Atitudini

Familia „tradițională”… analogie L.G.B.T.?

    Atenție mare: „familia tradițională” nu există! Așa cum nu există nici babă bătrână sau apă udă… familia este […]

 

 

Atenție mare: „familia tradițională” nu există! Așa cum nu există nici babă bătrână sau apă udă… familia este întemeiată prin sfânta căsătorie, constă din soț, soție și din descendenții acestora. Putem vorbi de o legătură naturală, firească, dreaptă, dar nicidecum tradițională pentru că, pe măsură ce tradițiile se modifică în timp, adevărul rămâne doar unul! Termenul „familie tradițională” a fost introdus în mod subversiv de liberali prin anii ’60 pentru a înlesni o breșă „uniunii” sodomiste. Dacă există o formă recunoscută ca fiind   „tradițională”, trăind în dictatura egalității de drepturi, atunci poate exista și o formă „anti-tradițională”. Când  vorbim de instituții fundamentale ale civilizației creștine, trebuie să fim în cunoștință de cauză. Cuvântul „familie” nu are nevoie de asocieri care să-i justifice esența, ea este dată de Dumnezeu, reiterată prin Iisus Hristos, protejată de sfinții ocrotitori ai familiei, în armonie cu legile naturale și de sine stătătoare. Cât despre uniunea sodomistă, și nu căsătoria ne-tradițională, acest produs iudaic destinat exportului globalist, trebuie să rămână ca atare, adică o formă hidoasă și deviantă de uniune sodomistă! Atunci când  vorbim despre familia creștină ca fiind tradițională, nu numai că permitem sodomiților să uzurpeze această calitate strict creștină, dar deschidem cutia pandorei: accesul „legal” spre instrumentalizarea și adopția copiilor nevinovați.

O să vină ziua când familia, pe care o numim în mod naiv tradițională, va fi doar o amintire – de ce? Pentru că am permis să se vorbească despre ea în mod eronat, am participat la crearea unui subiect fără nicio bază reală – în loc să ne apărăm cu înverșunare fundamentele civilizației, ne justificăm starea de normalitate?!  Așa au pornit discuțiile  (nevinovate…) în Occident în urmă cu aproape 50 de ani,  ce a rămas în picioare?… știm prea bine!

Iată  tehnicile de distrugere folosite de dușmanii creației Divine: apel către  toleranță; infiltrarea instituțiilor fundamentale;  conceptualizarea de tip nihilistă (Nietzsche), marxistă, freudiană, abstractă (curentul cubist); introducerea „învățămintelor” cabale (teoria minciunii); diluarea treptată a adevărului; mistificarea treptată a realității; deconstrucția treptată a firescului (familia); deriziunea acțiunilor de rezistență morală prin etichetare negativă (mass media); distrugerea ultimilor dizidențe (…familia „tradițională”); înlocuirea structurilor fundamentale și a formelor zise „tradiționale” (L.G.B.T.).

Între semantică și sintaxă există același raport ca între fond și formă, dacă se stâlcește sau se deformează forma, se pierde legătura cu fondul; de aici reiese imposibilitatea celor din Vest de a determina cauzele și sursele prăbușirii la care au fost supuși prin ateizarea forțată  (laicitate).

                                                                                                                                            Mihai ȘERBAN

4 Comments

 1. Mihnea

  Bravo Mihai!! Ca de obicei… chirurgicală intervenție. Ai familia alături de tine!

 2. Aspida

  Și eu am atras atenția că trebuie folosită sintagma «familie naturală» și nu «familie tradițională», de la bun începutul «conflictului»…
  Mă-ntreb DE CE s-a întâmplat așa și, mai ales, CINE se va folosi de … «măgăria» asta…

 3. Da. “Familia traditionala” va deveni in curand “familia arhaica” si natural, va urma “familia depasita, perimata, etc”. Eu cred in toleranta, dar, chiar nu ma intereseaza si mi se pare de prost gust si de neam prost sa-ti afisezi in public preferintele sexuale, ba sa mai si pretinzi discriminare pozitiva pe motivul asta. Parteneriatul civil trebuie legiferat, dar, mi se pare o discriminare sa-l limitezi la fundament (!) sexual, oamenii se pot asocia din mai multe motive, iar adoptiile trebuie acceptate numai in familie, e monstruos sa accepti ca un cuplu de homosexuali sa adopte un copil, “respectand” astfel drepturile LGBT, dar calcand in picioare dreptul natural al copilului de a avea mama si tata….
  Si ar trebui sa le respectam odata pentru totdeauna drepturile reale ale LGBT, daca ei au ales sa fie “altfel”, sa-i lasam, naibii, altfel, de ce tot “incercam” sa-i inghesuim in legile firii?!
  P.S. Tot ma bantuie convingerea ca tampenia asta cu “nunta la popa” partenerilor homosexuali, vine tot de la niste popi, poate catolici, cu naravuri pidosnice si Papa ar trebui sa lamureasca de ce si de cand “biserica catolica nu condamna homosexualitatea”

 4. Tania

  Distrugerea Crezului si al Familiei pare sa fie procese foarte importante pentru cei care ” conduc umanitatea”. Manipularile de gen….sa fim toleranti fata de diverse practice nesanatoase si chiar daunatoare sunt introduse in subconstientul nostru pe toate canalele posibile – la locul de munca, prin media, chiar si in scoli.
  Raman intrebarile: „Daca EI se simt agresati de oameni Normali si sunt aparati….cine ne apara pe noi de agresiunea la care suntem supusi de mai multe ori zilnic? De ce trebuie sa privim in tacere cum, copii nostri sunt „educati” spre a accepta ca Normal uniunea a doua persoane de acelasi sex?: De ce sunt sentimentele lor considerate mai importante decat ale noastre, de ce EI se simt raniti cand lumea ii priveste ca pe niste ciudat, in timp ce Noi nu avem voie sa ne simtim raniti de Abnormalitatea existentei lor?”
  Bravo din nou, in speranta ca din ce in ce mai multa lume va citeste si va avea si curajul sa ia atitudine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *