Atitudini

Frica lui Klaus Iohannis și a liberalilor de popor… Nu veți scăpa!

  Rânjetul arogant din urmă cu un an sau doi al lui Klaus Iohannis s-a transformat acum într-un rânjet de […]

 

Rânjetul arogant din urmă cu un an sau doi al lui Klaus Iohannis s-a transformat acum într-un rânjet de spaimă. În spatele maxilarului de beton și privirii pustii, s-a instalat rictusul fricii, al groazei. Cu siguranță, după informațiile din sondaje, care măsoară tendințele electoratului.

Cei 37% din primul tur, smulși cu greutate pe fondul inerției percepției publice, susținută de un aparat de propagandă uriaș, a creat panică maximă. Nici peste 40%, nici peste 50%. Totul se prăbușește. Se ridică țara, caută altceva, iar malacul de la Cotroceni a intrat în fibrilații.

O consecință imediată, refuzul confruntării directe cu Viorica Dăncilă la turul doi. Ceva nemaivăzut. Și-au dat seama și Iohannis și PNL că VOR PIERDE! Ce să răspundă la întrebarea simplă: ce-ai făcut, bre, ca Președinte, în cinci ani, din cele la care te obligă Constituția? Nimic, nimic, nimic. Ba, mai mult, am fost șeful lui Angi, Bădiță, Bot, Ceaușescu și Dide… Și atunci a venit salvarea – „FUGA E RUȘINOASĂ, DAR SĂNĂTOASĂ!”

Malacul fuge azi cu picioarele paralizate de frică. De frica poporului, se-nțelege. Mai bine să-și plimbe costumele pe la televizor, înconjurat de SPP, decât să spună una-alta, să dea socoteală.

Dar, malacului îi e frică și de Dăncilă, care ar veni și ar spune: uite, eu am făcut asta, și ar enumera cu măririle de pensii, salarii, scăderi de impozite, creșterea economică, șomaj la minim istoric, scăderea datoriei publice, succese uriașe în agricultură, Președinția Consiliului UE etc. Iar el, ce să zică? Că a patronat protocoalele secrete, procurorii care au băgat în pușcărie oameni nevinovați, că a fost în vacanțe cu Carmen, că a băgat milioane în vila de protocol din București și Neptun, că a mers la tenis de câmp și la golf chiulind de la slujbă?

Vi-l imaginați pe malacul de 2 metri cu genunchii tremurând în fața Vioricăi Dăncilă, o mână de om, dar energică și curajoasă? Ce dezastru ar fi? Și atunci – „FUGA E RUȘINOASĂ, DAR SĂNĂTOASĂ”, nu-i așa d-le Președinte?

Klaus Iohannis trage așa de timp. După al doilea tur, dacă românii mai sunt păcăliți o dată, cinci ani – trai nenică! Cu slugile de la PNL prin curtea Cotrocenilor să facă tumbe, să cânte la chitară. Și să aștepte ca românii să uite ce-a fost și s-o ia de la capăt – sunt unii care-i și ajută să uite, cu mărgele colorate! TRAI NENICĂ! Un fricos și un laș, din categoria celor mai periculoși, ei pot distruge oameni și națiuni fără nicio remușcare, de aceea sunt și aleși de alții să facă asta!

                                                                                                      Aurelian PAVELESCU

2 Comments

 1. Ionela Ionescu

  O adunatura de nebuni fericiti tot timpul cu ranjete demente de psihopupu …. cand te uiti la poza asta ti-aduci aminte de bancul acela cu discursul catre bobor :
  ” Vom construi o lume noua …. nu voua.”.
  Problema este ca nebunii au cucerit spitalul, baga medicii la izolator, fura mancarea celorlalti pacienti , se pretind sanatosi , reprezinta spitalul in relatiile cu tertii si fac experimente pe toti cei deveniti prizonierii lor.
  Aia e.

 2. Pop Nicolae

  Excelent tablou al Furrerului Tembel de la Cutroceni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *