Abuzuri

Etichetarea ca „fake news” a presei incomode: Expresia propagandei și ideologiei totalitare ca pretext pentru cenzură

  „Fake news” este o falsă dilemă, care nu are nicio legătură în realitate cu promovarea știrilor false pe internet, […]

 

„Fake news” este o falsă dilemă, care nu are nicio legătură în realitate cu promovarea știrilor false pe internet, ci mai degrabă cu ideologia și propaganda celor care susțin instaurarea unui globalism nivelator și fără Dumnezeu, un fel de „comunism cu față umană”. Cei care se scandalizează de „fake news” pe site-urile din România, de fapt se încadrează în butada românească „hoții strigă hoțul”. S-a dovedit în ultimii ani că presa mainstream a publicat mai multe știri false sau legate de propaganda instaurării unor regimuri globaliste de stânga, neo-marxiste, decât așa-zisele site-uri alternative.

Nu întâmplător Donald Trump a interzis la Casa Albă prezența CNN și New York Times, care promovează agenda democraților de stânga, în maniera presei din anii 1950. Trump a descris CNN drept „Clinton News Network”. Pe scurt, cei care promovează obsesiv în media românească o campanie împotriva „fake news” din presa alternative ,nu au legătură cu știrile false sau cu promovarea adevărului, ci cu o propagandă insiduoasă și ideologie neo-marxistă, care vrea să introducă cenzura pe internet, iar românii să nu afle adevărul despre unele evenimente și întâmplări ce-i deranjează pe aceia care doresc să instaureze un regim de stânga global, o dictatură a multinaționalelor, a fundațiilor transnaționale și a unui singur centru de putere mondial.

De prin 2014 au apărut primele liste cu site-uri nefrecventabile care nu trebuie citite. Aceste liste au fost promovate obsesiv de presa mainstream care se pare că are legături cu binomul SRI-DNA, cu afacerile corporațiilor și care proslăvesc interesele ambasadelor străine, în special ale SUA, Germaniei, UK și Olandei. Cu o mânie proletară bloggeri ca Mândruță sau Guran s-au așezat în prima linie împotriva site-urilor alternative. Aceste site-uri aveau curajul să publice și altceva decât ceea ce promova agenda oficială, atentă doar la interesele instituțiilor transnaționale sau ale ambasadelor care ne tutelează ca pe o subcolonie africană.

Așa a apărut ideea de „fake news”: adică presa mainstream care nu iese din cuvântul intereselor marilor corporații sau mailor capitale occidentale din UE și de peste Ocean și care impun agenda stângii libertine, cu promovarea curentelor LGTB, de discriminare pozitivă și destructurarea societății conservatoare, în general, publică doarștiri corecte politic”, care ne duc spre viitorul multilateral dezvoltat al societății corporatiste a capitalului străin, egalitariste și fără niciun Dumnezeu, iar cei care susțin o societate în limitele unui conservatorism firesc: familie, biserică, valori naționale și promovarea natalității și a intereselor capitalului autohton sunt de fapt promotorii „fake news. După cum observați fake news” este doar o unealtă de propagandă pentru interzicerea libertății de expresie pe internet și cenzurarea site-urilor care mai au curajul de a spune adevărul și de a informa opinia publică cu știri corecte despre instaurarea unei dictaturi digitale, care se pregătește de mulți ani de către cei care vor să controleze lumea printr-un singur pol de putere mondială.

Publicarea de „ferpare” cu site-uri indezirabile de către stânga neo-marxistă globală și atee îmi aduce aminte de listele publicate de Silviu Brucan, ca redactor șef al Scânteii comuniste, și promotor al bolșevismului din anii 1947, în care cerea condamnarea la moarte a lui Iuliu Maniu și a jurnaliștilor Corneliu Coposu și Pamfil Șeicaru.Și atunci, ca și acum, unii erau mai egali ca alții în presă, comuniștii, cei care cereau interzicerea ziarelor democratice care doreau să spună adevărul românilor vânduți sovieticilor de occidentali, îmi seamănă foarte mult cu cei care întocmesc astăzi, neo-comuniștii, liste cu ziare care publică așa-zise „fake news”. Următorul pas fiind interzicerea acestor site-uri alternative, prin modificarea Codurilor Penale, care au curajul să spună adevărul românilor, la fel când în 1948 Silviu Brucan a promovat legea presei care a interzis ziarele ce nu erau controlate de partidul comunist.

 Nu știu dacă e întâmplător, dar la începutul anului 2000 un tânăr moderator ne dădea lecții de neo-democrație cu bolșevicul Silviu Brucan la un talk show duminical de la Pro TV? Să fie o coincidență ideologică originară această translatare de la bolșevismul lui Silviu Brucan la ucenicii unui neo-bolșevism egalitarist anti-conservator prin întocmirea de liste cu ziare indezirabile, care promovează așa-zise „fake news”? Observ că istoria se repetă și comunismul nu a murit în 1989, ba dimpotrivă stânga neo-marxistă pare mai puternică și totalitară decât oricând. România se pare că se află din nou în cumpănă între anii 1917 și 1984, între revoluția bolșevică și „ministerul adevărului” al lui Orwell.

Mai mult, au apărut și aplicații pe Google intitulate „De necrezut”, care alertează așa-zisele „fake news”, în care sunt selectate peste 70 de site-uri. Multe dintre acestea fiind extrem de onorabile ca DCNews, Evz.ro, Activenews, Ziariștionline, Napocanews, Flux24, Nasul.ro, etc. Eu care fac presă online de peste șapte ani de zile am observat că, în realitate, presa care se consideră mainstream și oficioasă finanțată de corporații și fundații străine are o politică editorială puternică de a publica știri false în favoarea propagandei neo-marxismului, globalismului și ateismului nivelator, nu aceste site-uri românești acuzate, care se autofinanțează și încearcă să ofere știri corecte și să susțină o societate în limitele unei morale umane și religioase.

 „Fake News” e o invenție a celor care vor să introducă dictatura digitală pe internet. O armată întreagă de IT-ști bine plătiți, până mai ieri chiar de către Guvernul Tehnocrat, lucrează pentru instaurarea unui nou tip de presă, care să promoveze doar știri în favoarea neo-marxismului, ateismului și globalismului nivelator pentru a instaura un regim politic de tip neo-comunist ca cel din China unde controlul informației a atins paroxismul? „Tehnocrația” este noul partid comunist chinez în Europa? Doar așa se explică ura indusă de serviciile secrete împotriva partidelor și parlamentului ca expresie a voinței prin alegeri a poporului. „Tehnocrații” nealeși de nimeni ca și comuniștii trebuie să conducă țara ca pe vremuri PCR?

Site-urile independente care vor să publice știri în interesul adevărului și a României trebuie înlăturate prin confecționarea acestor liste ca pe vremea lui Lenin și Silviu Brucan. Monopolul informației trebuie să-l dețină doar ministerul adevărului în slujba stângismului mondial. Aceste liste promovate pe net cu site-uri supuse oprobiului public ca pe vremea bolșevismului, pe lângă faptul că sunt imorale sunt și ilegale pentru că încalcă prevederile constituționale.

Până în prezent parchetul general nu s-a autosesizat în rem pentru cercetarea celor care întocmesc astfel de liste în stil bolșevic, ce promovează în spațiul public interzicerea unor site-uri și organe de presă care funcționează legal și constituțional. Încă mai sper și cred că România este un stat democrat – că tinerii nu au murit degeaba în 1989 – în care libertatea de expresie este consființită prin Constituție și mă aștept ca poliția și parchetul să-și facă datoria și să ia măsurile legale față de cei care impun printr-o agendă falsă și de factură ideologică totalitară liste cu așa-zise site-uri indezirabile și care cheamă la cenzură.

În spațiul public „noua securitate” de pe rețelele de socializare plătită de instituții și fundații transnaționale încearcă să impună totalitar un singur discurs jurnalistic care să impelmenteze social-politic un regim neo-marxist și un globalism egalitar ca în URSS, Spania republicană sau China de azi. Unii bloggeri din România se cred prin inventarea falsei dileme privind „fake news”, noii Troțki, Mao și Pauker ai lumii de azi? E o problemă care ține nu numai de poliție, ba chiar și de psihatrie?

                                                                                                                       Ionuț ȚENE

Sursa: Napoca News

Citiți și:

Niște propagandiști iohannisto-globaliști decid cu de la sine putere care știri și site-uri  sunt „fake news” pe Internet și Facebook

Jurnalistul Costi Rogozanu: „Fake news sunt o invenție pentru a privatiza cenzura”

Pericolul unui așa-zis manual de „Fake News”

Totalitarismul digital

Pumnul în gură: Libertatea de exprimare interzisă prin etichetare ca limbaj care incită la ură („hate speech”)

Cacealmaua intervenției Rusiei în alegerile din SUA: Raportul procurorului american Robert Mueller

Nu este „corect politic” să spui despre otrăvirea populației prin alimente, imediat sar trompetele sistemului să spună că este „fake news”

S-a țăcănit propaganda „corect politic”…

Fake news în așa-zisa media quality sau hoțul care strigă hoții

„Frățiorul meu cu banderola #rezist ești pe cale să devii noul comunist!”

Aceeași propagandă care spunea că referendumul pentru familie e nasol, trâmbițează că referendumul klausului e gigea

Propaganda progresisto-globalisto-iohannistă (I)

Propaganda progresisto-globalisto-iohannistă (II)

Articole apărute în „Justițiarul” despre activitățile propagandistice și afacerile activiștilor politici:

Mihail Bumbeș și „Miliția spirituală”, promotori ai neomarxismului, progresismului și anarhiei

Mihail Bumbeș, „milițianul spiritual” care antrenează tinerii pentru confruntări violente cu jandarmii

Cine se află în spatele protestelor #rezist, portrete de „tefeliști” (Tineretul Frumos și Liber) de profesie „mitingiști” (I)

Cine se află în spatele protestelor #rezist, portrete de „tefeliști” (Tineretul Frumos și Liber) de profesie „mitingiști” (II)

 

3 Comments

 1. Ionela Ionescu

  Real news : ieri Uniunea Europeană a activat procedura de deficit excesiv cu privire la Romania, un fel de MCV financiar.
  Nu se va mai cheltui un leu fără viză de la Bruxelles, adio pensii, salarii, alocații, dezvoltare, tot.
  Cred că asta a fost adevărata misiune a Guvernului Orban.
  O să ieșim din această procedură după douăjdemii de sute de ani, aritmetic vorbind nici nu ai cum să ieși dacă ți se vor interzice fix măsurile prin care să ieși.
  Suntem Kaput.
  S-au gândit ei cum să prevină apariția unui nou Dracnia și deci au mutat guvernarea cu totul, la ei, la Cancelarie.
  Este cel mai grav lucru care ni s-a întâmplat în ultimi 30 de ani, mai rău decât păduri-petrol-gaze-aur-teren arabil-armament 3-rd hand, mai rău decât FMI și MCV.
  Deasemenea, toate nenorocirile care ne așteaptă vor fi zilnic etichetate ca fiind din cauza lui Dracnia și culmea e că, în timp , oamenii chiar așa vor începe să perceapă .

  • Ionela Ionescu

   Știrea a apărut aseară pe site-ul A3 , seara pe șest, pe la ora 21, de ziua lui Valentine și în prag de weekend și a fost mutată rapid de pe fluxul principal la “și altele”.
   Mie mi s-a tăiat respirația când am citit dar văd că nimeni nu zice nici pâs, poate nu se înțelege semnificația, magnitudinea.
   Dintr-un singur pix ne-au fost anihilate simultan și Guvernul și Parlamentul în orice problemă cuantificabilă în bani…. Nici măcar aveoanele 3-rd hand nu ne mai salvează fiindcă ne va fi interzis să le mai cumpărăm.
   America ori a pierdut, ori a cedat România, eu cred că a cedat-o deși va pretinde că a pierdut-o.

  • Ionela Ionescu

   Pfff, scuze publice, A3 a postat la ora corectă, 16-17, la ora 21 abia am văzut eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.