Puncte de vedere

Ei sunt DNA…

    Klauss Werner Iohannis fost PNL, președinte, propus pentru PM USL Ludovic Orban, PNL Raluca Turcan,  PD – PD-L […]

 

 

Klauss Werner Iohannis fost PNL, președinte, propus pentru PM USL

Ludovic Orban, PNL

Raluca Turcan,  PD – PD-L – PNL

Ilie Bolojan,  PNL

Teodor Atanasiu,  PNL

Teodor Stolojan,  PD-L – PNL

Vasile Blaga, PD –- PD-L – PNL

Victor Ponta, PSD

Gabriel Oprea, PDSR – PSD – UNPR

Verestoy Attila, UDMR, membru permanent al Comisiei de Control a SRI

Cezar Preda, PD – PD-L – PNL – membru permanent al Comisiei de Control a SRI

Monica Macovei, PD-L – M 10, autoarea legilor retrocedării, beneficiara campaniilor PD-L.

Laura Codruța Koveși

Cristian Preda, PD-L – PMP – Independent, beneficiar al campaniilor electorale PD-L

Dacian Cioloș – fost ministru, prim-ministru, autor al Hotărârii prin care s-a dat cel mai mare ajutor de stat Multinaționalelor cu capital strain (?!). Adică investițiile străine sunt ținute cu banii statului român; autorul vestitei HG care trebuia să privatizeze toată avuția Statului, de la Portul Constanța, Aeroport, Hidroelectrica, etc.

Cosmin Gușă – coacționar la Realitatea TV, post cu datorii de 24 milioane(!!!) de euro la stat, alături de Măricel Păcuraru, eliberat condiționat din Pușcărie pentru furt din bani publici de vreo patru milioane de euro (acum vedeți de unde atâta avânt în susținerea DNA, care îi acoperă și care nu a făcut recurs)

Ioan Rus – membru PSD, fost ministru de interne PSD, fost ministru al transporturilor PSD

Vasile Dâncu – membru PSD, ideologul Mișcării # Rezist, fost prim-viceprim-ministru în guvernul Cioloș, ideologul Statului Paralel, viitorul președinte-dorit de Haștagieni , al PSD

Clotilde Armand – consilier local USR, afaceri cu statul, CNANDR, de milioane de euro pe autostrada Bechtel și în multe alte locuri.

Rareș Bogdan, omul de casă al grupului de la Cluj și nu numai.

George Maior, membru PSD, ambasador al României în SUA, fost director SRI, pregătit pentru funcția de PM de grupul de la Cluj și de candidat la președinție, la nevoie.

Florian Coldea, adjunct SRI, prietenul intim al Laurei Codruța Koveși, cel care a creat Statul Paralel prin implicarea SRI în justiție, prin comandarea arestărilor și condamnărilor adversarilor incomozi

Zoltan Tesary, controlează piața de cablu din România, patronul RCS-RDS, implicată în grave acte de corupție și al DIGI 24, una din televiziunile portavoce al # Rezist.

Aceștia sunt o mică parte dintre cei pentru care ies în piață Haștagienii, zi de zi, pentru a-i scăpa de pușcărie, pentru a nu fi anchetați, pentru a-i ajuta să preia Puterea în România.

După cum ați văzut, nu am scris despre mulți în dreptul lor, o mică documentare pe internet ajutându-vă. Vă promit însă că despre fiecare în parte, mai ales că despre mulți am vorbit public, o să scriu lucruri mult mai puțin cunoscute, din măruntaiele afacerilor lor și a jocului permanent de a prelua Puterea.

Pe toți îi unesc interesele financiare și faptul că niciunul dintre ei nu va fi pedepsit de justiție pentru ce a făcut, majoritatea dintre ei nefiind vreodată deranjați de DNA, pentru că EI SUNT DNA, iar cei care au fost deranjați: Victor Ponta, Vasile Blaga, Gabriel Oprea, Ludovic Orban, li se închid dosarele pe bandă rulantă, la ordin. Alții, cum ar fi Rareș Bogdan au fost doar chemați până la DNA pentru a i se spune că este în dosarul lui Vanghelie, prietenul asumat al lui, unii sunt ofițeri acoperiți ai SRI, unii al SIE sau dublu acoperiți, unii, cum este cazul lui Ludovic Orban, Judecat pentru fapte de corupție, declară orice, pentru a scăpa de pușcărie. Mai sunt nume care nu sunt pe această listă, din motive de spațiu, dar o voi completa, iar despre restul o să mai vorbim.

Aceștia sunt oamenii care vor să blocheze legile justiției, pentru că le dispare instrumentul prin care își bagă adversarii în pușcărie.

Pentru ei ies în stradă Haștagienii și Procurorii, speriați la rândul lor că vor plăti pentru abuzurile comise.

Acesta este vârful Statului Paralel; voi vorbi și despre eșaloanele doi și trei.

Marea Luptă Anticorupție este de fapt o bătălie pentru preluarea Puterii totale în România de către acești băieți și fete.

                                                                                                                                                   Gelu Vișan

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *