Colimator

Fost ofițer CIA, interviu cutremurător despre pedofilie, copii dispăruți, uciși și „Deep State”

  Există un cult satanic răspândit în centrele puterii. Pedofilia e modul prin care „statul profund” atrage personaje cheie și […]

 

Există un cult satanic răspândit în centrele puterii. Pedofilia e modul prin care „statul profund” atrage personaje cheie și își menține puterea

Mii de copii sunt răpiți, abuzați, uciși și jertfiți diavolului din motive care au legătură cu puterea. O spun victimele și dovezile. Am colectat mărturii care vorbesc despre legătura dintre pedofilie și satanism, iar fenomenul este dincolo de controlul poliției. Războiul dintre bine și rău se joacă cu victime inocente.”

Sunt doar câteva dintre afirmațiile zguduitoare făcute de Robert David Steele, fost ofițer CIA, ex ofițer în corpul pușcașilor marini, actualmente consilier șef al Comisiei judiciare de anchetă privind traficul de persoane și abuzuri sexuale asupra copiilor. Într-un interviu pentru site-ul italian Nuova Bussola Quotidiana, Steele dezvăluie detalii cutremurătoare despre un întreg mecanism diabolic, în urma relatărilor persoanelor implicate în abuzuri sau ale victimelor, după ce abuzatorii lor sexuali au fost acuzați de pedofilie și au ajuns în închisoare.

Publicăm mai jos interviul integral:

– Cât timp ați lucrat pentru CIA și ce ați descoperit în anii în care ați lucrat în cazurile privind pedofilia?

– Am lucrat pentru CIA în cadrul biroului Operațiuni Clandestine din 1979 până în 1988, dar nu am descoperit întreaga amploare a pedofiliei până când nu a explodat scandalul „PizzaGate”, și când am lucrat pentru cartea Pedofilia & Empire: Satan, Sodomy and Deep State (Pedofilie și imperiu: Satana, sodomie și statul profund), semnată de Joachim Hagopian, la care am scris prefața și al cărei titlu mi-a fost sugerat. Dar nici până când nu am devenit comisar și consilier șef al Judicial Commission of Inquiry into Human Trafficking and Child Sex Abuse (Comisia judiciară de anchetă privind traficul de persoane și abuzurile sexuale asupra copiilor).

– În Occident, în prezent, au loc sute de arestări legate de abuzurile comise asupra a mii de copii. Dar, în multe cazuri, presa dedică doar câteva rânduri unor știri de o importanță uriașă. Așa cum noi am mai scris, procesele sunt adeseori blocate. Dovezile dosarelor dispar sau sunt mușamalizate și, de cele mai multe ori, anchetatorii și judecătorii sunt eliminați. De ce?

– După ani de zile în care am studiat fenomenul, acum sunt convins că pedofilia este modul prin care „statul profund” atrage personaje cheie și își menține puterea. „Capcana pedofiliei” (filmulețe care înfățișează personalități și diverse celebrități cu copii) este folosită în principal de Mossad, dar și de multe alte rețele de informații. Scandalul Epstein din SUA este doar vârful aisbergului. Există operațiuni efectuate cu acest șantaj, în fiecare provincie și stat din lume. În plus, există companii mari, mulți polițiști, judecători, procurori, șefi de poliție, jurnaliști, care sunt corupți și șantajați, știind că dacă încalcă omerta (legea tăcerii) cu privire la pedofilie, pot fi, de asemenea, uciși.

– Tăcerea mass-media este aproape „asurzitoare” și nimeni nu se întreabă unde dispar mii de copii an de an. Ne puteți spune ceva despre asta?

– Cea mai bună estimare spune că aproximativ opt milioane de copii pe an sunt „recrutați” în întreaga lume, speranța de viață pentru un copil abuzat fiind de aproximativ doi ani. În timp ce mulți copii dispar pentru că pur și simplu fug de acasă, în medie, majoritatea celor care dispar ajung în ghearele rețelelor de pedofilie, pentru a fi apoi torturați și în final uciși, astfel încât sângele lor este băut iar organele lor mâncate, așa cum reiese și din mărturiile transmise Comisiei (care pot fi văzute aici).

– Ce spun victimele? Puteți explica ce le fac pedofilii copiilor și care sunt legăturile cu satanismul ca modalitate de a obține puterea?

– Am colectat mărturii (aici un exemplu) ale unor victime care vorbesc despre această legătură între pedofilie și satanism (denunțate și în cartea Fuggita da Satana. La mia lotta per scappare dall’inferno), deși majoritatea informațiilor provin din surse secundare.

Este necesar să fie spus că există o diferență între pedofilii care abuzează singuri copii și cei pentru care pedofilia este o atitudine dobândită, un ritual de ascensiune către cercurile înalte și exclusiviste ale Deep State. Pedofilia este, de asemenea, strâns asociată cu sodomia, care e un aspect particular al francmasoneriei și al societăților secrete. Perversiunea pare a fi considerată un privilegiu legat de rang și include așa-numitele abuzuri rituale satanice (SRA). Deep State este absolut satanic, luciferian și legat de sinagoga satanei.

– Dar și știrile privind disparițiile minorilor din întreaga lume sunt trecute sub tăcere. Poate fi făcută legătura între acest fenomen și amploarea pedofiliei? Copiii pot fi răpiți din familii „normale” sau este mai simplu ca ei să provină din familii și situații cu probleme?

– Există trei tipuri de medii din care provin copii. Cel mai frecvent este cel în care copiii sunt o afacere profitabilă, vânduți fără să fi fost înregistrați la naștere. Al doilea este al copiilor recrutați din fluxul migrator. Am aflat recent (dintr-o discuție cu un ofițer din Departamentul de Securitate Națională) că unii agenți ai Departamentului de Securitate Națională au luat în custodie copiii de la granița de sud pentru a-i vinde apoi pedofililor, pentru a-și rotunji salariile. Al treilea sunt copiii „la cerere”, care se împart în copii ai unor părinți degenerați, care îi vând cu ora pedofililor, și copii răpiți după ce au fost „selectați” din cataloage. Și este necesar să fie spus că cei mai scumpi copii sunt cei răpiți din familii „perfecte”, din orice colț al lumii, și care habar n-au că acei copii ai lor au fost fotografiați, iar pozele lor au fost puse în cataloage pentru ca apoi să fie vânduți.

– Din știrile referitoare la Germania, Franța și Marea Britanie a rezultat că de multe ori poliția, dar și serviciile sociale, sunt complici cu pedofilii. Complicitatea este o instituție răspândită?

– Complicitatea este răspândită, dar permiteți-mi să spun ceva din experiența noastră. Adesea organizațiile care se ocupă de copii – de la Unicef la Oxfam până la Boy Scouts (toți implicați în scandaluri cunoscute – n.r.) și la servicii de protecție a copilului – au obiective legitime. Cu timpul, însă, atrag pedofilii care își propun să aibă contacte cu copiii. Pedofilia este dincolo de controlul poliției, inclusiv de Scotland Yard și de Jandarmeriile tuturor țărilor, deoarece este un privilegiu al nobililor, al celor aflați la putere, al miliardarilor și celebrităților. Este și o formă de cocaină, deoarece, pe lângă emoția care derivă din abuzul, fără consecințe, asupra unui copil, există și adrenocromul, sângele îmbibat cu adrenalină (de frică – n.r), care se obține din torturarea unui copil, înainte ca sângele său să fie colectat.

– Așadar, adrenocromul din copii, folosit ca medicament, nu este o fantezie.

– Este real și poate fi înghețat pentru transport. Cel mai bun mod de a-i explica efectele este cel al torturării câinilor, de către chinezi, care îi fierb de vii înainte de a-i mânca. În acest fel, sângele câinelui se umple de adrenalină care schimbă aroma cărnii. Nu e o fantezie, ci o atrocitate cunoscută în întreaga lume. În plus, există și un efect anti-îmbătrânire, astfel că multe vedete par să fie dependente de adrenocrom.

– Ați amintit de organizațiile pentru copii. În urmă cu doi ani a apărut scandalul abuzurilor sexuale comise de angajații UNICEF, acum am citit că peste trei mii de lucrători ai ONU au abuzat de 60 de mii de copii. Ce credeți despre asta?

– Nu mă surprinde. La fel s-a petrecut și în cadrul dislocărilor NATO și al operațiunilor militare ale SUA. Un mercenar a povestit că singura modalitate de a fi sigur că nu va lua boli sexuale a fost să cumpere o fecioară foarte tânără.

– În America, odată cu scandalul „Pizzagate”, au apărut fapte irefutabile: fotografii și videoclipuri cu pizzeria lui Alefantis de pe profilul său de Instagram (copiii cu ochii închiși cu mâinile legate, transsexuali care laudă abuzul sexual…). Chiar și tablourile care înfățișează copiii legați în casa lui John Podesta (șeful de campanie al lui Hillary Clinton – n.r) sunt alarmante. În ciuda acestui fapt, presa a închis scandalul cu ștampila „fake news”. Cum este posibil aşa ceva?

– Din motivele explicate, în Statele Unite nu există presă liberă.

Există însă și articole ca acesta din Sky News care recunosc răspândirea pedofiliei la Hollywood.

Pedofilia este un „secret al lui Polichinelle”, care trece prin toate societățile. Ceea ce este mai puțin cunoscut este faptul că pedofilia este doar partea de început: de aici se trece la tortură, la producția de adrenocrom și la abuzurile ritului satanic, care includ colectarea de fetuși și, de asemenea, consumul de carne de copii imediat după naștere (aici o mărturie).

Încă o dată mă refer la cartea amintită mai sus.

– După arestarea lui Epstein, a devenit clar că multe persoane aflate la putere sunt implicate în rețele de pedofilie. Multe vedete au fost pe insula sa privată, unde copiii erau abuzați. În ciuda acestui fapt, nimic altceva nu a ieșit la lumină (prințul Andrew al Marii Britanii pare mai mult un țap ispășitor). De ce nu vorbesc victimele?

– Majoritatea victimelor sunt ucise și trupurile lor sunt incinerate. Sunt de acord că prințul Andrew este un țap ispășitor, îl consider ca unul care a avut legături cu un copil de șaptesprezece ani și nu e chiar un pedofil. A fost folosit ca momeală. În schimb, merită să spun că Epstein – pe care eu în 2008 îl numeam un miliardar fals (miliardarul american sionist Les Wexner a fost cel care l-a finanțat și se spune că tot el a finanțat și 11 septembrie) – era un specialist.

– Trump vorbește despre un Deep State corupt și cu legături în acest fenomen. Dar ce face pentru a opri abuzul asupra copiilor?

– Permiteți-mi să vă spun, Donald Trump este unul dintre cei mai mari președinți din istoria americană, ca și Andrew Jackson, John F. Kennedy și Ronald Reagan. El este unic între toți președinții pentru că a luat în considerare flagelul traficului de persoane. A emis două ordine executive în acest sens, unul în decembrie 2017 și altul în ianuarie 2020. Când Deep State va fi, în sfârșit, distrus, vor înceta și abuzurile asupra copiilor, iar grație întregii documentații a Agenției Naționale de Securitate (ANS) și a altor surse, această victorie va fi posibilă.

– De ce puternicii acestei lumi duc războaie cu copiii și cu nevinovăția lor?

Copiii au fost întotdeauna abuzați. Jertfa umană nu este nouă și nici pedofilia nu este. Copiii sunt viitorul umanității, dar există un 1% din această umanitate care crede că 90% din restul omenirii ar fi necesar să fie eliminați pentru a avea o planetă „stabilă”. Pământul se află în mijlocul unui război uriaș între bine și rău, iar abuzul asupra copiilor este în centrul acestui război.

Robert David Steele a instruit peste 8.000 de reprezentanți ai serviciilor secrete și ai forțelor de ordine, fiind numit în Tribunalul Internațional pentru Justiție Naturală (asociația de la Londra care a reunit experți din întreaga lume) în postul de consilier și consilier șef al Comisiei judiciare din investigații privind traficul de persoane și abuzuri sexuale ale minorilor.

Sursa: http://www.yogaesoteric.net/

Citiți și:

 Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (I)

Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (II)

1 Comment

  1. un mizantrop

    Legea care permite avortul la termen (luna a noua), in Franta, numai pe baza solicitarii femeii care acuza un disconfort psihosocial, a trecut de Camera Deputatilor si nu exista nicio reactie de respingere din partea societatii, totusi, in mare parte catolica…Imaginati-va ce se va intampla cu “avortonii”, in fapt copii neidentificabili, anonimi si nereclamati de nimeni…In acelasi timp, in parlament a ajuns modificarea legii generale a avortului, in sensul ca avortul la cerere (fara nicio cenzura) isi prelungeste termenul de la 12 la 14 saptamani si se urmareste desfiintarea clauzei de constiinta, adica avortul sa fie considerat un act medical obisnuit si medicii sa fie obligati, in ciuda credintei ori constiintei lor, sa execute, la cerere, “actul”…N-am nicio indoiala ca vom “importa” aceste (farade)legi, coloana a V-a a progresistilor lui Macron nu se abate de la “program”…iar Iohanis e “tata lor”, daca-i iese si panarama cu parlamentarele si schimba procentele CCR si Avocatul Poporului nimic nu-l va putea impiedica sa-si urmeze planul cu “Romania educata”, aia in care “copiii pot fi obisnuiti cu lucruri rele”, cum ne-a anuntat deja, fara ca nimeni sa-i spuna ca toccmai ce-a emis o lozinca pedofila consacrata…Despre reteaua sinistra care protejaza traficul de carne vie, in orice scop, am avut dovezi publice de la cazul Sorina pana la cel de la Caracal…ca si MISA a fost un centru de recrutare magistrala (!), mai ales ca au cam imbatranit transcedentalii “convinsi”…si SIPA inca naste monstri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.