Cap limpede

Este mai târziu decât credeți! Nu vă lăsați copiii să devină sclavii noii ordini mondiale!

  „Este mai târziu decât credeți! Grăbiți-vă deci ca să faceți lucrarea lui Dumnezeu.” (Ieromonah Serafim Rose). Când elevii s-au […]

 

„Este mai târziu decât credeți! Grăbiți-vă deci ca să faceți lucrarea lui Dumnezeu.” (Ieromonah Serafim Rose).

Când elevii s-au întors în clase, în această toamnă, s-au găsit izolați unul de celălalt și au purtat măști. Aceasta nu este biosecuritate – este un teatru pandemic. Oare de ce nu înţeleg oamenii că această epidemie gripală cu corona virusul ucigaş provenit din ţările îndepărtate ale lumii de la un liliac, dintr-un laborator, sau cine ştie de unde, care a lovit cu precizie de laser, omenirea aflată în plină rătăcire morală şi apostazie, urmăreste să distrugă lumea, nu prin moarte, ci prin răpirea bunului cel mai de preţ: copiii!

Suntem conştienţi că indivizi asemănători în concepţii şi decizii, se găsesc instalaţi la butoanele conducerii statelor, care urmăresc să construiască, la ordinele iniţiaţilor masoni ai mafiei globaliste, cu mici excepţii, acelaşi tip de societate umană.

Un lagăr, o colonie penitenciară de dimensiuni statale, în care poporul naiv, îndobitocit este supus prin manipulări continue, lansate cu precizie, conform unui plan bine stabilit şi dirijat de minţile întunecate ale păpuşarilor şi transmise slugilor leviatanului, unei stări permanente de teroare, frică dezumanizantă şi autoclaustrare, de acceptare a nefirescului, a apostaziei, abjurării, caracteristice regimurilor dictatoriale, totalitare, ca lucruri fireşti şi de bun-simţ.

S-a reuşit ca în cateva luni să se creeze un iad la nivelul întregului mapamond, populat de fiinţe fără chip (cu mici exceptii, printre care Danemarca, Suedia şi alte câteva), ascunse sub masca ascultării animalice, a spaimei, a fricii abominabile de moarte, care a paralizat reacţiile naturale cu care au fost înzestraţi oamenii, de la naştere, după chipul şi asemănarea Ziditorului acestei lumi.

Epidemiologul german Prof. Hendrik Streeck, Director al Institutului de Virologie şi Cercetare HIV din Bonn, este convins că înfricoşarea noastră, a lumii întregi, este gratuită. „Nimic nu ar trebui s-o amplifice la asemenea dimensiuni,” ne spune domnia sa, demontând toată încrengătura de minciuni cu care suntem ameţiţi zilnic de peste jumătate de an, întrucât: „Noul patogen nu este atât de periculos, este chiar mai puţin periculos decât SARS-1. Ceea ce îl distinge pe SARS-Cov-2 este că se reproduce în partea superioară a gâtului şi din acest motiv este mult mai infecţios deoarece virusul sare dintr-un gât în altul, ca să zicem aşa. […] Nu există niciun risc semnificativ de a contacta boala atunci când mergeţi la cumpărături. Focarele grave au apărut după ce oamenii au stat împreună o perioadă mai lungă de timp. […] Când am luat probe de pe mânerele de la uşă, telefoane sau toalete, nu a fost posibil să cultivăm virusul.”

Cum nu pricep oamenii aflaţi sub înrâurirea duhurilor necurate ale întunericului, că ce se construieşte acum, nu este valabil o lună, două, un an, doi, ci pentru toţi anii care vor urma? Se face cunoscut prin vocea unuia dintre corifeii odioasei pandemii, că „într-un timp, nu foarte îndepărtat, toate spitalele din România vor fi spitale COVID”. Halucinant!

Tratamentul anti covid existent deja, nu se vrea a fi cunoscut,  este vorba tratamentul cu Hidroxiclorochina, Zinc si Zitromax.

La această manipulare exagerată a slugilor leviatanului, la care constatăm aceeaşi lipsă de bun simţ, de respect, de empatie, aceeaşi brutalitate şi agresivitate, aceeaşi ţopârlănie, aceeaşi desconsiderare a omului, s-a făcut părtaşă şi ierarhia BOR, îngenuncheată în faţa stăpânirii lumeşti atee şi nu în faţa Celui Prea Înalt.

În mesajul său, cu ocazia deschiderii noului an şcolar, Patriarhul serghianist apostat al BOR, în acelaşi veşnic limbaj de lemn, rosteşte nişte elucubraţii halucinante, dovedind că habar n-are despre Regulamentul de protecție sanitară impus de Ministrul Educației Naționale și de Ministrul Sănătății, dovedind o dată în plus că nu îl interesează viitorul copiilor acestui neam, nu îi pasă de Ortodoxie, după ce a sfâșiat Cămașa Mântuitorului Hristos.

„Într-o lume marcată de tendințe ideologice individualiste și secularizante, care slăbesc unitatea familiei și pacea socială, este esențială cultivarea unei legături statornice și a unei cooperări rodnice între Familie, Biserică și Școală. În Familie și în Biserică, părinții trupești și duhovnicești sunt chemați să-i învețe pe copii iubirea față de Dumnezeu și de semeni, prietenia, solidaritatea, hărnicia, dărnicia și recunoștința, să îi încurajeze să descopere bucuria jocului și a cunoașterii, dar și frumusețile naturii și ale culturii românești…”

Pe oameni îi mai sperie posibilitatea ca, pe baza unor teste incerte, mai mult decât discutabile, să fie internaţi cu forţa în spitalele devenite puşcării. Un fel de lagăre din care răzbat strigătele de ajutor şi indignare ale celor obligaţi să trăiască, sau să moară, în condiţii de neimaginat în alte vremuri.

Cum să nu te gândeşti la viitorul sumbru, compromis al acestei ţări, când vezi că cele mai simple activităţi – strângerea mâinii prietenului, discuţiile sau jocurile copiilor în parc sau în recreaţii, îmbrăţişarea copilului, prima zi de şcoală, mersul la dentist, orele de sport, cântatul la ora de muzică etc – au devenit, prin lege, complicate. Ba unele chiar interzise. Care va fi sănătatea mentală, psihică a copiilor, actualii preşcolari sau elevi, obligați la atâtea interdicții şi frustrări, fără bucuria de a interacționa şi socializa cu colegii, fără bucuria jocurilor din timpul recreațiilor, de la orele de sport, sau fără a putea cânta? Este demonstrat că toate acestea provoacă sentimente de anxietate, oboseala, nesiguranță, alienare, neîncredere, instabilitate emoțională, cu consecințe grave pe termen lung.

             Ei, copiii noștri, vor deveni sclavii Noii Ordini Mondiale

Centrul american pentru controlul și prevenirea bolilor a stabilit o serie de măsuri de siguranță îngrijorătoare: copiii poartă măști pe parcursul zilei; elevii sunt ținuți separați unul de altul în clasă, băncile lor înconjurate de fortificații de 6 metri de spațiu gol; săli de gimnastică dezafectate; excursiile în aer liber anulate. Rapoartele sugerează că anumite școli americane pot chiar să-și eticheteze copiii cu dispozitive de monitorizare de la distanță, pentru a ajuta la urmărirea oricui încalcă regulile și se apropie prea mult de altcineva. Se pare că orice măsură, oricât de extremă ar fi, va fi luată pentru a păstra siguranța sanitara a studenților și a personalului.

Măsurile de siguranță specifice școlilor diferă nu numai de la o națiune la alta, dar, de asemenea, în mod obișnuit, în cadrul fiecărei națiuni. În Taiwan și Coreea de Sud, printre altele, s-au pus bariere de plastic pe birourile studenților, creându-se astfel cubicule lilliputane. În Franța, unele districte au copii care poartă atât măști, cât și viziere din plastic; în timp ce alții folosesc doar măști. În Germania, măștile sunt sugerate numai pentru zonele comune. În Danemarca și Suedia, măștile pentru elevi nu sunt deloc necesare. Unele țări încurajează ca orele să fie organizate în aer liber.

O scrisoare semnată de șefii a 20 de asociații de pediatrie din țară, afirmă că purtarea chiar și a unei simple măști – nici nu mai vorbim de viziere – „nu este nici necesară, nici de dorit, nici rezonabilă”, afirmație la care subscriu din toată inima.

Astfel de precauții în vederea prevenirii răspândirii infecției de la copii la adulți nu au niciun sens, „deoarece este foarte puțin probabil ca răspândirea pandemiei să fie influențată de copii”.

Experții din Toronto, în parteneriat cu Ministerul Educației din Ontario, nu recomandă măștile în clasă, menționând că „este dificil ca un copil să poarte o mască pe durata unei zile de școală.” De asemenea, „distanțarea fizică strictă nu este practică și ar putea provoca probleme psihice semnificative”, deoarece jocul și socializarea sunt esențiale pentru dezvoltarea copilului.

Iată cum arată şcoala ideală în vreme de pandemie în viziunea celor care au decis viitorul educațional al acestei tinere generații în România: copii cu măşti chirurgicale, cuminţi, cu mâinile la spate, câte unul în fiecare bancă, despărţiţi de panouri mari, transparente, din „pepsiglas”. Atenţi, gata să răspundă, pregătiţi să meargă la tablă doar pe culoarul roşu şi să revină în bancă doar pe culoarul verde. Fără să tuşească, fără să strănute. Profesori care se străduie să se facă înţeleşi vorbind prin masca de protecţie. Pauze de numai cinci minute, cu copiii ţintuiţi în bănci.

Apoi pauza mare cu procedură strictă, exact ca la restaurant: masca jos, ne dezinfectăm, apoi mâncăm. Pe urmă schimbăm masca şi iarăşi ne dezinfectăm. Nu râdem, nu gesticulăm, nu vorbim neîntrebaţi. Nu acceptăm suc, prăjituri sau bomboane de la sărbătoritul zilei. Dacă vrem la toaletă, ne ţinem bine până la următoarea pauză. Iar dacă nu putem, chemăm doctorul şcolii echipat în combinezon anti-Covid. El ne va conduce, în deplină siguranţă, până la toaletă.

La toate acestea, MEC intenționează înjumătățirea orelor de fizică, chimie, biologie, istorie, geografie, limbi moderne, eliminarea limbii latine și a dirigenției („dezvoltare personală”), iar religia, educația plastică și muzicală rămân cu statut incert de discipline tolerate, care în final vor desăvârși măcelărirea oricărui standard de calitate în educație.

Vor apare noile generații de tineri ignoranți, incompetenți și complexați, cu capacități reduse de relaționare umană normală, ușor de manipulat, pentru a deveni sclavi exemplari ai noii ordini mondiale.
Ce ne rămâne de făcut?

„Să ne aducem ca roade pe noi înșine, zidirea cea mai de preț și cea mai firească a lui Dumnezeu, să redăm chipului „chipul”, să ne cunoaștem valoarea, să ne cinstim prototipul, să înțelegem puterea tainei și din ce pricină a murit Hristos. Să ne facem asemenea lui Hristos, pentru că și Hristos S-a făcut asemenea nouă, să ne facem pentru Acesta dumnezei, deoarece și Acela S-a făcut pentru noi om; a primit ceea ce era de nimic, ca să ne dea lucrul cel mai bun, a sărăcit ca noi să ne îmbogățim cu sărăcia Lui, a luat chip de rob, ca să ne desfătăm de libertate, ca să ne înălțăm. A răbdat ispite, ca noi să biruim, a răbdat necinste, ca noi să ne înălțăm, a murit ca să ne mântuiască, S-a înălțat din mormânt, ca să ne tragă spre Sine, pentru că păcatul a făcut din noi stârvuri.”[1]

                                                                                                    Dr. Gabriela NAGHI

[1] Sfântul Grigorie Teologul, Predici ale Sfinților Părinți la duminicile de peste an, Ed. Egumenița, 2009

Sursa: https://ortodoxinfo.ro

6 Comments

 1. o constatare

  toate articolele, toate postarile din toate ziarele si de peste tot, asemanatoare celui de sus au aceiasi structura: dovezi ca e o scamatorie, dovezi ale unor fapte, citate din oameni care au vorbit si apoi intrebarea: ce facem ? la care n a raspuns nimeni pana acum…

 2. O CRUCE , UN NEAM SI O TARA NUMITA ROMANIA

  …daca suntem prosti vom muri prosti .
  ,,HRISTOS nu ne vrea prosti ,, de Sfintitul Marturisitor Nicolae Steinhardt
  In 89 cand numai aveam ce manca , alergam dupa mincare ba pe ratie , ba de pe la cozi kilometrice atat copii si parinti pentru a se asigura traiu necesar atuncea foametea , minciuna , intunericul si mizeria la inrobire ne a scos in strada .
  Insasi Sfintii s au dus la Ceausescu si au marturisit pentru noi asa cum a fost Parintele Arsenie Boca ,,mai da te cu poporul si da i mancare pentru ca sa nu mori intr o zi mare ,,
  Aveam 14 ani atunci dar tin minte cum vitrinele erau goale nu vedeai decat un salam de soia rasfirat pe ici colo , totul era pe ratie faina , ulei , zahar ,malai chiar si curentul era cu ratie ,lectiile le faceam la lampa iar ai mei parinti stateau la cozi pentru ca sa cumparam acei ,,adidasi ,,adica copite de la porci pe care mama le facea cu varza .
  Imi aduc aminte ca am stat la un rand atunci cand la alimentara de jos primise pufarine , banane ,portocale…Cineva striga in gura mare in fata scarii si era tot un copil cam de aceeasi varsta ,,ba au venit adidasiii …sau avem banane si pufarine ,,
  Ai mei parinti fiind la munca trebuia sa iau ratia pentru zahar adica 1k si 500 gr atat aveam dreptul o familie cu un copil …imi aduc aminte ca era cam ora pranzului venisem de la scoala , ai mei erau la munca iar in randul acela unde eram inghesuiti copii si oameni tin minte ca am adormit pentru cateva secunde insa un nene mi a spus ,,dar ce faci draga dormi in rand ?,, ma iertati si am pus capul in pamint …
  M am trezit doar cu o imagine sinistra asa am vazut in totul atunci …numai zic de polonezii care veneau cu porbagaje la masini volvo pline cu gume , bomboane iar noi copiii ne adunam in jurul lor si cumparam ba gume cu surprize , bomboane …
  De ce am depanat aceste amintiri pentru ca nu suport dictatura , nu suport sa mi se ingradeasca libertatea pentru ca libertatea este un dar dat omului de catre insasi DUMNEZEU .
  Este bunul cel mai de pret -llibertatea
  In 89 cand oamenii au iesit in strada au strigat prima data ,,libertatea , libertate , libertate ,, , ,,jos comunismul ,,…,,jos dictatura ,,
  Atunci era o criza instituita de mincare , curent la sfaturile tovarasilor care il consiliau pe Ceausescu si toate acestea pentru ca poporul sa se rascoale asupra lui .
  De asta si parintele Arsenie Boca i a spus atunci ,,da te cu poporul …,,
  Astazi este o criza instituita prin rationalizarea aerului ce il poti respira sanatos si natural fara ingradire sau masca babuinilor si cimpanzeilor iar acestea doar pentru a se justifica dictatura instaurata .
  Vitele cand erau duse la abator erau cipuite sau marcate inainte de a fi duse la taiere .
  OIn tot acest peisai oare are nu simtiti primejdia? nu va suna cunoscut acestea ?
  Atunci cand dreptul la credinta iti este luat se numeste prigoana iar cand dreptul de a trai liber neingradit de nimeni si nimic iti este luat se numeste dictatura .
  Astazi Sfantul Parinte Arsenie Boca numai este linga noi pentru a vorbi pentru poporul roman ca odinioara insa Chipul Sau ne vegheaza pe acest pamint iar falcile fiarei rosii vor fi zdrobite pentru totdeauna .

 3. Mihaela

  nici elevii din UK NU POARTÃ MĂȘTI LA ȘCOALĂ! E un abuz psihologic aplicat copiilor români din cauza lașității părinților români…..

 4. un mizantrop

  Nu vi se pare ca tocmai parintii, cei care ar trebui sa fie ingrijorati, sunt cei care pun in practica, cu „veselie” mijloacele de tortura asupra copiilor lor…unii chiar se roaga sa fie si mai „sigure”…In afara de cateva cazuri izolate, parintii se aliniaza, exact ca pe vremea comunismului si-si obliga odraslele la toate constrangerile…”pentru siguranta lor”…Toata nenorocirea asta a inceput de multa vreme, odata cu ideologia comunista, care le cerea copiilor responsabilitate inca de la grupa mica, dar, distrugerea copilariei, programata a inceput odata cu sistemul idiot de invatamant care promoveaza nota ca indicator absolut…nu conteaza ce talent are un copil, ce-i place si ce nu, el trebuie sa invete continuu, sa obtina nota care-l propulseaza in etapa urmatoare…si parintii sunt tot mai mplicati, tot mai isterizati de meditatii, scoli si alimentatie rationala, de parenting tembel si de modele de „afara”, Am vazut mame care-si tortureaza efectiv copilele cu aparate dentare pentru o dantura perfecta, cu infomentare in numele unei alimentatii sanatoase si cu un controlol absolut asupra programului…undeva, intre jocurile video (cu ratia) si meditatiile la orice s-a pierdut copilaria…copiii pe care-i stiu sunt in mare parte „transformati” – deosebit de sensibili, in acelasi timp lipsiti de empatie si total dependenti de vointa parintilor…purtarea mastii e, deja, o conventie ideologica, nimeni n-are curaj s-o contrazica (intr-un orasel de munte, toata perioada vacantei pandemice, toti copiii localnici si „refugiati” s-au jucat impreuna, umpland strada, parcurile, padurea, fara nicio restrictie, parintii fiind ocupati cu somajul mascat, ori cu afacerile de conjunctura…cand a inceput scoala s-au conformat botnitei si distantarii, dar, acasa isi continua „colaborarea”), dar, in afara de speriatii traditionali, nimeni nu crede in ea…despre efectele negative vom tot vorbi….in Franta, profesorii vorbesc deschis cu parintii despre efectele psihotice ale obligativitatii mastii si se roaga sa fie cat mai putini agresivi printre elevii lor…

 5. Manuela

  https://youtu.be/kr04gHbP5MQ

  Avocat dr.Reiner Fuellmich – CRIME IMPOTRIVA UMANITATII

 6. Gabriela Naghi

  Răspunsul la întrebarea dumneavoastră vi-l dă chiar marele Duhovnic al neamului românesc, Cuviosul Părinte Justin Pârvu, care nădăjduiesc să sfinţească şi să întărească inimile celor care au bunăvoinţa să le citească, convinşi fiind de adevărul lor.

  *„ Dragii mei, e greu să dai un răspuns unui popor întreg, pentru că nu avem decît soluţii dureroase, pentru că aceasta este realitatea în care trăim: foarte, foarte dureroasă. Am spus de la începutul anului ca trebuie să ne pregătim pentru martiraj şi mai mult de atît nici nu aş mai fi avut de grăit, dar oamenii sînt neputincioşi cu duhul şi cu mintea ca să înţeleagă. Nu e uşor să trăieşti în ziua de azi. Dar dacă Domnul aşa a binevoit ca noi să suferim aceste vremuri, apoi trebuie să ne supunem şi să primim cu bucurie toate cele ce vin asupra noastră, ca din mîna lui Dumnezeu şi nu a vrăjmaşului. E mai greu acum, pentru că ne-am învăţat cu comoditatea, cu televizorul şi cu toate mofturile şi libertăţile; ei bine, dragii mei, abia acum se vede efectul dăunător al acestor libertăţi – ne-au slăbit puterile sufletului: Mintea este îngreuiată, trupul slăbit şi datorită alimentaţiei otrăvite cu care ne hrănesc mai marii noştri, şi nu sîntem obişnuiţi să purtăm nici un fel de război, nici duhovnicesc, nici trupesc.

  De aceea, vă rog să nu mai căutaţi soluţii. Soluţii omeneşti nu sunt, dragii mei! Soluţia este moartea pentru Hristos. Tată pe fiu şi mamă pe fiica va da la moarte. Iată că asistăm la împlinirea acestei proorocii. Dacă mama va lăsa copilul să fie vaccinat, este ca şi cum l-ar da la moarte.[..]
  Să nu confundăm strategia cu depunerea armelor. Doar nu sîntem făcuţi numai pentru zile bune; un război cine îl mai susţine? Şi cine sînt luptătorii? Nu noi cei din lumea aceasta de aici? De ce i se zice „Biserică luptătoare”? Luptătoare înseamnă zi de zi să susţii un atac împotriva puterilor întunericului. O asceză retrasă în individualitatea ei nu mai este un adevăr mărturisit în plenitudinea lui.[..]
  Problema noastră cea mai mare acum este că ne aflăm într-o beznă a ignoranţei şi socotim păcatul neştiinţei un mare privilegiu.

  Generaţia aceasta a ajuns la apogeul nihilismului: „Şi ce dacă fac lucrul acesta? A! Nu-i nimic!” Iei cipul – „Ei, n-are nimica!”; slujeşti cu catolicii: „Ei, n-are nimica” şi tot aşa… toate nu au nimic. Nihilismul a născut acest libertinaj şi această stare te îndreptăţeşte pe tine cumva să faci orice, ce vrei, să amesteci lumina cu întunericul, să mergi şi cu Dumnezeu şi cu mamona. În acest caz noi nu mai suntem ucenici al lui Hristos.”

  *„Creştinismul, aşa cum a avut un răsărit, tot aşa trebuie să aibă şi un apus. Iată că noi suntem martori acelor vremuri de apus al creştinătăţii, în care Dumnezeu ne-a învrednicit să trăim. Sfântul Serafim de Sarov spunea undeva că aşa cum la sfârşitul vieţii Sale pământeşti, Mântuitorul a simţit durerea maximă de pă­răsire a Tatălui Său, tot aşa şi creştinul, la sfârşitul vea­curilor, va trăi şi va simţi părăsirea lui Dumnezeu.
  Acum, putem spune, întreaga creştinătate este răstignită pe cruce. Un om care este pe cruce oare nu se simte slăbit? Oare să ne scoatem piroanele şi să ne tămăduim rănile? Sau să răbdăm, rugându-ne Domnului pentru iertarea celor ce ne prigonesc?
  Trăim într-o lume anar­hică, întreaga clasă politică este vrăjmaşă a lui Hristos şi slujitoare răului, de aceea numai simpla noastră vieţuire, fără să abdicăm de la principiile noastre creştine, este o mărturisire şi o mucenicie de zi cu zi.”

  *interviu din revista Atitudini nr. 8, octombrie 2009
  **Fragmente preluate din volumele Ne vorbește Părintele Justin, Fundația Justin Pârvu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *