Fără categorie

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (III)

  Arestarea miliardarului evreu Jeffrey Epstein din 6 iulie a. c., la New Jersey, a redeschis dosarele practicilor pedofile și […]

 

Arestarea miliardarului evreu Jeffrey Epstein din 6 iulie a. c., la New Jersey, a redeschis dosarele practicilor pedofile și sataniste ale elitelor mondiale. La fel, se repune pe tapet traficul de copii și rețeaua internațională a pedofililor sataniști!

                      Rețeaua de pedofilie satanică

Articolele și materialele de mai jos, unele dintre ele nerecomandate minorilor, descriu ce s-a făcut cu copii din Australia și Statele Unite și se face în întreaga lume, din păcate.

Sunt dovezi că lumea este condusă de un inel pedofil satanic, la fel ca și mărturiile care apar despre Jeffrey Epstein, o poveste care fusese închisă în SUA și care duce acum nu doar la Casa Albă, ci și mai departe, atingând fiecare cetățean american.

Se pare că, și acum putem susține această ipoteză, participarea elitelor mondiale la orori nu se rezumă doar la cei afiliați organizațiilor evreiești americane din jurul lui Epstein, ea este  mult mai amplă decât ce dezvăluie acum și cofirmă cele relevate de ani de zile de preotul Malachi Martin.

Martin, care a fost asistent personal al Papei Ioan al XXIII-lea, a acuzat că Vaticanul a fost preluat de către criminali de copii satanici acum mulți ani și că scandalurile de pedofilie și de crime cu victime copii au ajuns să fie banlități care apar periodic în presă.

După SUA și Vatican, ajungem în Marea Britanie, unde problema credem că este mult mai gravă. Mehran Keshe ne-a trimis pe traseul inelelor pedofile care au fost inițiate în Belgia și Olanda, după care s-au răspândit în toată Europa, apoi în SUA,  până la cele mai înalte niveluri de putere, prin intermediul  Bohemian Grove și Illuminati.

https://www.infowars.com/scalias-death-linked-to-bohemian-grove-illuminati/

http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/satanic-pedophilia-network-exposed-australia/

Cultul Noului Ordin al Lumii Noi, care guvernează lumea, administrează o rețea de pedofilie satanică din care fac parte  i politicieni de nivel înalt, cum ar fi prim-miniștrii australieni și președinți americani.

Un scandal izbucnit în Australia a făcut să exlodeze diverse mărturii, cum ar fi aceasta:

Rețeaua de pedofilie satanică, care stă la baza Noii Ordini Mondiale (NOM), a fost din nou expusă în ultimele luni de un alt avertizor curajos. Femeia australiană Fiona Barnett, a arătat curajul  de a face publice, la o conferință de presă de la Sydney din octombrie 2015, câteva nume.

Fiona, fost victimă a abuzului ritual satanic și parte a unui inel internațional pedofil VIP, nu numai că a expus existența rețelei de pedofilie satanică și a inelului său internațional de trafic de copii, dar a numit trei foști prim-miniștri australieni și un președinte american ca făptași .

Ea dezvăluie că această rețea, compusă din actori celebri, judecători, politicieni și alți „fluturași”, a infiltrat toate organizațiile și instituțiile cheie din Australia, la fel ca în SUA și Marea Britanie. În primul rând, numele:

-Antony Kidman (tatăl actriței Nicole Kidman),  fiica fiind și ea o victimă a inelului;

– dr. John Gittinger (paznic lagăr de concentrare din Lituania și agent CIA);

– fostul președinte american Richard Nixon;

– fostul prim-ministru australian Gough Whitlam;

– fostul prim-ministru australian Bob Hawke;

– fostul prim-ministru australian Paul Keating;

– fostul lider al opoziției australiene Kim Beazley;

– fostul premier al NSW Bob Carr;

– patorul evanghelist american Billy Graham;

– Ted Turner (CNN).

Fiona a văzut totul –- ritualul satanic, violul, tortura și uciderea – însă, de fapt, spune că „modul în care am fost tratată pentru că am dezvăluit crimele la care am asistat și le-am experimentat a fost mult mai rău decât experiențele abuzului”.

Fiona declară că Australia este un paradis pedofil. Ea explică modul în care Australia a preluat un număr mare de criminali de război nazist, inclusiv proprii ei bunici. Ea a fost introdusă de familia sa într-un inel pedofil al traficuli internațional de copii, cu sediul în Sydney.

Sursa: https://www.veteranstoday.com/2019/07/21/epstein-the-satanist-will-australia-ever-investigate-its-role-warning-graphic-material/

                                                    Revenim în SUA

Copiii sunt vizați și vânduți pentru sex în America în fiecare zi.”, spune John Ryan – Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați. Fetele tinere – unelea vând vârsta de nouă ani – sunt cumpărate și vândute pentru sex în America. Vârsta medie pentru o femeie tânără vândută pentru sex este acum de 13 ani.

Acesta este secretul murdar al Americii. Traficul sexual – mai ales atunci când vine vorba de cumpărarea și vânzarea de fete tinere – a devenit o afacere mare în America, cea mai rapidă afacere în domeniul criminalității organizate,  fiind a treia marfă profitabilă comercializată ilegal, după droguri și arme.

Așa cum notează jurnalistul de investigație Amy Fine Collins: „A devenit mai profitabil și mult mai sigură să vinzi adolescenți decât droguri sau arme. Un kilogram de heroină sau un AK-47 poate fi comercializat o singură dată, dar o fată tânără poate fi vândută de 10-15 ori pe zi, iar un proxenet ul ei confiscă 100% câștigurile sale.

Luați în considerare acest lucru: la fiecare două minute, un copil este exploatat în industria sexului. Potrivit USA Today, adulții cumpără copii pentru sex cel puțin de 2,5 milioane de ori pe an în Statele Unite.

Cine cumpără un copil pentru sex? „El ar putea fi colegul tău, un doctor, pastor sau soț.”, scrie jurnalistul Tim Swarens, care a petrecut mai mult de un an investigând comerțul sexual din America.

Numai în Georgia, se estimează că 7.200 de bărbați (jumătate dintre ei în vârsta de 30 de ani) încearcă să cumpere sex cu fete adolescente în fiecare lună. În medie, un copil ar putea fi violat de 6.000 de bărbați în timpul unei perioade de servitute de cinci ani.

Se estimează că cel puțin 100.000 de copii  sunt cumpărați și vânduțipentru sex în SUA în fiecare an, cu 300.000 de copii în pericol de a fi traficați și ei în fiecare an. Unii dintre acești copii sunt răpiți cu forța, alții sunt fugari, iar alții sunt vânduți în sistem de rude și de cunoscuți.

Traficul de persoane – exploatarea sexuală comercială a copiilor și femeilor americane, prin Internet, cluburi, servicii de escortă sau prostituție stradală – este pe cale să devină una dintre cele mai grave infracțiuni din S.U.A.”, a declarat procurorul Krishna Patel.

Sursa:https://www.rutherford.org/publications_resources/john_whiteheads_commentary/the_essence_of_evil_sex_with_children_has_become_big_business_in_america

                                                               Sinteză alcătuită din texte culese de Cosmina BARBU

Episoadele anterioare:

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (II)

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (I)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.