Atitudini

Fritz, puiul de dac

  Liberalul Ionuţ Nasleu, director al Pieţe SA Timişoara, a reacţionat după validarea mandatului de primar al lui Dominic Fritz. […]

 

Liberalul Ionuţ Nasleu, director al Pieţe SA Timişoara, a reacţionat după validarea mandatului de primar al lui Dominic Fritz. Iată mesajul pe care Ionuţ Nasleu l-a postat ieri pe profilul său de Facebook și care i-a adus vexcluderea din PNL:

Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut.

Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis , Orban etc, ca și acum.

De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției…

Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția.

Unde sunt bănățenii demni?

Au ajuns să ne conducă homosexualii? Va place?

Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…

Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89…

Și-au inventat o identitate virtuală, după monitor, niște papagali frustrați, iubitori de LGBT.

Timișorenii sunt «independenți» adică nu au «coloană», dacă Fritz le ridică un deget, ei râd… izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură.

Încă o dată zic, nu sunteți născuți sa conduceți. Geppetto sunt serviciile, Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți…”

                                                                    *

Am fost, mulți ani, comandantul Biroului pentru Apărarea Ordinii Constituționale al Diviziuinii de Analiză, Sinteză și Informare (D.A.S.I.) din cadrul Serviciului Român de Informații, așa că pot și trebuie să aduc unele precizări.

Diviziunea A nu se ocupă neapărat de evrei, ci are atribuții mai complexe. Și nu trebuie desființat S.R.I.-ul, ci trebuie restructura, naționalizată și schimbată conducerea. Atîta vreme cît directorul S.R.I., Eduard Hellvig, pretinde că S.R.I.-ul trebuie să apere valorile „europene” și nu, prioritar, pe cele naționale – cum, oțios și greșit literar se arată chiar în noul slogan, PATRIA A PRIORI! -, ce mai vrea dl Ionuț Nasleu? Apoi, dacă de la P.R.M. a trecut la P.N.L, atunci este explicabil că face asemenea greșeli! Vorba aceea, „Omor scuzabil!”

Dl Ionuț Nasleu trebuie, într-adevăr, să-și corecteze gîndirea și, implicit, limbajul: nu trebuie să scrie „homosexuali”, ci „găozari”, așa cum ne-a indicat ex-președintele nostru drag, Traian Băsescu!
Cît despre timișoreni, ei au dovedit că sunt, încă din 1989, niște „idioți utili”: în loc să-l lichideze pe Laszlo Tokes în decembrie 1989, fiindcă era spion maghiar, l-au declarat „erou al Revoluției”, făcînd jocul trădătorilor!

Au rămas aceiași „idioți utili”, făcînd dovada că s-au lăsat manevrați ca ultimii zombi și l-au votat pe Dominic Samuel Fritz, un ashkenaz (adică jidan „sintetic”, descendent al khazarilor care au adoptat talmudismul la ordinul șefului lor, Bulan, în anul 740), camuflat sub nume de „neamț”. Vedeți dimensiunea tupeului și a perfidiei? Un „evreu” se ascunde cameleonic sub nume de neamț, ca să pară, culmea, cît mai credibil (ca în reclamele cu produsele nemțești: „Vopsiți nemțește!”, „Calitate nemțească!”) – deși odioșii nemți i-ar fi „exterminat” pe evrei cum clamează ei, incontinent, în criminala lor propagandă holocaustică!

Iar Ionel Nasleu, din partidul naționalist P.R.M., a nimerit tocmai în cloaca P.N.L. De la sigla aceasta, unii mucaliți caustici au derivat adjectivul „p.n.l.-eprele”! De unde atîta cecitate politică la dl Nasleu? Unde e mirosul nasului de leu pe care trebuia să îl aibă Nasleu?! Și, altă culme a „politicii” contemporane, actualul P.N.L. – partidul naționaliștilor Brătieni – este condus de către Ludovic (Lucovid) Orban, un evreu maghiarizat – descendent de torționar din generația iudeo-bolșevicilor Anei Pauker!!! Ionuț Nasleu, fii mîndru că au fost dat afară din P.N.L., ca să îți speli rușinea de a fi intrat în P.N.L. du-te la un partid naționalist!

Aceeași perfidie o dovedește numitul Cristian Seidler, deputat U.S.R. – adjunctul lui Mucușor Dan -, care Cristian Seidler este fiul șefului comunității evreiești din Oradea (cf. https://ro.wikipedia.org/wiki/Cristian-Gabriel_Seidler), și care Cristian Seidler poartă numele derivat al Mântuitorului, pe care ei, khazarii, îl injuriază zilnic, de două mii de ani! Despre denigrarea impardonabilă a lui Iisus Hristos scrie și evreul onest Isarel Shahak, în formidabila sa carte SUB POVARA A TREI MILENII DE RELIGIE IUDAICĂ.

Deci, rețineți, Isarel Shahak vorbește de „povara” religiei iudaice, pentru că este o povară și pentru cei 2o de milioane de evrei din lume – mai puțin pentru sioniști -, dar și pentru cele peste șapte miliarde de goiymi.

De două milenii, de la uciderea lui Hristos de către iudei și pînă azi, literatura patristică și, în genere, apologia creștină, deopotrivă ortodoxă și catolică, au relevat atitudinea Antihristică a talmudismului (iudaismului). Ba, mai mult, evrel onest Israel Shahak denunță propaganda antihristică a iudaismului. Voi redacta, ulterior, un articol mai extins pe această temă, care va avea această concluzie: iudaismul/talmudismul este esențialmente antihristic, sau, zis mai laconic: Jidanul este Antihristul!

                                                                           Colonel (rtg.) Vasile ZĂRNESCU

     Notă „Justițiarul”: Cristian Seidler, invitatul permanent al tuturor televiziunilor de știri

Cristian Seidler nu ascunde doar apartenența sa la ELSA (organizație a studenților racolați de serviciile secrete), ci și faptul că este evreu, de parcă ar fi ceva rușinos. Într-o emisiune tv, îl întrebase un intervenient telefonic, care nu vedea cu cine vorbește, cum se numește și Seidler a răspuns, după o ezitare: „Cristian”.

Cristian Seidler își admiră înaintașii la expoziția „Evreii din România”, organizată de Asociaţia „Euro Foto Art” (AEFA) în parteneriat cu Guvernul României – Departamentul pentru Relaţii Interetnice şi Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România (FCER) în decembrie 2013.

Da, Seidler Cristian Gabriel este evreu – nu vă lăsați derutați de cele două prenume creștinești ale lui Seidler, taică-său, Andrei (!!!) Seidler, este directorul centrului comunitar evreiesc din Oradea.

Andrei Seidler, tatăl lui Cristian Seidler.

E voie să spun adevărul despre ăștia, că sunt evrei sau mă bagă aripa Mossad din SRI la pușcărie? S-a ajuns pur și simplu la terorizarea românilor, prin poliția politică numită Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), încât oamenilor le este frică să spună despre cineva că este evreu, ca să nu fie acuzați de antisemitism. Eu cred că cei care gândesc astfel sunt chiar ei antisemiți și comit un act de discriminare, fiindcă a fi evreu nu este ceva rușinos și nici denumirea în sine nu este peiorativă! Adică, dacă le spui celor din Israel că sunt evrei însemană că-i jignești? Nu înteleg de ce își ascund chiar ei identitatea, aici în România, sub nume românești sau pseudo-germane, când ar trebui să fie mândri că fac parte din poporul ales, așa cum este numit în Biblie.

De parcă nu erau suficiente legile anterioare de îngrădire a libertății de exprimare, o nouă lege de poliție a gândirii a fost promulgată în Parlamentul Românie împotriva celor care cârtesc despre evrei! Aveam, până în anul 2018, Legea nr. 217/2015, inițiată de trădătorul Crin Antonescu în colaborare cu Alexandru Florian de la institutul antiromânesc „Elie Wiesel” și Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 31/2002. Acum avem și Legea nr. 157/2018, cunoscută ca „legea Vexler”.

În data de 29 martie 2018 a fost depus la Senatul României, la Biroul permanent, un proiect de lege nr. B 135/2018: „Propunere legislativă privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului”. O lege care urma să pună „botniță” românilor care critică evreii, cei vizați fiind pasibili de pușcărie conform legii care a fost votată între timp și a intrat în vigoare (Legea nr. 157/2018), pentru „antisemitism”.

Iniţiator, deputatul din partea minorităţii evreieşti, Silviu Vexler, la care s-au adăugat, ca semnatari ai proiectului: Nicolae Şerban – senator PSD; Ganţ Ovidiu Victor – deputat FDGR (minorități); Neagu Nicolae – deputat PNL; Pambuccian Varujan – deputat UAR (minorități); Seidler Cristian-Gabriel – deputat USR; Suciu Vasile-Daniel – deputat PSD; Szabó Ödön – deputat UDMR; Tomac Eugen – deputat PMP; Vlase Petru Gabriel –- deputat PSD; Vosganian Varujan – deputat ALDE. Deci, zece deputaţi (inclusiv iniţiatorul) şi un senator, Nicolae Şerban – PSD.

Rușine senatorului PSD Nicolae Șerban și restului românilor trădători, semnatari ai infamului document! Majoritatea deputaților semnatari, după cum vedeți, sunt alogeni: Silviu Vexler și Seidler Cristian-Gabriel sunt evrei,

Cristian Gabriel Seidler (Cristian Seidler, pe scurt), semnatar al acestui proiect de lege, este fiul lui Andrei Seidler, directorul centrului comunitar evreiesc orădean (JCC Oradea) de la sinagoga Zion. Cristian Seidler este și vice-președinte al Uniunii Salvați România. Este membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Statul Israel. Deputatul Seidler nu are nici un bun pe numele său (și nici prea mulți bani în conturi – ce o face cu ei?), în schimb lucrează la Barnett McCall Recruitment și la italienii de la Gi Group (patronii Barnett, totodată), de unde încasează un salariu de cca 80.000 lei, în afară de veniturile de la Parlament sau, înainte, de la Consiliul Local al Primăriei sector 1 București. Este cel mai bun prieten politic al lui Nicușor Dan (care l-a susținut că înlocuitor al lui la șefia partidului). Astfel salvează ei România.” (Cornel-Dan Niculae, reputat scriitor)

Pambuccian Varujan și Vosganian Varujan sunt armeni, Szabó Ödön este ungur și Ganţ Ovidiu Victor este etnic german, șvab din Timișoara.

Nu era suficient că George Soros are președintele României (consiliat de evreica Sandra Pralong, prima directoare a lui Soros în România), marioneta Klaus Iohannis numind, la rândul său, doi șefi în fruntea serviciilor secrete (amândoi evrei și foști angajați/bursieri Soros), guvernul de tehnoratați sau tehnoklauși condus de mercenarul soroșist Ciolos (numit tot de Iohannis) și uriașul aparat de propagandă format din ‘telectualii de la GDS (o bandă antinațională inițiată de Soros personal și Silviu Brucan, alias Saul Bruckner, în ianuarie 1990, un melanj de trompete antiromânești, evrei și români trădători de-a valma), acum Soros are și un partid ca să-și perpetueze puterea și influența în România. Nu doar bătrânul evreu ungur din SUA este creatorul USR, ci și SRI a pus umărul înstelat la apariția acestui partid al progresiștilor neomarxiști și antiromâni.

Nu mai este un secret pentru nimeni că impostorii aceștia de la USR, care „salvează” tot timpul ceva și musai „uniți”, sunt finanțați de George Soros prin oengeurile sale. Sub ambalajul strălucitor al unor acțiuni generoase, în interesul societății, se urmăresc cu totul alte scopuri decât cele aparente, care rămân doar praf în ochii naivilor. Chestia cu „salvatul” ăstora ne duce cu gândul la elevul Bulă și colegii lui, care umflau zilnic de pe stradă câte o bătrânică și o urcau cu forța în autobuz ca să facă o faptă bună pe zi, așa cum i-a învățat diriginta la școală.

USB (Uniunea Salvați Bucureștiul), după succesul din Capitală la alegerile locale, a devenit națională prin schimbarea denumirii: USR (Uniunea Salvați România), adică Uniunea Soros în România și vizează acum alegerile parlamentare. Trupa din București (USB), de la alegerile locale, a lui Nicușor Dan, liderul „salvatorilor”, era compusă din „români autentici”, așa cum limpede se vede doar citind numele pe care le poartă: Seidler, Bulfon, Oliver Leon Paiusi, Clotilde Armand, Bugner, Berta Vasiliauskaite, Franovici, Vincent Briot, Wring, Dobrev, Antonio Andrusceac. Mă întreb dacă nu o fi și Nicușor Dan ovrei fiindcă mulți din aceștia nu și-au luat nume de familie când au împrumutat identități românești, numele lor complet fiind alcătuit din două prenume. Exemple: Dan Pavel, Radu F. Alexandru, Alexandru Florian, Zoe Petre, Andrei Gheorghe etc…

La alegerile parlamentare din anul 2016, dacă citeai lista candidaților USR aveai sentimentul că vezi primul comitet central al PCR, după preluarea puterii de către bolșevicii evrei! Iată parte din candidații USR ai anului de grație 2016: Seidler, Gayral, Pal, Iurisniti, Wagner, Schuster (doi „schusteri”, unul de la Cluj și celălalt din Sibiu), Wiener, Forgo, Toth, Clem, Verman, Gorczynski, Kloyber, Memet, Mark, Visloguzov, Reti, Gall, Bulfon, Kiss, Abu Amra, Marussi, Iank, Echert, Sachetti, Teleki.

Istoria se repetă, odraslele evreilor bolșevici din anii de după război au dorit să conducă din nou România și au reușit. Dacă, până acum, unii ca Valdimir Tismăneanu, Alexandru Florian sau Patapievici s-au ocupat doar cu propaganda, spălarea creierilor și tâmpirea românilor, acum se pune în practică următorul pas: subjugarea poporului român! „Pas cu pas”, vorba impostorului numit Gauleiter peste colonie.

S-au găsit voci care să afirme, pe platformele de socializare ale internetului, că Iohannis Klaus Werner este vânzător și trădător de neam. Nu este adevărat, fiindcă el nu aparține neamului românesc, iar neamului său îi este foarte loial! Nu este greu de remarcat cum se adresează el românilor, ca un arendaș iobagilor sau ca un Gauleiter care cuvântă către turma docilă din colonie, care „trebe” – cum spune el – să se supună, să execute comanda și să voteze cu cine vrea satrapul.

Partidul lui Nicușor Dan, plin de alogeni și români secesioniști în Ardeal, este oarecum și creatia klaus-wernerului în timpul cățărării pe cadavrele de la „Colectiv”. Acesta l-a sfătuit în noiembrie 2015, după întâlnirea cu așa-zișii „reprezentanți ai străzii” – în fond, oengiștii lui Soros! – să-și facă partid. Deci, USR, partidul alogenilor și al agenților secreți a avut o „mamă”, pe George Soros și doi tați: Klaus Iohannis și SRI.

                                                                                           Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Liberal timișorean dat afară din partid pentru atacuri la adresa alogenilor Fritz, Iohannis și Orban

Dominic Fritz, noul baron iudeo-german al Timișoarei

Este primarul Timişoarei un proiect al serviciilor secrete germane?

Evreii khazari de la Süddeutsche Zeitung confirmă că Dominic Samuel Fritz – primarul „german” al Timișoarei – este de-al lor

„Alegerea” germanului Dominic Samuel Fritz ca primar al Timișoarei a confirmat anticipările lui Gelu Vișan din ianuarie

Cine are rădăcini germane și evreiești, Timișoara sau noul primar Dominic Samuel Fritz?

USR, partidul alogenilor racolați ca agenți sub acoperire: Perechea Barna-Seidler și serviciile secrete

Este musai ca România să fie condusă de alogeni ca pe vreme bolșevicilor khazari veniți pe tancurile sovietice

Istoria se repetă: Urmașii evreilor bolșevici conduc din nou România

Bolșevicii evrei sau urmașii lor fac din nou legea în România!

 USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

Evreii, șefi de servicii secrete și promotori ai poliției politice de tip Gestapo

Un Gestapo evreiesc

Am avut cândva o țară…

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

„ŻYDOKOMUNA” („IUDEO-BOLȘEVISMUL”, în limba poloneză) – Cazul României (1944-1965)

Klaus Werner Iohannis cu kipa pe creștet  a aprins prima lumină de Hanuka

Proiectul „Israel în România”, mai ceva decât „Planul Kalergi”: Pleacă românii din țara lor, vin israelienii

B’NAI B’RITH (Fiii Legământului): iudeo-masoneria internațională, lumea şi România

Crimele comuniştilor evrei comise împotriva românilor în 1940

Crimele comuniştilor evrei comise împotriva românilor în 1940 (II)

Românii, victime ale terorismului iudeo-bolşevic

Infamele acuze de holocaust aduse poporului român

Falsificarea istoriei, e musai ca românii să fie prezentați ca un popor de criminali!

S-a testat cu primarul Iohannis: Acum e musai ca marile orașe din fostul imperiu austro-ungar să fie conduse de primari alogeni

 

12 Comments

 1. IQ100

  complicat si delicat
  In opinia mea si in spiritul articolul -pamflet “Ce este Talmudul?” , publicat si aici (eu de aici il stiu) , ca romani , consider trebuie sa MULTUMIM UMANISMULUI de esenta evreiasca (nu transnationala si nu khazara) pt ca ne-au dat crestinismul (pe langa esenianism si alte tentative de la Marea Moarta ) ca mijloc de combatere a Satanismului nascut pe aceleasi meleaguri mediteraneene.Si evreilor nationalisti de astazi.Or avea ei probleme nerezolvate cu arabii, dar au si cu khazarii lui Georos.
  Cui pe cui se scoate! sau nu, caz in care O, menirea isi va pierde Menirea.

 2. IQ100

  Corect “Nu este greu de remarcat cum se adresează el românilor, ca un arendaș iobagilor sau ca un Gauleiter care cuvântă către turma docilă din colonie, care „trebe” – cum spune el – să se supună, să execute comanda și să voteze cu cine vrea satrapul.”:
  De sus, cu dispret, ca unor STRAINI TOLERATI.Se vede si din MIMICA scarbita, cel mult condescendenta, fata de “romanii”/zombie-sii “lui”.
  am ajuns sa il REGRET pe Dl T.B..Dansul macar ne baga in seama, ca sa ne pacaleasca, precum pe niste ‘erali” mai putini jmekeri, .Succesorul dansuluii ne considera un bun al sau din o casta inferioara.
  Cum s-or simti cei din servicii, care il servesc ?

  • IQ100

   ..niste “egali”..

 3. Marian

  Idiotul util din fruncea țării mai zice și că ”real, i-am trădat pe toți ”. Te mai miri de ce niște demoralizați ajung să voteze jidani, bozgori, nemți etc. !

  • Tudor

   Adică alegerile sînt libere si cinstite. Tot românul e de vină, nu-i așa?

   • Marian

    Ni se tot pune în spinare trădarea lui Mihai de la 23 august, dar cretinii care spun asta uită că regele ticălos este cel care i-a trădat pe nemți. Antonescu, care el reprezenta poporul, dorea să le dea un ultimatum nemților să părăsească țara și considerea că este nedemn să întoarcă armele împotriva foștilor aliați. Nemernicul Mihai, un Hohenzollern, este cel care a trădat și nu poporul român!

    Trădători există de când lumea și pământul dar demoralizații-i văd doar pe cei români. Iisus a fost trădat, Caesar a fost trădat, Napoleon a fost trădat etc.
    Demoralizarea acționează asupra spiritului făcându-i pe cei afectați să se întoarcă ei înșiși împotriva propriului popor – de aici și turmele de votanți USR nerăbdătoare să pună ștampila pe nume jidănești, bozgorești, franțuzești, nemțești.

 4. Vasile I. Zărnescu

  ERATă! În fragmentul redactat de mine, cuvîntul „restructura” trebuie scris și citit „restructurată”.
  CORECTURĂ! În textul redactat de dl Marius-Albin Marinescu s-a strecurat o formulare greșită, redactată, e-adevărat, cu anumite rezerve: „… fac parte din poporul ales, așa cum este numit în Biblie.” Voi publica un eseu despre ce este cu această „Biblie”, dar, deocamdată subliniez că formularea greșită este cauzată de inerția preluării unui loc devenit comun: a ideii că Biblia este „cartea cărților” și le spune pe toate. Un astfel de loc comun este și modul cum gîndește cel care semnează cu pseudonimul „IQ100”: „… trebuie sa MULTUMIM UMANISMULUI de esenta evreiasca (nu transnationala si nu khazara) pt ca ne-au dat crestinismul”.
  Este absolut fals: 1) pentru că nu există o „esență evreiască” – am publicat, printre altele, studiul „Cuvantul evreu trebuie scos din uz” (cf. https://www.academia.edu/32219302/Colonel_rtg_Vasile_I_Z%C4%83rnescu_Cuv%C3%A2ntul_evreu_trebuie_scos_din_uz) și, aici, un altul despre cuvîntul „jidan” (cf. https://www.justitiarul.ro/cuvantul-jidani-concept-geopolitic-si-istoric/) – fiindcă nu a existat un popor numit „evreu”; 2) umanismul Creștinismului nu a apărut ca o prelungire a talmudismului/iudaismului, ci, dimpotrivă, tocmai pentru a înlătura non-umanismul talmudismului (iudaismului). Iisus Hristos a venit tocmai pentru „îndreptarea Legii”, falsificată de leviți. Iudaismul reprezintă tocmai Satanismul – adică, așa cum am încheiat eseul de mai sus, „Jidanul este Antihristul!”
  Revenind la formularea d-lui M.-A. Marinescu, „poporului ales” este numit „așa în Biblie”, dar în mare, zis, adică undeva în Biblie. Mai exact, este numit în Deuteronom (7,6), a cincea carte din Biblie, mai exact, din Vechiul Testament. De fapt, Deuteronomul a fost scris ca primă carte, căci leviții au falsificat textele, mult timp, după cum le dictau interesele politico-militare ale vremii.
  Creștinismul a apărut DUPĂ uciderea lui Hristos de către iudei!!!
  Noul Testament este tocmai reacția de respingere a criminalității perpetue conținute de Vechiul Testament.
  Vechiul Testament este istoria criminalității iudaice, continuată pînă în zilele noastre. Chiar azi presa a anunțat un atac comis de Israel contra unor baze militare iraniene și siriene din Siria (cf. https://ziare.com/international/israel/armata-israeliana-anunta-ca-a-bombardat-instalatii-de-depozitare-cartiere-generale-si-complexe-militare-controlate-de-iran-in-siria-loviturile-date-drept-represalii-1644635)!
  Vedeți „umanismul evreiesc” cîntat de papagali?! Vedeți ce crime comite „poporul ales”?
  În România crimele reprezentanților „poporului ales” sunt comise pe tăcute, prin distrugerea industriei – „un morman de fiare vechi”, proclamase premierul Petre Roman, „os de ardelean prin nevastă-sa” de la vremea respectivă, a agriculturii, prin cumpărarea pămîntului arabil, a pădurilor și a bogățiilor subsolului preponderent de către jidani, prin însclavizarea poporului prin îndatorarea la bănci – care – cu excepția a trei bănci românești, toate celelalte sunt jidănești, camuflate sub nume străine -, prin acapararea conducerii instituțiilor statului de membrii „poporului ales”, prin tembelizarea poporului cu televizoru, dar și în mod „tacit”, prin impunerea legilor liberticide aprobate tacit de parlamentarii jidăniți sau trădători!

 5. gheorghe

  Nu va mirati de nume crestine cu care se prezinta…. sint doar pentru acoperire.
  Cand merg la Templu – unde se decide de Cahal cin e si cum praduieste, folosesc numele talmudist, real. Nu-i intereseaza cum li se “spune”, cat timp vigilenta goy-ului este adormita de propria sa prostie evoluata prin invatatura perversa, ingurgitarea de informatii mincinoase (genii, “de treaba”, …. “oameni si ei”…) si mediatizarea vicleana (filme, carti, spectacole “prietenoase” si profund mincinoase).

 6. justinianus

  Eu am o teorie mai “indaratnica”, adica aceia ca in Romania si in special in Ardeal, conduce Unio Trium Nationum! Si facind legatura cu articolul de mai sus, evreii si armenii din Transilvania, erau acceptati, desi nu faceau parte, propriuzis, din “natiunile precepte”! Doar romanii au fost umiliti national, social si religios pina la 1918!

 7. MIHAI

  DOMNULE M A MARINESCU, CUM ATI PUTUT LASA PNT CD LA MANA LUI aurelian pavelescu??????

 8. Apropo cu televizorul.Sambata si dumineca si in tot restul saptamanii se dau filme,in toalitate cu iz evreesc,in care jidanii se plang sau isi acopera crimele savarsite de ei(unele crime marunte)cu povesti lacrimogene false,umanitare,crimele mari de rasunet fiint musamalizate in derizoriu si gluma.Saracii,n-au putut ascunde perfect crimele comise de ei dealungul istoriei ,in special in Europa si-n SUA,si le acopera cu istorii false in care tot ei sant victime.E jignitor si revoltator.Toate filmele cu Bud Spencer si Terence Hill sant filme anticrestine,care ironizeaza crestinismul si biserica crestina.Amintesc numai cateva momente ale istoriei cand acesti”alesi”ai divinitatii au facut ravagii in randul populatiei pasnice care-si aparau doar linistea si viata lor normala si anume:
  -Revolutia Franceza unde au ucis fara mila populatia frantei adusa in pragul foametei.tot de catre ei.
  -Marea rev.socialista din octombrie din Rusia 1917,cand au fost ucisi cca 40 de milioane de rusi
  -Intemeierea SUA ,act terorist care a macelarit poulatia bastinasa prin metode numai de ei imaginate:boli in masa(molime de malarie,sifilis,variola….foamete)Infiintarea SUA a constituit cea mai neagra pagina a istoriei omenirii.Toate filmele de western cu”eroi extraordinari”sant imagini ale unei falsificari paranoice ale realitatii.Eroii interpretati numai de ridicolul actor john wiane,sant toti criminali in serie.
  -Actul dela 23 augut 1944 din Romania,a fost un act terorist in care un rege (evreu la origine)si-a predat armata in totalitate si tara in mainile dusmanului,act unic in istoria umanitatii.Acest act miselesc nu de tradare,ca imberbul Mihai nu era roaman,nu avea ce sa trdeze,dar fiind pe”post”de rege i-a vandut pe romani cu totul evreilor sovietici din Rusia care vroiau sa fac o internationala comusta din lume.
  -Pandemia actuala a acestui virus umftat de toate guvernele de ocupatie jidaneasca din lume,reprezinta un act terorist prin care se urmareste infrangerea SUA si a poporului american prin falsificarea voturilor prin corespondenta,pentruca lumea nu are voe sa iasa din case,iar zombii cu masca pe figura sa voteze prin corespondenta cu toti mortii de prin cimitire,daca se poate,”alegandu-l”in mod democratid pe tembelul de Biden,scursura globalistilor din lume,pe care sa-l manevreze cum numai ei ,diavolii stiu mai bine impotriva lumii.

 9. Adrian Grigoriu

  EVREII DE AZI AU FOARTE PUŢINĂ LEGĂTURA CU EVREII BIBLICI, DOAR CU MINORITATEA INFRACŢIONALĂ A POPORULUI EVREU BIBLIC.

  Totul de 2,000 de ani se centrează, are un singur fir roșu cum se zice, pe un singur aspect: lupta ateilor materialişti (talmudici, apoi islamici, catolici şi sectanţi) împotriva creștinismului autentic de la Iisus, azi numit Ortodoxie.

  La momentul Iisus Hristos, s-a conturat mai clar ca oricând posibilitatea realizării unei societăți având la bază VIAȚA CA VALOARE SUPREMĂ, ADEVĂRUL, DRAGOSTEA, EGALITATEA ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU, MÂNTUIREA CA SCOP AL VIEȚII PĂMÂNTENE, care impun un set de valori în societate precum dreptatea, echitatea, distribuţia uniformă a resurselor între oameni, relaţii necondiționale, armonie a relaţiilor între oameni bazată pe dragoste, respect, bunătate şi bucuria de a exista ca fii egali ai lui Dumnezeu şi desigur altele din aceeași categorie de valori.

  Într-o societate bazată pe valorile creștine, exploatarea omului de către om nu este posibilă. Oamenii de rea credință, respectiv mincinoșii, escrocii, infractorii, prădătorii, criminalii, fiind în număr foarte mic, nu ar putea supraviețui, ar fi respinși, marginalizaţi, excluşi, exilați.

  Astfel oamenii de rea credință, respectiv mincinoșii, escrocii, infractorii, prădătorii, criminalii, s-au văzut nevoiți să acționeze în senul distrugerii oricărei posibilități de instituire a unei societăţi bazate pe valorile creștine.

  La momentul Iisus Hristos, poporul evreu s-a scindat în două parți distincte: cei de bună credință au mers cu Hristos, au devenit creștini buni și au propovăduit dragostea, au fost apostoli, sfinţi părinţi, martiri pentru creștinism.

  Minoritatea din poporul evreu care aveau un caracter de rea credinţă, mai pe șleau formulat: partea criminală, atei în realitate, s-au angajat într-o luptă crâncenă ce ține de de 2,000 de ani pentru eliminarea creştinismului pentru motivele mai sus menționate. În acest timp, și-au mărit forțele fie prin adoptarea tuturor infractorilor și criminalilor din toate etniile fie în etnia evreiască a fie prin înrolare în organizații subordonate evreilor, respectiv organizaţii evreieşti pentru neevrei organizate în baza Talmudului.. Pentru cei mai puțin informați, Talmudul conţine setul de reguli de căpătâi ale evreilor, în realitate fiind un regulament militar cu reguli stricte, nerespectarea ordinelor fiind pedepsită cu moartea atât pentru evrei cât și pentru neevrei. Talmudul conține reguli stricte şi clare de comportament a evreilor în interiorul etniei evreiești și între evrei și restul lumii.

  Au continuat cu elaborarea religiei islamice ca sa mobilizeze pe arabi împotriva Creștinismului aparat de Imperiul Roman de Rasarit-Bizantin, dezbinaera creștinilor culminata cu 1054, distrugerea Imperiului Bizantin care suistiena Creștinismul de la Pacific la Atlantic si in maera parte a Africii, contnuarea dezbinarii rpin sute de secte. Dupa disparitia Imperiului Bizantin în mana ateloor talmudici via Islam, au ramas românii sa portejeze creștinismul autentic si astfel au devenit ținta principala a ateilor talmudici.

  Din motiv că Poporul Român este de secole cel mai puternic apărător al creștinismului autentic, numit Ortodoxie direct de la Hristos, Poporul Român este cel mai atacat şi mai calomniat dintre popoare, am fost condamnaţi la moarte cu 160 de ani în urmă şi de atunci până în prezent, ne ucid individual şi în grupuri, în războaie sau între ele, rapid prin împușcare sau lent prin alimentație și medicație. Dar tot din acest motiv, întrucât păstrăm o Ortodoxie autentică, am avut puterea să continuăm, să ne salvăm şi să şi protejăm Europa de toate formele de atac și invaziile. Asaltul continuă cu atacuri din ce în ce mai vehemente şi mai vicioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.