Fără categorie

Fostul Ministru al Apărării din Canada a recunoscut oficial că extratereştrii există!

         În cadrul evenimentului public „Zilele Dezvăluirii”, desfășurat în perioada 29 aprilie – 3 mai 2013, fostul ministru al apărării […]

         În cadrul evenimentului public „Zilele Dezvăluirii”, desfășurat în perioada 29 aprilie – 3 mai 2013, fostul ministru al apărării din Canada a depus mărturie că există cel puțin doi extratereștri care lucrează în prezent cu guvernul american în cadrul unui proiect ce vizează transferul către SUA a unor tehnologii extraterestre. Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada, face dezvăluiri directe și tranșante, în cadrul unei audiții oficiale: există mai multe specii de extratereștri care au vizitat și continuă să viziteze Pământul, fiecare cu interesele sale. Printre aceste specii el amintește pe cei din Zeta Reticuli, cei din Orion, apoi pe cei din Pleiade și din Andromeda. Aceasta audiție oficială este unică, fiind una dintre cele mai clare confirmări ale realității existenței extratereștrilor.

Alte subiecte aduse în discuție în cadrul acestei audiții oficiale care a durat 25 de minute: complexul militar-industrial, împreună cu grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala și Consiliul pentru Relații Externe, formează așa-numita Cabala (din ebr. Kabbalah = tradiție).

Hellyer amintește și de aşa-zisele guverne din umbră, de elita conducătoare, de Rockefeller și de clanul Bush. El afirmă că există 2 extratereștri de tipul „albi și înalți” care trăiesc în prezent într-o baza secretă care aparține Forțelor Aeriene ale SUA. Informațiile i-au fost furnizate de Charles Hall, care i-a povestit cum a ajuns să îi întâlnească, să stabilească o relație de încredere cu cei doi extratereștri care se află la baza din Nevada, și care în prezent lucrează împreună cu oficiali americani în cadrul unui program secret,  prin care SUA are acces la tehnologie extraterestră.

„Faptul că există civilizații extraterestre mult mai avansate decât noi poate fi umilitor pentru unii dintre noi, dar acesta este un pas necesar pentru supraviețuirea umanității”.

Pentru salvarea planetei este necesar ca umanitatea să renunțe la industria petrolieră și să înceapă folosirea energiei curate, regenerabile și gratuite. Deși acest deziderat este capital, actualii conducători nu doresc să schimbe nimic, fiind perfect mulțumiți cu actualul sistem financiar global care este de o infantilitate copilărească și care nu servește adevăratei evoluții a umanității.

„Congresul SUA este parțial responsabil pentru aceasta situație dezastruoasă în care ne aflăm. Tehnologia pentru energia gratuită EXISTA deja, dar este ținuta secretă de către Cabala”, adaugă Hellyer.

„Rockefeller recunoaște că scopul acestei „elite” conducătoare este de a instaura un Guvern Mondial compus din membrii Cabalei, care nu este ales de nimeni, și care nu dă socoteala nimănui”, completează Hellyer. Este exact ceea ce se ascunde în spatele denumirii de Noua Ordine Mondiala. „Conform domnului Rockefeller, acest plan se afla deja în fazele sale avansate”.

Paul Hellyer amintește ca au existat de-a lungul recentei istorii numeroase ocazii de a face mult bine pentru evoluția umanității, dar de fiecare dată aceste ocazii au fost irosite fiind „deturnate” de interesele Cabalei. (…)

Audiția publică a avut loc la data de 3 mai 2013, în cadrul zilelor Publice pentru Dezvăluiri „UFO Citizen Hearings on Disclosures”care s-au desfăsurat în perioada 29 aprilie – 3 mai 2013.

Filmul audiţiei oficiale: https://vimeo.com/65430488

Sursa: roaim.net. Articol preluat din Blogul lui Mihai Rapcea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *