Abuzuri

Episodul 2: Ambasadorul se întoarce

  Încurajat de damful îmbietor de sat fără câini, cu turmă mută, slută și numai bună de jugănit, ambasadorul Zuckerman […]

 

Încurajat de damful îmbietor de sat fără câini, cu turmă mută, slută și numai bună de jugănit, ambasadorul Zuckerman s-a gândit să se șteargă pe pantofi și cu Primăria Capitalei, nu numai cu Guvernul, care demonstrase deja că e o cârpă destul de moale și lasă un luciu frumos, persistent, pe bombeu. Așa că l-a chemat, dimpreună cu Ludovic cel Viteaz, și pe servitorul Nicușor la Ambasadă, ca să-i transmită și lui ce mai trebuie să desființeze dacă vrea să rămână o slugă apreciată căreia dânsul să se îndure să-i mai dea și teme pentru acasă, când și când, pentru ca Primarul General să nu se plictisească gândindu-se la nimic și scobindu-se-n nas!

Aşteptăm să lucrăm cu noul primar Nicuşor Dan în mai multe proiecte. Apreciem transparenţa de care aţi dat dovadă până acum şi transparenţa în toate deciziile legate de oraş pe care AȚI PROMIS (!!!, n.n.) că o veţi arăta. Mulţumim pentru soluţiile dumneavostră PRACTICE ȘI INTELIGENTE (!!!, n.n.) referitoare la mai multe probleme cu care se confruntă Bucureştiul acum (!!!, n.n.). Oamenii trebuie să ştie cum le sunt cheltuiţi banii, este nevoie de transparenţă. Este nevoie (!!!, n.n.) să existe o rezoluţie pentru desfiinţarea companiilor deţinute de municipalitate. Au existat decizii ale instanţelor în trecut referitoare la desfiinţarea acestor companii, dar ele continuă să funcţioneze. Sunt o sursă de privilegii politice, înăbuşă competiţia şi nu sunt bune pentru cetăţenii Bucureştiului (!!!, n.n.). Aşteptăm rezolvarea (!!!, n.n.) acestor probleme.” ( Adrian Zuckerman, ambasador SUA, 2 noiembrie 2020)

Rețineți cetățeni: ambasadorul apreciază transparența pe care „Hai, Nicușor Dan!/ Nicușor, Nicușor Dan” A PROMIS CĂ O VA ARĂTA. E ca și cum aș spune eu că apreciez considerația pe care ambasadorul A PROMIS CĂ O VA ARĂTA României, altădată, mai târziu, cu condiția să fie cuminte, să privatizeze și să desființeze orice, potrivit dorințelor partenerului strategic, fără să facă fasoane!

Din fericire însă nu mai avem nici presă, deci nu mai are cine să „măcăne”.

Spun asta deoarece pe 29 octombrie 2020 ambasadorul Zuckerman, aflat la sediul Ambasadei, cu alți căței guvernamentali autohtoni făcând frumos în jurul lui, spunea următoarele:

Sunt încântat să vă anunţ că Guvernul Statelor Unite ale Americii a furnizat un grant de 600.000 de dolari către International Justice Mission pentru a combate traficul de persoane. (…) Împreună vom învinge traficanţii de persoane şi îi vom proteja pe cei care le-ar putea deveni victime.

…dar, câteva zile mai târziu, pe 2 noiembrie, citind de pe o foicică, și avându-l în stânga pe Nicușor Dan iar în dreapta pe Ludovic Întâiul, ambasadorul a greșit suma și a spus:

Săptămâna trecută am anunţat o finanţare de 6.000 de dolari („six thousand dollars…) pentru proiectul IJM, prin care să fie oferită asistenţă în combaterea traficului de persoane.”

Iar presa a preluat greșeala, fără nici o grimasă, fără nici o corecție, fără nicio precizare despre suma reală, acoperind astfel de ridicol „cadoul” american .

Nici fostul olimpic la matematică, Nicușor Dan, nici premierul României, care nu cred c-a fost olimpic la ceva în viața lui, n-au tresărit deoarece, cred, ei nici n-au observat cum s-a micșorat de 100 de ori generozitatea americană… Dar e firesc, cetățeni, să nu fie impresionați de cifre… Doar dânșii conduc spre împliniri mărețe un București în care viețuiesc „…400 și ceva DE MILIOANE de părinți și bunici care sunt la pensie (!!!, n.n.)”, așa cum ne-a informat, premierul Orban, de două ori, într-o declarație din 29 septembrie 2020!

                                                                                                           Luminița ARHIRE

P.S. Titlul fotografiei de mai jos este: „IOTE-TE RENAȘTEREA!”

Citiți și Khazarii între ei, afaceri pe spinarea românilor: Slugile Ludovic Orban și Nicușor Dan s-au dus de mânuță la stăpânul Zuckerman ca să-i ofere ce mai este de jefuit

 

3 Comments

 1. D

  Care e faza cu companiile detinute de municipalitate, de ce vor sa le desfiinteze?
  Aia ii deranja pe ei companiile municipalitatii!

 2. Marian

  vă mai aduceți aminte cu cât drag așteptau românii să vină noul ambasador al SUA? cât de mândri erau că cel care-i va lua locul lui Hans Klemm vorbește chiar și limba română!
  ….ce naivi!!

 3. gigimutu

  bai baiatu,

  tu n-ai neste treaba acolo pe la voi, prin state, si sa ne lasi pe noi in plm in pace? dobitocule!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.