Colimator

Evoluția mișcării LGBT în România, mesajul anului 2019: „Familia tradițională distruge vieți!”

  Deci, în opinia degeneraților aceștia, familia normală, alcătuită din un bărbat și o femeie, cea care crează viața prin […]

 

Deci, în opinia degeneraților aceștia, familia normală, alcătuită din un bărbat și o femeie, cea care crează viața prin aducerea pruncilor pe lume, ar fi exact invers, cică „distruge vieți”… Din bezna minților depravate!

 FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI! – Mesajul central al Bucharest Pride 2019

Dacă tocmai ați ratat participarea la cel mai fastuos eveniment public al comunității LGBT din București și anume parada homosexuală 2019, stați liniștiți că n-ați pierdut nimic așa că prin această fotografie vă redăm mesajul central transmis către noi ceilalți: FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI!

Bucharest Pride 2019 este un eveniment anual ce are ca scop promovarea stilului de viață homosexual și al căsătoriei persoanelor de același sex. Dacă până acum cuplurile homosexuale se prezentau ca o alternativă la căsătoriile dintre un bărbat și o femeie, acum cele din urmă sunt incriminate pe motivul distrugerii de vieți sau pe scurt: FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI!

Observă cineva cum, de la an la an, evoluează discursul și mai ales acțiunile comunității LGBT în România? Ce va urma? Parteneriatul civil care în forma prezentată până acum este tot o căsătorie, dar cu alt nume? Adopția de copii? Limitarea libertății de exprimare și de credință? Dacă vom sta ca și până acum, cu siguranță în maximum doi-trei ani le vom vedea pe toate.

Dumnezeu să aibă milă de România!

                                                                                                      Prodocens Media

 

2 Comments

  1. un mizantrop

    Ca sa intelleaga si populimea cum sta treaba cu toleranta…si inca nu s-au cocotzat toti in copacul puterii, sa vedeti cand vor avea oameni in guvern, reprezentanti oficiali in Parlament si vor demara strangerea de semnaturi pentru schimbarea Constitutiei – ei, atunci, el si ea, casatoriti (inca) legal si la popa vor iesi sa voteze desfiintarea casatoriei traditionale, ca e perimata, retrograda si isi simt incorsetate libertatile sexuale…Probabi, posibil si previzibil…Ce nu inteleg eu (bine, de fapt, nu inteleg multe…) e cum, naiba te dai adeptul naturii inteligente, care le potriveste ea, ba mai ceri si binecuvantarea bisericii, pretinzand ca Dumnezeu te iubeste si daca te-a facut (sau lasat sa te faci) asa cum esti, dar nu pricepi esentialul ca Natura, Dumnezeu, Iisus toti posibilii tai creatori te-au facut steril, adica esti asa, dar nu te mai pui, ca n-ai cum…Cat de greu e sa intelegi messajul creatorului, de ce fortzezi nota si pretinzi adoptiile de copii?! Pe mine doar asta ma deranjeaza, ca toti vorbesc despre interesul superior al copilului dar ii lasa pe acesti refuzati sa-si faca capriciile desucheate si pe seama nevinovatilor….In rest, sunt bucurestean, adica – Ce-i pasa lumii dimprejur…, ca sa inteleaga pitzifelnicii ce-i aia toleranta…

  2. gigimutu

    Amun scurt mesaj,

    pentru toti cei care se f…t in cur si pentru cele care se freaca intre ele : voi ridicati pacatul la rang de virtute, si va veti primi rasplata pentru asta, daca nu va intoarceti de la pacat, pentru ca Dumnezeu nu este nedrept. problema cea mai mare este ca , daca ati sta linistiti (cum zicea nea nicu in 89, la locurile voastre) si n-ati face atata tam tam, n-ar avea nimeni nimic cu voi, dar cand voi iesiti in strada, faceti galceava, vreti drepturi, pai normal ca vine si raspunsul celor normali!!! ce-ati vrea, sa doarma romanul in papuci?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *