Colimator

Festivalul „Mândria homosexualilor” de la Sibiu: Un festival „cultural” cu damf pestilențial

              Sibiu – capitala homosexualilor, pentru trei zile Am primit pe mail un link […]

 

            Sibiu – capitala homosexualilor, pentru trei zile

Am primit pe mail un link la știrea publicată de Active News privitoare la Festivalul mîndriei homosexualilor de la Sibiu. Preiau o parte din articolul publicat de activenews.ro:

„Un festival „cultural” al mândriei homosexualilor va avea loc de joi până sâmbătă la Sibiu, finanțat de instituții reprezentative ale Franței și Germaniei, în parteneriat cu celebra fundație MozaiQ și, deloc surprinzător, Consiliul Județean al Elevilor Sibiu. Întâmplarea face că, din cauza vremii nefavorabile și a temerilor legate de pandemie, festivalul se va desfășura online, însă aceasta nu este decât prima ediție… Atracțiile evenimentului, pe lângă filme, webinarii (seminarii online) și spectacole de teatru, vor fi testările de HIV, Sifilis, Hepatită B și C pentru doritori. 
„Festivalul cultural LGBTQ+ SIBIU PRIDE se va desfășura anul acesta în perioada 15-17 octombrie 2020 într-o formă online (excepție testările HIV, Sifilis, Hepatita B și C).
Tema primei ediții este EPIDEMIA GLOBALĂ DE HIV, o temă care ne afectează și ne interesează pe toți.Acest proiect este organizat de PRIDE ROMÂNIA cu sprijinul Anei Dumitrescu, BarProd, Sens Pozitiv și InformatHIV. Proiect finanțat de Ambasada Franței în România și Institutul Francez din România, Consulatul Republicii Federale Germania la Sibiu, Centrul Cultural German din Cluj, Asociația Română Anti-SIDA, Checkpoint ARAS București, The Black Sea Trust for Regional Cooperation.
Partenerii proiectului: MozaiQ, Consiliul Județean al Elevilor Sibiu, Teatru 3G Târgu-Mureș”. 

Că homosexualii și adepții LGBT organizează un festival la Sibiu nu-i un capăt de lume. Adepții și simpatizanții se reunesc prin te miri ce locuri le face plăcere. Subiectul articolului de astăzi este însă susținerea de care are parte festivalul, fie el și pe net.

Consulatul Republicii Federale Germania la Sibiu, Centrul Cultural German din Cluj ca și Ambasada Franței în România și Institutul Cultural Francez finanțează evenimentul. Dacă nu finanțează, sprijină! Chestiune de nuanță, dar, tot pe acolo. Lipsește doar Konrad Adenauer Stiftung, fundația germană care „sprijină”, la greu, activitatea liberalilor și a partidelor, ONG-urilor și „intelectualilor liberi” de dreapta (care, la momentul potrivit, pot da o mînă de ajutor. La ce? La „diverse”!)

În campania electorală pentru alegerea președintelui, mai ales în 2004-2005, reprezentantul fundației Adenauer era umbra lui Klaus Iohannis. Acum, este și mai activ. De bună seamă, numai din interese de promovare a democrației! După ce s-au urcat pe cal (nu pe val), aceeași fundație i-a ajutat pe liberali să învețe să comunice pe net și multe altele care nu le știau și nu le treceau prin cap.

Să zicem că am înțelege faptul că o fundație germană pune umărul la promovarea forțelor politice de dreapta. Și așa sunt bezmatice (ca și cele de stînga!), dar nu înțeleg care este rostul și acoperirea legală a instituțiilor statului german și ale celui francez la organizarea și susținerea organizării homosexualilor în România? Se suprapun peste eforturile miliardarului George Soros, și el un important sprijin al festivalului Pride de la Sibiu și al mișcării LGBT în țara pe care a ajutat-o (pentru a o controla mai tîrziu). O fi prin lume o presiune nebună pentru legalizarea și instituționalizarea minorităților sexuale, chiar pentru trecrea controlului deciziilor publice sau politice și prin mîna acestora. Mă preocupă mai puțin ca Franța, Germania și Olanda să facă asta la ele acasa. Este legislația țărilor lor, este politica lor! Poate că majoritățile din aceste țări le susțin cu tot sufletul. Sănătate și iar sănătate. Și dragoste! Pînă una-alta, România este departe de libertinajul sexual din aceste țări (de mirare că Ambasada Olandei nu pune și ea umărul și nu transmite condiții statului român și în acest domeniu!)

Preocuparea țărilor din Europa de Vest pentru extinderea drepturilor LGBT în România este vizibilă și discutabilă. Complexați de politicenii europeni, chiar milogi în fața acestora, politicienii români aflați la putere sau în opoziție fac mereu concesii acestor presiuni. Și închid ochii la mai toate formele discrete (uneori, grosolane) de sprijin pentru extinderea LGBT în România.

De ce în acest festival al mîndriei homosexualilor și lesbienelor este implicat și Consiliul Județean al Elevilor Sibiu?Asta n-o înțeleg. Cu ce rol și cu ce contribuție? Iau lecții cum să evite? Se lucrează la modernizarea sau la eliberarea lor sexuală ? Trecem și la demolarea statuilor și la rescrierea trecutului? De cînd începem?

                                                                                    Cornel NISTORESCU, Cotidianul

                          Festivalul homo-lesbi de la Sibiu

Cetii prin presa on-line de azi despre acest festival, care se desfășoară chiar zilele astea, festival în organizarea căruia a fost cooptată și nu știu ce asociație a elevilor.

Mi se pare firesc ca acea cetate, care l-a dat pe întâiul homo al țării, cel care și-a mobilizat exemplar semenii și a reușit să blocheze voința lui Dumnezeu, pe care niște amărâți vroiau să o introducă în Constituția României, să organizeze un festival al homo-lesbi. Tot normal mi se pare ca în organizarea acelui festival să fie cooptați și elevi. Păi, de unde să-și culeagă homo-lesbi prozeliți, din rândul pensionarilor?!? Sper ca, la ediția viitoare, homo-lesbi să vină la festival chiar cu copii mici în brațe, după modelul experimentat mai deunăzi în capitală, că ăia au cele mai sănătoase organe, care se vând cel mai avantajos, și sunt excelenți și pentru manifestări de pedofilie, chiar stradală, desigur pedofilie culturală. De ce altceva ar dori ei să li se permită să înfieze copii? Că, ei nu vor să aibă copii. Dacă ar fi vrut, ar fi putut să-i facă, dar nu vor copii. Atunci, de ce vor să înfieze, dacă nu ca să-i vândă și să-i batjocorească?!?

Știu că, majoritari pe aceste meleaguri fiind homo-lesbi, sunt foarte puțini cei interesați de ce am scris eu cu referire la acest subiect, cu mulți ani în urmă. Dacă, însă, există un singur humanoid ne-homo-lesbi interesat, reiau cu mare drag acea scriere.

                                                                                                                           Altfel

Citiți și:

De ce se opune Iohannis referendumului pentru familie, este cumva „pe invers”?

Cine este Bernd Fabritius?

5 Comments

 1. IQ100

  Am inteles, on line cu exceptia testarilor HIV si hepatita .
  Dar infectarile?

 2. Nicolae Cojocaru

  Nu e de mirare că susținătorii menționați aici impun românilor astfel de „valori”. Să ne amintim că, la marcarea datei de 75 de ani ONU, secretarul ei general printre gravele probleme cu care omenirea se confruntă în prezent a plasat necesitatea asigurării drepturilor de gender înaintea necesității de a combate sărăcia.

 3. Stelica

  Ce durere pe homolai! Sa ții asa sărbătoare online! Sa nu poate ei sa joace și sa ci te hora homolailor;asta hora nu e buna, am în cur și n-am în……! Stringeti hora nu fiți hoți, sa avem în….. Toți,! Și iar asa!

 4. gigimutu

  hm,

  nu stiam ca fu…tu-n c…r se numeste cultura!!! poatre cur-tura!!!

 5. gigimutu

  stiu cine va deschide festivalul,
  number one de la cotroceni, homo klaunus ioh(anus)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.