Colimator

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (II)

  Arestarea miliardarului Jeffrey Epstein la New Jersey, în 6 iulie, a redeschis dosarul practicilor pedofile ale elitelor mondiale! Arestarea […]

 

Arestarea miliardarului Jeffrey Epstein la New Jersey, în 6 iulie, a redeschis dosarul practicilor pedofile ale elitelor mondiale!

Arestarea lui Jeffrey Epstein este prima victorie mare împotriva rețelei întunecate a elitiștilor globaliști care conduc planeta.

Arestarea finanțatorului miliardar Jeffrey Epstein și acuzațiile de trafic cu copii pentru pedofili amenință să dezvăluie un nivel mult mai profund crimele prin abuzarea copiilor pe insula privată a lui Epstein prin ritualuri sataniste de către numeroasele elite politice, care au participat. Arestarea confirmă în mod direct afirmațiile repetate ale grupului de informații militare Q Anon că Epstein făcea parte dintr-un cult satanic global, care a șantajat elitele politice compromise pe insula lui Epstein prin exploatarea sexuală a copiilor și abuzuri fizice mai grave. În timp ce procurorii federali americani investighează întinderea totală a infracțiunilor comise de Epstein prin inelul său de traficarea copiilor pentru sex, activitățile sinistre care au avut loc pe insula sa vor fi examinate mai atent, la fel ca implicarea acelor elite care au participat.” (https://www.exopolitics.org/epstein-arrest-supports-q-anon-claims-of-global-satanic-cult-blackmailing-political-elites/)

  Coteria sexuală a evreilor: Jeffrey Epstein, Alan Morton Dershowitz și Ghislaine Maxwell

           Conexiunile cu familia Rothschild în „Afacerea Epstein” încep să iasă la suprafață!

                       Lynn Forester de Rothschild și Jeffrey Epstein

BATTLE FOR WORLD / MIAMI HERALD, 13 iulie 2019: Articolul subliniază că avocatul Alan Dershowitz l-a apărat pe Jeffrey Epstein în instanță, pe vremea când Alexander Acosta a fost procuror federal în Florida – ulterior Acosta a devenit secretarul american al muncii, numit de Donald Trump – și a semnat acordul privind solicitările lui Epstein în urmă cu mai bine de un deceniu.

Un dosar de inculpare a crimelor sexuale de 53 de pagini a fost pregătit de FBI pentru Jeffrey Epstein în 2007, care ar fi putut să-l trimită la închisoare pe viață, potrivit Miami Herald. În schimb, Epstein a încheiat o înțelegere cu procurorul Alexander Acosta, apoi cu avocatul din Miami, care ia permis să fie închis doar 13 luni și nu în închisoarea federală sau de stat, ci într-o aripă privată a închisorii din Palm Beach.

În această fotografie din 2004, Jeffrey Epstein, condamnat pentru comiterea unei infracțiuni sexuale, vorbește cu profesorul de atunci, Alan Dershowitz de la Harvard, care va servi mai târziu în echipa de apărarători ai lui Epstein. Alan Morton Dershowitz (născut la 1 septembrie 1938 în Brooklyn) este un avocat american, profesor și comentator politic de origine evreiască, la fel ca Epstein.

Avocatul Alan Dershowitz l-a cunoscut pe miliardarul Jeffrey Epstein în anul 1996, prin Lynn Forester de Rothschild, un prieten din insula Martha’s Vineyard, potrivit Boston Magazine: „Dershowitz, în ciuda carierei sale fulminante, nu a fost niciodată o figură plină de farmec. La înălțimea faimei sale, el părea a fi mai confortabil nu în fața clienților săi celebri, ci în biroul său aglomerat de la Universitatea Harvard din Cambridge, purtând ochelari de aviator supradimensionați și pulovere caraghioase. Profilul său social a început să se îmbunătățească în 1996, după întâlnirea cu finanțatorul Jeffrey Epstein prin intermediul lui Lynn Forester de Rothschild, prietena din Martha’s Vineyard. Ea a spus că Epstein era un autodidact strălucit căruia îi plac întâlnirile cu oameni interesanți. Ca urmare, Epstein l-a vizitat  pe Dershowitz în Cambridge, i-a trimis o sticlă de vin ca mulțumire și, după o săptămână, l-a invitat la cea de-a 59-a aniversare a fondatorului Victoria’s Secret, Leslie Wexner, unde mai erau invitați Shimon Peres, senatorul John Glenn, astronautul și Alfred Taubman, șeful Sothebys.

Dershowitz a fost impresionate de bogăția lui Epstein: ferma din New Mexico, un conac în Palm Beach, o insulă privată în Caraibe, plus reședința primară a miliardarului, o casă de 50.000 de metri pătrați, despre care se spune că este cea mai mare din Manhattan. Lui Alan Dershowitz, care spunea că provine din comunitatea săracă a lui Borough Park i s-a părut palpitant să-l întâlnească prin Epstein pe prințul Andrew.”

New York Times: Secretarul pentru Muncă al președintelui Trump, Alexander Acosta, și-a anunțat demisia vineri, 12 iulie,  pe fondul întrebărilor legate de tratarea cazului de crimă sexuală care-l implica pe finanțatorul Jeffrey Epstein, când domnul Acosta era procuror federal în Florida.

(Sursa: http://www.battleforworld.com/2018/05/08/baroness-de-rothschild-twitter-postings-trump/#LadyLynn)

De asemenea, Daily Mail scrie despre relația dintre Alexander Acosta și avocatul Alan Dershowitz, care duc automat la legăturile lui Epstein, printre care se află Donald Trump, prințul Andrew și Bill Clinton.

                                     Jeffrey Epstein, agent Mossad?

BATTLE FOR WORLD / RT, 19 iulie 2019: „Eu rămân la părerea că Jeffery Epstein este un ofițer de operațiuni clandestine Mossad, asistat de ofițerul de operațiuni clandestine Mossad, Ghislaine Maxwell, și că misiunea lor este să facă exact ceea ce au făcut: să prindă politicieni, judecători, celebrități, procurori și lideri corporativi … „, a declarat Robert Steele, fost agent CIA și ofițer de informații militare.

(Battle For World: Se pare că Israelul se află în profunzimea scandalului Jeffery Epstein. Și se pare că prin operațiunea Epstein, s-a urmărit compromiterea anumitor persoane pentru șantajare ulterioară. Au fost invitați oameni influenți la petreceri, unde au abuzat persoane minore, întâlnirile și perversiunile fiind înregistrate și livrate la Mossad, ca dovezi pentru a forța demersurile oamenilor influenți în interesul Israelului. Astfel a atins Israelul statutul de putere mondială pe spatele Americii! Acum , cu scandalul pedofiliei, se încearcă abaterea atenției de la scopul ascuns al Operațiunii Epstein, și anume acela de a atrage oameni influenți cu activități sexuale criminale pentru ca Mossad să le dețină secretel și să le folosească în interesul Israelului și ale ambițiilor sale mondiale.)

Ducele de York la plimbare prin Central Park cu Jeffery Epstein, în 2010.

(Articole similareThe Zionist Movement Unfolding In Plain SightPower Zion-Jewry Israel’s Tech Supremacy Agenda)

„Că Epstein a fost perceput ca având legături cu serviciile de informații a fost clarificat în comentariile lui Acosta, când a fost eliminat de echipa de tranziție Trump. El a fost întrebat «Cazul Epstein va cauza o problemă [pentru audieri de confirmare]? » … Acosta explicase, aparent, că în acea zi avea doar o întâlnire cu privire la cazul Epstein. El a redus termenii pedepsei penale, cu unul dintre avocații lui Epstein,  pentru că i s-a spus «să se retragă», că Epstein era peste gradul său de salarizare. «Mi s-a spus că Epstein  aparține serviciilor intelligence  și a rămas așa».

Întrebările despre averea lui Epstein sugerează, de asemenea, o legătură cu o agenție secretă generoasă. New York Times relatează că «Exact ceea ce a făcut operațiunea de gestionare a banilor a fost ascunsă în secret, așa cum au fost cele mai multe nume pentru cine a făcut-o.

El a pretins că lucrează pentru un număr de miliardari, dar singurul client cunoscut a fost Leslie Wexner, fondatorul miliardar al mai multor lanțuri de magazine, inclusiv The Limited.» [Wexner este un important donator politic și filantrop. Printre beneficiarii banilor lui au fost preocupările evreiești și israeliene și Mitt Romney, George W. Bush și Jeb Bush.]

Dar cărui serviciu de informații îi aparține Epstein? CIA și serviciile FSB rusești sunt candidați evidenți, dar ele nu ar avea un motiv special pentru a racola un agent ca Epstein. Acest aspect face loc Israelului, care ar fi vrut să aibă un stabilizator al agenților de influență la nivel înalt din Europa și Statele Unite.

Contactul lui Epstein cu serviciul israelian de informații ar fi putut să vină prin relația sa cu Ghislaine Maxwell, care ar fi servit drept furnizor-cheie al fetelor tinere.

Cuplul evreiesc Jeffery Epstein și Ghislaine Maxwell în anul 2005.

Ghislaine este fiica lui Robert Maxwell, care a murit sau a fost posibil asasinat în împrejurări misterioase în anul 1991. Maxwell era un om de afaceri anglo-evreu, cosmopolit în comportament, unbogătaș foarte controversat, suspectat că ar avea legături strânse cu Mossad.”  (https://israelpalestinenews.org/giraldi-did-pedophile-jeffrey-epstein-work-for-mossad/)

   Jeffrey Epstein a fost arestat și acuzat de trafic cu minori pentru sex

        Legăturile pedofilului Jeffrey Epstein cu Donald Trump și Bill Clinton

Rechizitoriul lui Jeffrey Epstein privind acuzațiile de trafic sexual este remarcabil din mai multe motive: domeniul presupuselor sale crime, bogăția și influența acestuia și controversatul acord de neincriminare prin Departamentul de Justiție l-a aplicat cu un deceniu mai devreme.

Dar, de asemenea, a primit o atenție bună din cauza legăturilor trecute ale lui Epstein cu două persoane deosebit de proeminente: fostul președinte Bill Clinton și actualul președinte Donald Trump.

În anii dinaintea judecării lui Epstein din 2007 pentru prostituție cu minori, acesta era cunoscut pentru „colectarea” prieteniilor cu mulți oameni notorii sau influenți – printre care Clinton și Trump. Clinton a făcut călătorii internaționale în avionul lui Epstein în primii ani ai post-președinției sale, inclusiv o călătorie în mai multe țări africane cu Kevin Spacey și Chris Tucker.

Donald Trump a participat la evenimentele găzduite de Epstein în New York și Florida, deoarece Epstein a patronat Clubul Mar-a-Lago. În 2002, Trump a făcut chiar un remarcabil comentariu pe scenă despre Epstein unui jurnalist din New York, numindu-l „teribil” și adăugând că „îi plac femeile frumoase la fel de mult ca mie, multe dintre ele foarte tinere”.

Jeffrey Epstein și partenera sa, Ghislaine Maxwell, împreună cu Donald și Melania Trump la Mar-a-Lago în 2000.

Deci, Trump și Clinton au fost apropiați cuiva care s-a dovedit a fi un tip foarte periculos, implicat în activități criminale cu minori.

Cu toate acestea, natura anumitor acuzații împotriva lui Jeffrey Epstein a dus la speculații că ar putea fi și mai complexă această poveste. În special, o persoană care-l acuză pe Epstein a susținut în dosarele instanței că, pe lângă exploatarea sexuală a ei înșiși, Epstein a traficat-o cu alți bărbați bogați și puternici, cu obiectivul aparent de a obține materiale pentru șantaj asupra acelor bărbați. (Procurorii nu au confirmat deocamdată această afirmație.)

Clinton nu a fost încă acuzat de nici un abuz sexual specific legat de Epstein. În ceea ce-l privește Trump: În timpul campaniei din 2016, Trump a fost dat în judecată de o femeie anonimă care a susținut că a violat-o la o petrecere a lui Epstein, la vârsta de 13 ani. Mulți jurnaliști au tratat atunci cu o prudență sau cu scepticism subiectul, iar acuzatoarea și-a retras procesul cu puțin timp înainte de alegeri.

Cu toate că nu a fost încă confirmată o infracțiune legată de Epstein din partea lui Trump de către mass-media sau orice acuzație de același fel împotriva lui Clinton, întrebarea dacă persoane influente au fost implicate în activitățile criminale ale lui Epstein rămâne una deschisă. Julie Brown, reporter de investigațiide la Miami Herald, care a abordat intenționat cazul lui Epstein, a declarat pentru MSNBC că „Există, probabil, câțiva oameni importanți, oameni puternici, care transpiră chiar acum.

                             Legăturile lui Epstein cu Trump

Prin chiar declarațiile lui Trump, relația sa socială cu Epstein a început acum câteva decenii, la sfârșitul anilor 1980. Vorbind despre Jeffrey Epstein cu Landon Thomas Jr. de la  New York Magazine pentru un profil din 2002, Trump a făcut un comentariu care, privind retrospectiv, pare acum periculos și incriminator:

Îl cunosc pe Jeff timp de cincisprezece ani. Un tip grozav, este foarte distractiv să fii cu el. Se spune chiar că îi plac femeile frumoase la fel de mult ca mie și mulțe dintre ele sunt foarte tinere. Fără îndoială, Jeffrey se bucură de viața sa socială.

Asta este: Trumpul l-a lăudat pe Epstein și relația lor socială începută prin 1987, declarând că au împărtășit același gust pentru femei frumoase și a menționat în mod special că lui Epstein îi plăceau femeile din „partea mai tânără”.

De vreme ce problemele legale ale lui Epstein au devenit cunoscute, avocații lui Trump au încercat să-și reducă asocierea cu Epstein. („El nu avea nici o relație cu domnul Epstein și nu avea nici o cunoaștere a comportamentului său.”, a declarat pentru Politico, în 2017, avocatul lui Trump, Alan Garten)

Dar, chiar dincolo de cuvintele lui Trump, există multe dovezi că cei doi erau amici, cel puțin până la începutul anilor 2000:

 • Rapoartele media de la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000 îl menționează frecvent pe Donald Trump la evenimentele sociale găzduite de Jeffrey Epstein, iar amândoi participă la evenimente care se desfășoară la clubul Trump’s din Mar-a-Lago.

Trump’s Mar-a-Lago Club în Palm Beach, Florida.

 • NBC News a difuzat recent un videoclip din 1992 cu Trump și Epstein împreună la o petrecere Mar-a-Lago, discutând și râzând împreună.
 • New York Times a publicat că, potrivit omului de afaceri George Houraney, Trump i-a cerut acestuia să organizeze o petrecere cu fete la Mar-a-Lago – anunțând că el și Epstein vor fi singurii care vor participa.
 • Trump l-a căutat pe Epstein de două ori în noiembrie 2004, conform mesajelor confiscate de guvern la conacul lui Epstein din Florida.
 • Mai multe numere de telefon ale lui Trump, inclusiv un contact de urgență și un număr de la serviciul de securitatea al lui Trump, se numără printre numeroasele numere ale personalități enumerate în „cartea neagră” a lui Epstein, obținută de guvern.
 • Fratele lui Jeffrey Epstein, Mark, a mărturisit că Jeffrey l-a luat o dată pe Trump cu unul din avioanele sale pentru a merge de la Florida la New York, spunând că aceasta s-a întâmplat la sfârșitul anilor 1990. Nu se cunoaște despre alte zboruri ale lui Trump pe avioanele lui Epstein.
 • La un moment dat, în timpul problemelor cu legea ale lui Epstein, prietenia pare să se fi încheiat. Trump a răspândit povestea că i-a interzis lui Epstein de la Mar-a-Lago să-i facă avansuri sexuale la o maseuză de la club. Cu toate acestea, New York Times a arătat că relațiile cei doi bărbați s-au deteriorat „după un aranjament în afaceri eșuat”.

L-am cunoscut ca toți cei din Palm Beach.”, a scris pe Twitter președintele Trump săptămâna trecută. „Am încetat relația cu Epstein cu mult timp în urmă, nu cred că am mai vorbit cu el de 15 ani, nu am fost un admirator al lui.

Procesul Virginiei Roberts: În 1999, Virginia Roberts, în vârstă de 16 ani atunci, a lucrat ca supraveghetor SPA la complexul lui Trump din Mar-a-Lago. Era acolo, spune ea, când prietena lui Epstein, Ghislaine Maxwell, a recrutat-o ca ​​să-i facă masaje lui Epstein la el acasă. Dar Roberts (acum Giuffre) nu l-a acuzat pe Trump de ceva, iar statutul său anterior de angajat la Mar-a-Lago este singura legătură cu Trump.

(Notă M.A.M – Totuși, nu iese fum fără foc și aceeași Virginia Roberts (Giuffre) este vârâtă în scandalul Epstain. Ea apare într-o fotografie cu prințul Andrew și cu iubita lui Jeffrey Epstein, subiectul făcând deliciul presei tabloide britanice: „Prințul Andrew se confruntă cu o problemă, după ce un judecător a decis că documentele referitoare la o presupusă «sclavă sexuală » pot fi făcute publice.

Prințul Andrew, duce de York,  cu Virgina Giuffre (anterior Virginia Roberts) și Ghislaine Maxwell, partenera lui Jeffrey Epstein, la locuința din Londra a celei din urmă.

Curtea de Apel americană a declarat că 2.000 de pagini cu acte ale acuzației  Virginiei Giuffre, fostă Roberts, care susține că omul de afaceri miliardar Jeffrey Epstein a folosit-o ca sclavă sexuală, pot fi făcute publice. – Revista „Mirror” din 14 iulie 2019.  Sau „Roberts, acum în vârstă de 35 de ani, a susținut că în anul 2015 a fost obligată să facă sex cu prințul Andrew de către Epstein în Londra, New York și Caraibe.” – revista „The Sun” din 15 iulie 2019.

Procesul lui Katie Johnson: Aceasta este singura acuzație împotriva lui Trump pentru nelegiuirile legate de Epstein. O femeie anonimă l-a dat în judecată pe Trump în anul 2016 , susținând că, în 1994, a violat-o la o orgie găzduită de Jeffrey Epstein. Ea a spus că avea 13 ani atunci.  A demarat procesul în California sub numele de „Katie Johnson”, iar când s-a blocat acolo din motive tehnice, ea a depus acuzația la New York sub anonimat.

Nu au existat dovezi coroborate (cu excepția declarațiilor făcute de doi anonimi, care au susținut că au fost martori la cele întâmplate), iar procesul a apărut „ a fost orchestrat de un excentric campion anti-Trump, cu un record al afirmațiilor extraordinare despre celebrități”, a scris Jon Swaine de la Guardian.

Trump însuși a declarat: „Afirmațiile nu sunt doar categoric false, ci dezgustătoare la cel mai înalt nivel și în mod clar încadrate pentru a solicita atenția mass-media sau, probabil, sunt pur și simplu motivate politic.

Reclamanta a retras procesul înainte de alegerile din 2016.  Avocatul acesteia, Lisa Bloom, a spus că aceasta a fost decizia clientei sale în urma amenințărilor cu moartea primite.

                                     Legăturile lui Epstein cu Clinton

Imediat după ce Bill Clinton și-a încheiat președinția în 2001, a intrat într-o nouă etapă a carierei sale, în care a călătorit în lume, a lansat inițiative filantropice, a petrecut împreună cu oameni bogați și celebrități și a câștigat bani.

Ceea ce l-a atras pe Clinton la Epstein a fost destul de simplu: avea un avion.”, a scris Landon Thomas Jr. pentru New York Magazine, în 2002. Doug Band asistentul adjunct al lui Clinton a făcut introducerea, iar în septembrie, Jeffrey Epstein și Bill Clinton au plecat într-un turneu în cinci țări africane, alături de actorii Kevin Spacey și Chris Tucker. Echipa lui Clinton a vizitat „democratizarea, împuternicirea celor săraci, serviciile publice și combaterea HIV / SIDA”. (A fost călătoria care l-a ridicat pentru prima dată pe Epstein la o notorietate mediatică, jurnaliștii au început să sapă în jurul noului prieten al lui Clinton).

Nu a fost singura călătorie. Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Clinton, Angel Ureña, într-o declarație de săptămâna trecută, a mai fost încă o călătorie în Africa, una în Europa și alta în Asia – dar, spune el, Clinton și Epstein nu au mai vorbit „de peste un deceniu”.

Virginia Giuffre (fostă Roberts) a afirmat într-o declarație că și Clinton a fost prezent pe Little Saint Jame, insula privată a lui Epstein din Insulele Virgine, SUA.

Little Saint Jame, insula privată a lui Jeffrey Epstein din Insulele Virgine, SUA.

Dar până acum, nu a existat nici o coroborare pentru această afirmație, iar Ureña spune că Clinton n-a fost niciodată acolo.

Clinton a fost acuzată de abatere sexuală în trecut, inclusiv de către Juanita Broaddrick, care susține că a fost violată  în 1978 (Clinton a negat acest lucru). Dar nu au existat acuzații de abuz sexual împotriva lui Clinton, legate de Epstein. Chiar și Giuffre (fostă Roberts), care a amintit că Clinton vizitase insula lui Epstein, a spus că nu a avut relații sexuale cu Clinton sau că ar fi văzut să întrețină relații sexuale cu oricine.

                          Sunt procurorii mai presus de Epstein?

Subsidiar tuturor acestor lucruri este speculația pe scară largă că, în plus față de abuzarea sexuală a minorelor, Epstein le-a oferit și prietenilor lui bogați și puternici, cei care-l frecventaseră la acea vreme.

Giuffre a spus, în declarația ei din 2015, că acesta este exact ceea ce i s-a întâmplat ei. „Epstein m-a traficat, de asemenea, în scopuri sexuale, pentru multe alte persoane puternice, inclusiv politicieni și oameni de afaceri.” , conform declarațiilor acesteia. „Epstein mi-a cerut să-i descriu partidele sexuale pe care le-am avut cu acei bărbați, probabil cu intenția de-ai șantaja.

Ea a dat două nume: prințul Andrew al familiei regale britanice (există o fotografie în care apar împreună) și profesorul de drept Alan Dershowitz. Palatul Buckingham a negat acuzația despre prinț, iar Dershowitz a numit-o „mincinoasă care va ajunge în închisoare”. Dershowitz a fost avocatul apărării lui Epstein în anul 2007, acuzat tot de delicte sexuale.

Procurorii nu au făcut nici o astfel de acuzație, împotriva altor persoane, concentrându-se în schimb pe comportamentul sexual al lui Epstein. Ancheta este abia la început, mai multe victime pot să apară de acum înainte, dovezile fiind confiscate de la reședința lui Epstein din Manhattan. Pentru moment, această investigație îl implică doar pe Jeffrey Epstein.

                                                                                              Andrew PROKOP

                                                                               Traducere și adaptare Marius Albin MARINESCU

Sursa: https://www.vox.com/2019/7/9/20686347/jeffrey-epstein-trump-bill-clinton

Citiți și prima parte Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (I)

3 Comments

 1. Radu Enache

  Felicitări pentru munca depusă domnule director, mulțumim pentru articol!

 2. Palpatine

  Felicitari pentru publicarea acestui subiect in presa romaneasca! Pana acum presstitutia de pe Dambovita a postat doar articole marginale despre gunoiul satanist occidental.

 3. Valica

  Excelent, satanele perciunate trebuie puse cu botul pe labe. Trebuie dezvaluit mondial si marea minciuna a holocaustului evreiesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *