Atitudini

„Frățiorul meu cu banderola #rezist ești pe cale să devii noul comunist!”

  Circulă pe internet: „Frățiorul meu cu banderola #rezist. Hai să-ți explic ce s-ar putea să-ți fi scăpat. Dacă nu te-ai […]

 

Circulă pe internet: „Frățiorul meu cu banderola #rezist. Hai să-ți explic ce s-ar putea să-ți fi scăpat. Dacă nu te-ai prins tocmai ești pe cale să devii NOUL COMUNIST!

Când vrei să desființezi sistemul democratic de reprezentare și legislație, adică Parlamentul, ești comunist!

Când vrei să schimbi rezultatul democratic al alegerilor prin forța batalioanelor de purtători de banderole pe braț, ești comunist!

Când îți timorezi și elimini adversarii politici cu procurorii și cătușele, ești comunist!

Când vrei să institui cenzura, să desființezi televiziuni și să stabilești tu ce știri sunt adevărate și care sunt false, ești comunist!

Când incriminezi întregi clase sociale ca fiind conservatori și reacționari și ceri să li se ia dreptul de vot, ești comunist!

Când îți scoți copiii organizat la manifestație împotriva dușmanilor poporului și te laudă liderul suprem, ești comunist!

Când consideri că religia este „opiumul popoarelor” și bisericile și preoții doar beneficiari ai fanatismului și ignoranței maselor cică, ești comunist!

NOUL COMUNIST, fratele meu, nu de dreapta, nu de centru, nu liber, schimbist, nu tehnocratist. Dacă nu crezi, verifică istoria, nu Facebook-ul.

Așa că în elanul revoluționar… ooops… și ăștia cu revolucion și el comandante jefe tot…, deci în elanul ăsta, riști să o dăm în altele. Alea de le-a dat jos generația mea, ca tu să poți defila acum liniștit strigând ce ai tu chef.”

                                                                                                                   Sursa: Internet

Citiți și: Niște propagandiști iohannisto-globaliști decid cu de la sine putere care știri și site-uri  sunt „fake news” pe Internet și Facebook

 

2 Comments

  1. Radu

    Incepe cât se poate de greșit: “Când vrei să desființezi sistemul democratic de reprezentare și legislație, adică Parlamentul, ești comunist!” – democrația reprezentativă nu este decât o formă viciată și distrugătoare de guvernare. Să înțelegem că Elveția, țară unde se practică democrația directă, adică puterea, controlul și voința nemijlocită a poporului în orice situație, este o țară comunistă? Sincer și fără supărare, dar nivelul de gândire și logică din țară începe să devină îngrijorător!

  2. George

    Esti confuz Radule draga. Fracturi in logica. Nu prea citesti. Este !? Informeaza-te mai mult si nu mai fi superficial, dar nici smecher sa nu mai fi. Ai inteles foarte bine ce vrea sa sustina articolul. N-ai calitatile necesare pentru a intoarce adevarul dupa cum vrei tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *