Atitudini

Festival național de prestații catifelate în zonele moi ale bravei luptătoare cu corupția

  E festival, prieteni, e festival! Ce EUROVISION, că ăla a devenit previzibil… La noi e festival de pupat, cu […]

 

E festival, prieteni, e festival! Ce EUROVISION, că ăla a devenit previzibil… La noi e festival de pupat, cu figuri și contorsiuni artistice, dosul marii (la propriu) și bravei femei care vrea să ajungă PROCUROR-ȘEF-GENERAL-UNIVERSAL-TOTAL-EXHAUSTIV (și dacă mă străduiesc mai prelungesc enumerarea și cu alte atribute mai mult sau mai puțin pleonastice…) al Europei.

Nu vom accepta să ne întoarcem în bezna dictaturii! Liviu Dragnea a apăsat pe un buton şi «noua» justiţie, cea făcută de modificările impuse în Parlament, A EXECUTAT. Laura Codruţa Kovesi a fost citată fix în ziua când trebuie să ajungă în Parlamentul European să-şi susţină candidatura pentru funcţia de procuror-şef european. Se îndoieşte cineva că această NEMERNICIE este făcută la ordinul lui Liviu Dragnea? O numire a Codruţei Kovesi în funcţia de procuror-şef european ar înseamna sfârşitul retoricii urii pentru Dragnea, Toader, Tăriceanu şi acoliţii lor. Nimeni nu i-ar mai crede. O numire a ei practic ar fi confirmarea faptului că de doi ani nişte infractori au confiscat România.” (Dan Barna, președinte al USR, FACEBOOK, 14 februarie 2019)

Domnuʹ Barna, cum să-ți spun…eu mă îndoiesc… și că e nemernicie, și că e din ordinul lui Dragnea…  dar să știți că am început festivalul cu dumneavoastră, deoarece pupătura pe care ați executat-o pe augusta fesă a „catindatei” e slăbuță, făcută așa…  parcă în lehamite, iar în deschidere, ca la orice festival, se bagă soliștii mai prăpădiți. Nu v-ați străduit să pupați cu „țoc”, domnu’ Barna ! Așa că…  ia să învățați de mai jos…

Ar trebui SĂ ÎI RETRAGEM CETĂȚENIA ROMÂNĂ celui care a votat împotriva Laurei Codruța Kovesi. Să se ducă să ceară cetăţenie cu candidatul ţării cu care a votat. Mie mi se pare de NOAPTEA MINȚII pentru orice reprezentant al României să nu susţină un candidat al României pe orice funcţie importantă, mai ales o funcţie de conducere la nivel european, cum este funcţia de procuror-şef al Parchetului European, să existe un român care să ( nu) sprijine candidatura unui român. Este o lipsă de patriotism, este chiar o TRĂDARE.” (Ludovic Orban, vremelnicul președinte al Partidului Național Liberal, MEDIAFAX, 21 februarie 2019).

Păi, dacă nici domnul Orban, care este expert în ÎNALTA TRĂDARE a premierilor pesediști, nu poate pune un diagnostic exact pentru o TRĂDARE mai mititică, atunci chiar că nu știu cine ar putea s-o facă !

Este un act de TERORISM PROFESIONAL la adresa doamnei Kovesi, ca să nu spun de ASASINAT PROFESIONAL. Nu de acum, de mult, se încearcă și s-a reușit înlăturarea doamnei Kovesi din fruntea DNA, se încearcă împiedicarea ei să-și mai exercite meseria în vreun fel, fie în România, fie în Europa.” (Cristian Tudor Popescu, DIGI 24, 13 februarie 2019)

Dar nici în Australia dânsa nu va mai putea profesa…  nici pe Marte, aș completa…  nici în Galaxie, în general, și spun asta pentru că domnului CTP îi place să umble, incitat, pe sub fusta cosmogoniilor și prin lenjeria intimă a GIGANTELOR ROȘII. Un ASASINAT PROFESIONAL ce nu s-a mai pomenit în Univers…

Nu e normal că un român care poate face onoare ţării ăsteia şi care are şansa unică să ajungă într-un post atât de înalt, să facă bine pentru ţară, să SĂ FIE OPRIT DE O BANDĂ DE HOȚI şi să fie CENZURAT mai rău că pe timpul comunismului…Kovesi a fost aşteptată cu flori, Dragnea cu cătuşe…” (Marius Manole, actor cu gluga-n cap și cu vocație de activist, într-o declarație luată „la cald” la gigantica manifestație de 200 de persoane din Piața Victoriei, pentru susținerea marii luptătoare cu corupția)

Marius Manole, Marius Manole… țț… țțț… țț… să vezi tu cu ce flori o așteptau cetățenii pe Ana Pauker , la vremea ei… sau ți-a povestit deja domnul Mihai Șora, cu care te „însoțești ” pe la protestele astea din ce în ce mai puchinoase? Căci, vorba lui Mugur Ciuvică: „…Mihai Șora este singurul care poate să facă o comparație avizată între Ana Pauker și Kovesi pentru că le-a slujit pe amândouă !

Zic să vă deschid ochii și asupra opiniei unui simplu cetățean, sincer și natural, care e și el comentator, de!!!… la Rareș Bogdan, pe pagina de FACEBOOK:

E .C. : „… Da sincer… Vreau sa o acceptam pe Codruta si daca ar fi adevart ca ia lut bani lui Ghita mafiotul 5000 euro. De unde a devenit jegul asta bogat.. Ati vazut ca toti hoti sant disperati si le este frica daca este Codruta acceptata in europa. Sigur hoti nu mai dorm noaptea pana in data de 26 februarie.” (am păstrat ortografia adorabilă a comentatorului, ca să nu se piardă farmecul intrinsec, n.n.)

Deci, dragii mei, poporul zice că și dacă a luat Codruța 5000 de coco de la Sebi, nu se pune, că-i așa , un fel de haiducie: a luat de la bogatul de Ghiță și și-a dat ei, săraca de ea! Nu ca „hoți” care „ia lut” de la popor și nu „ia dădut” luʹ biată Codruța!

                                                                                                                        Luminița ARHIRE

P.S. În imagine îl puteți admira pe Ludovic Orban luând lecții despre cum trebuie să procedeze când se întâlnește cu Codruța de la un expert al aplicațiilor catifelate.

1 Comment

  1. Bene

    Rareș Bogdan și Kovesi aparțin aceleeași găști ai Statului paralel. Unul cu limbile, alta cu gura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *