Atitudini

Fugarul Cristian Rizea: Supărarea lui Lucovid

  Salutare LUCOVID ! Niște băieți informați de prin preajmă ta mi-au transmis că ești foarte supărat pe mine și […]

 

Salutare LUCOVID ! Niște băieți informați de prin preajmă ta mi-au transmis că ești foarte supărat pe mine și că mi-ai pus, citez: „gând rău”! Înțeleg că deja ai fi „tocmit ” un comando care să încerce să mă răpească din Republica Moldova! Mai Lucovide tu crezi că poți să faci tot ce vrei în Republica Moldova, chiar și să încerci să răpești un cetățean moldovean?

Tu care mai nou, am văzut declarația ta de ieri 29 iunie, te crezi Iisus Hristos, spunând că și la Biblie scrie că „nu se dorește moartea păcătosului, ci îndreptarea lui”! Păi, dacă tu chiar crezi în vorbele Bibliei pune-l, te rog, pe ministrul Justiției, sâsâitul Cătălin Predoiu, să trimită conform procedurilor oficiale internaționale documentele cu privire la condamnarea mea, pentru a putea executa aici pedeapsa în cazul în care Justiția din Republica Moldova va decide și ea acest lucru!

Chiar dacă nu-ți place să respecți LEGEA, dovadă și afacerea „Unifarm” în care ești implicat până în gât, măcar să înțelegi că aici nu o să-ți meargă așa cum îți merge în România! Păi bine, măi LUCOVIDE, în loc să te superi pe amanta ta, Simonica, tu te superi pe tot satul?

Știu, ești negru de supărare de când procurorii ăștia de la DNA ți-au citit mesajele de pe WhatsApp în care dialogai cu Adrian Ionel, șeful „Unifarm” și acum nu mai știi pe unde să scoți cămașa? Tot din pantaloni LUCOVIDE, așa cum făceai și când o vizitai pe timp de pandemie pe Simonica în apartamentul ei…

Vezi că ăștia, în cazul în care nu înțelegi să te retragi, vor să-ți scoată și niște fotografii din zilele când te duceai să-ți vizitezi amanta… Să știi că e posibil să mi le dea mie ,așa că te anunț când le poți găsi pe site-ul  www.spovedanialuirizea.com Știi doar că sunt băiat săritor și ajut pe toată lumea !

Mai liniștește te și tu puțin, mai bea un șpriț, că e destul de cald afară și mi-e teamă să nu faci insolație!

Mulțumește-i totuși lui Iohannis că te-a lăsat pentru câteva luni să te joci de-a Premierul la Palatul Victoria, că știai și tu că după alegerile parlamentare nu mai rămâneai oricum!

Așa că după ce ai avut cea mai mare rată de profit (la tine ȘPAGĂ), cred că l ai depășit și pe Ronaldo la venituri, dacă luăm în calcul scurtă perioadă cât AI FOST prim-ministru ,te poți retrage lejer la Miami alături de fostul tău consilier șpagar-combinator Mișu Popescu, cu care să-ți petreci zilele la pescuit în oceanul Atlantic, așa cum îți place ție și unde și Simonica te poate vizită oricând !

Cine știe poate te convinge cel poreclit Mișu Pricopsitu să joci și în seria a doua din Miami Bici,  unde el e deja vedetă…  Capul sus, LUCOVIDE și nu uita niciodată sfatul pe care ți-l dădea mereu prietenul tău intim Johnnie Walker: Keep Walking…

                                                                                                 Cristian RIZEA, 30 Iunie 2020

P.S. Daca tot persisti in ideea de a trimite acel comando care sa incerce sa ma rapeasca ,spune le sa fie dotati cu ,,jucarii” ,pentru ca le voi face o ,,primire ” pe masura ,doar ma stii ca sunt ospitalier din fire !

Sursa: https://spovedanialuirizea.com/verdictul-lui-rizea/

3 Comments

 1. Gheorghe

  Bravo, gălățene. Pe el, pe mama lui de lucovid.

 2. ryzen

  Cică și ficusu îl apela pe ionel eugen zis farmacistul să îi dea că are nevoie pentru ștrampii lu geta

 3. IQ100

  cheia e aici : “Știi doar că sunt băiat săritor și ajut pe toată lumea !”
  un agent (electoral) multiplu e mai tare decat unul simplu ; vezi si Base vs.Ponta
  cu acela inalt, care gandeste greu nu stiu care e regula ca dansul pare simplu dar e mai tare decat altii; sau nu??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *