Fără categorie

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (IV)

  Pentru că știa prea multe, magnatul evreu Jeffrey Epstein, pedofil și traficant de minore pentru cei care conduc lumea, […]

 

Pentru că știa prea multe, magnatul evreu Jeffrey Epstein, pedofil și traficant de minore pentru cei care conduc lumea, „a fost sinucis” în închisoare!

     Moartea lui Epstein dă naștere unor teorii ale conspirației

Jeffrey Epstein – perversiunile sale și perversiunile justiției, care s-au învârtit ani de zile în cazul său – au trăit ani de zile în trena politicii din cauza asocierii acestui bogătaș pedofil și proxenet de lux cu doi președinți, Bill Clinton și Donald Trump, printre alții aflați pe o listă lungă, care cuprinde oameni cu titluri respectabile, inclusiv din casa regală britanică, persoane care s-au intersectat cu scandalul sexual.

Moartea lui Epstein, prin ceea ce autoritățile au numit „sinucidere” petrecută într-o celulă de închisoare din Manhattan sâmbătă dimineață a demarat cel mai recent scandal al politicii americane.

Una dintre cele mai înfricoșătoare figuri care a ajuns vreodată de notorietate în cultura modernă a dispărut. Însă, ecourile faptelor infractorului sexual și emblema laturii întunecate-oculte a personajului blamat, vor stimula suspiciunea, disprețul și paranoia colectivă, pe lângă simpla greață și vor dura probabil mai mult și cu mai multă intensitate decât dacă Epstein ar mai fi trăit.

Cel puțin, moartea lui Epstein este acum politică, chiar dacă se oferă detalii de valoarea minimală, mai mult întrebări fără răspuns: Cum a fost fost posibil ca o persoană supravegheată special într-un centru federal de detenție, ca să nu poată duce la capăt un act suicidal deoarece mai avusese o tentativă de sinucidere în celulă cu două săptămâni înainte, să moară prin spânzurare? Cine va fi tras la răspundere pentru cele întâmplate?

Concret, problema Epstein a luat amploare, fiind speculată acum profund politic, deoarece multe persoane influente nu sunt în măsură să dea detaliile despre implicarea lor în „Cazul Epstein”. Într-adevăr, chiar și ei cred că este pur și simplu naiv să faci acest lucru după decesul suspect al inculpatului.

Politica falsității americane în epoca Trump a devenit o certitudine, adică lucrurile nu sunt ceea ce par, versiunea oficială a evenimentelor este susținută de minciuni, iar instituțiile vieții americane nu sunt la nivelul pe care îl clamează. Evidența imposturii nu a fost sesizată doar de contestatarii președintelui, dar și de o parte din susținătorii acestuia.

Dacă am trăi într-un univers fantezist paranoic, aș fi foarte bănuitor în legătură cu moartea lui Epstein, chiar dacă este vorba despre sinucidere. Și știi de ce? Cazul Epstein arată el însuși că trăim într-un univers fantezist paranoic.”, a postat pe Twitter cronicarul lui „New York Times”, Paul Krugman.

Un tip care a avut informații care ar fi distrus viețile oamenilor bogați și puternici sfârșește mort în celula lui din închisoare. Cât de previzibil…în rusă.”, a scris pe Twitter și Joe Scarborough de la MSNBC, rețeaua de televiziune cu plată americană care oferă acoperire de știri și comentarii politice de la NBC.

Ceva pătează raiul «înalt».”, a fost de acord fosta senatoare din Missouri Claire McCaskill. Ea a adăugat: „Cum se uită cineva la ticăitul ceasului suicidal fără să intervenă? Imposibil. Doar dacă…

De fapt, ceasul suicidalal lui Epstein pornise să meargă după tentativa de sinucidere a acestuia din 23 iulie, dar nu a mai funcționat mult.

De ce nu este una dintre „întrebările serioase la care trebuie să se răspundă”, se arată într-o declarație a lui William Barr, procurorul general al Statelor Unite, care a spus că este consternat să afle despre această moarte într-o unitate supravegheată de Departamentul său de Justiție și că va demara o anchetă.

Problema este că mulți oameni nu ar considera o anchetă supravegheată de Barr, omul lui Trump, drept credibilă. Implicarea sa în raportul fostului șef al FBI-ului, Robert Mueller, despre interferența electorală a Rusiei, a convins o parte a publicului că procurorul general nu își vede rolul de apărător al statului de drept, ci este mai degrabă un apărător al interesele personale ale președintelui Donald Trump.

Procurorul general William Barr ne-a mințit despre raportul Mueller pentru a-și proteja șeful, Trump. El era responsabil de supravegherea lui Epstein. Și acum trebuie să avem încredere în spusele lui în pauzele dintre știrile că Mar-a-Lago a fost un loc pentru trafic cu minore.”, a scris pe Twitter Neera Tanden, președinta Centrului pentru progresul american, o organizație de cercetare publică și de avocatură din Washington DC. (Nota traducerii: Rapoartele media de la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000 îl menționează frecvent pe Donald Trump la evenimentele sociale găzduite de Jeffrey Epstein, iar amândoi au participat împreună la evenimente care s-au desfășurat la clubul Trump’s din Mar-a-Lago, în Palm Beach, Florida.)

Trebuie să ne întrebăm cine a câștigat din tăcerea sa permanentă.”, a spus profesorul de drept de la Harvard, Lawrence Tribe. „Cine ar fi putut să-l incrimineze în efortul său de a câștiga un tratament favorabil din partea Departamentului de Justiție al lui Trump?”, a adăugat profesorul cu referire la Epstein. El a solicitat ca Barr se recuze de la supravegherea unei anchete care „să taie până la os”.

Trump a afirmat că îl cunoaște întâmplător pe Epstein din cercurile sociale de la New York și Palm Beach și a fost citat cum îl descria pe acesta, în urmă cu câțiva ani, drept „un tip grozav”, glumind despre gusturile acestuia pentru femei foarte tinere, dar că nu au mai avut contact de un deceniu sau mai mult.

Bill Clinton a folosit frecvent avionul lui Epstein pentru călătorii în străinătate, după ce a părăsit Casa Albă, dar a spus că nu știe nimic despre ceea ce s-a spus atunci despre abuzurile lui Epstein asupra minorelor.

Pentru a pune capăt unui caz de infracțiuni sexuale, Epstein în anul 2008 a ajuns la un acord de pledoarie cu procurorii din Florida, denunțat mai târziu ca fiind prea îngăduitor. (Notă „Justițiarul”: Un dosar de inculpare a crimelor sexuale de 53 de pagini a fost pregătit de FBI pentru Jeffrey Epstein în 2007, care ar fi putut să-l trimită la închisoare pe viață, potrivit Miami Herald. În schimb, Epstein a încheiat o înțelegere cu procurorul Alexander Acosta, apoi cu avocatul din Miami, care ia permis să fie închis doar 13 luni și nu în închisoarea federală sau de stat, ci într-o aripă privată a închisorii din Palm Beach.)

Reacția de sâmbătă, inclusiv din partea persoanelor aflate în poziții proeminente, a fost plină de insinuăridespre ambii bărbați, cu reacții împărțite conform taberelor partizane. Însuși Trump, sâmbătă seara, a retușat postările lui de pe Twitter susținând, fără a prezenta dovezi, legătura dintre  Clinton și moartea lui Epstein, citându-l chiar și pe comediantul Terrence K. Williams, conform căruia: „Jeffrey Epstein avea informații despre Bill Clinton și acum este mort, văd tendința spre Trump, dar știm cine a făcut asta.

Lynne Patton, numită de Trump în 2017 la Departamentul de Locuințe și Dezvoltare Urbană, a postat pe Instagram o poză cu Epstein și următorul mesaj: „Hillary’d!! P.S. Let me know when I’m supposed to feel badly about this.” Postarea sa l-a invocat și pe fostul avocat al Casei Albe de pe vremea lui Clinton, Vincent Foster, care s-a sinucis în 1993, generând o serie de teorii ale conspirației.

Ca întotdeauna, restul lumii privește și evident se bucură de cea mai recentă decădere a politicii Statelor Unite în suspiciune și dezordine.

                                                                                             John F. HARRIS

                                                                                  Traducere și adaptare Simina BARBU

Sursa: POLITICO

Citiți și articolele anterioare:

 Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (I)

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (II)

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (III)

 

4 Comments

 1. gelu

  Dupa ce a fost rapita de Dinca sarmana Alexandra putea sa fie supusa la urmatoarele tratamente inumane: 1. Violata de Dinca iar mai apoi data mai departe pretenilor acestuia ca sa se desfete si ei cu prospatura capturata iar apoi aceasta data unei calauze pentru a fi scoasa din tara. 2. Violata si omorata de Dinca imediat ce acesta a aflat ca Alexandra a sunat la 112 si mai apoi arsa in crematoriu butoi de acesta. 3. Sa devina banca de organe prelevate la fata locului de o echipa de medici ajutati de un laborator mobil de prelevare de organe. Organele prelevate fiind transportate in genti figorifice portabile care au fost scoase rapid din Romania la bordul unor elicoptere care nu pot fi controlate de autoritatile romane. Iar scheletul sa fie ars mai apoi de Dinca. In aceasta varianta se explica de ce dintii Alexandrei au fost gasiti extrasi si aruncati in butoi deoarece i s-a prelevat mandibula si maxilarul superior pentru transplant. In acest caz Alexandra decedand chiar in noapte in care politistii si procurorii asteptau la poarta albasta ca sa se faca ora 6, poarta rosie din spatele gradinii lui Dinca fiind lasata special nesupravegheata pentru ca echipa impreuna cu laboratorul mobil sa poata sa intre in curtea lui Dinca si sa treaca la treaba.

 2. Alexandru

  Nu fiti stupizi; sustinand atacuri colportate de stanga americana la adresa actualului presedinte nu facem decat sa ne tragem un glont in picior; democratii americani s-au transformat intr-un partid in curs de bolsevizare sustine granite deschise primirea tuturor imigrantilor infanticidul si lupta pt drepturile tuturor degeneratilor transformati in minoritati de propaganda sodomita si transumanista; daca voi credeti ca atacandu-l pe Trump (care nu a fost niciodata usa de biserica dar macar actualmente nu sustine grozaviile globalistilor neomarxisti democrati) faceti un serviciu cuiva va inselati amarnic…

  • Domnule, textul în cauză este o traducere și asta nu înseamnă că reprezintă poziția publicației „Justițiarul”. Dar, dacă tot ne-ați provocat, deși am fost și noi susținătorii lui Trump, acesta ne-a dezamăgit, la fel ca pe mulți alții. Atitudinea SUA față de România nu s-a schimbat, tot ticălosul Klemm este ambasador și impune cu obrăznicie și infatuare politica sa românilor. Nu-i nici o diferență între Trump și Clinton, acesta din urmă nu ar fi ajuns președinte fără susținerea evreilor sioniști din SUA!

  • Republicanii sunt opoziție controlată, la blat cu democrații. Nu are sens să fim partisani în vreo direcție știind că ambele sunt jidănite. Iar Trump este sionist, administrația e controlată de Kushner, faptele SUA pe plan mondial sunt dirijate in interesul Israelului. Pe plan intern, Trump a condamnat „supremasismul alb”, „limbajul de ura” și urmează legi de tip red flag, care îți fac profilare și background check pe media socială.
   În momentul ăsta cred că cel mai bine e să îi încurajăm pe stângiști să meargă cât mai departe, poate după ce președinte e Dan Barna și USR are majoritate în parlament, așa se trezește lumea?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *