Colimator

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (VI)

  În urmă cu un deceniu, am văzut un DVD – dacă termenul de samizdat se aplică și la DVD-uri, […]

 

În urmă cu un deceniu, am văzut un DVD – dacă termenul de samizdat se aplică și la DVD-uri, era unul samizdat. Era un DVD copiat, pe care era scris cu carioca „H-cratia” (adică, varianta pe scurt pentru  „Holocaustocrația”). Erau 6 filmulețe, în total cam trei ore, în care un grup de revizioniști din vestul Europei (juriști, istorici, fizicieni, chimiști, etc.) demolau  pas cu pas minciunile sioniste. Pentru mine, a fost ceea ce David Duke denumea „My awakening”.  Deja de cîțiva ani, studiam și scriam desprele crimele nepedepsite ale evreilor  Atunci însă, am devenit și “revizionist” (chiar dacă nu sînt trecut pe listele wikipedia), Am studiat mult, am citit cărți pe care din păcate, pe cele multe nu le mai găsiți nici în librării, nici pe internet.

Pe mine, argumentele m-au convins. O să vă expun cîteva dintre acestea, fără a avea pretenția că după 10 ani am reținut cele mai importante.

Sioniștii pretind că Hitler a vrut să îi extermine pe toți evreii. Susținerile lor sînt bune doar pentru tîmpiți, care înghit pe nemestecate tot ce li se oferă. Cine gîndește, își pune o întrebare elementară, dacă a vrut să îi extemine, de ce nu i-a exterminat?

Documentele din 20 ian 1942 ale Conferinței de la Wannsee, unde a fost adoptată „soluția finală”, propusă de altfel de Reinhard Heydrich, al treilea în ierarhia Reich-ului și care avea o bunică evreică (nu cred că este o blasfemie dacă spun că pentru Hitler, Heydrich era ucenicul cel prea iubit, așa cum tînărul Ioan era pentru Mîntuitor), nu pomenesște nimic despre uciderea evreilor. Soluția finală însemna deportarea evreilor spre răsărit.

Desigur, să scoți milioane de evrei din casele lor, să-i urci în trenuri și să-i internezi în lagăre, să îi deposedezi de averi, să destrami familii iar unii să moară  (mult mai puțini decît se pretinde), reprezintă o nenorocire, o catastrofă, adică ceea ce evreii numesc Shoah. Ceea ce a făcut regimul hitlerist a constituit oricum  o crimă împotriva umanității – și atunci, de ce să forțezi nota și să minți că Hitler a vrut să îi extermine pe evrei?

Armata hitleristă (Wehrmacht – armata de uscat, Luftwaffe – aviația militară și Kriegsmarine – marina de război) avea 150.000 de soldați, subofițeri și ofițeri cu origini evreiești. Iar gruparea teroristă evreiască Lehy a contactat în anul 1940 statul nazist oferindu-i sprijin în război în schimbul izgonirii britanicilor din Palestina. Miliardarii evrei germani s-au înțeles foarte bine cu Hitler (tot după cum miliardarii evrei unguri s-au înțeles foarte bine cu Horthy, iar cei români s-au înțeles foarte bine cu Antonescu – dar nu din motive de corupție, ci fiindcă au acceptat ca din profitul lor să subvenționeze deportații din Transnistria).

Dacă Hitler vroia exterminarea evreilor, la ce bun atîtea cheltieli cu construirea de lagăre, cu hrana atîtor milioane de evrei timp de peste 5 ani, cu asistența medicală și cu medicamentele pentru cei bolnavi, de ce să blocheze atîtea zeci de mii de soldați pentru paza lor, în loc să îi trimită pe front?

A doua minciună: camerele de gazare. Materialele prezentate în DVD arată fotografii luate din avion de militarii aliați care survolau (sau bombardau) lagărele – în locurile în care ulterior se pretindea că s-ar fi aflat camerele de gazare, nu se vedea nici o clădire și, mai mult decît  atît, nici o fundație. Ori, aceste camere de gazare, care se pretindea că erau  niște camere cu dușuri prin care în loc de apă venea Zyklon B, obligatoriu trebuiau să aibă o fundație de ciment, nu puteau fi pe pămînt reavăn.

Așa cum se spune, copiii nu mint niciodată – și atunci, sioniștii au postat desenul unui copil evreu fost în lagăr în care era prezentat un soldat nazist care, urcat pe o scară de lemn pînă la ferestruica de sus a unei săli de baie, fără mască de gaze, turna pe ferestruică o găleată cu Zyklon B! Chiar atît de mult cred sioniștii că au imbecilizat populație creștină?

Paul Rassinier, fost deținut în lagărele naziste, a declarat că nu a văzut niciodată camere de gazare. Evreul Joseph Ginsburg, care a vizitatat aceste lagăre imediat după eliberare, a scris și el că nu a văzut așa ceva.

A treia minciună sînt milioanele de cadavre incinerate în crematoriile din lagăre. Într-adevăr, s-a întîmplat ca unele cadavre să fie incinerate – în mod justificat. S-a întîmplat ca în unele lagăre să izbucnească epidemii de boli infecțioase. Dacă morții ar fi fost înhumați, exista riscul infestării pînzei freatice. Și atunci, au trebuit incinerați.

Oamenii de știință care au realizat materialele au demonstrat (cred eu, ca nespecialist) că era imposibil din multe puncte de vedere ca în crematoriile naziste să fie arse 12 milioane de cadavre (fiindcă, să nu uităm, acolo nu au murit numai evrei).

Sioniștilor le-a convenit să lanseze această teză, fiindcă dacă cineva s-ar întreba unde sînt înmormîntate cadavrele, răspunsul este elementar – nu mai sînt, fiindcă au fost arse.

Mai îmi amintesc și unele aspecte minore.

O altă prostie a sioniștilor, descoperită de anchetatorii minciunilor, este una și aceeași fotografie a unui copil, prezentată într-un caz ca băiețel evreu dus de naziști spre execuție, iar în altă parte ca fetiță evreică salvată de armatele eliberatoare.

O altă fotografie arăta un lung șir de femei tinere, grăsălane, în pielea goală, deplasîndu-se pe o cărare de-a lungul unui lac, prezentate ca tinere evreice duse spre execuție. Ei na! Femei tinere, bune de muncă, să fie executate?

Ar fi bine dacă cineva care are acest DVD, să îl posteze – chiar dacă nu va rezista prea mult pe internet.

Eu cred că cei care au realizat acest amplu material, într-un domeniu atît de sensibil și de periculos, nu și-au permis falsurile pe care și le permit sioniștii. Sînt atît de multe întrebări la care dacă sioniștii ar putea răspunde, păi chiar ar răspunde. Doar că ei refuză orice dezbatere (ca, de pildă, Alexandru Florian). Ei așteaptă să moară mincinoșii evrei, ca să nu îi mai poată întreba nimeni despre minciunile lor, să moară matorii adevărați care pot demonta minciunile. După care vor putea declara liniștiți: acesta este adevărul!

                                                                                                                                 Dan Cristian IONESCU

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (V)

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (IV)

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (III)

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (II)

Europa, continentul minciunii și făradelegii… legale! (I)

 

 

1 Comment

  1. Sorin

    Buna dimineata domnule Dan Cristian Ionescu!

    Am gasit cred ceva care va mérita aténtia dvs.(http://aaargh.vho.org/roma/roma.html)
    Cu deosebit respect
    Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *