Colimator

Este musai ca România să fie condusă de alogeni ca pe vreme bolșevicilor khazari veniți pe tancurile sovietice

                            O națiune care moare La început […]

 

                          O națiune care moare

La început s-a votat un etnic neamț în defavoarea unui român (Iohannis vs Ponta). Culmea, manipulanții tefelozauri l-au acuzat pe Ponta că e alogen, că ar avea o origine dubioasă de prin zona Albaniei. Înțelegeți aberația? Ai de votat între un român și-un neamț și votezi neamțul întrucât există suspiciunea că românul n-ar fi tocmai pur. Cât de prost trebuie să fii pentru a gândi așa? Știu, extrem de prost, dar asta nu i-a împiedicat cu nimic pe bravii noștri conaționali în a-și exhiba starea de spirit.

Cei care credeau că alegerea unui oligofren care nici măcar nu-i român e un accident al istoriei ar trebui să-și revadă opiniile. „Experimentul România” continuă cu un nou succes rezultat din imbecilizarea populației: votarea unui străin absolut pe postul de primar. Operațiunea a fost reușită la Timișoara prin intermediul USR. Domnul Dominic Samuel Fritz este un cetățean german 100% naturalizat în România și pus de către USR să candideze la Primăria Timișoarei. Ca să fie treaba treabă omul, din punctul meu de vedere, e cam neica nimeni. Nici măcar job nu avea la momentul nominalizării. Mă rog, probabil n-avea job la suprafață întrucât mie unu’ anumite lucruri mi se par indicii transparente. Ce anume îl califica pe domnul Samuel Fritz pentru postul de primar? Nimic, absolut nimic în afara sterpelor slogane repetate până la imbecilizare. Înțeleg, Robu o cam luase pe arătură, dar, totuși, un român nu se găsea?

Situația nu e izolată. Vă reamintesc că România are ca ambasador în Germania un cetățean german. Tot România a avut un șef de serviciu secret decorat de Franța. La fel și pe șefa celui mai radical Parchet autohton. Ce servicii au adus acei indivizi Franței de-au fost decorați? Și nu doar Franței întrucât despre doamna respectivă se vorbea transparent că ar fi avut un birou al Secret Service în sediul instituției pe care-o conducea.

România are o cantitate îngrijorătoare de alogeni în politică. Nicăieri în lume (cu excepția SUA și Canada) nu există o asemenea structură a lumii politice, astfel încât nu-i de mirare direcția în care ne îndreptăm.

Uite-i, frate, ca brazii! Mai puțin ăla din mijloc, care-i ca un tuia pitic. Niciunul dintre acești lideri de partide nu este de etnie română! Românii sunt buni doar la vot și să muncească pentru ca ăștia să trăiască bine. Click pe fotografie pentru mărire! (Foto și text „Justițiarul”)

Probabil eroii noștri care și-au vărsat sângele pentru țara asta se răsucesc în morminte. Nu s-au gândit niciun moment că ar putea avea ca urmași asemenea nevolnici precari mintal. Nu s-au gândit niciodată că țara va fi cedată fără război, că vom ajunge târfa scârboasă a oricărui doritor. Suntem vai de capul nostru, tăvăliți din nou sub vremuri, aruncați de la unu’ la altu’, bătuți joc și umiliți. Am trăit să văd cum electoratul își votează cu seninătate călăii. Cum poate fi interpretat votul masiv al vârstnicilor pentru PNL și USR, adică pentru cei care le-au tăiat pensiile? Cum poate fi interpretată toată această nebunie irațională altfel decât așa cum este. Știu că sunteți dezamăgiți, dar ieșiți din bulă și înțelegeți că asta e realitatea! Ne-am făcut singuri iobagi, prin votul nostru, prin „conștiința noastră civică”. E timpul să plătim pentru prostie și vom plăti amarnic!

Priviți realitatea în față, voi, cei puțini care încă mai aveți ochi! E timpul să înțelegeți că mai suntem doar foarte puțini români normali în țara asta. Restul concetățenilor noștri suferă de o suspectă boală mintală care se va dovedi fatală țării. Cred că e prea târziu și nu se mai poate face nimic. E timpul să înțelegem cu toții că lupta pe care trebuie s-o dăm e una cu bătaie lungă, pe termen extrem de lung. Conservați-vă normalitatea, obiceiurile și strângeți-vă lângă cei asemenea vouă. Urmează vremuri crâncene în care eroismul va fi dat de capacitatea de conservare a ceea ce-i normal.

                                                                               Dan DIACONU, Trenduri economice


                                  Notă „Justițiarul”

Iată ce scriam noi în 25 ianuarie 2020: Deutschland über alles! Se pregăteşte temeinic instalarea ca primar în Timişoara a unui neamţ, însă a unuia get-beget, promovat în calitate de candidat al USR. E vorba de un tânăr şcolit bine de tot în universităţi occidentale fabricante de poltruci de genul celor școliți pe vremuri la Frunze şi Ştefan Gheorghiu sau acum la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA): „Dominic Samuel Fritz s-a născut în 1983 la Lörrach, Germania, într-o familie cu 8 copii. Activează de peste 10 ani în administrația publică germană, în domeniul diplomației și cooperării internaționale. În prezent, lucrează ca șef de cabinet pentru fostul președinte al Germaniei, fostul director FMI și actualul înalt diplomat la ONU, Horst Köhler. (…) Dominic este timișorean de suflet încă din 2003, când a lucrat timp de un an, ca voluntar al Federației Caritas, la o casă de copii din oraș. În 2006, la un stagiu în cadrul Fundației Pentru Voi din Timișoara, a înființat primul program de mentoring pentru adulți cu dizabilități intelectuale din România. (…) Pentru contribuţia sa la viaţa comunităţii a fost distins de către Primăria Municipiului Timişoara cu Diploma de Excelenţă în 2014. Lucrează la Berlin, dar din 2015 deține o a doua locuință în Timișoara.” (http://tvr3.tvr.ro/dominic-samuel-fritz-neamtul-pentru-care-timisoara-e-acasa_24556.html)

Sursa: Timișoara, un punct al planului de secesiune: Primarul Nicolae Robu va fi înlocuit cu Dominic Samuel Fritz, un activist progresist cu cetățenie germană

Cetățeanul german Dominic Samuel Fritz are nume de khazar, nu de neamț autentic. Iohannis este posibil să fie și el khazar, ceea ce ar explica numele său pocit, deoarece în germana literară numele său s-ar fi scris Johannes. Tromboanele lui că i s-a românizat numele sunt deplasate fiindcă nu-l cheamă, totuși, Ionescu! Acești indivizi primesc misiunea de a candida la diferite funcții din Românaia de la iudeo-maoneria sionistă și li se garantează reușita, chiar dacă la prima candiatură sau intenție de a candida ei eșuează.

Intenţia primarului sibian de a candida la preşedinţia României nu a fost din anul 2014 și nici din 2013 când l-a adus Crin Antonescu –  la ordin!  –  în PNL, ea este mai veche, fiind lansată din vara anului 2007, la întâlnirea Clubului Economic German din Transilvania (alcătuit din oameni de afaceri germani, austrieci, luxemburghezi și olandezi, toți masoni), care a avut loc în comuna Biertan din judeţul Sibiu. Atunci s-a stabilit ca primarul sibian să participe ca independent la alegerile din 2009 cu sloganul electoral:Pentru ca România să arăte ca Sibiul!”. Însă, Traian Băsescu, informat fiind de SRI-ul care juca la două capete, le-a tăiat nemţilor entuziasmul, fluturând cele două dosare penale ale lui Iohannis de la DNA, unul cu cele două case furate de familia Iohannis prin uz de fals și celălalt cu mafia retrocedărilor imobiliare de la Sibiu, condusă de primarul Iohannis! Amenințat cu pușcăria, primarul sibian a cedat șantajului și a renunțat la depunerea candidaturii. Băsescu s-a ținut de cuvânt, ca între „penali” și, după ce s-a închis lista candidaturilor la alegerile prezidențiale din anul 2009, hopa și procurorul Țuluș și amanta lui de atunci, procuror Claudia Roșu (subalterna devenită ulterior soție), cu NUP-urile lor salvatoare din data de 24 octombrie 2009! Detalii aici: Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze!

Citiți și:

Istoria se repetă: Urmașii evreilor bolșevici conduc din nou România

Bolșevicii evrei sau urmașii lor fac din nou legea în România!

Evreii, șefi de servicii secrete și promotori ai poliției politice de tip Gestapo

Un Gestapo evreiesc

Am avut cândva o țară…

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

„ŻYDOKOMUNA” („IUDEO-BOLȘEVISMUL”, în limba poloneză) – Cazul României (1944-1965)

Klaus Werner Iohannis cu kipa pe creștet  a aprins prima lumină de Hanuka

Proiectul „Israel în România”, mai ceva decât „Planul Kalergi”: Pleacă românii din țara lor, vin israelienii

B’NAI B’RITH (Fiii Legământului): iudeo-masoneria internațională, lumea şi România

Crimele comuniştilor evrei comise împotriva românilor în 1940

Crimele comuniştilor evrei comise împotriva românilor în 1940 (II)

Românii, victime ale terorismului iudeo-bolşevic

Infamele acuze de holocaust aduse poporului român

Falsificarea istoriei, e musai ca românii să fie prezentați ca un popor de criminali!

S-a testat cu primarul Iohannis: Acum e musai ca marile orașe din fostul imperiu austro-ungar să fie conduse de primari alogeni

Sectanții și alogenii dictează la postul de televiziune Antena 3

 

 

 

8 Comments

 1. Malus Dacus

  Domnule Diaconu,
  Asteptam un articol din partea dvs. prin care sa recunoasteti dimensiunea astronomica a fraudei electorale comandata din afara Romaniei si pusa in practica de sobolanii din servicii. Nu mai vrem analize din care sa rezulte ca noi romanii sunt tembeli, paranoici sau ca ne-am descoperit cu totii vocatia LGBT.
  Nu se mai pot nega evidentele, nu mai putem merge dupa fenta, nu mai putem sa ne punem mana la ochi.
  S-au luat masuri operative clare pentru trimiterea oamenilor la vot! La mutinationale se cer buletinele angajatilor cu stampila “votat”!!Nu se putea jongla cu milioane de voturi fictive daca lumea nu mergea la vot lasand sectiile de votare goale.
  Pe de alta parte, sistemul si-a dezvaluit frauda prin diferentele imense dintre exit-polluri si rezultatul numaratorii, cu ecarturi neverosimile, astfel incat dupa numaratoare s-au schimbat chiar si castigatorii, in favoarea candidatilor USR-PLUS! Cine are ochi de vazut, sa vada!

  • Cetățean responsabil

   În ce temei, lege, <>? Ca fost angajat la o multinațională știu că erau interzise discuțiile politice. Ce poți păți dacă nu te duci la vot? În multinaționale mai sunt și sindicatele, care au îndatorirea de a apăra drepturile angajaților. Dacă ești „tembel” te duci la vot!

   • Cetățean responsabil

    ERATĂ: În ce temei, lege, „La multinaționale se cer buletinele angajaților cu stampila “votat””? Ca fost angajat la o multinațională știu că erau interzise discuțiile politice. Ce poți păți dacă nu te duci la vot? În multinaționale mai sunt și sindicatele, care au îndatorirea de a apăra drepturile angajaților. Dacă ești „tembel” te duci la vot!

 2. vasile

  Domnule Dacus, astfel de experimente se fac pe popoare care se pretează la asa ceva. Spre deosebire de unguri polonezi sau sârbi, noi nu ne putem uni decât foarte greu pentru un ideal national. De aceia la noi a fost necesară o lovitură de stat armata cu victime în ’89
  , o “insurectie” in august ’44 si cate si mai cate, toate fiind puse în scenă de “altcineva” atunci când limita suportabilitatii a fost atinsa. Istoria ne arata ca nu suntem naivi si delasatori de azi ci avem lucrul asta in gena noastra si ca nu suntem in stare sa ne coalizam decat in spatele unui “tatuc” ori cum astia au fost cam rari…

  • D

   Ce prost trebuie sa fii sa zici ca ai in gena nu stiu ce carente fatale. Numai la romani se gasesc astfel de gene si numai romanii sa plang ca le au. Ia mai terminati ca “deja” este revoltator. Voi astia care denigrati poporul roman ar trebui sa fiti impuscati fara drept de apel pentru ca un roman nu ar face ce faceti voi si ma indoiesc puternic ca romanii autentici scriu astfel de comentarii.

   • Adrian Grigoriu

    Susțin cu totul! Doar dușmanii și cretiniii pozitionați de partea dușmanilor acuza intreg poporul pentru faptele unor criminali.

 3. Alegeri în România

  Am ales și primari morți,
  până acum erau doar “copți”!
  În sfârșit, e același drac;
  oricum tot nimic nu fac!

  Am ales un neamț sadea,
  și un cal de s-ar putea,
  și-am alege pe oricine,
  numai să nu meargă bine!

  Iar ne-om plânge mai apoi;
  vinovați nu suntem noi!
  Ci rușii, americanii,
  SRI-ul, sau la țigani!

  28.09.2020

 4. Cei ce comenteaza sant in afara realitatii.Programele dela televiziunea zis romana ii dirijeaza prin adulmecare,ca un fum nevazut si nesimtit de simturile in amortire a unui popor coplest peste masura de perfidia jidaneasca ce cata sa puna mina pe Gradina Maicii Domnului cu prostimea ei cu tot.Alegeri?Ce alegeri?Asemenea acte dumnezeiesti nu se pot desfarura pe un teritoriu acupat de evrei.Romanii ar trebui sa patrunda acest adevar si sa-si ia masuri de aparare.Deaceia sant promovate toate comentariile stupide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.