Atitudini

Exemplu de om de stat! 

  Din dragoste faţă de Bulgaria, de poporul său, șeful Guvernului de la Sofia, ofiţerul ortodox BOIKO BORISOV (având o […]

 

Din dragoste faţă de Bulgaria, de poporul său, șeful Guvernului de la Sofia, ofiţerul ortodox BOIKO BORISOV (având o experienţă de 7 ani ca prim-ministru), nu s-a lăsat intimidat nici de zelul arhitecților Revoluției globaliste, nici de mass-media care dirijează emoţiile maselor și atomizează societatea, nici de încercarea mascată de a controla popoarele prin impunerea unor „remedii” care vor fi mai grave decât bolile acestei pandemii mondiale!

V-aș propune, stimați cititori, să fim cu luare aminte la felul cum acest demnitar, în contrast cu nenumărați preşedinţi, prim-miniștri, patriarhi și sinodali care au dat curs unor „recomandări” (verbale) pe linie militară, nu s-a sfiit să sublinieze rolul istoric al BISERICII ORTODOXE BULGARE și să respecte, evitând să fie complice la distrugerea mentalităţii tradiţionale bulgare, sentimentele de suflet, ortodoxe, ale poporului slav-dunărean.

Fără a comenta, vă prezint declaraţia oficială a lui Boiko Borisov prin care, în ciuda a ceea ce s-ar urmări cu această Ultimă Revoluţie, aproape 8 milioane de bulgari pot participa, în aer liber, în Săptămâna Patimilor Mântuitorului și în zilele Sfintelor Paşti, la Sfânta Liturghie: „Știu mulţi atei care tot repetă «bisericile să fie încuiate» (…) însă NU pot să închid bisericile, sunt un om credincios! De la această criză numai Dumnezeu ne poate scăpa! Biserica ne-a salvat de sclavia otomană… Vreţi să închidem porțile și să-i alungăm pe preoţi, dar sunt foarte mulţi oameni pentru care această sărbătoare (ÎNVIEREA – n.a.) este totul, iar pentru ei este vital să fie în biserici. Prin urmare nu o pot face. Religia noastră ortodoxă, dacă înţelegeți, este foarte înţeleaptă…puteţi învăţa totul. Avem BIBLIA care spune: «Fără Dumnezeu nu poți face nimic!» Deci, cum pot să închid bisericile, astfel încât să nu i te poţi închina  Lui, Celui fără de care nu poţi face nimic?

                                                                                                         Prof. Costel NEACŞU 

1 Comment

 1. gigimutu

  hm, deci ar trebui sa mergem si noi POPORUL ROMAN,

  in Bulgaria de paste!!!!

  bai lodovice, bai orbanlaule, bai joiane, ce plm nu luati exemplu, mm de teroristi?

  bai bagabontilor, pai bulgarii sunt cu zece clase peste noi!!!

  sa fii blestemat, iohane si ludovice!!!! ascultati de ordinele satanei, dar o sa va calcam in picioare!!! in curind!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *