Atitudini

„Electoratul fantomă”, cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători: Peste trei milioane votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

                                        […]

 

                                           SPRE ȘTIINȚĂ: CURTEA CONSTITUȚIONALĂ A ROMÂNIEI

                        CĂTRE,

                                          BIROUL ELECTORAL CENTRAL

                     În atenția doamnei Președinte-judecător ADINA-GEORGETA NICOLAE

În conformitate cu prevederile Legii nr.370/2004 pentru alegerea Președintelui României, republicata și ale H.G.nr.630 din 27 august 2019, primul tur al alegerilor prezidențiale va avea loc în ziua de 10 noiembrie a.c., iar campania electorală va începe oficial din 10 octombrie a.c.

Cu două luni înainte de alegeri nu sunt cunoscute informațiile esențiale referitoare la numărul alegătorilor români din România și din străinătate.

Conform Institutului Național de Statistică, la începutul anului 2019, populația totală a României a fost de 19,4 milioane de locuitori.

Se știe că, numărul preșcolarilor și al elevilor români este de peste 4.000.000. Ca urmare, rezultă că numărul alegătorilor români este de circa 15.000.000. Dar, la alegerile europarlamentare din 26 mai a.c. s-a anunțat oficial că numărul alegătorilor români a fost de 18,3 milioane.

Este imposibil ca din 19,4 milioane de cetățeni ai României să fie cu drept de vot 18,3 milioane și să existe și peste 4.000.000 de minori.

Totodată, nu este cunoscut numărul total al cetățenilor români aflați în străinătate și în ce țări. În spațiul public s-au vehiculat, inclusiv de către membri ai Guvernului României, cifre de la 6 la 9,7 milioane de români aflați în străinătate, din care nu se știe câți sunt minori.

În această situație, îmi îngădui să solicit Biroului Electoral Central să stabilească și să anunțe, înaintea datei depunerii candidaturilor, care sunt cifrele oficiale ale alegătorilor din România și din străinătate pentru alegerile prezidențiale din 10 noiembrie 2019.

Vă mulțumesc.

                                                                          Dr. Gheorghe Funar

                                                           Președinte al Partidului România Noastră

                                               Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

                                                             Cluj-Napoca, 7 septembrie 2019

Citiți și:

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

Toți oamenii președintelui: Serviciul de Telecomunicații Speciale

Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile!

Falsificarea rezultatului alegerilor: Solicitarea renumărării voturilor pare imposibilă fiindcă există o complicitate a politicienilor și ong-urilor cu serviciile secrete

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

 

2 Comments

  1. Mai tineti minte cand spuneam ca, in conformitate cu AEP si INS, in romania sunt mai multi cetateni decat in 1989 si ca, de fapt, am ramas vreo 17-18 milioane din care, daca scadem copii sub 18 ani, mai raman vreo 13-14 milioane cu drept de vot.
    Unii au mai afirmat ca sunt peste 6 milioane de romani in afara tarii si cu datele pe care ni le dau AEP si INS, Romania ar avea vreo 30 de milioane de cetateni. Sunt date concrete care atesta ca, in afara tarii, sunt vreo 3,5 milioane de romani…
    Deci…, AEP si STS au la dispozitie vreo 4 milioane de voturi care sa le imparta unde trebuie…

    Ei bine, se pare ca au ajuns, cam tarziu, si altii la aceeasi concluzie cu mine…

  2. Luiza Bratu

    Daca scadem si batranii sau persoanele cu drepturi civile restranse si nu sunt deloc putini, aflati in saracie lucie sau fara acte sau in imposibilitatea fizica de a merge la vot si adaugam si cetatenii moldoveni care intre 300 si 3000 care au aceeasi adresa in CI (..si desi stiu ..organele tac), o casa cu doua camere ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.