Cadran international

Emmanuel Macron, un Nicușor Dan al francezilor

  Cine-i Marine Le Pen știe mai toată lumea. Să-l deslușim puțin pe Emmanuel Macron, celălalt „finalist” de la prezidențialele […]

 

Cine-i Marine Le Pen știe mai toată lumea. Să-l deslușim puțin pe Emmanuel Macron, celălalt „finalist” de la prezidențialele din Franța.

 
Macron are 39 de ani și este un produs tipic al globalismului progresist, un fel de Nicușor Dan, dar mai charismatic și mai descuiat la minte. La fel, pseudo-partidul lui, „En Marche!” –  chipurile anti-sistem! – este identic, până la suprapunere, cu USR-ul românesc, fiind înființat tot așa, în pripă și parcă la comandă, cu doar un an în urmă.
emmanuel-macron-465x390
 
Fără o doctrină clară și asumată, cu candidați de „strânsură”, atât de dreapta, cât și de stânga, plus un electorat dezorientat, provenit de la foștii votanți ai partidelor clasice (socialiștii de stînga și republicanii de dreapta) care s-au perindat la putere și au dezamăgit, „En Marche!” se vrea un partid anti-sistem, deși este o creație a „sistemului” – ca și Uniunea „Salvați România!” (USR) –, iar Emmanuel Macron este o maimuțică ascultătoare și truditoare o vreme chiar pe la banca Rothschild, care execută ordinele magnaților financiari mondiali, adică șefii iudeo-masonilor globaliști. „En Marche!”, această ciudățenie fabricată în laboratoarele stăpânilor de sclavi, reprezintă un melanj, coroziv pentru societate, între neoliberalism și neomarxism, chiar dacă aceste două ideologii sunt aparent diametral opuse. Certe sunt orientarea acestei formațiuni hibrid către globalism, via UE și o pregnantă orientare anti-naționalistă. Regăsim aceiași membri de partid și un electorat identic și la USR-ul anti-naționalist și cosmopolit de la noi. Cică, atât „En Marche!”, cât și „Uniunea „Salvați România!” (USR), sunt anti-sistem. Aiurea, praf în ochii naivilor! Ambele clone politice sunt creații ale „sistemului”, aruncate pe piața electorală ca forțe proaspete pentru perpetuarea pseudo-democrației dezastruoase pentru toate popoarele, cu aceleași obiective ale globalizării, multiculturalizării și restul ingredientelor „politically correct”.
frankreich-emmanuel-macron

Ce spune propaganda despre Mucușorul franțuzesc: „Licenţiat în filosofie al Universităţii Paris Nanterre, Emmanuel Macron are un masterat în afaceri publice obţinut la Institutul de Studii Politice din Paris, fiind, de asemenea, absolvent al Şcolii Naţionale de Administraţie. În perioada 15 mai 2012 – 15 iulie 2014 a fost secretar general adjunct al administraţiei prezidenţiale, iar în perioada 26 august 2014 – 30 august 2016 a deţinut funcţia de ministru al Economiei în cadrul celui de-al doilea guvern condus de Manuel Valls.” Acum „să traducem”: Emmanuel Macron este un zombi educat la facultățile pe unde George Soros acordă burse. Institutul de Studii Politice din Paris este similar cu Facultatea de Științe Politice (FSP) din cadrul SNSPA București, unde sunt pregătiți toți politrucii sistemului globalist din România, majoritatea trădători, numiți popular și „cozi de topor”. SNSPA București a sărit în apărarea suratei sale din Ungaria, Universitatea Central Europeană (CEU), facultatea lui Soros de la Budapesta. Şcoala Naţională de Administraţie din Franța, absolvită de nicușordanul lor, e tot un laborator pentru spălat creierii și formarea de „kapo” pentru captivii din UE, acest lagăr al națiunilor. În cei doi ani, cât a fost ministrul Economiei, Macron a pozat în tehnocrat, un fel de Julien Cioloș cu gulerul mai alb și mai scrobit, dar tot „cal troian” și mercenar al Finanței Mondiale via Bruxelles.

Cu mare priză la tinerii frumoși și liberi francezi, până și gerontofilia lui Macron – căsătorit cu fosta lui profesoară de franceză, mai mare cu 24 de ani decât el – este prezentată de către propaganda creierelor spălate ca fiind dezinhibiție și nonconformism. Adică, femeia, măritată și cu copii, l-a corupt atunci când pămpălăul era minor, avea 17 ani și l-a păcălit să o ia de nevastă, după ce și-a abandonat familia și l-a urmat la Paris, iar acum cei doi pozează în repere morale avangardiste.
macron sotie
Propaganda „tefelistă” (Tinerii Frumoși și Liberi – TFL), ca să fie penibilă până la capăt, îl compară pe gerontofilul francez cu Donald Trump, care – să vezi coincidență! – este mai în vârstă decât soția lui tot cu 24 de ani. Legea nescrisă a parteneriatului heterosexual spune că bărbatul trebuie să fie mai în vârstă pentru ca prin maturitatea lui să poată proteja femeia. Diferența normală merge până la maximum zece ani, peste această limită deja sunt interese financiare, că dragoste nu cred că mai poate să fie!
trump
Dar opțiunea lui Trump este de înțeles. Ia întrebați un bărbat de 39 de ani, cât are acum Emmanuel Macron, dacă preferă o soție de 59 de ani sau una de 19 de ani, diferența de vârstă față de ele fiind aceeași (20 de ani) și vedeți ce o să aleagă. Doar un nebun ar opta pentru prima variantă! Soția lui Macron nu are „doar” 59 de ani, ci 63…
                                                                                                                   Marius Albin MARINESCU

1 Comment

  1. Vasile Zărnescu

    Ați comis două „erori”: Uniunea Salvați România (U.S.R.) se numește, acum, „Uniunea Sabotați România”, iar lui Nicușor Dan i se zice acum Mucușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.