Opinii

Ecouri la votul pentru europarlamentare

     „STAFIA” LUI DRAGNEA A ÎNVINS! PIERDE ROMÂNIA! După o manipulare mediatică fără precedent, prin care s-a stimulat și […]

 

   „STAFIA” LUI DRAGNEA A ÎNVINS! PIERDE ROMÂNIA!

După o manipulare mediatică fără precedent, prin care s-a stimulat și speculat furia populară împotriva unui (fantasmagoric) simbol al „marii corupții” („stafia” Dragnea ne-a „convins” cât de „periculos” este, pentru Țară, a angaja ilegal doi oameni) s-a votat, masiv, după următoarele „rațiuni”:

Votând împotriva PSD, s-a votat contra celor care au mărit salariile!

Votând cu USR, s-a votat pentru cei care, cu regularitate, au acționat violent, în stradă, împotriva ORDINII DE DREPT, a românismului și a Bisericii Ortodoxe!

Votând cu PNL, s-a pledat pentru un agent electoral TV (Rareș Bogdan) al cărui „program” de reprezentare a României nu este altceva decât o simplă lozincă: „Jos Dragnea”!

Votând afirmativ la „referendumul lui Iohannis”, s-a votat împotriva Constituției României (art.74, alin.2)!

Iar toate acestea s-au făcut, având ca paravan, „justiția”! O JUSTIȚIE… ilegală, pe protocoale, CARE UCIDE!

                                                                                                                    Costel NEACŞU

  ÎNVINGĂTORUL IA TOTUL! PSD TREBUIE SĂ DEPUNĂ MANDATUL!

Orice altă opţiunea, este doar o continuare a coşmarului care a dominat viaţa politică şi societatea românească după ce Iohannis a ajuns președinte. Chiar dacă nu PNL este marele învingător în alegerile de duminică, 26 Mai 2019, Iohannis are acum suficiente argumente pentru a forma „Guvernul meu 2” împreună cu USR.

Dacă mai există decență și onoare, ambițiile personale trebuie ținute în frâu. Asta înseamnă ca PSD să depună mandatul și să anunțe renunțarea la guvernare și alegeri anticipate. Asta mai înseamnă și ca Liviu Dragnea să își anunțe demisia din fruntea PSD, înaintea oricărui verdict în procesul care se poate încheia astăzi! Depunerea mandatului guvernamental va clarifica societatea, viața politică și opțiunile fiecăruia. Este un final de drum, nicidecum sfârșitul!

Suntem în ziua de 27 Mai 2019. Schimbarea este necesară, măcar pentru a înțelege, FIECARE, unde și cât a greșit! Pentru că în mod logic, opţiunea predării totale în mâinile străinilor, opțiunea cătuşelor şi ameninţărilor cu moartea este la fel de dezastruoasă cum este programul pomenilor, nepotismelor și aroganțelor, promovat de PSD. (…)

                                                                                                           Daniel TOMOZEI-DIMIAN

2 Comments

 1. gigimutu

  Stimati domni,

  care ati scris articolele, de acord, singura problema este ca alegatorul roman, care isi mai aduce aminte ce a facut fiecare partid care a mai fost pe la putere si prin parlamentul european, nu prea mai are pe cine vota, partidele nationaliste si candidatii independenti nu prea au sanse, plus ca este si greu pentru ei, in conditiile in care nu primesc subventii din buget pentru campaniile electorale.

  plus spalarea masiva pe creier si manipularea, de rigoare, cu care se fac toate campaniile electorale in Romania.

  asta este, vorba unei carti ” Romania, ca o prada ”.
  mancata de vanduti strainilor, vanduta de mancai strainilor!
  numai bunul Dumnezeu ne mai poate salva de tradatori si de vandutii strainilor!

 2. barney

  Totul se rezuma la bani: pădurile vor fi tăiate cu și mai mult spor, petrolul și gazul vor aduce și mai multe venituri cui trebuie, exploatarea din Marea Neagră va începe în condițiile impuse de cei ce o vor face, corvetele vor fi cumpărate la suprapreț de unde se va spune, imigrantii vor veni cu nemiluita chit că ei vor în Germania, iar ca o cireașa mare și putreda pe tortul de mămăligă spoit cu frișcă vom asista la intemeierea, în mod legal impus, de familii cu membrii de același sex iar copii vor fi nevoiți să învețe despre existența celui de al treilea sex. Progresist nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *