Atitudini

Eroii români, batjocoriți pe site-ul domnului profesor Ion Coja

  Nu, nu de dl Coja. Dl. Coja este indiscutabil unul dintre marii noștri patrioți si are grijă să publice […]

 

Nu, nu de dl Coja. Dl. Coja este indiscutabil unul dintre marii noștri patrioți si are grijă să publice toate textele legate de martirii, eroii, patrioții români. Dar eu cred că nu mai are nici un control asupra site-ului care a fost cotropit de agenți sioniști.

Am atît de multe de scris și atît de tot mai puțină putere, dar iată că sînt nevoit să revin iar la site-ul d-lui. Coja, care a preluat un text al meu:

https://ioncoja.ro/pomelnic-de-martiri/

„Nick” s-a grăbit să posteze un comentariu:

nick • 10 ore în urmă

“deținuții politici români, au fost puși iarna să intre pînă la brîu în apa înghețată din deltă pentru a tăia stuful ” …..ti-am zis eu odata ca ai ceva evreu in tine . asa iti place sa faci din tintar armasar , sa faci niste analogii asimetrice .
Ar trebui sa te faci geriatrist . Ti-e ciuda de ce n-au crapat evreii mai repede …..

Referitor la colaborationistii cu corporatile occidentale , mercenarii aceaia „Parașutați în România vîndută” , uite ca pina la urma au reusit sa darime socialismul , sa o Vinda Occidentului , fie prin infiltrari in PCR fie prin conspiratii si influenta in strainatate .
Dupa 90 Romania a fost pe mainile lor , au construit biserici pentru inselarea poporului , au vindut tot ce a construit poporul timp de 45 de ani .
De ce nu esti fericit acum ? Tradatorii de tara care vrei sa-i faci “martiri ” au contribuit la ruinarea tarii , in frunte cu senilul Coposu . De ce nu chiui de bucurie ! Voi astia agentii inconstienti ai Vaticanului sinteti la putere , ce-ti mai trebuie .
Aaa ! Nu sinteti bagati in seama , nu vi s-a aruncat si voua ceva posturi de paraziti in noul regim ?
Sau v-ati trezit la realitate ca ati fost manipulati de Vatican , sa puna ghiarele pe Romania utilizind slabiciunile si ignoranta voastra ? Niciodata nu ati realizat ca sinteti folositi pentru interesele imperiale vaticanoide .
Unii pur si simplu, nu pot sa digere asemenea scenariu . Ba chiar au alergie la realitate si prefera sa continue sa se invirta in cercul deceptiunilor in care au fost indoctrinati …

https://www.spirituallysmar…

Am cunoscut legionari care în detenție au taiat stuful în apele înghețate din Deltă, iar el spune că fac din țînțar armăsar!

Nick scrie că mi-e ciudă de ce n-au crăpat evreii mai devreme. A citit el vreodată un text al meu antisemit? A citit vreun text în care eu să vreau moartea evreilor? El nu știe că m-am născut într-un cartier cu foarte mulți evrei, că în permanență (în copilărie, în școală, în facultate, după facultate) am avut prieteni evrei, pe care i-am pierdut după ce emigrau. Am cunoscut chiar doi evrei muncitori (dacă vă puteți imagina!), unul instalator și unul zețar, doi evrei de toată isprava. Eu nu am criticat niciodată evreimea ci am criticat criminalii evreii, jefuitorii evrei, evreii care fac atît rău omenirii.

Nick scrie că sînt supărat că nu am primit și eu un post de parazit în noul regim. Ori a citit foarte puțin depre mine, ori știe, dar crede că minciuna asta prinde la proști. Ar trebui să știe că în 1996 am declarat că nu îmi trădez țara pentru un loc în parlament, și am părăsit CDR deși aveam loc eligibil. Mai este ceva ce într-adevăr nu știe fiindcă nu am scris (dar poate voi scrie), faptul că în 1999, cînd nu aveam nici un venit (am trăit fiindcă m-a ajutat Dumnezeu, exact cum se scrie în Predica de pe Munte, primind din diferite părți tot ce aveam nevoie), am refuzat două posturi de demnitar – cum să le accept sub Constantinescu împotriva căruia luptasem un an și jumătate?

Trec peste multe alte prostii ale lui, și mă opresc la ultima. Că sîntem manipulați de Vatican, de iezuiți. Domeniile de studiu sînt în prezent enorme, nu poate nimeni să le acopere pe toate, cum se întîmpla în antichitate. Nu sînt specialist în problema iezuiților, dar mă întreb cam așa:

– iezuiții au înființat și condus, sub numele a patru evrei bolșevici celebri, lagărele cunoscute sub denumirea de Gulag în care au fost internați 15 milioane de creștini?

– iezuiții sau liderii sioniști i-au propus lui Hitler colaborarea?

– iezuiții sînt vinovați de lagărele în care au fost internați patrioții români sau evreii bolșevici?

– iezuiții au săvîrșit cele peste 60 de masacre împotriva palestinienilor sau organizațiile teroriste Irgun și Lehy, iar apoi Tsahal, armata israeliană?

– iezuții au provocat în 2008-2009 marea criză economică mondială sau evreii de la banca evreiască Lehman Brothers și marele escroc evreu Bernie Madoff?

– iezuiții, sub nume evreiești, au jefuit după 1990 economia României?

– sau poate că Nick vrea să arunce în spinarea iezuiților toate relele săvîrșite de evrei?

Această teză, că iezuiții sînt vinovați de toate, a susținut-o pe „Lupul Dacic” și celebrul Nicu Cohen, care sînt sigur că este același cu Nick și cu Nic (dar asta nu o poate confirma decît dl. Coja). Nicu Cohen a făcut marea prostie (nu greșeală, ci prostie!) să pretindă că ar fi aromân! De atunci, a devenit „persona non grata” pe acest site.

Mă uit în urmă, și văd alte provocări.

De pildă, acum peste doi ani, pe site-ul d-lui. Coja a apărut următorul text:

https://ioncoja.ro/la-targoviste-evreii-prefacuti-in-sapun-n-au-tihna-nici-la-cimitir/

Am intervenit cu un comentariu (semnat Daniel) care consider că nu era cîtuși de puțin antisemit:

Daniel • 2 ani în urmă

Dar Federatiei (FCER), care gilgaie de bani (subventii de la statul roman, dar si multe donatii din tara si mai ales din strainatate) nu-i pasa de acest cimitir? Mafiotii evrei care in ultimul sfert de veac au jefuit tara fugind in strainatate cind se apropia arestarea, nu au avut nici un pic de respect fata de memoria inaintasilor lor? Se pare ca pentru mai-marii evreimii din tara, sa ingrijesti un cimitir evreieasc nu este un ghiseft, deci nu merita. Totul este lasat in grija primariei din Targoviste, tot asa cum amplele lucrari de la Templul Coral au fost suportate de statul roman. Acum vad ca se asteapta fonduri europene. Pentru a reabilita piatra sub care se afla bucata de sapun facuta din grasime de evrei. Mai bine ar “deshuma” bucata de sapun si ar trimite-o la analiza (cum au facut oamenii de stiinta din Israel) ca sa stim si noi: contine urme umane? ,

            Relevam două aspecte

– faptul că FCER, care gîlgîie de bani primiți din toate părțile, lasă acest cimitir tot în seama autoritîților române si

– faptul că minciuna cu săpunul făcut de naziști din evrei a fost demontată chiar de savanții israelieni.

A intervenit evreul român Haim Haskal (dacă nu mă înșel, stabilit în SUA)

HAIM HASKAL  Daniel • 2 ani în urmă

Imi place de tine Daniele! Cand scrii despre evrei ,sau mai bine zis “jidani” faci spuma la gura ca un caine turbat. Oameni(?) ca tine e lipsa pana si in iad. Ai fost in SS poti sa capeti pensie dela guvernul german. Heil Daniel

 Veți vedea că ambele texte sînt datate cu doi ani în urmă. Nu, acesta este rezultatul rotunjirii, Haim Haskal a dat peste acest text și a răspuns cu aproape un an după postare. Dacă eu nu scriu jidan ci evreu, de ce încearcă el să mă provoace? De ce îmi face (și el) procese de intenție?

Dl. Coja îmi este prieten, îl apreciez foarte mult, îmi este foarte drag, de aceea nu îl voi critica (deși s-a întîmplat să mai îmi critic unii prieteni), dar totuși îi spun că adevărul este mai presus decît libertatea de exprimare (a minciunii).

Acum ajunge.

Ieri am reușit să cobor din casa și mi-am cumparat niste pulpe la rotisor. Cînd l-am citit pe Nick, mi-a trecut pofta de mîncare. Probabil că am omis multe lucruri care ar fi trebuit scrise. Acum însă, fiindcă s-a făcut zi, este cazul să mă culc și cînd mă trezesc, să mai și mănînc ceva.

                                                                                                   Dan Cristian IONESCU

 

 

 

 

 

::::.

 

4 Comments

 1. Mihnea

  Nic, Nick, Surena sau Murena ș.a., nu are rost să-i enumerăm, destul să-i citim și înțelegem cu se ocupă acești agenți profesioniști pe toate site-urile naționaliste din România: manipulare, confuzie și deturnare prin sofisme și iudeologii deconspirate. Pe lângă această misiune propagandistică, dușmanii României au grijă să defăimeze, atât pe canalele oficiale de difuzare (mass-media mainstream) cât și pe cele alternative (blog-uri și site-uri nealiniate agendei progresiste), adevărații reprezentanți ai rezistenței românești anti-iudeo-imigraționisto-analo-progresisto-sionisto-globalisto-sclavagistă! Și, mai ales, prin inversare acuzatoare, să incrusteze în mințile oamenilor, în ciuda procesului atât de sistematic spre a nu fi, măcar în parte, premeditat… teoria conform căreia elementul “evreiesc” nu funcționează ca agent patogen, căci mergând înapoi, pe firul fiecărui idei dizolvante, nu dăm de unul sau mai mulți “evrei”, ci de iezuiții, chinezii, Roma antică, Vaticanul, Iustin Pârvu, Putin, forțe extraterestre, etc. Exemplul referendumului pentru familie demonstrând că, din păcate, procedeul deturnării funcționează deplin în cimitirul conștiinței ce a devenit România: nu este referendumul familiei naturale ci, de fapt, referendumul lui Dragnea!? Iubirea nu se votează?! Nu a fost genocid “evreiesc” împotriva românilor, ci genocid românesc împotriva “evreilor”… Pauker a fost româncă, Lenin a fost revoluționar, Ceaușescu a fost un dictator sanginar, iar U.E. este un spațiu absolut democratic și în acord cu suveranitatea și siguranța statelor!? Românii sunt conștienți că au mai multe în comun cu S.U.A. decât cu vecinii lor istorici sau, mai grav, cu ortodocșii?! Continuați să scrieți dl Dan C. Ionescu, așa cum ei nu interferează cu realitatea/Adevărul, nici dvs. nu trebuie să interferați cu minciuna. Nu intrați în jocul lor, nu vă pierdeți timpul.

 2. stand

  D-le Ionescu,nu va faceti singe rau ptr niste lepre.Incepe postul mare Bucurati-va de batrinete,si lasati-i in plata Domnului pe netrebnici.

 3. Dan Cristian Ionescu

  Multumesc mult pentru incurajari, dar cum as putea, dupa o viata de lupta, sa ma bucur de batrinete cind lupta nu s-a incheiat? Chiar cu picioarele zdrobite si cu un ciot de sabie, menirea mea este sa lupt pina la capat.

 4. Aromanul

  Domnule Dan şi eu sunt aromân şi vă apreciez ca un războinic aşa cum susțineți cu sabia în mâna. Sunt alături de dumneavoastră cu trup şi suflet şi nu în ultimul rînd de neamul Românesc. Am mai spus-o şi altă dată că îmi iubesc neamul cu bune şi cu rele, dar nu am mai făcut comentarii pe acest blog din cauza acestor jidani infiltrați aici. După părerea mea poate greşesc dar toți sunt la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *