Colimator

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (V)

              Am scris despre faptul că bezmetica wikipedia nu a fost în stare să prezinte o statistică coerentă și […]

           

 

Am scris despre faptul că bezmetica wikipedia nu a fost în stare să prezinte o statistică coerentă și completă a revizioniștilor condamnați – și nu întîmplător.

La fel, se petrec lucrurile și în ce privește lista notabilităților considerate revizioniste.

Vă indic link-ul principal, la finalul căruia veți găsi o listă cu cca. 80 de revizioniști (dintre care, cu – sau fără – surprindere, veți constata că nu apar foarte mulți dintre revizioniștii evrei).

https://en.wikipedia.org/wiki/Holocaust_denial

O  să vă ajut însă ca să aflați și despre alții. În link-ul de mai jos, veți găsi alte nume, printre care și marele istoric și patriot român Gheorghe Buzatu:

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Holocaust_deniers

Iată că wikipedia în limba română ne mai trîntește o chestie care te amuțește:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Categorie:Negarea_Holocaustului

Veți găsi aici trei nume de români: Radu Theodoru, Paul Goma (amîndoi aromâni) și … Radu Lecca! Ăștia de la wikipedia sînt tîmpiți rău de tot! Ce fel de negaționist a fost Radu Lecca? Negaționist avant la lettre? Radu Lecca, omul de legătură al Mareșalului Ion Antonescu cu comunitatea evreiască (Comisar general pentru probleme evreiești, director fără titlu al Centralei Evreilor din România), a fost arestat după război, condamnat la moarte, pedeapsă comutată ulterior, după care nimeni nu mai știe nimic de el. Unii spun că a murit în închisoare, alții spun că în schimbul unor informații importante, a fost pus în libertate și lăsat să plece din țară. Dar nu a fost niciodată negaționist (sau revizionist).

În sfîrșit, cine vrea să contabilizeze revizioniștii, poate să intre de pildă pe pagina Ingrid Rimland (la sfîrșit, veți mai găsi o listă de revizioniști, cu unele nume noi):

https://en.wikipedia.org/wiki/Ingrid_Rimland

Și mai completați și de aici:

https://de.wikipedia.org/wiki/Kategorie:Person_des_Geschichtsrevisionismus_(deutscher_Rechtsextremismus)

Revioniștii nu sînt centralizați nicăieri (și nici măcar nu au fost menționați toți în wikipedia), pentru a nu se putea vedea că revizionismul este un fenomen planetar), după cum, cu rare excepții, nu sînt menționați evreii care neagă efectele holocaustului așa cum le prezintă sioniștii. Punînd cap la cap informațiile din aceste pagini wikipedia, dar și alte nume pe care vi le aduc eu, veți putea constata mai multe lucruri:

– unii revizioniști au fost uciși, alții au murit în condiții dubioase (Duprat, Rieger, Fischer, Ratajczak, Cerasole, Enami);

– au existat mulți evrei revizioniști, dar numele lor sînt în general trecute sub tăcere (Bobby Fischer, David Cole, Saaed Enami, Florian Abrahamovici, Moshe Aryef Friedmann, Joseph Ginsburg ori Ernst Zundel și Horst Mahler, care ambii, întrebați fiind de presă, nu și-au negat originea evreiască); fac un popas la Ginsburg (născut la Cernăuți), cel care conform cărții „România ca o pradă” a d-lui gen. Radu Theodoru, ed. 2015, pag. 485, imediat după război, împreuna cu evreul sovietic Ilia Ehrenburg (acesta, de altfel, un mare dușman al poporului român și al României), a vizitat lagărele de la Auschwitz și Majdanek, constatînd că nu au existat camere de gazare. Ginsburg a avut o viață tristă a scris mai multe cărți  probabil cea mai importantă fiind „Culpabilitate și destin”, a fost agresat în cimitir, la mormîntul soției sale, de tinerii “patrioți sioniști” revoltați, iar cînd a murit, comunitatea sionistă, a interzis înmormîntarea lui alături de soția sa,în cimitirul evreiesc.

Mai punctez cîteva aspecte.

                                                                       *

A existat un site, AAARGH (în franceză, inițialelele Asociației foștilor amatori de povești despre război și holocaust). Erau postate aici, în 21 de limbi, cele mai importante cărți revizioniste din întreaga lume. Acest site, cea mai mare bibliotecă virtuală antisionistă din lume, a dispărut. Și am momente în care mă simt vinovat pentru asta (am căzut în capcana întinsă de celula sionistă Radu Ștefan – Rodica Ștefania Brătulescu Jackson – Stefy Maier, un fel de trei în unul, celula pe care dl. Ion Coja, crezînd că exprimă o poziție patriotică, a găzduit-o pe site-ul domniei sale, oferindu-i astfel posibilitatea ca, din interior, să îi discrediteze site-ul, alungînd de acolo adevărații patrioți). Dar asta, este o altă discuție, lungă. Oricum, se pare că în prezent, AAARGH în limba română mai poate fi accesat, pentru cine are răbdare să îl caute – altfel, dînd căutare, în prezent pentru AAARGH găsiți doar un joc video.

                                                                    *

George Pișcoci Dănescu a contestat la Curtea Constituțională ordonanța de urgență pe care Adrian Năstase o considera încă o treaptă pentru a se instala pe tronul de la Cotroceni. Excepția de neconstituționalitate i-a fost respinsă, dar din păcate, oricît m-am străduit, nu am putut să aflu motivarea Oricum, nimic nou sub soarele din țările creștine  –  apărătorii adevărului, trebuie condamnați.

                                                                   *

La începutul acestui an  în semn de omagiu, în Franța urma să fie reeditată la editura Gallimard opera lui Louis-Ferdinand Celine. Dar evreul francez Serge Klarsfeld (născut în București), s-a opus. Și, precum Moses Rosen, care a reușit să se opună cu succes la difuzarea volumului cu articolele politice scrise de Mihai Eminescu, a reușit și el să oprească retipărirea operei unui mare scriitor francez (antisionist și revizionist).

Este interesantă biografia acestui „român”, devenit vînător de naziști (îmi este cam greu să înțeleg cum el,  născut în anul 1935, știa pe cine trebuie să vîneze), dar și a soției sale Beate. Beate, de asemenea vînătoare de naziști,  s-a născut la Berlin iar în anul 2012 a candidat chiar la președenția germană fiind învinsă cu un scor zdrobitor de Joachim Gauck. Pentru vînătoarea ei, a fost decorată în 1974 de statul Israel, în 1984 președintele Mitterand i-a acordat „Legiunea de onoare” în grad de cavaler, în 2007 președintele de Sarkozy i-a acordat „Legiunea de onoare” în grad de ofițer, tot Sarkozy i-a acordat în 2011 „Ordinul național de merit”.

În anul 2012, arhivele germane au dezvăluiit faptul că Serge Klarsfeld și soția sa Beate au fost agenți recrutați de Stasi (securitatea est-germană) Pentru activitatea lor în slujba Stasi, au fost decorați în continuare. În 2014, Serge a primit și el „Legiunea de onoare” în rang de ofițer, în 2015 ambii au primit „Crucea federal de merit” a Germaniei, în  2015 Serge devine ofițer al „Ordinului Sf. Carol”, iar în 2016 Beate devine cetățean de onoare al Israelului.

                                                                 *

În România, pînă acum, Slavă Domnului, încă nu a fost condamnat nimeni pentru revizionism, dar sînt unii bine plătiți pentru ca, în lipsă de naziști, să vîneze revioniștii. Din cîte știu, singurul cercetat în prezent pentru așa ceva este dl. col. Vasile Zărnescu. Să îl ajute Dumnezeu să învingă balaurul. Și să aibă parte de anchetatori destupați la minte, patrioți și curajoși.

                                                                                                                               Dan Cristian IONESCU

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (IV)

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (III)

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (II)

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (I)

 

1 Comment

  1. Sorin

    Buna dimineata domnule Dan Cristian Ionescu!

    Am gasit cred ceva care va mérita aténtia dvs.(http://aaargh.vho.org/roma/roma.html)
    Cu deosebit respect
    Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *