Investigatii

Florin Chilian: „La Colectiv a fost atac terorist cu armă chimică, apar noi dovezi!”

LA COLECTIV A FOST ATAC TERORIST CU ARMA CHIMICA! IOHANNIS KLAUS WERNER – PÂRÂT. RAPORT AL UNUI OFITER AL SERVICIILOR […]

LA COLECTIV A FOST ATAC TERORIST CU ARMA CHIMICA! IOHANNIS KLAUS WERNER – PÂRÂT. RAPORT AL UNUI OFITER AL SERVICIILOR SECRETE. CEL MAI BINE PAZIT SECRET AL SRI: MARTORUL PRINCIPAL FLORIN CRISTIAN POPESCU – BODYGUARD IN SEARA TRAGEDIEI, TRAIESTE!

Uriasa masina de propaganda a serviciilor secrete a linsat mediatic un colonel STS, Stefan Enache, ofiter activ, seful Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei dar si pe toti cei care au pus in discutie stenogramele DNA pentru a face sa dispara din mentalul colectiv o singura fraza: Gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.  I-a făcut ca la rotisor…”

w

Cu orice pret trebuie sa dispara din contextul crimei de la Colectiv declaratia paratului Iohannis Klaus Werner din 1 noiembrie 2015 – „A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta” – declaratie prin care se autoincrimineaza, in mod direct si fara tagada, paratul Iohannis Klaus Werner.

Din acesta fraza, rostita de colonelul Stefan Enache, o propozitie este mai periculoasa decat orice dovada sau argument pentru confortul celor care au dat ordinul si au executat misiunea „Reset” in obiectivul „Colectiv”

„Acela l-a dat din spray” [n.a. Gazul]

Pana in acest moment nici pompierii, nici anchetatorii, nici autoritatile nu au vorbit niciodata despre prezenta unei sau unor butelii cu o substanta periculoasa in Colectiv, in noaptea tragediei.

Stefan Enache, prin atributiile de serviciu avea acces la comunicatiile intre institutii si demitarii statului roman, care se afla inca din anul 1991 in punctul nodal de comunicatii din Palatul Victoria, intre demnitarii statului roman sau serviciile de informatii, conducand structura specializata pentru protectia comunicatiilor Guvernului ROMANIEI. Surprinzator, sau poate ca nu atat de surprinzator este ca nimeni din conducerea STS nu  a facut vreun demers public pentru a preciza pozitia Serviciului fata de gravitatea afirmatiilor colonelului Enache.

 

e

Secretizarea raportului specialiștilor din Petrosani – INSEMEX – în cazul incendiului din clubul Colectiv, al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă – este un atatc la siguranta nationala pentru siguranta acestui individ pus presedinte de serviciile secrete din Romania si nu numai: Paratul Iohannis Klaus Werner.

Raportul INSEMEX este gata de o luna!

De o luna stiu eu ca se chinuie sa „aranjeze” rezultatele srl-ul asta din Petrosani. Toti ziaristii buni stiu asta, nu trompetele idioate ale SRI-ului care se iscalesc ca ziaristi. Nimic nu „se pupa” acolo. De la viteza de reactie a focului, 400 metri patrati in 12 secunde!, pana la substantele rezultate in urma acestuia, substante chimice carea au ucis mai multi copii si tineri decat focul propriu zis, nimic, nimic nu este pe placul sefilor care au comandat ancheta.

Adevaratul motivul pt care vor sa schimbe șefii din justiție este acela ca vor sa controleze dosarele penale de după incendiu. Si asta deoarece expertizele vor arată clar ca buretele nu arde așa. La expertiza făcută la Petroșani, buretele nu a ars. Au reconstituit sala, au acoperit o cu burete, fix ca la colectiv si nimic, nimic.

Cel mai bine pazit secret al SRI: Martorul principal Florin Cristian Popescu – bodyguard in seara tragediei, traieste!

De ce martorul principal s-a dus „să moara” la SRI?!

Florin Cristian Popescu lucra ca bodyguard in seara tragediei la Clubul Colectiv. Sunt mărturii că ar fi salvat viețile multor răniți în acele clipe groaznice, dar apoi a murit in Olanda, trecând prin spitalul SRI de la Balotesti.

Rănit, Florin Cristian Popescu, NU s-a dus cu salvarea, ci cu o mașină a SRI 30 de kilometri ca să ajungă la spitalul SRI „Agrippa Ionescu” din comuna Balotesti și, mai apoi, a murit. Rănit, NU a ales să meargă la spitalele din București care erau în apropiere, ci într-o locație la zeci de kilometri distanță, spitalul SRI care nu e cunoscut ca un spital de urgență. Nu a cerut să fie dus la un spital din București.

Cat se afla in spital, „foarte grav ranit”, a avut loc o spargere la domiciliul acestuia, spargere in urma careia nu s-a furat nimic dintr-un apartament aproape gol care numai camin nu se putea numit, fiind mobilat si utilat doar cu strictul necesar.

Decesul acestuia in Olanda. Nici un prieten apropiat, mai asa din copilarie, nici o iubita, nici un fel de ruda de nici un fel. Extrem de convenabil, mult prea convenabil.

Nimeni nu l-a vazut ranit pe Florin Cristian Popescu.
Nimeni nu l-a vazut decedat pe Florin Cristian Popescu.
Nimeni nu l-a vazut inmormantat pe Florin Cristian Popescu, iar acum sunt voci care spun ca acesta traieste bine merci, ca a fost vazut de romanii care traiesc in afara tarii la plaja.

Se pare ca nu a fost singurul angajat al SRI care a ajuns la spitalul SRI in noaptea tragediei. Despre nici unul dintre acestia nu se vorbeste in spatial public sau in rapoartele oficiale.

Nici un alt martor si participant la evenimentele din noaptea tragediei dintre acesti numerosi ofiteri SRI prezenti in Clubul Colectiv nu a fost „ranit” si nici nu a fost „omorat” in acte sau in presa. Numai Florin Cristian Popescu a „murit”. Un om fara prieteni apropiati, fara copilarie, liceu sau adolescenta, fara poze, fara identitate sociala, copilarie, fara iubita si fara nici un fel de ruda de nici un fel.

De ce este importata fraza rostita de colonelul Stefan Enache?
Pentru ca:
Pana in acest moment,  nici pompierii, nici anchetatorii, nici autoritatile nu au vorbit niciodata despre prezenta unei sau unor butelii cu o substanta periculoasa in Colectiv, in noaptea tragediei.
Mai mult: Seful pompierilor, unul dintre primii salvatori care eu ajuns la locul tragediei, in clubul Colectiv, a fost data afara din cadrul IGSU, fiind facut tap ispasitor pentru… Cred ca pentru ca era pompier. Sau pentru ca vazuse ceva ce nu trebuia sa fie vazut sau pentru ca stia deja prea multe
q

 

In fotografiile prezentate este o butelie de oxigen. Nu stiu daca este singura sau daca oxigen a fost in ele sau in celelalte care nu apara in fotografiile facute in noaptea concertului formatiei Goodbye to Gravity din 29 octombrie 2015 in clubul Colectiv

„Gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.  I-a făcut ca la rotisor…” – Ştefan Enache – Ofiter activ, colonel în cadrul UM 02999 – Seful Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei.

Scenariu, exercitiu de imaginatie, sugerat de catre un om care cam stie ce zice.

Nu toti ofiterii serviciilor secrete sunt de acord cu aceasta crima, cu acest genocid planuit si executat de colegii lor in numele acestui „Guvern al meu”

In curand vor iesi la lumina mult mai multe marturii ale acestora, mai ales pentru ca Raed Arafat a schimbat ordinul ministrului, seful lui direct, din „Cod Rosu” in „Planul Rosu”. Acest “Plan Rosu” al IGSU insemna cu totul si cu totul altceva decat Cod Rosu si nici acest plan rosu nu a fost executat de catre Arafat. Acest Cod rosu la o institutie militarizata cum este Ministerul de interne inseamna ca trebuiau sa se ia obligatoriu cateva masuri speciale cu ar fi interventia imediata a unitatilor special antrenate in razboiul chimic ale SRI, izolarea zonei si decontaminarea celor ajunsi acolo de la primul ranit la medic, infirmiere, locatarii din zona si pana la ultimul sofer de pe masinile de interventie ale pompierilor dar nu numai atat. Inca multe alte masuri trebuiau sa intre in viguare automat la instituirea acelui „Cod Rosu”

Refuzul lui Raed Arafat de a executa un ordin direct al ministrului Gabriel Oprea ascunde ceva mult mai grav. Odata activat „Codul Rosu” trebuiau sa intre in dispozitiv structurile specializate in terorism, anti terorism si atac cu arma chimica din SRI, DIICOT si nu numai. Cu alte cuvinte, prea multi ochi, prea multe structuri ale caror specialisti puteau intelege si spune adevarul despre ce s-a intamplat la colectiv dintr-o privire.

Faptul ancheta legata de tragedia din Clubul Colectiv este doar la nivelul organelor de anchetă obișnuite cu faptele „de drept comun” tradeaza ca totule trebuie pastrat “on the hause”, desi prin lege altcineva trebuie sa se ocupe de acesta ancheta!

Ancheta ar fi trebuit preluata de catre o echipa formata din: un procuror-specialist din cadrul Serviciului de Combatere a Infractiunilor de Terorism din cadrul DIICOT, un procuror-specialist din cadrul Serviciului de Combatere a Traficului de Droguri, Precursori si Culturi, din cadrul Diicot, si un procuror-specialist din cadrul Biroului de Combatere a Spalarii Banilor, din DIICOT! De asemenea, intregul perimetru trebuie inchis si probele trebuie sa fie culese de catre Serviciul Anti-Tero al Serviciului Roman de Informatii, singurul care detine aparatura specifica pentru depistarea probelor de cianuri! Absolut toti specialistii militari in arme si munitii neconventionale si in bio-terorism din Romania indica in mod clar si fara echivoc ca avem de-a face cu o arma chimica asa cum e ea definita de Conventia de la Geneva!
Dar sa revin asupra scenariului. Ce a fost de fapt in clubul Colectiv:
O butelie rezistenta la presiune mare, maxim patru, care au fost lasate deschise, permitand substantelor din interior sa iasa si sa se ridice in tavan imbibandu-se acolo in buretele fonoabsorbat, formand acolo o acumulare de substante gazoase pe tot perimetrul tavanului din club, cca 499 metri patrati, cu o grosime de minim un metru. Aceste gaze au ramas captive in buretele tavanului mai ales pentru ca, asa cum stie toata lumea, nu existau aerisiri sau aceastea fusesera blocate.
Asa se explica scenele relatate de catre cei care au reusit sa se salveze din club si sa iasa la timp. Bufnetul unei explozii, ca acela pe care il auzi cand intarzii sa aprinzi un aragaz si lasi mai mult gaz sa iasa, dar si limba de foc care a iestit din club odata cu bufnitura dar mai ales explica de ce lemnele de esenta moale – brad – care protejau tavanul nu au ars deloc. Nu a fost timp pentru asta cum nici pentru distrugerea obiectelor din club ramase dupa tragedie de la contractul evenimentului pana la telefoane si genti. Toate au ramas neatinse fiind impregnate doar un un miros chimic.

De aici judecati voi:

Un tub de oxigen, din acela obisnuit, pentru scafandri, are o capacitate ce poate fi cuprinsă între aproximativ 400 lN până la aproximativ 3 000 lN. la o presiune de 200 bar.
Ce se intampla daca un asemenea tub este incarcat nu cu oxigen ci cu o alta substanta?!
Repet:Pana in acest moment, autoritatile nu au vorbit niciodata despre prezenta unei butelii cu o substanta periculoasa in Colectiv, in noaptea tragediei.
Calculati voi ce volum are acest aer comprimat in extensie, cam cat spatiu ocupa odata eliberat. Cam cati metri patrati?!
Odata cu aparitia si plecarea pompierilor acele recipiente, ori care ar fi acelea, deghizate in extinctoare ar fi putut disparea extrem de usor, asta daca nu le-ar fi recuperat inca inainta concertului.
Poate fi si un butoi din acelea de bere, din otel sau aluminiu alimentar… Si ele rezista la presiuni mari.
In foarte multe moduri ar fi putut fi deghizat acel recipient care a adus moartea. In definitiv tot ce trebuia sa ramana in club ramasese deja acolo, strans sub tavan…
Clubul avea aerisirile astupate! Tot ce era inautru, acolo ramanea captiv in buretele de pe tavan si atunci:
Imaginati-va doua sau trei extinctoare „de incendiu” lasate peste noapte in club sa-si elimine continutul, indiferent care ar fi fost acela… Tot acel continut s-ar fi strans in tavan si cum nu se aerisea ar fi ramas acolo.
Un singur om putea face asta.
Eu as fi putut face asta.
Un copil de 15 ani ar fi putut cara cele aproximativ 16 kg cat cantareaste un astfel de recipient  si „rezolva” problema. Nu era nevoie de un muschiulos sa care o sacosa cu 16 kg de nenorocire.
O fata ar fi putut face asta! Tot ce lipsea era o flacara deschisa care sa aprinda si sa detoneze acele blestemate de substante. Si flacara a fost si nu de la artificii!

Specialistii sustin ca „oxigenul manifesta o mare reactivitate pentru majoritatea substantelor metalice sau nemetalice care ard intr-o atmosfera de oxigen daca sunt indeplinite conditii specifice necesare initierii. Fata de oxigen, aproape toate materialele devin combustibile, cele mai reactive fiind cele organize. In reactii de ardere, factorii determinanti sunt natura combustibilului, presiunea si temperatura. Pentru ca o reactie de ardere mai mult sau mai putin violenta sa se produca sunt necesar trei factori: carburantul, comburantul si initierea (o scanteie, temperatura ridicata, etc.)”.

Toti martorii spun ca tavanul era in flacari inca inainte ca focul de pe stalp sa ajunga la tavan.
La Petrosani, srl-ul INSEMEX nu a reusit sa aprinda stalpul cu artificii.
„Ultima scanteie, lunga de sase-sapte centimetri, se infige in buretele acustic montat pe unul din stalpii”. a declarat un martor ocular conform reconstituirea Colectiv Apocalypse in Romania de la Zero.
E lesne de aranjat un artificiu de tort asa cum spun toate marturiile ca au fost pentru a da foc, asta daca nu este doar iluzia unei flacari de 6/7 cm ce pleaca dintr-o artifica.
Daca aceste randuri sint scoase dintr-un raport al unu ofiter de servicii secrete romanesti si nu doar o ipoteza de lucru, ipoteza pe care anchetatorii refuza cu inversunare sa o ia in calcul?!
Daca acest ofiter ce doreste sa ramana anonim deocamdata nu vrea ca mainile lui sa-i fie patate de sangele copiilor ucisi cu sange rece in Clubul Colectiv in noaptea de 29/30 octombrie 2015 pentru a fi instalat „Guvernul meu” sau pentru a reseta intreaga clasa politica romaneasca astfel incat Alianta NATO sa-si asigure tot sprijinul si concursul romanilor pentru protejarea frontierei de Est din flancul Aliantei, inclusiv trecerea sub tacere a sosirii in Romania a armamentului greu NATO, imediat in zilele care au urmat tragediei din clubul Colectiv si incartiruirea acestuia la granita de rasarit.
Scutul de la Deveselu a devenit operational la nici o luna de la masacrul din Colectiv. NATO a activat sistemul defensiv antirachetă cu tot ce poate insemna asta pentru Rusia, Romania si Alianta Nord Atlantica in sistemul geo politic actual.
Daca adevarata miza a cumplitei tragedii care a ucis 63 de copii si tineri in clubul Colectiv este de fapt aceasta?!

De ce afirmatiile a patru oameni de stat incepand cu presedintele Romaniei Klaus Iohannis,  Calin Popescu Tariceanu, nimeni altul decat seful Senatului Romaniei, al doilea om in stat dupa Iohannis, Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei, Victor Ponta, prim minitru al Romaniei, Melescanu, fost sef al SIE – Serviciul de nformatii Externe al Romaniei, dar si declaratia domnului Andrei Mantog, ziarist nu se iau in sema?!

Ce inseamna de fapt ce a spus fostul sef SIE – serviciul secret de informatii externe al Romaniei – Teodor Melescanu.

Asa cum spune Radu Tudor la Antena 3, fara insa a avea decenta sa imi rosteasca numele, nu sunt altceva decat un cantaret expirat de mana a treia. Sint perfect de acord cu el. Nu am o problema cu asta, dar acesti patru oameni de stat, primii oameni din conducerea tarii, ce sunt domnule Radu Tudor daca spun acelas lucru pe care il sustin eu?

Toate declaratiile acestora se regasesc pana la nuante de interpretare in interceptarile facute scapate de DNA in dosarul sefului STS din Guvernul Romaniei.

 

Andrei Mantog, ziarist – 29 octombrie 2015.

„– Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.
– Ă?!
– Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoști!

Am râs.

Acum juma de oră, un club arde în București și mor cel puțin 25 de oameni.”

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei – 1 noiembrie 2015

„A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta”.

Călin Popescu Tăriceanu, seful senatului Romaniei – 5 noiembrie 2015

„Consultările de la Cotroceni au fost formale. Klaus Iohannis avea deja soluția cu Guvernul Dacian Cioloș”

Victor Ponta, fost prim-ministru al Romaniei la momentul tragediei – 22 decembrie 2015

„Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru”

Traian  Băsescu, fost presedinte al Romaniei – 15 noiembrie 2015

„Preşedintele Klaus Iohannis a ştiut numele noului premier înainte ca Ponta sa îşi dea demisia. Sunt convins ca Dacian Cioloş ştia demult ca va fi premier. Se aştepta doar momentul potrivit. Eu cred ca Dragnea a avut o înţelegere să scape de Ponta. Dacă nu era Colectivul, era altceva”

Ştefan Enache, ofiter activ, colonel în cadrul UM 02999 – Seful Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei

„Eu coordonez tot ce înseamnă activitatea de stenograme, documente secrete, bruiaj.
Ce, eu nu le-am spus ce a fost acolo la…poţi să spui…Eu ştiu ce a fost acolo la…când au dat ăia foc. Eu le-am spus „d-acolo nu scapă nimeni!” Păi acolo a fost dat de aia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo.
Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister…Şi Oprea… Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!”, unii… Şi eu am prieteni care au fost…specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor…
Ce vorbeşti…Şi gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.”

 

Teodor Meleşcanu, fostul şef SIE [serviciu secret de informatii externe] – 3 dec 2015

„Sigur, eu nu am informatii decat cele care provin din spatiul public, dar nu e prima oara cand apare un asemenea scenariu, insa trebuie facuta o ancheta serioasa asupra dramei de la Colectiv si daca noi nu avem instrumentele necesare se poate apela la experti internationali. O ancheta nu poti pur si simplu sa o pornesti de la ideea ca nu este adevarat”

 

*COD ROSU:

„Acidul cianhidric este gaz de lupta folosit in razboi! Acidul cianhidric este catalogat drept gaz toxic de luptă prin Convenţia privind interzicerea dezvoltării, producerii, stocării şi folosirii armelor chimice precum si a distrugerii acestora, convenţie deschisă spre semnare la Paris în 1993. În domeniul militar, acest acid este considerat STL cu acțiune generală, din cauza gradului mărit de toxicitate și efectului letal imediat (cu ajutorul acidului cianhidric se pot realiza încărcături mixte incendiar-STL, care pot avea acțiune atât incendiară cât și toxică, mai ales că sub acțiunea căldurii și a undei de șoc, aburii de acid cianhidric sunt transportați de aer cu rapiditate putând fi inhalați de către persoanele care NU AU FOST AFECTATE DE EFECTUL INCENDIAR!). Deci el insusi, singur, este GAZ DE RAZBOI (gaz de lupta, 300 mg / metru cub de aer, timp de 10 minute = Doza Letala pentru om!). Amestecul de acid cianhidric, acid clorhidric si acid sulfuric (gasit in cadavrele de la Colectiv) este ARMA CHIMICA, asa cum o defineste atat Conventia de la Geneva si Tratatul de la Paris, cat si SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII! Cazul Colectiv, asa cum il defineste si Centrul de Operare Anti-terorista din SRI – si conform si raportului TESAT – este TERORISM CHIMIC (din categoria terorism CBRN)! De asemenea: ANCEX defineste armele chimice ca fiind orice substanta chimica toxica şi precursorii ei care pot cauza moartea! Toti cei care ne-am specializat (atat in mediul militar cat si din cel al serviciilor secrete) in antiterorism CBRN, va putem da definitia Terorismul CBRN: inseamna “folosirea violenţei, utilizând armele nucleare, biologice, CHIMICE şi radiologice sub diferite forme şi prin intermediul diferitelor mijloace, în locuri populate, cu scopul de a ucide cât mai mulţi oameni într-un timp cât mai scurt, pentru a crea panicăşi derută, a înfricoşa, a induce şi menţine o stare de teroare în rândul populaţiei vizate şi a atrage atenţia mass media şi opiniei publice internaţionale!”.

In cazul Colectiv vorbim despre atat o arma chimica (acid cianhidric, acid clorhidric, acid sulfuric – “coctail” descoperit prin arderea in laborator al unei probe de burete expandat luat din clubul mortii de catre biochimistii Catedrei de Chimie din cadrul Politehnicii Bucuresti) cat si despre folosirea unui gaz clasic de lupta (acidul cianhidric), care a fost letal pentru victime, asa cum au aratat autopsiile de la IML! In consecinta vorbim despre un ATAC TERORIST cu arma neconventionala (chimica) si despre RAZBOI (folosire de gaz de lupta clasic!). Cred ca a venit timpul ca domnul Raed Arafat, singurul RESPONSABIL, prin fisa postului (secretar de stat in MI, cu post de EXECUTIE in situatii de urgenta si ANTI-TERORISM) sa explice acestui popor si, mai ales, procurorilor DIICOT (procurori cu competente in Siguranta Nationala) DE CE nu a dus la indeplinire ORDINUL dat de Ministru si DE CE si CU CE SCOP domnul Raed Arafat a incalcat cu buna stiinta Codul Rosu. prin fisa postului si prin schema operativa fiind SINGURUL care trebuia sa il puna in aplicare? Daca l-ar fi pus, acum nu mai murea nimeni dintre cei raniti in EXPLOZIA de la Colectiv si nici sute de oameni care au venit in seara aceea in contact cu ranitii nu ar fi acum CONTAMINATI!” – Maior in retragere Raisa Ekaterina Ivatenko – Serviciul de Informații al Armatei.

                                                                                                                         Florin CHILIAN

Sursa: http://www.chilian.ro/la-colectiv-a-fost-atac-terorist-cu-arma-chimica-iohannis-klaus-werner-parat/

11 Comments

 1. LUCIAN

  STIU 100% CUM A FOST LA REVOLUTIA DIN 1989 LA FEL CA SI LA COLECTIV DIVERSIUNE . AM LISTA si acum cu Nr de citc a 5-8 MASINI PE CARE TREBUIA SA LE URMARIM CA SE TRAGEAU DIN ELE IN MANIFESTANTI …PRAF IN OCHII PROSTILOR . SERVICIILE DIN ROMANIA SI CU CELE STRAINE SI-AU FACUT TREABA PERFECT .. DIN ACEST MOTIV DIVERSIUNEA A FOST PERFECTA , PT A FI CREDIBILA LOVITURA DE STAT A TREBUIT SI MORTI .. ACUM IN 2015 30 OCT PT A REUSII LOVITURA DE STAT LA FEL S-A INTAMPLAT .. NU-L PUTEAU DA JOS PE PONTA CHIAR DACA L-AU DESCREDITAT PE PLAN INTERNATIONAL .. DAR CE FACEM CU PENALUL DE TIGAN SAS ..??

 2. Alina

  Pe mine m-a surprins un foarte scurt interviu televizat cu un prieten al Florin Cristian Popescu luat in acele zile in care spunea ca nu isi poate vizita prietenul grav ranit aflat in spital, el nefiind ruda. Ca doar rudele ar fi putut avea acces. Dar cum Florin Cristian Popescu era orfan, nimeni nu-l putea vizita.

 3. El Condor

  Totusi nu e vinovat nici Iohanis (doar pentru ca citeste “hartiile bagate pe supt usa”. Adevaratul criminal hahaie inca in coltul lui intunecat .

  • Cata

   Desigur ca e vinovat! Este complice si factor decisiv in desfasurarea evenimentelor.

 4. El Condor

  … Iar cei de la securitate nu prea sunt vinovati (atata doar ca nu puteau sa strige in gura mare de pericolul existent), ci cei de la o “agentie” recent acuzata/ agentia de securitate a statului din care provin .

 5. elis

  Crunt daca tot ce am citit este adevarat ! Parca suntem un popor blestemat sa nu ne mai gasim linistea pe pamantul asta ! Toate schimbarile in tara asta s-au facut prin varsare de sange nevinovat si nu m-as mai mira daca maine poimaine am auzi .vai fereasca d-zeu !

 6. Gabi

  Daca o luam logic nu are cum sa fie atentat terorist … De obicei javrele astea se mandresc cu atentatele pe care le fac

  • om

   si daca scopul a fost politic ? In acest caz nu ai nevoie sa fii cunoscut ci sa ajunga sus cei care i-ti sunt datori si fac ceea ce le dictezi tu .
   .

 7. Dana

  Florin a avut multi prieteni, in adolescenta a facut box cu iubitul meu si cu alti pusti din acea vreme din cartierul Berceni.

 8. killiluminatii

  nu ii atac terorist ,sunt doar illuminatii pacat ca nu va trezitii,omul trebuie sa traiasa LIBER …

 9. killiluminatii

  asa ne au umilit si pe 22–25 decembrie 1989 oricum aveti un loc in iad asigurat…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *