima lor invenție pe plan mondial. Nu poate nimeni să mă acuze de antisemitism, întrucît eu lucrez întotdeauna cu materialul clientului.

Eu nu cred în Pentateuh, dar evreii și-l asumă. Conform iudaismului, primii oameni creați de Iahve (Adam și Eva), au fost evrei, asta înseamnă că primii neascultători (adică păcătoși) din lume au fost evreii, întrucît s-au înfruptat din fructul oprit. Dar mai mult decît atît, primul criminal din lume a fost un evreu, Cain, care din invidie l-a ucis pe fratele lui, Abel, tot după cum primul mincinos din lume a fort tot un evreu, același Cain, care întrebat de Iahve unde este Abel (pe care el tocmai îl ucisese), a răspuns că nu știe. Dar din prima carte a Bibliei, Geneza (sau Facerea – eu nu înțeleg cum bisericile creștine acceptă această minciună evidentă), scrisă (dar nu de Moise) pe cînd nu exista logica aristoteliană, rezultă faptul că primii oameni (adică evreii Adam și Eva) au dat naștere la trei copii dintre care, exceptîndu-l pe răposatul Abel, ceilalți doi s-au căsătorit și au avut la rîndul lor copii.Dar cu cine s-au căsătorit, dacă pe lume nu existau alți oameni? Tot logica aristiteliană ne oferă explicația, și anume faptul că s-au căsătorit cu femei care nu erau oameni, ci goimi (adică, animale care va să zică). De aici, prima mare problemă pentru iudaism – dacă iudeii stabilesc originea lor după originea mamei, asta înseamnă că după moartea evreicei Eva, fiii născuți de nevestele (evident, fără acte) ale fiilor lor, nu mai erau evrei!  Cînd s-au lovit de interpretarea logică a prporiilor lor texte, evreii s-au hotărît să schimbe definiția, și anume ca să fii evreu, nu trebuie să ai neapărat mama evreică, ci este suficient să ai unul dintre bunici evreu. Dar și aici există o hibă – ei nu se gîndesc la faptul că evreii mai practică (foarte des chiar) adulterul, și atunci acel sfert se pierde în mormintele anceștrilor lor?

Trebuie să mai menționez (tot după Vechiul Testament!), că evreii aveau obiceiul să își ucidă proorocii care spuneau adevărul, adică îi criticau pentru încălcarea poruncilor.

Trec de la Vechiul Testament la Noul Testament, scris tot de evrei. Aici, Mîntuitorul îi acuză pe farisei ( Ioan 8.44) că tatăl lor este diavolul și ei vor să împlinească poftele lui. Iar diavolul, este și tatăl minciunii. Eu am scris în mai multe rînduri că sioniștii de azi sînt urmașii fariseilor.

Trec peste faptele nedovedite, dar care vor rămîne de-a pururea nedovedite. Eu am convingerea (pe care am mai exprimat-o și în alte rînduri) că împăratul Nero nu era atît de nebun încît să incendieza Roma pentru a găsi pretext să îi ucidă pe creștini. Era atotputernic, se considera zeu, dacă vroia să îi ucidă pe creștini, o făcea fără justificăti, dar nu avea nici un motiv. Nici creștinii nu aveau nici un motiv să incendieze Roma, le interzicea credința lor. Convingerea mea eate că evreii bogați din Roma (atenție! sîntem pe timpul lui Nero, înainte de Vespasian care și-a trimis fiul, pe Ttitus, să cucerească Ierusalimul și să distrugă templul) au plătit incendierea Romari, urmată de uciderea creștinilor și a Sf.Petru și Pavel. Să nu uităm cuvintele din Noul Testament ((Faptele Apostolilor 13-23) în care se arată că după ce au încercat sa-l lapideze pe Sf. Pavel și nu au reușit, evreii s-au jurat să nu mănînce și să nu bea pînă nu îl vor ucide.

Pe măsură ce au obținut puterea în majoritatea țărilor creștine, evreii au reușit după război să își impună minciunile lor drept adevăruri. Este recunoscut faptul că în perioada celui de-al doilea război mondial mulți evrei nevinovați au avut pe nedrept de suferit (dar nu toți! În Transnistria de pilda au fost transmutați evreii dovediți sau bănuiți colaboratori ai bolșevicilor).

Dar minciunile evreilor au ajuns peste orice limită. Se știe că numărul pretinselor victime din lagărele naziste au scăzut cu milioanele, se știe (dovedit științific chiar de evrei) că nu a existat săpun făcut din evrei, se știe că jurnalul Annei Frank (scris cu pastă de pix pe cînd aceasta nu încă nu exista) este o minciună (și totuși, pentru această negare, cineva a fost condamnat în UE, care susține libertatea de gîndire, a exprimării, a cuvîntului!)

Am citit revoltat la maximum declarațiile unor evrei, care pretindeau că în timpul războiului, soldații români smulgeau de la sînul mamelor lor evreice pruncii, cu care jucau fotbal, pe post de minge! Am citit declarații conform cărora soldații români aruncau prunci evrei în șanțuri sau gropi cu jeratic. Oricine este creștin, își dă seama că nici un soldat român nu putea să facă așa ceva. Dar în același timp, oricine își dă seama că aceste elucubrații nu puteau fi născocite decît de mintea unui evreu, obișnuit cu arderea pruncilor încă de pe vremea invaziei în Canaan. Dacă ar fi să fiu sarcastic, aș putea spune că cine știe, dar poate că fotbalul a fost înventat pentru prima dată acum 3.500 de ani de evrei, nu cu mingea, ci cu copii canaaniți.

                                                                                                                          Dan Cristian IONESCU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.