Colimator

Fapte foarte grave dezvăluite în premieră: Primarul Klaus Iohannis s-a opus în instanță revizuirii sentinței prin care FDGR a fost declarat succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German! (I)

   Prin incredibila Sentinţă civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, iresponsabila judecătoare Maria Morar de la […]

 

 Prin incredibila Sentinţă civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, iresponsabila judecătoare Maria Morar de la Judecătoria Sibiu a declarat oficial Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Werner Iohannis (concomitent și primar al municipiului Sibiu)  ca „succesor în drepturi” al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), desfiinţată prin Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 și Decretul -Lege nr. 485, din 7 octombrie 1944, emis de regele Mihai!  

Judecătoarea Maria Morar a călcat în picioare și Tratatul de pace, semnat de România la Paris în 10 februarie 1947, care prevedea la articolul 5: „România, care în conformitate cu Convenţiunea de armistiţiu a luat măsuri pentru dizolvarea tuturor organizaţiilor de tip fascist pe teritoriul român, fie ele politice, fie militare sau paramilitare, precum şi alte organizaţiuni făcând o propagandă ostilă Uniunii Sovietice sau oricăreia dintre celelalte Naţiuni Unite, nu va îngădui în viitor existenţa şi activitatea unor organizaţiuni de această natură care au drept scop lipsirea poporului de drepturile sale democratice”. Iresponsabila judecătoare Maria Morar a nesocotit până şi Constituţia României, care prevede la art. 11 – Dreptul internațional și dreptul intern, alin. (1): „Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte

Pe baza sentinţei civile nr. 2790/2007 pronunţată de Judecătoria Sibiu în dosarul nr. 1672/306/2007, FDGR (succesor declarat al organizației hitleriste Grupul Etnic German: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German) și biserica evanghelică au revendicat abuziv și au căpătat de la fostul primar Iohannis Klaus Werner (simultan președinte FDGR și credincios evanghelic) nu doar locuințe, ci și licee, școli și grădinițe de unde copiii românilor au fost evacuați sau primăria nemțească plătește acum, din banii românilor, chirii exorbitante către organizația lor etnică (FDGR). La fel s-a întâmplat cu Filarmonica, sala cu cea mai bună acustică din municipiul Sibiu, revendicată de sași și transformată în restaurantul „Hermania” și la fel a fost retrocedat Căminul de bătrâni din str. George Coșbuc, iar acum Primăria Sibiu, condusă de sași, plătește lunar o chirie mare, din banii românilor contribuabili, către FDGR-ul lor, al sașilor.

„Justițiarul” a fost prima publicație care a scris despre succesiunea Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, după organizația nazistă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) în urma unei acțiuni judecătorești depusă împotriva primăriei condusă de același Klaus Iohannis, fără ca acesta să apere interesele instituției pe care o conducea și implicit interesele statului român (două infracțiuni clare și incontestabile: abuz în serviciu și conflict de interese): Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

Click pe imagine pentru mărire!

 Klaus Iohannis, acționat și el în judecată ca primar, alături de Consiliul Local, unde FDGR era majoritar, nu a delegat apărător la proces, a trimis doar o banală întâmpinare prin care spunea că lasă la latitudinea instanței să decidă dacă Forumul German este succesor al organizației fasciste Grupul Etnic German, conform cererii petentului FDGR – unde Iohannis era președinte! – și, în urma pierderii procesului de către primărie și Consiliul Local Sibiu, nici nu a mai atacat sentința civilă, aceasta rămânând definitivă la nivel de Judecătoria Sibiu!!!

Două concluzii seci și obiective:

  1. Klaus Werner Iohannis, ca PREȘEDINTE al reclamantului, Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) și PRIMAR al pârâtului, municipiul Sibiu în respectivul proces, se afla în situație clară de CONFLICT DE INTERESE (infracțiune) și prin atitudinea sa favorabilă FDGR-ului (unde era PREȘEDINTE!), în detrimentul municipiului Sibiu (unde era PRIMAR!), a comis infracțiunea de ABUZ ÎN SERVICIU!!!
  2. Sașii sibieni s-au dat singuri în judecată, culmea ar fi fost să piardă! Să rememorăm: În data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local FDGR), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adică, să priceapă toată lumea, recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German nu doar în România, ci pe întregul continent european, deoarece Grupul Etnic German activa și în Franța, Polonia și Cehoslovacia, formând celebra Coloana a V-a a lui Adolf Hitler, înaintea şi pe parcursul desfăşurării celui de al Doilea Război Mondial.

De asemenea, subsemnatul am fost prima persoană care a depus o plângere penală, înregistrată cu nr. 425/P/2010 în data de 24 iunie 2010 la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru succesiunea FDGR-ului după o organizație hitleristă și am solicitat dizolvare acestui ONG etnic exclusivist, cu implicare politică în alegeri, similar UDMR-ului, conform legilor în vigoare.

Interesant este că Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a solicitat în instanţă (Dosar nr. 13354/306/2010), în data 12.07.2010 în urma plângerii depuse de mine în data de 24 iunie 2010 – plângere plasată „strategic” la parchetul inferior! – revizuirea şi anularea deciziei prin care F.D.G.R. devenise succesor al Grupului Etnic German, pe baza aceloraşi probe depuse de subsemnatul în plângerea penală! (Click pe documente pentru mărire!)

Plângerea penală din data de 24 iunie 2010 a fost adresată Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Aceasta a fost însă pasată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. Plângerea era îndreptată împotriva făptuitorului Forumul Democrat al Germanilor din România, cu sediul în municipiul Sibiu, str. G-ral. Magheru, nr. 1-3, nr. 29, judeţul Sibiu, persoană juridică română de drept privat şi împotriva  reprezentanţilor acestuia, numiţii Iohannis Klaus Werner, preşedinte al organizaţiei, la nivel naţional şi Klein Hans, preşedintele organizaţiei municipale Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunii de  constituire a unei organizaţii cu caracter fascist, aşa cum se regăseşte aceasta în  Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 214 din 28 martie 2002, privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.

Rezoluţia, semnată de domnul procuror Blînda Tudor, care dispune NUP, a fost  enunţată la Dosar 3345/P/2010 în data de 5 mai 2011!!! Subliniem, cu indignare, faptul că cercetarea a durat unsprezece luni şi o zi!  Deci, 11 luni de „muncă” se regăsesc pe o pagină format A4 în Rezoluţia redactată şi semnată de domnul procuror Blînda Tudor Andrei. (Click pe document pentru mărire!)

Împotriva acelei rezoluţii telegrafice,  o jignire adusă meseriei de procuror!, am depus  plângere împotriva soluției în data de 28 iunie 2011, iar de data aceasta a fost foarte promptă Turcu Paraschiva, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, care a decis respiungerea plângerii împotriva soluției și neînceperea urmăririi penale, eternul NUP atunci când este vorba de primarul sibian Klaus Werner Iohannis, „tătucul” magistraților sibeni. Foarte important!!! Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a fost condus interimar de procurorul Carmen Maria Capră în perioada 15.05.2011- 15.11.2011. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, rămăsese fără șef după arestarea, în octombrie 2010, a prim-procurorului Florin Apostu pentru acte de corupție, acesta fiind înregistrat cu microfoane în propriul birou. Carmen Maria Capră a fost detașată de la Alba Iulia, unde fusese subalterna domnului Augustin Lazăr, ca procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. La fel ca și șeful său, doamna procuror a avut tangență cu dosarele penale ale primarului Klaus Werner Iohannis! Citiți detalii despre cei doi procurori care l-au protejat pe Klaus Iohannis aici: După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis

Sub conducerea doamnei Capră a fost închis definitiv  la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu dosarul de urmărire penală împotriva lui Klaus Iohannis pentru declararea Forumului Democrat al Germanilor din România, al cărui președinte era, ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German. Doamna Capră a fost o parșivă ipocrită. În timp ce discuta cu mine, Marinescu Marius Albin, în calitate de semnatar al plângerii penale și jurnalist primit în audiență,  și-mi dădea dreptate ca să dea bine în microfoanele rămase după arestarea lui Apostu, o punea pe subalterna sa, prim-procuror adjunct Turcu Paraschiva, să semneze NUP la plângerea împotriva soluției procurorului Blînda Tudor, din subordinea celor două, după o așa-zisă cercetare a acestuia de toată jena care a mai și durat 11 luni pe deasupra! Despre procurorul  Carmen Maria Capră, vecină de coteț cu Klaus Werner Iohannis pe strada Bâlea din Sibiu, pensionată de acesta la doar 47 de ani prin decret semnat în în 31 decembrie 2015 (http://www.presidency.ro/ro/media/decrete-si-acte-oficiale/decrete-semnate-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1451565499), în ajunul Revelionului petrecut de președinte în Florida și despre alți magistrații care l-au protejat pe Klaus Werner Iohannis, vă invităm să citiți și să vă cruciți aici: Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

O atitudine mai contradictorie decât aceasta nici că se poate! Deci, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu prin  acţiunea de revizuire depusă în instanţă îmi dau dreptate, dar, pe de altă parte, colegii lor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, prin NUP-ul acordat cu largheţe, infirmă adevărurile susţinute de mine şi totodată chiar de colegii lor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, care au solicitat revizuirea sentinței civile nr. 2790/2007 a judecătoarei Maria Morar. Culmea, deși Gică Contra la plângerea mea penală din anul 2010, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a fost apelant revizuent în procesele de revizuire, dosar nr. 13354/306/2010!!! Ca în filmele cu proști… (Click pe imagini pentru mărire!)

În ceea ce priveşte acţiunea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, instanţele sibiene din „parohia” klausului au admis excepţia tardivităţii cererii de revizuire. În episodul viitor o să vedeți ce s-a întâmplat la recursul de la Curtea de Apel Alba Iulia și o să citiți și dezvăluirea în premieră promisă în titlu!

                                                                                                (Va urma)

                                                                                    Marius Albin MARINESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.