Atitudini

Femeia, de la mama dătătoare de viață la ministru de război!

                               Hai, înjurați-mă!   M-am priceput […]

 

                             Hai, înjurați-mă!

 

M-am priceput toată viața ca prin ceea ce am făcut, să acumulez dușmani, tot mai mulți, tot mai puternici. Iar de doi ani și jumătate de cînd public on-line, am început să primesc și înjurături. Să nu credeți cumva că îmi plac aceste situații – nu, nu sînt masochist, dar cred că este de datoria mea să spun adevărul, așa cum îl văd eu. Fără îndoială, și acest articol îmi va atrage critici și înjurături din partea feministelor, misandrelor, sufragetelor, vivandierelor, poate chiar și din partea majoretelor.

În această epocă, în care domnește corectitudinea politică pe care dacă o încalci ești sancționat de organe de stat proaspăt înființate conform politicii UE, poate că ar trebui să mă tem să scriu articolul de mai jos. Îmi permit însă să îl scriu întrucît acum mai mulți ani am făcut un sondaj de opinie printre cunoștințele mele de sex feminin (este adevărat, apropiate de vîrsta mea) și le-am întrebat dacă și-ar dori să fie deputate, senatoare sau europarlamantare, ministrese, secretare de stat, prefecte (sau sub prefecți), șefe de deconcentrate sau PDG la multinaționale. Nu a vrut nici una! Ba chiar, una dintre ele, revoltată, mi-a replicat: „Dar ce, eu sînt curvă?”. M-am bucurat să văd că am cunoștințe normale, care nu își doresc deșertăciunea funcțiilor înalte în stat sau în politică, ci care sînt fericite alături de un bărbat pe care îl iubesc și de care este iubită, alături de care să își crească și să își educe copiii (cele care au), să aibe o viață liniștită și în siguranță.

În „Codul lui Lucifer” am scris:

„Educaţia creştină s-a format în primul rînd în familie, de către mame, și doar apoi la biserică ori școală. Rupeţi mamele de copiii lor – sprijiniţi sufragetele, sprijiniţi organizaţiile feministe, vorbiţi de egalitatea şanselor între femei şi bărbaţi. Insuflaţi femeilor dorinţa de promovare socială ori chiar politică, determinaţi-le să-şi uite casa şi familia pentru o carieră sau pur şi simplu pentru plăceri găsite în afara casei.

Astfel, femeile nu vor mai avea timp nici să citească Biblia şi nici să-şi crească copiii în spiritul creştinismului, care le va ajunge străin în primul rînd lor. Mai mult decît atît: în dorinţa de promovare, vor uita de soţi şi vor preacurvi cu toată convingerea, convinse că este dreptul lor. Să uite ce li s-a spus în scripturi. (44)

Lăsaţi fetiţele să nască la 10-12 ani; vor abandona copiii în grija mamelor lor, care, la rîndul lor, şi ele au născut la 15-16 ani şi, neştiind să-şi crească copiii, i-au lăsat în grija propriilor mame. Astfel, în scurt timp, în cel mult două generaţii, nimeni nu va mai şti să crească şi să educe copiii – aceştia vor fi cu toţii ai mei. Tinerele care nu au o familie care să le crească pruncii îi vor vinde ori îi vor abandona, îi vor ucide ori vor avorta înaintea nașterii – prin aceste păcate, vor fi cîștigate de mine. Vedeți că mai sînt cîteva țări catolice care nu permit avortul – mișcările voastre pentru drepturile omului să protesteze public, presa voastră să le sprijine, parlamentarii puși de voi să legalizeze acest păcat. (45)

Dacă totuși se vor naște, găsiți pretexte să smulgeți copiii de mici din familiile lor și dați-i în grija instituțiilor de stat, în care nimeni nu se va ocupa de educația lor.”

După care a urmat  o  notă de subsol:

„44. Timotei I, 2.11-12: „Femeia să învețe în liniște, cu toată ascultarea. Nu îngăduiesc femeii nici să învețe pe altul, nici să stăpînească pe bărbat, ci să stea liniștită”. Privind femeile care au ajuns în vîrful politicii în lume făcînd să se vorbească despre ele, acestea, aidoma femeilor din Vechiul Testament, s-au remarcat în special prin crime, prin corupție sau, în cazul României ultimelor decenii (și nu numai României), prin multă prostie.

Dacă Dumnezeu i-a dat bărbatului să-și apere familia și să-i asigure cele necesare traiului, femeii i-a hărăzit în schimb cel mai important rol din lume: să dea naștere copiilor, să-i crească și să-i educe. A înzestrat-o cu sensibilitate și gingășie, i-a lăsat treburi care necesită migală, răbdare și îndemînare. Dar Lucifer le face pe multe dintre ele să renunțe la toate aceste haruri în schimbul trufiei de a conduce lumea. Și am ajuns să trăim timpurile în care, în țări creștine, avem femei ministru de război! Feminismul a ajuns cel mai mare dușman al feminității.

…. Lucifer are nevoie astăzi de cît mai multe femei care să conducă lumea – de ce? Pentru că prin firea lor mult mai sensibilă și, de ce să nu recunoaștem, mult mai naivă, pot fi ușor manipulate. Slugile satanei susțin că o reală democrație presupune ca în parlamente și în guverne femeile să fie reprezentate proporțional, conform ponderii lor în cadrul populației fiecărei țări, adică mai mult de jumătate. Dar mă întreb eu, atunci de ce nu cer să fie reprezentate proporțional și în subteranul minelor? Niciodată și nicăieri nu veți găsi în subteranul minelor femeie miner, dar nici evreu miner. Acolo, este într-adevăr muncă grea și riscantă.”

Da, în cartea mea, acestea sînt sfaturile, învățămintele, poruncile pe care Lucifer le-a dat slugilor lui. Fiindcă aceste principii noi, impuse de noua ordine mondială (egalitatea de șanse, egalitatea de sex – sau de gen cum se numeste mai nou și altele asupra cărora voi reveni ca să nu se creadă că mă opun emancipării femeilor) au drept scop distrugerea creștinismului, distrugerea familiei, scăparea de sub control a copiilor, cultivarea promiscuității și a multor altor principii pe care ar fi pierdere de timp să le inventariez.

Dacă Sorina Plăcintă, în loc să își dorească să fie în același timp femeie de afaceri, politician, senator, ministru și mamă, s-ar fi mulțumit să fie om de afaceri și mamă, fiul ei nu cred că ar fi ajuns arestat pentru tentativă de omor.

Foarte de curînd, la București a avut loc Conferința internațională a femeilor francofone unde toți vorbitorii, în frunte cu cel pe care PSD l-a făcut președinte (da, nu vă mirați, Klaus Iohannis a ajuns președinte întrucît PSD a ieșit pe piață cu Victor Ponta) au repetat lozincile limbii de lemn europene, devenite obsedante („Egalitate de șanse”, „Egalitate de gen”, „La muncă egală, salariu egal”). În principiu, toate sînt corecte, doar că toate necesită comentarii.

Prima femeie devenită ministru în România, aromânca Florica Bagdasar (1901- 1978, născută cu numele de familie Ciumetti în Bitolia și a cărei fiică Alexandra, emigrantă în SUA, s-a căsătorit cu evreul Saul Bellow, laureat al premiului Nobel pentru literatură) a ocupat între anii 1946-1948 fotoliul de ministru al sănătății, ocupat pînă atunci de defunctul său soț, dr. Dumitru Bagdasar. Era medic, cunoștea domeniul pe care urma să îl păstorească. Dar niște tinere blonde, fără nici o pregătire în domeniu să ajungă, în virtutea unor principii imbecile și diabolice ministru de război sau ministru al poliției, îmi pare de neacceptat! Însă dacă așa a vrut Lucifer, așa s-a întîmplat!

În urmă cu circa două săptămîni am facut niște statistici. Prima dintre ele arată că începînd cu anul 1960 cînd în Ceylon (Sri Lanka) a fost numită prima femeie ministru de război, fenomenul s-a extins cu rapiditate în întreaga lume, astfel încît în prezent există pe toate continentele 57 de state în care au ocupat (sau ocupă și în prezent) acest fotoliu 82 de femei cu un total de 90 de mandate. Înainte de 1990, au fost doar 4 astfel de state (3 în Asia și unul în America centrală), dar după 1990, o dată cu impunerea feminismului, a egalității de șanse, a egalității de gen, etc. s-au alăturat acestora alte 53 (dintre care 20 în Europa). Astăzi, în 16 țări, ministru de război în exercițiu este cîte o femeie. Recordurile sînt deținute de țările scandinave: Norvegia a avut între 1999-2017 nu mai puțin de 6 femei ministru de război, iar Suedia a avut între 2002-2014 un număr de 4 (Finlanda cu două și Danemarca cu doar una, au rămas în pluton).

Un caz asupra căruia vreau să mă opresc îl reprezintă Ursula Gertrud von der Leyen (ns. 1958), prima femeie ministru de război a Germaniei. Între 1977 și 1987 a urmat facultatea de economie și facultatea de medicină, s-a măritat cu urmașul bogat al unei vechi familii nobiliare germane, a născut 7 copii, nu știu cît a lucrat în viața ei, nu rezultă de nicăieri vreo pregătire în domeniul războiului, dar s-a hotărît să intre în politică. În 1999 intră în politică, ajungînd în mai multe rînduri ministru (probabil datorită contrubuțiilor electorale ale soțului) iar în anul 2013 Angela Merkel (marea pacoste a Vechiului Continent) o numește ministru de război. Imaginați-vă, o femeie, o femeie care este mama a 7 copii (în principiu conștientă de rolul său de a da naștere copiilor pe care să îi crească și să îi educe), o femeie care este medic (în principiu conștientă de rolul său în a salva viața oamenilor), este pusă în fruntea ministerului care își trimite armata să ucidă! Iată-i biografia:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ursula_von_der_Leyen.

Găsiți mai jos lista ministreselor de război – cine vrea, să verifice fotografiile celor de rasă albă și să contabilizeze cîte dintre acestea sînt tinere blonde.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_female_defence_ministers

                                                                                                                                 Dan Cristian IONESCU

1 Comment

  1. alex

    Felicitari pentru articol, d-le Ionescu! Sunteti in asentimentul meu! Aceste lucruri semnalate de d-tra, ma preocupa si pe mine mai demult. Sigur, Oculta nu scapa nici un domeniu socio-economic, in a slabi sau chiar a distruge FAMILIA! Da, familia, care este baza unei societati! Distrugi familia, distrugi acea civilizatie! Interesul Ocultei este de a distruge Civilizatia Europeana a Omului Alb. Femeile trebuie sa constientizeze ca, sub masca feminismului, se ascunde de fapt intentia Ocultei Mondiale de a indeparta mamele de copii lor, de sotii lor, de fapt de a ucide ce-i mai frumos la o femeie: sensibilitate, gratie, gingasie etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.