Colimator

File din dosarul de ospiciu: Virgil Guran – omul orchestră al liberalilor 

                             Căruța cu proşti Rubrică de întâmplări […]

 

                           Căruța cu proşti

Rubrică de întâmplări întâmplătoare, întâmplate din întâmplare cu prostovani penibili întâlniți în realitatea cotidiană!

Pe Virgil Guran este imposibil să nu-l știți, n-aveați cum să-l ratați, fie și dacă deschideați doar o dată şi atunci doar pentru câteva minute pe un post de ştiri. Inițial, fără să ştii ce-i poate pielea, omul te poate înșela cu morga de om serios pe care-o afișează. De fapt aşa se şi caracterizează, „mă știți, sunt om serios și-mi place să spun adevărul”. Asta la început, pentru că în doar câteva minute îți dai seama că tipul este un escroc şi poate candida cu succes la titlul de IPOCRITUL SUPREM.

Poți să ai chiar surpriza să-l găsești simultan pe doua sau trei canale de știri, înregistrat pe unele, în direct pe altul, de ai impresia că este peste tot, că există mai mulți Gurani, unul mai ipocrit decât celălalt. Are marele talent în a vorbi absolut nimic minute în șir, ocupând spațiul de emisie fără a spune ceva în afara unor înlănțuiri de propoziții golite de sens.

Ai zice că este produsul propagandei de dinainte de 89, dar nu, aia era limba de lemn omologată, plină de clișeele și lozincile epocii. Ce fac ăștia acum e mult mai pervers, e limba de plastic; ți se pare că spun ceva, îti dau senzația că sunt gata gata să ofere niște informații, ca să constați ca tot ce spun este golit de conținut, iar a-i asculta este doar o pierdere de timp.

Şi sunt meșteri neîntrecuți în pixelul albastru, ce vezi nu-i adevărat, iar de auzit n-ai auzit bine. Îți spunem noi ce trebuie să vezi și ce trebuie să-nțelegi din ce auzi, aceasta este de fapt metoda prin care cei 66 % cretini #rezist care l-au votat pe Retardis, au fost convinși că mărirea salarială pe care o vedeau negru pe alb pe statul de plată este de fapt micșorare. Pentru că asta le spunea Virgil Guran sau altul ca el.

În chestii din astea Guran este neîntrecut, greu găsești unul să-l egaleze. Învârtitul ăsta de vorbe în care este specialist îl face cu limbă dulce, catifelată, are omu’ niște ticuri verbale de apropiere de auditoriu, începe totdeauna cu „Credeți-mă!”, „Vă spun cu toată sinceritatea.”, „Sunt om de afaceri şi știu ce spun.”, „Nu putem rezolva totul peste noapte.”, „Vă asigur de toată buna-credința noastră.”, „Nu putem face bătând din palme ceea ce nu s-a făcut în ultimii 30 de ani.“, „Vom analiza.”, „Avem și asta în vedere.“.
Totul, dar absolut totul, se transfera într-un viitor incert, iar orice discuție despre golăniile guvernului PNL o blochează cu „Hai să nu politizăm!”, „Hai să nu fim răi.” şi „Hai să avem puțină răbdare.”.

E meseriaş omul, ce-i al lui, i-al lui, specialist în prostirea proștilor. Nici nu mai știi ce să admiri mai mult, abilitatea Guranului sau mulțimea imensă a proștilor care se uită în GURA(nu) lui. Proşti, că dacă n-ar fi proşti i-ar zice ipocritului când acesta ar vrea să le întoarcă portofelul: „Du-te bă-n GURA(nu) mă-tii!

                                                                                                                       Dorel BĂLAȘA

                               Guran cu gura mare 

Penelistul penal Virgil Guran cu gura mare, condamnat pentru fraudă la închisoare și scăpat datorită internării la balamuc, unde a fost diagnosticat ca diliu cu acte și iresponasbil, este „avocatul” din oficiu al penalului de la Cotroceni. Nebunul infractor sare întotdeauna ca proasta din baie să-l apere pe tătucul lui, indiferent de acuzele care i se aduc jupânului de la Cotroceni.

Click pe imagine pentru mărire!

Virgil Guran este un „lup moralist”, penal și nebun cu acte, care neagă evidențele, el susținând cu încăpățânarea nătărăului propriul său „adevăr”, văzut doar de el, Guran Buricul Universului!

Tribunalul reţine vinovăţia lui Virgil Guran pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual şi EVAZIUNE FISCALĂ, dar constată că a intervenit prescripţia specială, fapt determinat chiar de Guran prin amânarea repetată a procesului. Chiar dacă procesul penal a încetat, intervenind prescripţia răspunderii penale, condamnarea civilă nu s-a prescris. Instanţa l-a găsit vinovat şi l-a obligat pe Virgil Guran la plata prejudiciului adus STATULUI ROMÂN prin EVAZIUNE FISCALĂ.” (http://adevaruldesprevirgilguran.blogspot.com/)

Click pe imagine pentru mărire!

Individul a fost și arestat preventiv în anul 2000, a fost executat silit de ANAF pentru recuperarea prejudiciului rezultat din evaziunea fiscală, fiind diagnosticat cu schizofrenie în același an 2000 ca să scape de pârnaie și târăște după el un șirag consistent de „tinichele”, dar acum se dă Alba ca Zăpada și ne ține tuturor lecții de morală la televizor, unde este invitat tot timpul de alți impostori de același calibru cu el.

Deci, penelistul penal Virgil Guran a fost condamnat în anul 2005 la nouă ani cumulați de închisoare pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual și evaziune fiscală în afacerile lui cu alcool. Procesul a fost tergiversat chiar de inculpat până la prescriere, dar acesta a scăpat de închisoare și datorită internării la balamuc, unde Guran a fost diagnosticat, probabil contra cost, ca diliu cu acte și iresponsabil. Însă, nebunul infractor e musai să-l apere pe „tătucul” lui, indiferent de acuzele care i se aduc boului sfânt Apis de pe altarul Cotrocenilor. Solidaritatea țicniților…

                                                                                                 Marius Albin MARINESCU 

4 Comments

 1. Valisha Kolashnikov

  Da. Analizând comportamentul acestui specimen se observă o tulburare de tip bipolar.

 2. justinianus

  Acest Guran face parte, insa, din aripa mai “desteapta” a slugilor klauniste! Ce lovitura ar fi dat el acum in epidemie, cu alcoolul pentru dezinfectare, cu evaziunea, cu TVA, dar, sta chitic, ii ajung banii acumulati si “leafa” de la Guvern! Un individ gaunos, care face de ris scoala militara pe care a absolvit-o!

 3. Oana

  Și cică sa îi asculti pe ăștia la TV ca sunt deștepți, cu boli psihice dovedite. Ar trebui verificate dosarele clinice ale tururor celor prezenți în platouri la show-uri si după aceea dat drumu la emisiune. Sau cu dosare penale la fel. Sa nu aibă acces pe post la TV.
  Da cine să îi interzică pe ăștia?
  Noi tot pe martiri îi demartirizam și pe călăi îi ridicam în slăvi!!!!!

 4. Dan Stoian

  Personajul nu poate fi în același timp și nebun și infractor, este ori una ori alta. Cert este faptul că acest personaj este avocatul (citeste trompeta) unui alt personaj pe nume Iohanis Klaus Werner, care este dovedit ca infractor notoriu prin hotărâre judecătorească, fie ea și “civilă “. Aceasta înseamnă că, fie un infractor apără un alt infractor , fie că un nebun un infractor sau, la limită, un nebun apără un alt nebun (deocamdată nu există indicii despre KWI că ar fi nebun). Oricare ipoteză ar fi adevărată nu poate duce decât la o singură concluzie: infractorul din fruntea statului este apărat de un alt infractor sau de un nebun! Acesta din urmă este “membru marcant”al unui partid “național ” care a fost votat de către multi “dragi români “. Prin inferenta (procedeu logic) deducem că este vai de poporul care votează asemenea specimene !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *