Colimator

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (IV)

    Bătrînii infractori ai Europei, fostul președinte francez Jacques Chirac și fostul cancelar german Helmuth Kohl, au fost amînați cu […]

 

  Bătrînii infractori ai Europei, fostul președinte francez Jacques Chirac și fostul cancelar german Helmuth Kohl, au fost amînați cu cercetarea (este adevărat, pentru infracțiuni mai „soft”, legate de infracțiunii prvind finanțarea campaniei electorale) pînă le-a expirat imunitatea – apoi, s-a căzut la pace, gunoiul s-a ascuns sub preș (erau prea bătrîni ca să mai fie și condamnați). Marele mafiot Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei (țara cu patru prim-miniștri mafioți), după ce parlamentul italian controlat de el i-a aministiat sau prescris cele mai multe infracțiuni, pentru ce a mai rămas a primit (datorită vîrstei) o pedeapsă cu munca în folosul comunității de cîteva luni la un azil de bătrîni, unde le povestea acestora despre petrecerile cu „bunga-bunga” pe care le organiza cu fete minore prin multele sale vile. Bertie Ahern, fost prim-ministru al Irlandei și fost președinte al Consiliului European, a demisionat din funcție în urma acuzațiilor de corupție – după asta, nu l-a mai cercetat nimeni. Tony Blair, coruptul prim-ministru al Regatului Unit nici măcar nu a fost cercetat, și nici nu a demisionat. Au fost condamnați pentru corupție fostul prim-ministru al României, Adrian Năstase (pentru niște mizilcuri, beneficiind de un scurt regim penitenciar, mai mult decît privilegiat) și fostul prim-ministru al Croației, Ivo Sanader, care însă a fost condamnat înainte ca țara sa să intre în UE – a fost condamnat pentru o șpagă primită de la o bancă austriacă (cine și cît a primit șpagă în România pentru privatizarea păguboasă a BCR în favoarea austriecilor?).

De ce am început așa? Ca să arăt că în UE infractorii la nivel înalt sînt apărați de pedeapsă datorită vîrstei, dar revizioniștii – nu.

Elvețianul Gaston-Armand „Guy” Amaudruz (născut în 1920) a intrat în închisoare, pentru a doua oară, la vîrsta de 80 de ani, iar în 2003, la vîrsta de 83 de ani ani, a fost pentru a treia oară încarcerat.

Arătam la sfîrșitul ultimului episod, că, la data de 12 noiembrie 2015, Ursula Haverbeck a fost condamnată, la vîrsta de 87 de ani, la 10 luni de închisoare cu EXECUTARE pentru revizionism.

Am mai arătat că marele filozof Roger Garaudy a fost condamnat la vîrsta de 85 de ani pentru diminuarea efectelor holocaustului, deși el îl recunoștea, dar îi critica pe sioniști pentru faptul că îl reduceau doar la moartea evreilor (ce rasism poate mai monstruos decît cel al sioniștilor, pentru care doar viața evreilor are valoare? – iar „lumea civilizată” acceptă!).

Și totuși, regretatul filozof a avut noroc. A avut noroc sa fie judecat in Franța, unde a primit o pedeapsă cu suspendare. Dacă era judecat în Germania, i s-ar fi deschis și lui larg porțile temniței.

                                                                       *

După cum am mai scris, în paginile wikipedia e brambureală mare în ce privește evidența exactă a revizioniștilor condamnați, astfel încît este greu de stabilit ordinea cronologică a condamnării la închisoare a acestora.

Dacă mă iau după cel mai complet document wikipedia (cel al cărui link l-am indicat la sfîrșitul primului episod și al cărui tabel l-am postat la începutul episodului trei), aș zice că trimiterea în închisorile germane a revizioniștilor a început o dată cu instalarea în funcția de cancelar (22 noiembrie 2005) a Angelei Merkel, năpasta, piaza rea a Europei. Dar, ca în multe alte cazuri, la wikipedia postează pagini mulți năuci. Am găsit în alte site-uri condamnați la închisoare pentru revizionism de către instanțele germane și înainte de Merkel. Ceea ce s-a generalizat sub ea, a fost faptul că dacă înainte pedepsele erau cu amendă sau cîteva luni de închisoare, acum se dau mulți ani cu executare.

Și s-a mai petrecut ceva – Germania a ajuns polițistul mondial care asuprește gîndirea și care condamnă cetățenii lumii din țările care nu au transformat încă revizionismul în infracțiune.

În anul 1999, australianul Fredrick Toben a petrecut 7 luni în închisorile germane.

În anul 2007, canadianul (născut în Germania și care nu a negat originile sale evreiesti) Ernst Christof Friedrich Zündel, deportat de canadieni în …Germania, a fost condamnat la 5 ani închisoare pentru revizionism.

             Avocata lui, Sylvia Stolz, a fost și ea condamnată de justiția germană la 3 ani și jumătate de închisoare pentru că …l-a apărat! I s-a interzis temporar, după executarea pedepsei, dreptul de a profesa avocatura.

Monseniorul Richard Nelson Williamson, episcop catolic în Argentina, aflat în Germania, a dat un interviu unui post TV suedez în care a declarat că lagărele naziste nu aveau camere de gazare și că în total în acestea au murit cel mult 2-300.000 de evrei. Apoi, s-a intors în Argentina. Interviul a fost difuzat în Suedia. Papa l-a excomunicat, iar autoritățile din Argentina i-au cerut să părăsească țara. În Germania, a început circul și, neavînd curaj să condamne la închisoare această personalitate, au făcut-o „și cu brînză, și cu carne”. În oct. 2009, o instanță germană l-a condamnat la o amendă penală de 12.000 €, în aprile 2010 o altă instanță a redus amenda la 10.000 €, în iulie 2011 o a treia instanță a mai făcut o reducere a amezii, la 6.500 €. În sfîrșit, la data de  22 feb. 2012, o instanță superioară germană a rupt coada pisicii și a anulat munca primelor trei instanțe stabilind că acuzațiile au fost „neadecvate”. Dar, în ianuarie 2013, în urma celui de al cincilea proces, a fost condamnat la o amendă de 1.600 €, pe care a refuzat să o plătească.

Violonista canadiană Monika Schaeffer a întrebat cu naivitate ce dovezi există că în holocaust au murit șase milioane de evrei. În primele zile ale acestui an, ducîndu-se în Germania natală a mamei sale, cînd a coborît din avion, la cererea evreilor de la B’nai B’rith Canada, a fost arestată de autoritățile germane. Ce s-a întîmplat ulterior, nu mai știu.

Sînt cîteva exemple, sper că edificatoare. Cine este curios, să verifice, poziție cu poziție, revizioniștii condamnați menționați în cele trei link-uri pe care le-am prezentat în partea precedentă

Am momente în care mă întreb dacă Germania este șantajată.

Mă întreb cu gîndul la pădurea Katin. Timp de peste jumătate de secol, noi am știut că în pădurea Katin, hitleriștii au masacrat floarea ofițerimii din armata poloneză (numărul victimelor oscilează între 19.000-23.000 – wikipedia în limba română reține cifra de 22.500). De ce a trebuit ca naziștii să îi ucidă acolo, pe teritoriul ocupat de Armata Roșie, probabil că nu s-a întrebat nimeni. Dar după 1990 am aflat că de fapt generalii și ofițerii polonezi nu au fost uciși de germani, ci de bolșevici, punîndu-se în aplicare planul conceput de evreul gruzin Lavrenti Beria, șeful NKVD. Și am aflat asta de la sovietici (sau ruși, nu mai îmi dau seama ce erau în momentul dezvăluirilor).

De ce timp de peste jumătate de secol RFG-ul (de la RDG nu mă așteptam) nu a spus niciodată că au făcut ei multe nenorociri, dar nu și acest masacru?

Mă întreb și cu gîndul la altceva. Sînt germani care nu suportă minciuna, care nu suportă mai multe păcate decît cele săvîrșite cu adevărat. Păcatele Germaniei nu pot fi uitate, nici minimalizate, dar de ce să fie exagerate? Cînd germani de bună credință luptă pentru a demonstra falsitatea unora dintre acuzații, pentru a mai curăța cît de cît din pete, de ce sînt trimiși în închsoare?

De ce Germania nu s-a apărat niciodată cînd avea posibilitatea? Sînt ei oare un popor lipsit de mîndrie, de demnitate națională, de patriotism, nu pun preț pe adevăr? Sau sînt șantajați?

Gata, am terminat cu revizioniștii condamnați. Urmează să discutăm despre cei încă necondamnați (dintre care unii nici nu vor mai putea fi condamnați, întrucît între timp au plecat într-o lume mai dreaptă).

                                                                                                                                Dan Cristian IONESCU

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (III)

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (II)

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (I)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *