Investigatii

Europa știe de afacerile cu copii din România, autoritățile române se fac că plouă fiindcă sunt implicate nume cu greutate!

  „În România m-am lovit de un lobby de adopție, pe care nu aș ezita să-l numesc mafiot.” Între mafia […]

 

„În România m-am lovit de un lobby de adopție, pe care nu aș ezita să-l numesc mafiot.”

Între mafia adopțiilor internationale și cea a drogurilor nu este o prea mare diferență, doar că la vânzarea copiilor câștigurile sunt mult mai mari, raportate la riscurile mult mai mici, ceea ce a făcut ca în crima organizată a traficanților de carne vie să fie implicate persoane importante din politică, diplomație și justiție, lăcomia umană nefiind infirmată nici în acest caz.

Am primit niște informații importante prin intermediul comentariilor de la articolele publicate în revista „Justițiarul” de la o persoană care semnează cu pseudonimul „Adria”, cărora nu doar că le-am acordat atenția meritată, drept pentru care le și reproducem mai jos, dar au inspirat întreg materialul care urmează.

În anul 2014 Comisia Europeană a concediat-o pe propria  funcționară Roelie Post, după ce au hărțuit-o ani de zile fiindcă a vorbit de mafia adopțiilor internaționale care activează în România și a scris chiar o carte cu tema aceasta. (Click pe fotografia de mai jos pentru mărire!)

Numai pentru EXPORT: Povestea secretă a «orfanilor» din România” („Romania for Export Only: The Untold Story of the Romanian «Orphans»”) este titlul cărții scrise de Roelie Post, fost funcționar UE pe probleme de adopții de copii în care expune traficul ORGANIZAT cu copii din România. Cartea poate fi cumpărată aici: http://www.roeliepost.com/buy-the-book/

Astfel, curajoasa Roelie Post a fost nevoită să plece din Bruxelles și să se ascundă efectiv. Amenințările  au fost atât de serioase,  încât femeia, concediată rapid de Comisia Europeană a trăit în anonimat într-un sat din nordul Olandei timp de patru ani.  În aceste condiții de teroare, ea a acordat totuși un interviu, la doar o lună după excluderea din forul european.  Acesta se mai găsește încă (!!!) pe YouTube:

Cităm din interviu:

(Min. 9:03) „Există o legătură între industria adopțiilor, rețelele pedofililor, cererea de copii și comerțul cu organe.

(Min. 10:21): „Sarcina mea de serviciu era modernizarea protecției copilului în România și, ca parte a acestei sarcini, trebuia să împiedic adopția copiilor peste hotare.”

(Min. 11:23): „În România m-am lovit de un lobby de adopție, pe care nu aș ezita să-l numesc mafiot.”

Spicuim câteva repere biografice și unele date privind activitatea „proscrisei” Roelie Post, de pe site-ul ong-ului ACT („Against Child Trafficking”) – „Împotriva traficului de copii”, inițiat de aceasta:

                                            Roelie Post, fondatorul ACT

Roelie Post (născută în anul 1959) s-a născut și a trait pentru început în nordul Olandei. După ce a lucrat pentru Asociația Națională pentru Locuințe din Țările de Jos, ea a fost angajată de Comisia Europeană. Lucra în Directoratul General pentru Agricultură când, în anul 1999, i s-a încredințat un nou post – manager de sarcini pentru «Dosarul copiilor români» și Minorități din Directoratul General pentru Extindere. Înainte ca Roelie să-și asume acest rol, nimeni din cadrul Comisiei nu a lucrat la drepturile copilului. Ea ar devein, astfel, primul expert al Comisiei pentru drepturile copilului. (…)

Pentru a reforma sistemul de protecție a copilului din România, Roelie și colegii ei au trebuit să se confrunte cu industria adopțiilor internaționale. Zeci de mii de copii au fost vânduți din România în anii 1990 și, în 2001, guvernul român a închis afacerile de acest fel. (…)

 Intenția lobby-ului pentru adopții international a fost de a denigra modelul rezolvării problemei de guvernul român și de a impune adopții internaționale în toate statele membre ale UE. Din păcate, lobby-ul s-a infiltrat în Comisia Europeană și a aranjat eliminarea lui Roelie. (…)

În 2007, Roelie a publicat o carte: ROMANIA. NUMAI PENTRU EXPORT. Povestea secretă a orfanilor români . Cartea a expus lucrările lobby-ului adopției internaționale în România, a descris tactica lor din Comisia Europeană și a numit principalii jucători din Paris, Roma și Washington DC.

În 2008, secretarul general al Comisiei (Catherine Day) a sugerat că Roelie va înființa un ONG pentru drepturile copilului, iar salariul său din UE, precum și statutul său de oficial UE vor continua. Acest lucru a dus la înființarea organizației noastre: ACT. 

 Au fost realizate o serie de articole și documentare TV despre activitatea ACT, cel mai important documentar public TV German (WDR) Search for a Child, Cash Cash: Lobby-ul de adopție , care a câștigat un prestigios premiu media în 2010 (Stiftung Kindernothilfe, Berlin). De asemenea, publicul telespectator olandez a urmărit pe KRO Brandpunt Copii de vânzare – Etiopia , în 2013. Pentru Statele Unite s-a difuzat THE TRAFFICKERS , 2016, disponibil acum pe Netflix în SUA și Marea Britanie. Și, de asemenea, în 2016, a fost difuzat reportajul fabrica de orfani pe Channel NewsAsia. (…)

În 2014, detașarea lui Roelie la ACT s-a încheiat, iar ea a trebuit să se întoarcă la Comisia Europeană, dar neplăcerile persistau, a fost ignorată, ostracizată, nu i s-au dat prea multe de făcut. Intimidarea și hărțuirea au început din nou și a părăsit Bruxelles-ul pentru a se ascunde. În prezent, nu mai lucrează pentru ACT. (…)

Radiodifuzorul olandez, Argos, a realizat un excelent program de investigare cu privire la rotirea și manipularea lobby-ului de adopție, în interiorul UE.” (http://www.againstchildtrafficking.org/what-we-do/roelie-post/)

Recent, vineri, 19 iulie 2019, pe blogul doamnei Roelie Post http://www.roeliepost.com/category/blog/ a fost publicat un material sub titlul:  „Copii români exportați, 2004. Istoria se repetă în 2019”. (http://www.roeliepost.com/category/blog/)

Se  reia un documentar francez din anul 2004 despre traficul internațional de copii, realizat de Hubert Dubois: „Dessous d´un traffic” – „Dedesubturile unui trafic”: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2967&v=z-dtx_VOOtM și difuzat pe YouTube în 29 decembrie 2012.

Ghiciți cine a fost prezent la întâlnirea de lobby pentru adopții internațional de la Ambasada SUA din București?  Întreabă retoric Roelie Post după reportajul francezului și răspunde tot ea scurt: SERA, după care postează o captură din documentar (min. 53:47), unde apare Bogdan Simion, director executiv al Fundației „Sera” România, un paravan pentru exportul copiilor români, care funcționează  sub masca bunilor samariteni.

Așa arată Bogdan Simion acum:

Bogdan Simion, directorul „Sera Romania”, fusese dorit de Dacian Cioloș pentru funcția de ministru al Muncii în noiembrie 2015, imediat după Iohannis l-a numit ca premier pe „tenocratul” recomandat de Bruxelles. (https://www.mediafax.ro/politic/presedintele-federatiei-organizatiilor-neguvernamentale-pentru-copil-bogdan-simion-una-dintre-variantele-luate-in-calcul-pentru-ministerul-muncii-14885463)

Bogdan Simion, directorul executiv al SERA,  a fost ales în  27 mai 2015  noul președinte al Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC). Elena Miruna Tudorache, președinta Fundației „Un copil, o speranţă” din Sibiu, a devenit vicepreședinte FONPC. Ce mica e lumea, lumea lor a samsarilor de copii!

Iată ce scriam în „Justițiarul” despre Elena Miruna Tudorache: „Deţinem informaţii potrivit cărora au fost adoptaţi, pe aceeaşi filieră Iohannis, mulţi copii de la Casa de Copii din Cisnădie, amplasată pe strada Livezii, cu complicitate directoarei de atunci. Oamenilor însă le este frică să vorbească, fiindcă se tem şi de Iohannis, ajuns mare între timp, dar şi de mafia internaţională a traficanţilor de carne vie. Este interesantă şi RELAŢIA DE MARE PRIETENIE DINTRE CARMEN IOHANNIS ŞI ELENA MIRUNA TUDORACHE, FONDATOARE FUNDAŢIEI «UN COPIL, O SPERANŢĂ» (U.C.O.S.) din Sibiu, precum şi facilităţile create de soţul lui Carmen, în calitate de primar, acestei fundaţii, cum ar fi Hotărârea nr. 292 din 27.09.2007 pentru prelungirea cu titlu gratuit a imobilului din Sibiu, Aleea Streiu, nr. 8, unde funcţionează fundaţia. Pentru ca să înţeleagă şi cei care nu sunt din Sibiu, câtă «democraţie» există în oraşul acesta, unde Consiliul Local este în majoritate al F.D.G.R., de două mandate: toate hotărârile sunt iniţiate de Iohannis, iar maşina de vot, formată din consilierii saşi se pune în mişcare. Nu există niciodată opoziţie şi nici măcar discuţii pe marginea vreunui proiect.

Elena Miruna Tudorache, președinta Fundației „Un copil, o speranţă” din Sibiu, persoană aflată în relații deosebită cu familia Iohannis, prietenă cu Carmen și favorizată de Werner pe vremea când era primar, suspectă și ea de implicare în traficul de copii al familiei Iohannis!

Trecutul acestei doamne Tudorache s-ar putea să devină foarte interesant pentru o anchetă serioasă, în cazul în care copiii exportaţi de soţii Iohannis vor fi de negăsit. Credeţi că primarul a propus acea scutire de chirie din dragoste pentru copii? Aiurea, se vede din raporturile avute cu copiii Iliuţ cât le erau de «dragi». Apropos, deşi au venit de multe ori la Răşinari cu canadienii, dar şi fără ei, niciodată soţii Iohannis nu le-au adus acelor copii necăjiţi măcar o ciocolată! La fel şi soţii Lalande.” (Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!)

Aproierea dintre Carmen Georgeta Iohannis și Elena Miruna Tudorache continuă să fie de actualitate: https://www.romaniatv.net/carmen-iohannis-la-serbarea-copiilor-cu-autism-din-sibiu_394033.html și aici http://www.turnulsfatului.ro/2017/04/02/carmen-iohannis-a-facut-origami-cu-cei-mici-de-ziua-internationala-a-constientizarii-autismului/  Elena Miruna Tudorache a fost premiată de Ambasada Franței în anul 2012, țară care a fost implicate prin bancherul François Combret în traficul international de copii, după cum o să vedeți mai jos.

Să revenim la Fundația SERA, ca să vedem cine este și cu ce se ocupă. Citiți și cruciți-vă: „Bancherul francez François Combret înființează fundația SERA – «Solidaritate cu Românii Abandonați». Acesta este reprezentantul lobby-iștilor internaționali care se opun interzicerii adopțiilor internaționale în România. SERA cerea 25 milioane de euro de la EU pentru a construi case de copii.

François Combret zbura de 4 ori pe an în România și petrecea o săptămână de fiecare dată, mergând în centrele de copii și făcând numai poze alb-negru și extrem de dramatice. Apoi, fundația acestuia trimitea pozele către oficialii din Comisia Europeană. În media, François Combret compara situația copiilor orfani ai României cu o tabără de concentrare.

Surpriza vine însă când Fundația SERA, conform datelor oficiale, se dovedește a fi un paravan de export al copiilor, cu bani din donații. Cu acești bani finanțau noi agenții de adopții.

«Am aflat că era, de fapt, un trafic de copii legalizat. În practică, România a introdus un fel de sistem bonus. Organizațiile care caută să adopte și dau impresia că o fac pentru scopuri umanitare primesc puncte în conformitate cu numărul de donații. Se crease o piață, eu însumi am văzut cataloguri de unde puteai să-ți alegi un copil.», a declarat Günter Verheugen, comisar UE.

Comisarul UE pentru Dezvoltare este șocat de sistemul de puncte al adopțiilor. Conform standardelor Uniunii Europene, business-ul din adopțiile copiilor este contrar politicii UE a protecției copilului.

SERA primea bani din donații. Acestea mergeau la noi agenții de adopție. Agențiile străine de adopții trimiteau apoi bani pentru a ajuta Protecția Copilului în România: training, aprovizionări, orice. Toate ajutoarele se transformau în puncte. Cine obținea cele mai multe puncte primea cei mai mulți copii spre adopție. Mecanismul pus la punct de SERA consta în donații către agenții care, la rândul lor, donau către autoritățile din România și primeau copii la schimb.

Günter Verheugen concluzionează că o țară care a legalizat sau aprobă traficul de copii nu poate adera la Uniunea Europeană. Prin fondurile venite din afară, business-ul adopțiilor explodează, chiar și elitele politice ajung să se îmbogățească de pe urma adopțiilor. În 10 ani, 30.000 de copii au fost exportați din România.

Apar pagini și forumuri de discuții pe internet și o dată cu acestea apar și primele informații despre mită: «A trebuit să plătesc pentru fata mea 2.500$ mită. Direct în biroul prim-ministrului.», se arată pe un forum de pe internet. Sau: «Adopția a costat cam 30.000$. Dar, când băiatul era în avion, a început să strige: Mami! Voia să se întoarcă la asistenta maternală

«Sunt absolut convins că există un număr mare de cazuri neraportate, în care sistemul acesta nu era în beneficiul copiilor pentru a fi dați în sânul unei familii, ci pentru a fi abuzați sau orice altceva.», a spus Günter Verheugen.

Un cetățean american, angajat al unei agenții de adopții care lucra cu plasamentul din România, a fost arestat pentru pedofilie. Acesta abuza copiii în București, în România.

Uniunea Europeană se pregătea să aducă înapoi copiii familiilor și să le ofere ajutoare sociale acestora și sprijin. O amplă campanie de informare la TV începe să se desfășoare cu sprijinul Uniunii Europene.” (https://romanialibera.ro/investigatii/comisia-europeana-adoptiile-internationale-interzise-dosarul-romania-iii-793020)

Doamna Roelie Post: „Recent, ziarul românesc „Adevărul” a publicat o notă de opinie scrisă de avocatul părinților adoptivi. Apoi mi-am amintit,  ziarul este acum deținut de domnul Cristian Burci. Dl. Burci poate fi văzut în acest videoclip”:

Videoclipul de mai jos a fost realizat ca parte a campaniei de informare publică a programului Phare UE din anul 2003, în încercarea de a arăta lumii că România poate avea grijă de copiii săi și pentru a contracara propaganda negativă despre soarta copiilor orfani.

Puteți viziona documentarul (difuzat de televiziunea germană în 2009) despre o mamă din România al cărei copil a fost dat spre adopție în SUA fără știrea ei: „Lobby-ul de adopție: Cauți un copil, plătește cu bani gheață.” (subtitrare în engleză):

Aici aveți un alt interviu cu Roelie Post subtitrat în limba engleză:

M-am tot întrebat de ce sunt aruncați așa mulți bani în lupta pentru adopția Sorinei – în fond o țigăncușă obișnuită, ca atâtea zeci de mii din România – și se implică judecători și procurori, chiar cu riscul de a fi excluși din magistratură, plus persoane din serviciile secrete?

Circulă zvonul că lupta pentru adopția Sorinei și sumele vehiculate ca șpagă pentru obținerea copilului au la origine sângele rar pe care l-ar avea fetița, numit „sângele de aur”, cu un  potenţial uriaş de a salva vieţi și despre care cei care au crescut fetița până acum habar nu au, dar în schimb știu adoptatorii din SUA, după ce au supus copilul la mai multe analize medicale. Este un tip de sânge în afara sistemului standard ABO, iar în lume se găsesc cam 40 de persoane cu acest tip de grupă cu Rh nul!

Doar 43 de oameni din întreaga lume au Rh nul. Pentru că foarte puţini oameni au particularităţi deosebite ale sângelui, el nu este necesar atât de des. Dar atunci când este nevoie de el, găsirea unui donator pentru pacientul aflat în pericol este o cursă contra cronometru şi găsirea lui poate presupune un efort internaţional.

Şi asta pentru că există persoane cărora le lipsesc toţi cei 61 de antigeni din sistemul Rh, iar particularitatea a fost numită Rh nul, unul dintre cele mai rare tipuri de sânge din lume şi o descoperire fenomenală pentru hematologie.

Prima persoană depistată cu această caracteristică a fost o aborigenă din Australia, în 1961. La acea vreme, medicii considerau că un embrion cu acest tip de sânge nu ar fi avut nicio şansă de supravieţuire, cu atât mai puţin şansa de a atinge vârsta adultă. Şi totuşi, până în 2010, au fost descoperite 43 de persoane pe tot globul cu Rh nul.

Cercetătorii au încă de desluşit multe mistere al acestui complex sistem Rh şi donatorii sunt foarte căutaţi. Sângele cu Rh nul este considerat universal compatibil cu toate grupele care au particularităţi deosebite ale Rh-ului negativ, aşadar potenţialul său de a salva vieţi este enorm.” (http://www.rador.ro/2014/10/25/sangele-de-aur-miracol-sau-blestem/)

În anul 2014 s-a vorbit timid despre adopțiile internaționale de copii în care au fost implicați soții Iohannis – participare recunoscută cu jumătate de gură și de Klaus Werner Iohannis, candidatul de atunci al liberalilor pentru funcția de președinte a Românie, doar că acesta a încercat să minimalizeze la maximum rolul avut în acele adopții, chipurile ei fiind doar translator și respectiv șofer, cu toate că adoptatorii străini au locuit săptămâni întregi în casa celor doi soți din Sibiu. Oricum, presa obedientă a redus acele adopții la care a participat familia Iohannis la o singură înfiere, nici aceea prezentată corect deoarece fuseseră adoptați patru copii prin aceeași decizie judecătorească din 1990, nu doar cei trei frați Iliuț din Rășinari.

Acum, în anul 2019, a izbucnit un adevărat scandal cu „Cazul Sorina”, care ar putea duce la deschiderea cazurilor mai vechi de adopții internaționale suspecte de către Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), din cauza implicării unor magistrați corupți în aceste activități infracționale, pe lângă participarea altor români organizați în autentice rețele de crimă organizată. Este și acesta unul dintre multele motive pentru care indivizii „cu bube-n cap” , în frunte cu președintele Iohannis, cer în cor desființarea SIIJ!

Atât în anul 2014, cât și acum, în 2019, au apărut instant „avocații din oficiu”, mai mult sau mai puțin acoperiți, ce au sărit ca arși în apărarea ticăloșilor care au intermediate adopțiile internationale pe bani grei, motivând că „este mai bine pentru viitorul copiilor să trăiască în țări civilizate”! Încerc să trec peste fapul că limbricii aceștia au crescut și au fost educați, parte din ei gratis pe vremea comuniștilor, în necivilizata noastră patrie, unde au rămas ca să poluează aerul cu pârțurile snoabe și cosmopolite din capul lor, deși puteau să se care în „țările civilizate” după anul 1990 și doresc să afirm cu convingere că Iohannis sau oricare alt muritor nu sunt un fel de Dumnezei pe acest Pământ, ca să decidă ei soarta unor copii! De unde poate să știe cineva că băiețelul din Rășinari nu ar fi fost mai fericit „la coada vacii” în aer curat și fără stres, decât printe canadienii bogații care prin sinuciderile lor cauzate de depresii furinzează adesea subiecte tabloidelor?

                                                                                                         Marius Albin MARINESCU

PS: Ieri, 21 iulie 2019, din cauza unei justiții putrede de atâta corupție, micuța Sorina a fost dusă cu forța în SUA. Așa să vă ajute Dumnezeu, ticăloșilor!

Citiți și:

Cu bățul prin gardul Klausului: „Europa Liberă” reia scandalul adopțiilor internaționale din anii ’90, cu magistrații anchetați și apoi protejați

Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

Exportul de copii români, un tribut pe altarul globalismului

Experimentul adopției: Cine și-a dorit a măsura și puncta?

Rana deschisă a adopțiilor

Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export

Abuzurile „statului de drept” în adopțiile internaționale, halucinantele îmbârligături din „justiția independentă”! Iată de ce vor trompetele SRI de la USR și propaganda statului subteran desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)!

 

6 Comments

 1. gelu

  „Cine sunt teroristii care au distrus familia Saramat? spune:
  22 iulie 2019 la 8:58

  1. Fam Sacarin, Gabriel 53 ani si Ramona 39 ani, cu domiciliu in NY Deer Park.
  Alti membrii ai fam. Secarin: Cristinel, Roxana, Alexander, Marlena + fam Pesa (Viorel si Felix).
  – Cristinel Sacarin: barbat, 56 ani medic anestezist in Rockville NY.
  – Roxana Teodora Sacarin (fosta Gheorghiu), 53 ani, absolventa in 1990 a fac de medicina din Craiova. Medic anestezist in West Islip NY, specializata in anesteziologie si in pediatrie la Nassau.
  – Alexander Sacarin, 21 ani, locuieste in Roslyn NY.
  – Marlena, 51 ani studii de management la Craiova si Buc. Lucreaza la Precipart o companie care produce intre altele echipamente medicale. Locuieste in Foresthills NY.
  – Pesa Viorel si Felix
  Răspunde
  Cine sunt teroristii care au distrus familia Saramat? (continuare 1) spune:
  22 iulie 2019 la 9:02

  2. Fam Laloianu: a decis darea in adoptie a Sorinei catre Sacarini.
  – Constantin Laloianu, procuror, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova,om de incredere al Sistemului paralel, evidentiat in 2011 ptr “merite deosebite in activitatea profesionala” de catre Kovesi si Morar (https://www.luju.ro/magistrati/parchete/lista-cu-sutele-de-procurori-evidentiati-pentru-merite-deosebite-de-catre-laura-kovesi-in-urma-consultarii-cu-sefii-de-unitati?print=1) alaturi deecis o lunga lista de oameni de nadejde.

  – Lucia Mariana Laloianu,judecatoare la CA Craiova din 2010, absolventa de N Titulescu in 2000, cu traseu pe la Videle, Dragasani, Caracal.
  Ambii au semnat ptr sustinerea tortionarului Augustin Lazar in functia de Procuror General in octombrie 2018.
  Au fost acuzati de luare de mita si in alte cazuri.
  3. Liviu-Jan Belulescu avocat Baroul Dolj din 1997. Inainte a fost 17ani ofiter in servicii. (https://www.avocatura.com/stire/5592/avocatul-liviu-belulescu-specializarea-intr-un-singur-domeniu-este-cea-mai-utila.html). Pe site-ul sau sunt comentarii de genul ‘ptr bani este in stare de orice faradelege”. A fost avocatul Sacarinilor in procesul pentru emiterea ordonantei presedintiale de inapoiere a Sorinei si cel care aştepta în masină la percheziţie. Patronul unei retele mafiote de jos pana sus de tot., Are rude la Curtea de Apel Craiova, la Curtea Supremă de Jusţiţie si în Poliţie.
  – Sotia sa, Paraschiva, fosta judecătoare la judecătoria Drobeta Turnu Severin, ulterior la judecătoria Craiova şi Tribunalul Dolj, in ultimii 21 de ani fiind judecător al Curtii de Apel Craiova, din ianuarie 2016, pensionată.
  – Didu Anca, alta ruda a familiei este avocet.
  – Ion Belulescu este la IPJ Gorj, iar fiica lui este notar stagiar.
  – Ana Maria Belulescu, magistrat asistent la Secţia Penală a Curţii Supreme de Justiţie din România, ÎCCJ. Sotul ei este ofiter MAI.
  Răspunde
  Cine sunt teroristii care au distrus familia Saramat? (continuare 2) spune:
  22 iulie 2019 la 9:09

  4. Familia Chionea,
  – Gheorghe Chionea, avocat Barou Dolj, s-a implicat in incercarea de rapire a Sorinei de la şcoală.
  – Daniela Chionea, de 13 ani judecător al Curtii de Apel Craiova şi prietenă pe reţelele de socializare cu Liviu Jan Belulescu şi cu soţia acestuia,
  5. Familia Dragut:
  – Nela Drăguţ, un extrem de controversat judecător la Secţia Civilă în Curtea de Apel Craiova, A decis adoptia internationala a Sorinei.
  Judecatoarea se cunoaşte cu Mirela Ilinca si Mocofan Elena Alexandra asociaţii familiei Sacarin in firma SC Photo Ranger SRL Fraţii Ilinca, fostii proprietari ai Universitatii Craiova, implicati in mai multe speţe penale în Justiţie si prieteni vechi cu Nicu Gheara sau Gigi Netoiu.
  – Costel Drăguţ judecator fost şef al Curţii de Apel Craiova şi membru CSM, în prezent decedat.
  Familia judecătoarei Dragut (băiat, alte rude) este în contact şi se cunoaşte cu întreaga familie a avocatului Belulescu
  6. Adina Ponea , Preşedinta Curţii de Apel Craiova, este sora lui Ştefan Ponea, fostul şef al Poliţiei Mehedinţi,( si soţ al procuroarei Elisabeta Ponea, de la Parchetul Curtii de Apel Craiova).
  7. Valentin Popescu, lider PSD in zonă, fiul lui Corneliu Popescu, fost lider al PSD Orsova, ambii anchetati in dosarele Georgica Cornu si Duicu si in conexiune cu familia Ponea.
  8. Piturca Maria procuror, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova
  9. Tena Tulitu, procuror, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova. A semnat ptr sustinerea tortionarului Augustin Lazar in functia de Procuror General in octombrie 2018 si a sustinut abuzurile Piturcei.asupra Sorinei.
  10. Clara Istrate, avocat Barou Bucuresti”

 2. IQ100

  Acum 3-5 zile Viorel Catarama la Romania TV a vrut sa spuna ceva dar moderatoarea nu l a lăsat.
  Acest artic ar mwrita distribuit.Cat ne mai lasă…
  Probsbil Sorina este mai pretioasa vie.Dar nu puteau fi lasati romanii sa faca cercetari.
  Nici sufletul ei curat sa se dezvolte normal.
  Subscriu la PS cu cata forta psihica mai am.

 3. gigimutu

  Domnule Marinescu,

  justitia in Romania, dupa 30 de ani de ” democratie ” originala este ca un cancer, cu multiple metastaze, putred prin interior.

  magistratii, fostii, au pensii de zeci de mii de lei pe luna, pentru ce? ce au facut pentru acesti bani?
  actualii magistrati, au salarii barosane, tot de zeci de mii de lei pe luna, basca spagi, coruptii, mafii (marea majoritate dintre ei).

  in tot acest timp, multi romani traiesc cu salariul mimim pe economie sau cu pensii infime, de 7-8-900 de lei pe luna.

  e timpul ca metastazele, justitia romana sa fie extirpate, iar organismul (Romania) sa se insanatoseasca!!!
  AMIN!

 4. 🐺

  Ca să se schimbe ceva în țara asta trebuie război civil;trebuie mers peste politicieni și magistrați;fără vărsare de sânge răul pur ce a cuprins societatea românească nu va dispărea.

 5. adria

  @Justițiarul: mulțumesc pentru că mi-ați dat credit pentru o parte din articolul de mai sus. La rândul meu datorez unele informații altor comentatori anonimi vigilenți. Nu am făcut decât să ‘sap un pic mai adânc’.
  Nu știu mulți români care să aibă curajul și determinarea dumneavoastră. Dumnezeu să vă ocrotească!

  • Noi vă mulțumim pentru informații și vă așteptăm cu noi „săpături” în căutarea adevărului!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *