Colimator

Fabrica de politruci neomarxiști SNSPA la braț cu Soros pentru combaterea naționalismului

  Joi, 23 ianuarie 2020, în cadrul reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos, George Soros (89 de […]

 

Joi, 23 ianuarie 2020, în cadrul reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos, George Soros (89 de ani) a lansat o rețea de educație, Open Society University Network (OSUN) finanțată cu un miliard de dolari, potrivit unui comunicat de presă. Noua rețea, construită în jurul Central European University (CEU) și Bard College din SUA, va promova așa-zisa „societate deschisă” și va combate naționalismul, potrivit declarațiilor lui Soros de la întrunirea globaliștilor de la Davos.

Trompetele propagandei globaliste din România trâmbițau la unison a doua zi, în 24 ianuarie, pline de optimism cu un titlu standard: „George Soros investește un miliard de dolari într-o rețea de universități pentru a combate naționalismul și a promova o societate deschisă”!

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), noua fabrică de politruci soroșiști neomarxiști – demnă succesoare a Academiei Ștefan Gheorghiu, vechea fabrică de politruci marxiști – a comunicat următoarele pe site-ul său:

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), membră a consorțiului european CIVICA, a fost invitată să colaboreze cu cea mai nouă rețea globală de universități.

Anunțul a fost făcut joi, 23 ianuarie 2020, de George Soros, în cadrul reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos. Cu această ocazie, George Soros a lansat o rețea globală de instituții de învățământ superior, culturale și de cercetare, „Open Society University Network” (OSUN). Aceasta va pregăti studenți pentru provocările actuale și viitoare și va integra activitatea didactică și de cercetare în instituții de învățământ superior din întreaga lume. Totodată, George Soros a afirmat că noua rețea de universități va primi fonduri în valoare de un miliard de dolari.

OSUN va fi coordonată de Universitatea Central Europeană (CEU), pe care George Soros a fondat-o, alături de Colegiul Bard din SUA.

George Soros a adresat o invitație de colaborare membrilor CIVICA, Universitatea Europeană de Științe Sociale, un consorțiu universitar european din care face parte CEU, împreună cu Science Po (lider), Universitá Bocconi, European University Institute, Hertie School of Governance, London School of Economics and Political Science, Stockholm School of Economics și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Conducerea SNSPA salută inițiativa și consideră că investițiile în educație și cercetare sunt în beneficiul studenților, al profesorilor și au un puternic impact asupra publicului larg. Dezvoltarea științelor sociale poate genera soluții sustenabile pentru provocările cu care se confruntă societatea contemporană.” (Sursa: snspa.ro   http://snspa.ro/snspa-invitata-sa-faca-parte-din-cea-mai-noua-retea-globala-de-universitati-finantata-de-open-society-foundations-cu-un-miliard-de-dolari/)

                                                                                                   Cosmina BARBU

Citiți și:

„Jeana nu e moartă, Jeana se transformă” sau de la Academia Ștefan Gheorghiu la SNSPA

Propaganda perfidă a ’telectualilor produși la fabrica de politruci globaliști progresiști SNSPA

„Vedete” de televiziune și „profesori” la Școala de Politruci Globaliști: Barbă Albastră și Penisul cu Ochelari

Ecaterina Andronescu împarte lumea în popi ortodocși și protestatari universitari

Rețeaua lui Soros, implicată direct în alegerile prezidențiale și în criza guvernamentală din România

Klaus Iohannis s-a înregimentat în Rețeaua Soros

Aderarea lui Iohannis la organizația soroșistă European Council on Foreign Relations (ECFR), un subiect îngropat rapid în România

Zbor deasupra unui cuib de grauri soroșiști

Lista lui Soros: colaboraționiștii care au trădat România

Cum a fost acaparată România de rețeaua lui Soros

Ascensiunea fulminantă a alogenului Eduard Hellvig, recomandat de vocea și talentul lui Soros

Zbor deasupra unui cuib de grauri soroșiști

Cartea și voința, mijloace de rezistență împotriva Rețelei Soros

Cum a făcut Soros un ONG din Terra

Caracatița George Soros, de la Washington la Moscova

Andrei Pleşu – succesorul pe viaţă al lui George Soros la „Fundaţia pentru o societate deschisă”

22.000 de „sorosişti” pe funcţii în România!

După 27 de ani de spălarea creierilor, românilor li se fură țara și ei aplaudă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.