Editorial

Fiecare liberal pe limba klausului piere

  Președintele Klaus Werner Iohannis – lăudat în veci să-i fie numele! – a pornit campania electorală în favoarea liberalilor […]

 

Președintele Klaus Werner Iohannis – lăudat în veci să-i fie numele! – a pornit campania electorală în favoarea liberalilor și a mascotei comune, premierul Dacian Julien Cioloș. „Mutul” sau „Ficusul”, cum este alintat de plebe, a devenit subit vorbăreț, logoreic chiar, ca o veche jucărie alimentată cu baterii noi, musai „Duracell”. Punctul culminant a fost atins de interviul aranjat de la televiziunea de debara a site-ului „Adevărul”, proprietatea lui Cristian Burci, baby broker celebru la începutul anilor ’90, coleg cu soții Iohannis în bănosul trafic internațional de copii de la acea vreme. Felul acesta de emisiuni aranjate, în care moderatorul primește întrebările de la intervievat cu o zi înainte, este cunoscut sibienilor fiindcă la fel proceda Herr Iohannis și ca primar, când susținea periodic un monolog televizat în fața unui pseudo-jurnalist, mai cunoscut în oraș ca homosexual notoriu.

Nu mai comentez de maltratarea limbii române de către „profesorul” politruc fiindcă mi-e lehamite și rușine că un astfel de individ a ajuns conducătorul unei țări căreia îi masacrează limba. Am să mă refer strict la gafa enormă pe care a făcut-o în detrimentul liberalilor pe care-i susține fățiș, în ciuda Constituției, care-i interzice o atitudine partinică! A atacat eliminarea a peste o sută de taxe, lege inițiată în Palament de PSD. A mai și interpretat de așa natură de parcă legea în cauză ar fi mărit taxele, nu le elimina total și definitiv! Iată, ca să vă convingeți, îl citez pe marele politruc, Klaus Werner Iohannis: „Ce o să își imagineze un antreprenor, că astăzi există unele taxe iar peste o săptămână alte taxe, că vine campania electorală? Păi asta înseamnă predictibilitate? Orice om normal își face un calcul acasă, își numără bănuții, atâta pentru pâine, atâta pentru hainele copiilor, atâta pentru bicicletă… și două zile mai tîrziu își dă seama că tot calculul a fost greșit, că parlamentul s-a trezit peste noapte să schimbe arhitectura taxelor. Nu se poate așa. Dapoi pentru un investitor care vine să-și pregătească o investiție și vede că la noi, ca la nimeni, hop, peste noapte, se schimbă taxele și impozitele că vine campania. Noi tot discutăm în campanie despre taxe și impozite. Nu venim în ajun de alegeri și schimbăm toată arhitectura taxelor și impozitelor numai așa, că unul crede că dă bine la popor.” Ăsta e cu capu’, precis! Adică investitorii și populația își vor smulge părul din cap si se vor da de ceasul morții că dispar taxele? Ca să marșăm la argumentele infantile ale sfertodoctului, oamenii se vor supăra că prin dispariția unor taxe pot să cumpere mai multe pâini în plus, ba chiar și o hăinuță la copii și să schimbe anvelopele la bicicletă cu banii economisiți?! Grav este că pe președintele României îl preocupă mai mult investitorii străini, decât cetățenii români, după cum se observă din spusele sale! Toată lumea o să fie supărată că nu o să mai cotizeze cu bani la stat și o să rămână cu mai mulți bani în buzunar, conform președintelui! Acesta vorbește de parcă Parlamentul a decis mărirea peste noapte a taxelor, nu eliminarea lor pentru totdeauna. Amice, ești idiot! – vorba lui Caragiale. Cu „arhitectura taxelor” cu tot…

Când a fost vorba de un bine făcut poporului, robotului nemțesc i s-au ars întotdeauna circuitele. La problemele simple de logică îi sar siguranțele și androidul intră automat pe avarii. Efectul însă nu-l afectează pe el, ci pe liberalii despre care spune aluziv că sunt singurii care s-au lepădat de „penali”. Aiurea! Are „imaculatul” Klaus fixul cu penalii… Tocmai el!!! Ba, mai sare și ambasadorul american Klemm, ca „Hans”-ul din baie, să-l susțină în lupta cu „penalii” ca întotdeauna, că doar stăpânul trebuie să-și stimuleze sluga periodic, lăudând-o! Pentru habarnistul instalat președinte, „penali” sunt și cei cercetați penal, deși nu au fost condamnați de o instanță judecătorească. Păi, penal ai fost atunci și tu, marionetă săsească, fiindcă mai mulți ani, între 2006 și 2009 ai fost urmărit penal de către DNA pentru cele două case furate de familia ta prin uz de fals și pentru mafia retrocedărilor ilegale de la Sibiu, pe care cu onor o conduceai! Poftim dovada în facsimil!

dnadna-2

În capul proaspăt vopsit al Herr-ului confuziile dau în clocot. Individul spune că nu „trebe” să candideze cei condamnați penal și nici cei cercetați penal, deci elimină din start prezumția de nevinovăție în cazul celor din urmă.
Aici aveți dovada că și „preacinstitul” Iohannis a fost cercetat penal de DNA în două dosare, din 2006 până în 2009, deci în 2008, când a candidat pentru al treilea mandat de primar, era un „penal” și el, conform propriei clasificări! După cum vedeti, scrie clar în documentul din luna mai 2010: „scoaterea de sub urmărire penală a învinuitului Iohannis Klaus Werner”. Păi, atunci de ce ai mai candidat în anul 2008, băi Franz, că erai sub urmărire penală? Deci, ce spuneți de ipocrizia „penalului” Iohannis atunci când vorbește de „penali”?
 
„Intenţia de a candida Klaus Iohannis la preşedinţia României nu a fost din anul 2014 și nici din 2013 când l-a adus Crin Antonescu – la ordin! – în PNL, ea este mai veche, fiind lansată din vara anului 2007, la întâlnirea Clubului Economic German din Transilvania, care a avut loc în comuna Biertan din judeţul Sibiu. Atunci s-a stabilit ca primarul sibian să participe ca independent la alegerile din 2009 cu sloganul electoral: „Pentru ca România să arate ca Sibiul!” Însă Traian Băsescu, informat fiind de SRI, le-a tăiat nemţilor entuziasmul, fluturând cele două dosarele penale ale lui Iohannis de la DNA, unul cu cele două case furate de familia Iohannis prin uz de fals și celălalt cu mafia retrocedărilor imobiliare de la Sibiu, condusă de primarul Iohannis! Amenințat cu pușcăria, primarul sibian a cedat șantajului și a renunțat la depunerea candidaturii. După ce s-a închis lista candidaturilor la alegerile prezidențiale din anul 2009, hopa și procurorul Țuluș și amanta lui de atunci, Claudia Roșu (subalterna devenită ulterior soție), cu NUP-urile lor salvatoare! Struțo-cămila ulterioară, cu Iohannis propus premier de Antonescu în campania electorală din anul 2009, nu l-a mai deranjat pe Băsescu fiindcă știa că pericolul trecuse.” Am pus ghilimele fiindcă m-am autoplagiat dintr-un articol mai vechi.

 

Respingând legea eliminării taxelor, agreată de tot contribuabilul din România și înhămând și liberalii la căruța condusă de Klaus Contra, acesta le face deservicii enorme candidaților PNL la alegerile parlamentare din decembrie. La fel cum le-a făcut și prin atacul la cele trei milioane de semnatari ai petiției pentru stipularea în Constituție a căsniciei tradiționale, a unificării oficiale dintre un bărbat și o femeie. Atunci i-a făcut pe acei oameni fanatici religioși și intoleranți fiindcă nu acceptă legalizarea cuplurilor homosexuale, uitând că mare parte din acei „intoleranți” l-au votat și pe el ca președinte, deși făcea parte dintr-o minoritate etnică și una religioasă, deci numai de intoleranță nu poate să fie acuzat umilul și blajinul popor român!

Ați observat că slugoiul străinilor respinge orice lege care este în favoarea poporului, dar nemulțumește multinaționalele? În schimb aprobă urgent legile antiromânești, cum a procedat cu așa-zisa lege antilegionară, care interzice în mod samavolnic românilor să-și pomenească eroii sau oamenii de cultură fiindcă au fost legionari sau simpatizanți ai Mișcării legionare, deși aceasta nu a fost condamnată de  Tribunalul de la Nurnberg ca fiind un partid antisemit, cum au fost condamnați fasciști italieni, naziștii germani și hitleriștii sași ai Grupului Etnic German din România, succedat oficial, din anul 2007, de FDGR-ul condus de… Klaus Iohannis! (Citiți, ca să vă convingeți, acest articol: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial)

Reamintesc legile respinse de Gauleiterul Klaus Werner Iohannis: 

– Codul silvic (limita jaful prietenilor lui austrieci, care ne chelesc pădurile!).
– Legea dării în plată (stopa jaful cămătarilor bancari!).
– Legea conversiei francilor elvețieni (la fel, limita hoția cămătarilor bancari!).
– Acum și Legea eliminării unor taxe. 

În plus, ca să arate că-l doare fix în spate de români și în special de cei din Ardeal, a respins o lege patriotică, a demnității naționale: declararea lui Avram Iancu erou național! Păi, sașii lui au decis uciderea în chinuri pentru Horia, Cloșca și Crișan. Baronul sas Samuel Brukenthal fiind guvernatorul Transilvaniei atunci, dar istoria, mistificată de alți alogeni, face abstracție ca acela a fost un criminal și un nenorocit sadic, care se delecta zilnic cu execuții și torturi în Piata Mare din Sibiu, și-l amintește doar ca mare om de cultură. Majoritatea victimelor lui Brukenthal de la stâlpul infamiei sau de pe eșafod erau români condamnați pentru „crima” de a înnopta în cetate sau refuzul de a merge pe „Calea vacii”, adică prin glodul de pe străzi, trotuarele fiind rezervate sașilor. La Sibiu a rămas împământenită denumirea de „Calea vacii” pentru carosabilul destinat românilor pe Corso, strada ultracentrală pentru promenadă, unde trotuarele aparțineau doar plimbăreților sași, chiar și după anul 1918.

                                                                                                      Marius Albin MARINESCU

1 Comment

  1. legionarul

    Acest vanturat la conducerea guvernului tehnocrat de nevoie mare , nu vi se pare ca este cam BRUNET din nastere ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *