Cadran international

Facebook, Google, Microsoft recrutează foști agenți militari israelieni pentru cenzura naționaliștilor pe internet

  Companiile IT mari din SUA sunt infiltrate treptat de serviciile de informații militare israeliene. Un articol de pe site-ul […]

 

Companiile IT mari din SUA sunt infiltrate treptat de serviciile de informații militare israeliene. Un articol de pe site-ul MintPress detaliază modul în care oligarhul evreu Paul Singer lucrează alături de Mossad să spioneze și să cenzureze internetul occidental.

MintPress : Legăturile dintre Start-Up Central Nation (SUNC) – proiectul miliardarului Paul Singer și serviciul israelian de  informații militare Unitatea 8200 sunt îngrijorătoare din mai multe motive, dintre care unul este că Unitatea 8200, adesea comparată cu National Security Agency (NSA) – Agenția Națională de Securitate din SUA, este strâns coordonată cu agenția de informații israeliene Mossad și recoltează aproape 90% din informațiile obținute de guvernul israelian, conform fostului director al Unității 8200, Yair Cohen. Acesta a declarat revistei Forbes în articolul „Inside Israel’s Secret Startup Machine” din 31 mai 2016: „Nu există nici o operațiune majoră din partea Mossad sau a oricărei alte agenții de informații de securitate, unde 8200 să nu fie implicat.” (Nota traducerii: După ce a părăsit Unitatea 8200, Cohen a format divizia cibernetică de la Elbit Systems, una dintre cele mai mari companii de electronice din domeniul apărării din Israel.)

Agenți ai serviciului israelian Unitatea 8200 (agenție de informații militare externe din Israel), aici activând sub un drapel saudit. (Foto Moti Milrod)

Din motive evidente, faptul că o organizație fondată de un miliardar american promovează în mod activ prezența unor foști agenți de informații militare israeliene în companii străine, în special americane, promovând în același timp transferul de locuri de muncă și investiții în aceeași țară de unde provin agenții este foarte tulburătoare.

Un fapt este deosebit de îngrijorător: de la înființarea SUNC, numărul foștilor membri ai Unității 8200 în pozițiile cheie din companiile americane de tehnologia informației (IT) a explodat. O analiză, care nu este exhaustivă, realizată de MintPress pe 200 de conturi LinkedIn ale foștilor agenți militari israelieni, confirmă numărul mare al foștilor membri ai Unității 8200, care ocupă poziții importante în conducerea sau direcția Microsoft, Google, Facebook .

Miliardarul evreu Paul Singer, autorul proiectului Start-Up Central Nation (SUNC) de monitorizare și cenzură pe internet.

La Microsoft, managerii a cel puțin 15 dintre produsele și programele companiei – inclusiv cei mai importanți manageri pentru inginerie, strategia de produs, analiza amenințărilor și afacerile de informații stocate „în cloud” – și-au afirmat pe LinkedIn apartenența la Unitatea 8200 (agenție de informații militare externe din Israel). În plus, directorul general al Centrului Israelian de Cercetare-Dezvoltare Microsoft este, de asemenea, membru al Unității 8200. În total, din cele 200 de conturi analizate pe LinkedIn, 50 lucrează în prezent pentru Microsoft.

 În mod similar, la Google, 28 de foști membri ai Unității 8200 au fost identificați prin conturile lor LinkedIn. Printre aceștia, directorul Google pentru inginerie, managerul său partener pentru strategie, două piețe de pionierat pentru creșterea grupului, managerul lor tehnic și șase manageri de produse și programe, inclusiv managerul de cercetare privind încrederea și Securitatea Google.

Facebook are, de asemenea, mai mulți membri ai Unității 8200 în pozițiile sale cheie, dar mai puțin decât la Google și Microsoft. MintPress a identificat cel puțin 13 persoane care lucrează la Facebook, inclusiv directorul său pentru inginerie, managerul principal pentru Wi-Fi expres. Un fapt notoriu: Facebook a colaborat în ultimii ani cu guvernul israelian pentru a-și face criticii să tacă.

Acest proces este paralel cu creșterea cenzurii rețelelor sociale și promovarea tot mai mare a ideologiei anti-alb (antirasism) și a substituirii de popoare (metisare, conform planului Kalergi).

Această infiltrare pusă în practică de oligarhul Paul Singer, marile grupuri evreiești din „Digital America”, precum Google sau Facebook și serviciile secrete israeliane este direct legată de ofensiva împotriva rezistenței albe la Marea Înlocuire prin Migrație din Europa și America.

Sioniștiii conspiră activ pentru a distruge națiunile albe, iar sediul lor din Palestina joacă un rol central.

                                                                                                          „Panzer-ul liber”
                                                                                                   Democrație participativă
                                                                                                            23 iunie 2019

        Traducere și adaptare în exclusivitate pentru revista „Justițiarul” Marius Albin MARINESCU

Sursa: Démocratie participative 

Nota redacției „Justițiarul”:

Magnatul evreu Paul Singer, care este în spatele acestei operaţiuni de cenzură şi CYBERINT pe Facebook şi Google, împreună cu IT-iştii militari israelieni, este foarte bine înşurubat în România.

Astfel, deţinând 18%, cel mai mare fond străin acţionar al Fondului Proprietatea (cel mai mare fond de investiţii din România, creat de statutul român ca despăgubire pentru cei deposedaţi de avere de catre comunişti), este Elliott Associates, firmă fondată în 1977 de acest Paul Elliott Singer împreună cu câţiva prieteni şi membrii ai familiei, în SUA, el fiind fiul unui farmacist evreu din Manhattan. Principala strategie de investiţii a lui Elliott este cumpărarea ieftină a datoriilor ţărilor aflate în dificultate, darea acestora în judecată pentru plata integrală (eventual cu dobânzi) şi obţinerea unor uriaşe profituri. De aici, de la Paul Singer, a apărut şi expresia de „fonduri vultur hoitar“.

Altă metodă a Elliott Associates este cumpărarea datoriilor firmelor falimentare şi scoaterea de profit maxim din activele şi creanţele acestora, dobândind „reputaţia unei mâne forte în drumul spre profit“ (Elliott a fost implicată şi în cele mai multe din marile restructurări post-criză, inclusiv a Chrysler şi a furnizorului de piese auto Delphi etc.)

Acest fond al lui Singer, Elliott Associates, a devenit în România principal acţionar al Fondului Proprietatea, impunând practic, alături de al doilea cel mai mare acţionar, fondul englezesc City of London, conducerea uriaşul fond românesc „Proprietatea“ în frunte cu ex-ambasadorul SUA Mark Gitenstein (evreu şi el) şi cu Sorin Mîndruţescu, managerul pe România al importantei companii americane Oracle (Mîndruţescu a fost susţinut şi de moştenitorili lui Malaxa şi Auşnit, cei mai mari acţionari persoane fizice ai Fondului, dar el fusese până recent preşedintele Camerei de Comerţ Americane la Bucureşti, fiind unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai fostului ambasador Gitenstein).

Cum se cunoaşte, Gitenstein este un mare sforar politic, cât timp a fost ambasador la Bucuresti dirijând politica României şi creând mişcarea „ReStart România“, embrionul viitoarei #rezist („societatea civilă“ de manevră şi de basculare politică).

De fapt, mandatele de președinte și membru în Comitetul Reprezentanţilor al Fondului Proprietatea, ale lui Mîndruţescu si Gitenstein au fost prelungite mereu până în septembrie 2019: https://www.fondulproprietatea.ro/ro/despre-fond/despre-fondul-proprietatea/comitetul-reprezentantilor

Click pe imagine pentru mărire!

Astfel, Gitenstein a fost mereu prezent prin România, astfel ca „ReStart România” a lui, creată cam din 2012-2013 (#rezist, cum se prezinta din 2017 structura de “activisti”) și-a avut mereu creatorul aproape.

                                                                                                                    Cornel-Dan Niculae

Citiți și:

U.E. îngrădește libertate de exprimare: Poliția gândirii pe internet, în curând pumnul în gură pe rețelele de socializare

Poliţia Gândirii: U.E. se pregătește să instaureze cenzura!

Franța, bilanț la 50 de ani după „revolta sexuală” din 22 martie 1968: libertate totală pentru dezaxații sexuali, cenzură pe Facebook pentru libertățile adevărate

Germania aplică legile „Political Correctness” pe rețelele de socializare, „pumnul în gură” rebelilor de pe Facebook

Germania adaptează practicile tip Gestapo la timpurile noastre: Poliție politică pe Facebook și condamnare la închisoare!

Facebook blochează conturile liderilor de opinie care nu se aliniază curentului globalist „corect politic” susținut de SRI și propaganda iohannistă

Facebook reconfirmă: România este cea mai atent monitorizată, se închid conturi pe bandă…

De ce ţi se închide contul de Facebook?

Niște propagandiști iohannisto-globaliști decid cu de la sine putere care știri și site-uri  sunt „fake news” pe Internet și Facebook

2 Comments

 1. cariat

  Newly leaked doc shows coordination of protest through internal
  [email protected]” group
  Suggested signs include, “Resist,” “No Ban No Wall,” “#NoMuslimBan #No Wall”
  EXAMPLE CHANT: “From Palestine to Mexico, All the walls have got to go”
  “This document leak is the fourth in a series of leaks from inside Google and their subsidiary, YouTube. This new document appears to show internal coordination of political protests which contradicts Google’s public statements that they are politically neutral. More tech insiders are coming forward and we will continue to work with them to expose the secrets of Silicon Valley.”

  La vremuri noi, rezistenti noi

 2. IQ100

  “Start-Up Central Nation (SUNC)”??
  parca start up era si Restart Romania..DEci experimentul a fost de succes , acum il implementeaza si acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.