Atitudini

Fraților, este ultimul tren!

  Este ora 18 și un sfert! Televiziunile se pregătesc să ne anunțe cine sunt câștigătorii alegerilor locale. De fapt, […]

 

Este ora 18 și un sfert! Televiziunile se pregătesc să ne anunțe cine sunt câștigătorii alegerilor locale. De fapt, aceștia sunt știuți de la începutul campaniei electorale! Câștigătorii sunt Ei. Nu NoiNoi nici nu am participat! Sau dacă dintre Noi unii totuși au ajuns să candideze, au făcut-o lăsându-se la voia întâmplării, iar nu după o strategie bine gândită!

Nu vor ajunge primar al Bucureștiului nici Florin Călinescu, nici Cătălin Berenghi, nici  Simion sau Coita, ci unul dintre cei doi candidați ai așa ziselor principale partide. Un comentator politic mereu prezent pe micile ecrane a făcut și cel mai sumbru pronostic: cine va fi ales primar la București va candida cu șanse mari la preșidenția Țării peste 4 ani! …Oare putem cădea atât de jos?!

Ei, adică candidații partidelor parlamentare, candidații celor care de 30 de ani legiferează în contradicție cu cele mai elementare interese naționale. Iar Noi, care ne considerăm patrioți, ba chiar naționaliști, rămânem mai departe în afara jocului politic?! Campionatul se joacă fără nicio echipă care să ne reprezinte?

Mai avem o șansă la 6 decembrie 2020. Adică la alegerile generale de peste două luni. Dar răstimpul pe care îl avem la dispoziție este mult mai scurt: o lună, până la începutul de noiembrie, când se vor depune candidaturile. O lună în care să facem ce nu am reușit să facem în ani de zile! Pare imposibil! Pare! Dar nu e imposibil!

De ani de zile nu reușim noi, patrioții, noi, naționaliștii, nu reușim să ne adunăm laolaltă. Dar acum ne cunoaștem destul de bine unii cu alții și sunt șanse să ne putem suporta unul pe altul sub același drapel, sub aceeași firmă: Salus Reipublicae suprema Lex! Salvarea Țării este țelul suprem!

Îmi iau răspunderea de a striga „Adunarea!” Îmi iau răspunderea de a demara operațiunea anevoioasă la care îi chem pe toți cunoscuții mei, inclusiv pe cei care cunosc ideile mele și le împărtășesc măcar în parte! Apelez la cunoscuții și prietenii cunoscuților mei, care se simt solidari cu ideea de interes național! Îi chem alături pe toți românii care suferă în tăcere asistând neputincioși la spectacolul degradării societății românești! Așa nu se mai poate! Trebuie ieșit în calea dezmățului politicianist pentru a le pune mâna în piept și a le striga în obraz: Așa nu se mai poate!

Pentru asta este nevoie de două acțiuni care vizează alegerile parlamentare de peste două luni:

1. Organizarea unui partid naționalist care să prezinte candidați valabili la alegerile din decembrie.

2. Exercitarea presiunii publice asupra partidelor parlamentare pentru a le ajuta și determina să pună pe listele de partid candidați valabili, renunțând la impostorii pe care i-au promovat până acum.

Deocamdată, atât! În seara aceasta, când vom face bilanțul trist al unor alegeri penibile, e bine să știm că speranța noastră în mai binele pentru Țară este întemeiată. Este trează! Românul nu piere!

Doamne, ajută!

                                                                                 Ion COJA, 27 septembrie ora 19:15

9 Comments

 1. Tot respectul pentru lupta neprecupetita a domniei voastre impotriva raului absolut.Ne batem cu morile de vant, nu vom atinge niciodata ideile lui Platon si Aristotel, cu toate ca au trecut 2500 de ani. Omul s-a dovedit a fi cel mai mizerabil animal. Daca bucurestenii,,capitalisti” au votat o panarama la sectorul 1 care nu stie sa vorbeste romaneste,ce pretentii sa mai avem in teritoriu? Sunteti un mare om ,un mare patriot, dar sunteti aproape singur.

  • gigimutu

   pai sunteti sigur ca ” panarama ”

   din sectorul 1 a fost intr-adevar votata? ca poate, a primit voturi din burtica sts-ului, ca nea caisa iohanel?

 2. Decebal Marcusanu

  Sunt de acord cu comentariul d-lui Petre Baluta dar… exista un mare DAR: biata noastra tara e colonie americana condusa de un guvernator si o marioneta zisa presedinte. Tara noastra are regim de tara ocupata militar de catre americani care au 5 baze militare aici. Tara noastra nu mai are o armata nationala. Conationalii nostri sunt integral debusolati. Am reajuns la vorbele batranului Tzutzea “Am facut 13 ani de puscarie grea pentru un …” (mai departe cine stie intelege). Crezi ca mai avem sanse d-le Ion Coja? Eu zic ca sunteti la fel de idealist ca si Radu Moraru, Laurentiu Primo, George Simion, Dan Puric, Dan Chitic, Pompiliu Diplan si alti intelectuali patrioti de prestigiu contemporani cu noi si de talia dvs. Noapte buna Romania in negura vremurilor!

 3. Nenea Iancu

  Romania si Iugoslavia sunt tarile care au platit cel mai scump dorinta de independenta energetica si economica. Faptul ca au facut parte din cele cateva tari care planuiau sa intemeieze o alta banca decat BM, i-a speriat rau pe stapanii acestei lumi. In plus, cele doua tari, in nici 45 de ani isi facusera o industrie care ii concurau serios pe occidentali. Cu resursele materiale si mai ales umane ( specialisti in toate domeniile ) pe care romanii le aveau, ii spulberau economic pe occidentali pana acum.
  Chestia este ca sarbii mor cu ei de gat, pe cand romanii s-au dus sa le culeaga sparanghelul.

 4. Eu am votat Berenghi. Stiam ca va iesi oricum Nicu dar l-am votat pe Catalin B ca sa se vada ca exista.

 5. ganduri

  domnule Coja, adversarii nostri sunt miliardari, bancheri, mafioti cu trupe de mercenari aliniate, toata media si tot acest rahat. cum vom reusi ? si presupunand ca printr un miracol recuperam controlul, cum il vom mentine ? mai ales intr o lume care in ansamblu se indreapta catre autodistrugere. r nevoie de o abilitate extraordinara in plan extern sa i putem tine la distanta si de o coordonare fenomenala interna. senzatia mea e ca baietii astia vor sa mai rareasca din populatia planetei, iar cei ramasi sa slugareasca. atat timp cat romanul, vorba antevorbitorului meu e fericit sa culeaga sparanghel, mi e teama ca a cam plecat demult ultimul tren. aici e nevoie de sacrificii majore, pe care nici un pensat, vizitator de mall nu l va face. am ajutat toti la constructia propiei inchisori, orbiti fiind de beculetele sclipitoare ale occidentului, de televizoare HD, de cohorte intregi de curve, asazis soliste, de false peste false perceptii, cea mai grava fiind perceptia inoculata ca romania e lenesa, ca romanii sunt ne-educati si ca in comparatie cu un neamt, este practic bun doar la munca de jos.

 6. Get

  Cine sa mai înființeze și partidul acela : era PRM ,acuma sper sa fie AUR …restul e FSN-ul tuturor bolșevicilor est-vest.

 7. ioanca

  …omul nu poate înţelege, că prin votul dat îşi acceptă statutul de sclav, nu contează cu cine votează, oricum este pus să aleagă din gaşca care trebuie să câştige, atât timp cât există sts, sri, sie, etc., servicii anti-româneşti nu poate fi vorba de alegeri liber exprimate, citesc diverşi aşa-zişi patrioţi care explică cum au votat…, sincer mi-e greaţă…, vorbe, vorbe şi iar vorbe .

 8. Nono

  Nu e timp pentru constructii politice de partide,vorba lui MarinPreda Timpul nu mai are rabdare.
  Ca sa poti schimba cursul tarii inspre bine si moral,trebuie mai intai luata puterea politica si militara-exclus prin actualul sistem fals si teleghidat.
  Comitetul de conducere musai sa fie pe un gand la Tara,o credinta ortodoxa si o cinste,ca sa poata da o noua Constitutie,alege un domnitor de sânge romanesc de cel putin 5 generatii si sustine numirea unui alt patriarh ortodox.
  Ajungem oarecum la vorba lui nea Nelu, cu Despotul luminat…dar cu lumina lui Hristos,nu a oarecarui licurici.
  Justitie Scoala Spitalul Armata populara,cladite din nou pe legea ortodoxa:pentru toti cei sanatosi,sa fie legea Nici paine fara munca,nici munca fara paine.
  Pentru condamnați,munca ca vehicul al libertatii.
  Decizii importante si de impact numai prin referendumuri in teritoriul vizat.
  Administratori locali cu mandat cu innoire deasa; Legislativ compus exclusiv din juristi;fara partide politice de orice culoare.
  Mai am, dar….nu stiu daca Autorul Lumii va mai ingadui timp istoric pentru un alt experiment social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *