Observator

Falsificarea rezultatului alegerilor: Solicitarea renumărării voturilor pare imposibilă fiindcă există o complicitate a politicienilor și ong-urilor cu serviciile secrete

                     Cum verificăm democrația? Somnul națiunii naște infinite posibilități de furt […]

 

                   Cum verificăm democrația?

Somnul națiunii naște infinite posibilități de furt electoral. La europarlamentare, de pildă, ca de altfel la ultimele trei rînduri de alegeri, cînd a fost introdusă în secția de vot tableta, plimbarea datelor de la secție la Biroul Electoral Central se face pe căi numai de STS știute. Avem, care va să zică, o stocare electronică a datelor locale, o centralizare a lor printr-un canal de comunicații controlat (cu puteri dumnezeiești, de urmașii lui Marcel Opriș) și, în fine, o numărătoare digitală, o sinteză a rezultatului făcută de un soft.

Să întrebi un IT-ist dacă e posibilă modificarea rezultatelor nu are rost, fiindcă îl pufnește rîsul. Modificarea scorului la alegeri a fost și e o practică uzuală. O spune nu numai logica tehnologiei, o spune și logica puterii. Ca să schimbi, însă, sensul unei victorii, să răstorni, adică, ierarhia, ai nevoie și de acțiuni de complementaritate. Noile rezultate trebuie făcute credibile, plauzibile, au nevoie de un determinism acceptat, de o aparență motivațională.

Cînd a fost inversat rezultatul la prezidențiale în 2004, vă amintiți că exit-poll-urile se blocaseră și dădeau 50-50. Atunci aparența motivațională a fost corupția lui Năstase, chiar dacă în realitate au contat Serviciile și telefonul ambasadei SUA. În 2009, cînd a fost întors rezultatul obținut de Mircea Geoană, aparența motivațională a fost vizita Prostănacului la Vântu. În 2014, cînd Klaus Iohannis a devenit, din perdant, învingător, aparența motivațională a fost clădită din cozile din diaspora. Acum, la europarlamentare, alibiul incredibilului scor al dreptei a fost Justiția, prin referendumul lui Iohannis.

Toate aceste ipoteze au fost verificabile, iar ultima dintre ele încă e. Ar fi ușor ca toată această intermediere digitală a rezultatelor să fie probată prin renumărarea fizică imediată a voturilor. Sacii sînt depozitați toți la BEC. Un grup de 100 de oameni poate număra cele opt milioane și ceva de voturi într-o săptămînă. Sub lumina reflectoarelor, filmați și plătiți ca la Big Brother, iar operațiunea transmisă în direct online.

Ar fi un exercițiu de verificare la îndemînă, o probă imediată că democrația funcționează și pe cale digitală, și manuală. Și nimeni n-ar mai avea nimic de comentat. Voturi s-au renumărat și în SUA (vă amintiți cînd a pierdut Al Gore în fața lui Bush jr.), și în Germania, și în Belgia, și în multe alte locuri. Nu e, deci, o noutate, și nu e ceva care pune în pericol statalitatea, legea sau stabilitatea națiunii. Dimpotrivă.

Întrebarea care se pune, așadar, e următoarea: există cineva în societatea civilă sau în PSD care să aibă îndrăzneala să ceară renumărarea fizică a voturilor? Dacă nu, înseamnă că nivelul de complicitate cu Serviciile a ajuns în acel punct în care ordinul, lăcomia și frica se contopesc în conceptul noii democrații.

                                                                                                               CAȚAVENCII

Citiți și:

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

Romul superior care deținea telecomanda numărătorii voturilor e putred de bogat

2 Comments

  1. adria

    Pe mine mă revoltă lipsa totală a vreunei reacții din partea mahărilor de la UE și a ambasadelor, acești vajnici gardieni ai democrației și luptători anti-corupție care, de regulă, ne ghidează fiecare aspect (nu numai politic) al vieții noastre.
    Şi atunci îți pui întrebarea: de ce să mai votezi?

    • un mizantrop

      Serios?! Pai, principala furaciune a fost in folosul grupului constituit de Macron (care, prin aceleasi mecanisme si-a asigurat si mentinerea in primul rand la el in tara)! Semnele au venit inca de la tradarea grupului ALDE in PE, cand astia si-au trimis emisar la mitingurile lesinate ale USR, desi fusesera avertizati ca astia sunt emanatii securicilor, ori Macron de astia avea nevoie, de niste yesmani disciplinati cu contacte in zona securista, ca nu degeaba l-au decorat francezii pe Coldea. Dincolo de insinuanta (cu bocancii!) Germanie, care a luat Romania pe halci, s-o poata mistui mai bine, franceii (statul francez, sa ne intelegem) s-a instapanit peste toata Romane – apa, curentul, gazele, resurse (ba, prin fabrica lor de ciment au macinat, la propriu munti intregi!)…Romania nu e o tara ocupata, e o tara cucerita, suntrem in epoca prazii de razboi, tot ce le prieste cuceritorilor e in contul despagubirilor de razboi, am mai trait asta si cu rusii si cu nemtii…), e de ajuns o tafnosenie franceza si in Romania se stinge lumina…Totusi mecanismul a fost grosier si nu tocmai bine gestionat, francezii au rezolvat bucata lor, userista, unde au dublat scorul, dar, la adapostul operatiunii s-a derulat sim marsavia de referendum (aici a intevenit factiunea Helvig din SRI, ca acolo-i binom franco-german, pe fatza), unde s-au bifat votanti fictivi, oameni care sau n-au fost deloc, sau n-au votat mizeria sasului…Cand s-au facut socotelile si-au dat seama ca le da cu virgula si au luat toate voturile alea si au mituit cunoscatorii, abonatii serviciilor de oricand, pe UDMR, Ponta si Basescu, care n-ar fi avut cum sa intre in PE. UDMR-istii au beneficiat ca despagubire, ca astia, daca s-ar fi spus cifrele, pe bune, ale prezentei ar fi intrat, dar, cu prezenta aia de nebuni si-au diluat scorul, de aici apar aberatiile, ca papusarii au apelat la sectiile in care erau blaturile facute si i-au bagat si UDMR-ului in traista…Hotia imensa e la PNL (de fapt refacerea PDL), ca astora li s-a triplat scorul, doar ca n-are cine sa-i dea in gat, miluiala securista a functionat inclusiv la PSD, pe care l-au adormit…Dancila stie ca sefii UE sunt toti aserviti (!)serviciilor secrete, unii chiar cu dosare de colaborare ilegala cu serviciile, asa ca n-are cui se plange, a fost o operatiune internationala, cam ca alegerile din 1946, cand sovieticii au asigurat logistica si au validat furtul… , daca se prinde pulimea, o sa dea vina pe guvernul care n-a gestionat si pe romanii care n-au vocatia democratiei (in afara himerei diasporeze, aia sunt miezul, doar ca sunt mereu aceiasi nomazi flamanzi de vot…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.