Puncte de vedere

Exterminarea europenilor, dizolvarea națiunilor

                                    Motto: „Oriunde […]

 

                                  Motto: „Oriunde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii“ Matei: 24, 28

Pământul, Comterra, are destule resurse să țină de zece ori mai multă populație decât o face astăzi, dar mai are și capacitatea să se autoreguleze prin catastrofe naturale, pandemii, schimbări climatice, etc. Problema de care „suferim”, este cauzată de faptul că aceste popoare nu sunt libere și, din această cauză, nu se pot dezvolta în armonie cu resursele de care dispun sau nu!… Atunci când marele Mouammar Kadhafi a incercat să iasă din zona de influență a monedei „CFA” (una din monedele coloniale Rothschild and Co. filiala din Franța), încercând să elibereze peste 110 milioane de suflete de sub robia jidănească internațională, a fost anihilat prin bombardamentele „aliaților”, și ai noștri! Ucigașul internațional, Bernard Henry Levy (BHL) ocupându-se personal de această chestiune „democratică”… nu demografică!! Iugoslavia, Irak, Magreb, Siria, Venezuela… etc., același procedee peste tot. Ca să mergem direct la țintă, ecologia, „problemele” demografice, climaterice, spațiale, energia „verde”… Pluton, etc., nu sunt decât capcane intelectuale pentru naivi! Nu că ar fi, în principiu, total eronate, dar nu există nicio agendă politică reală în acest sens, e doar praf în ochi. România „săraca țară bogată” a cărui subsol și munți sunt garnisite cu aur, dar a cărei popor nu îi este permis exploatarea sa, de ce oare? In subsolulul African, dincolo de bogățiile aurifere, diamantele, aurul negru, cel lemnos, etc., în intregime exploatate de colonialiștii transnaționali, s-a dovedit că este plin de apă!, din nou, acest „joker” care ar putea reechilibra situația socio-economică și, mai ales, a emigranților ziși „climatici”, deci a Europei, este interzis cu desăvârșire, de ce oare? Și cam așa se întâmplă peste tot în lume!

Revenind la ale noastre, în Europa, procesul de exterminare se află în plină desfășurare. În timp ce ne preocupăm de ce a spus Malthus, Bil Gates, Marx, Chaplin, sau Mikey Mouse, neamurile autohtone sunt înlocuite, otrăvite cu hrană chimică, vaccinate cu forța, îndobitocite tot cu forța și expropriate de propriile pământuri și națiuni! În ciuda acestei stării de urgență, culmea, majoritatea oamenilor își văd în continuare de ale lor?! La ultimele proteste împotriva vaccinării obligatorii, participarea a fost de câteva sute de oameni?! Atunci când este atacată familia, fiind numită în mod subversiv „tradițională”, câți familiști s-au mobilizat?! La ultimul protest organizat de eroii națiunii, câți?! În schimb, ne strângem cu miile să-i strigăm „geniul” lui Dan Puric, când zice: „Și, ce dacă ne fură tot ce avem, ne distrug moștenirea, ne calcă în picioare țara, tradițiile, religia, memoria neamul, nu contează dom’le!… românii, trebuie să-și apere frontierele invizibile ale sufletului! – Serios? Dar fără „frontiere” vizibile, concrete, fără sănătate, fără Armată, suveranitate și Națiune, cu toată bunăvoința acestui mare popor –, cum naiba să apărăm frontiere care mai sunt și „invizibile”?

Vedeți, tocmai aici e problema, atenția colectivă este deturnată de la adevăratele probleme, ne preocupăm de lucruri fără noimă, fără importanță. Mai mult, în ultima vreme tot mai mulți reeducați, între două cugetări „șocante”, participă activ la bairamul generalizat unde își sărbătoresc, din păcate, propriul declin! De ce? Pentru că nu arată că le pasă! Nimeni nu-și mai asumă riscul de a „deranja”! Interesul comun a fost anihilat!

Cum spuneau bunicii noștri, pe bună dreptate, să ne vedem de oile noastre, de gospodăria națională. „Ai grijă de aproapele tău”, de fapt, se referă la: APROAPELE TĂU!!!

Mihai Șerban, comentariu la articolul Vaccinarea obligatorie, una dintre metodele globaliștilor pentru rărirea omenirii

6 Comments

 1. Mihai Șerban

  Anonimatul nu mă definește, mă numesc Mihai Serban și așa îmi asum și semnez toate mostrele de “conștiință”. Vă felicit pentru patriotismul, inteligența și curajul de care dați dovadă! Crăciun fericit! La mulți ani!

 2. Felicitari Mihai Serban. Bravo Justitiarule!! Sa dea Dumnezeu ca românii să auză şi să ai seama la cuvintele cestea!!

 3. Andreea

  Da,cu siguranță aveti dreptate!!!Intr-adevar această ocultă a reușit să se infiltreze peste tot si fiind conduși de ei vedem acțiunile lor si directia care au reușit să o impună si ne punem întrebări:de ce avem acest sentiment ca suntem trădați ,ca nu mai tine nimeni cont de valorile noastre creștine, ca incearca sa ne strivească,sa ne distrugă rasa zicând că trebuie sa fim toleranți……Ma rog,eu am inteles de ce…..Fiindca si noi in România noastră draga suntem condusi de aceeasi Ocultă jidaneasca!Cum vreti sa fie patrioti ,sa se gândească la neamul nostru când prin vene nu avem acelasi sânge?!Trebuie dusa o munca imensă si intensă de informare numai așa mai putem birui.Avem nevoie de unitate națională si de oameni ca d-l Șerban si astfel mai putem spera sa ne recuperăm tara din mâinile acestea infecte,criminale….Haideti sa nu ne pierdem speranța si fiecare la nivelul lui sa se lupte cât mai avem pentru ce…La multi ani !!!!

 4. sicuastabasta

  pentru prosti prinde incalzirea glomala minciuna cabalei… haarp si chemtrail..e plin cerul de avioane ce pulverizeaza darele mortii..dar nimeni nu vede . acesta e razboiul meteorologic, nici 1% di populatie nu stie asta si nici nu privesc cerul.linii de chemtrails si iar linii care in timp se formeaza niste nori dubiosi si infioratiri. de asta sunt atatea inundatii in toata lumea,uragane,furtuni…acum mai recent a fost uragan care a atins si coasta irlandei. o sa ajunga sa fie uragane si la marea neagra chir si la marea moarta. cabala conduce clima. si oamenii dorm zic ca e incalzirea globala..vrajeala..

 5. sicuastabasta

  foarte bun articolul. da suntem condusi de reptilieni,diavoli. asa e si poza de la articol. reptilienii au intervenit si ne-au modificat adn-ul in urma cu 450000-500000.ani ultima modificare se spune ca au facuto acum vreo 35000 de ani.casele regale sunt reptilieni. atuci a fost ultima oara,au creat barbatul adam si femeia eva… e foarte mult ocoltism. dar totusi daci citesti biblia ,,dar cu mare atentie se zice tot despre noi, dar trebuie inteleas…si asta cam putin …o inteleg

 6. satan exista

  @@@sicuastabasta multe balarii aveti in cap;puneti mana si cititi carti scrise de oameni indumnezeiti,de patrioti romani,de cei ce au devenit sfinti;ei au avut revelatii de la Insusi Tatal Ceresc;numai scrieti asemenea aberatii prin care puteti sa i smintiti si pe cei mai slabi in credinta;apropo,pentru cunostintele dvs.,diavolul poate lua multe forme…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.