Lichele

Gabriel Liiceanu, pompa care vidanjează haznaua sistemului

  Impostorul și plagiatorul Gabriel Liiceanu, care se dă filosof, nu este decât un militant neomarxist, un propagandist de duzină. […]

 

Impostorul și plagiatorul Gabriel Liiceanu, care se dă filosof, nu este decât un militant neomarxist, un propagandist de duzină. Un filosof fără opera, la fel ca celălalt propagandist, Mihai Șora, cel care-i căra țucalul Anei Pauker, după care s-a dat de trei ori peste cap și a devenit anticomunist. Cei doi mercenari fără scrupule și conștiință colcăie printre oxiurii soroșiști ai antiromânismului zilelor noastre: Lista lui Soros: colaboraționiștii care au trădat România

Gabriel Liiceanu s-a făcut preș, imediat după „revoluție”, la picioarele lui George Soros, un evreu ungur, miliardar în SUA, dușman fățiș al României! Soros a venit personal la București când nici nu se zvântase bine sângele nevinovaților de pe caladrâmul orașului, în ianuarie 1990, prima oprire fiind la sediul Grupului de Dialog Social, acolo unde s-a întreținut cu Silviu Brucan și ceilalți membri fondatori: Gabriel Liiceanu, Andrei Pleșu, Gabriel Andreescu și Stelian Tănase. George Soros a devenit finanțatorul acelei găști antinaționale, la care a aderat ulterior o grămadă de evrei și câțiva ’telectuali români trădători.

Silviu Brucan si George Soros la sediul GDS în ianuarie1990. (Foto Emanuel Pârvu)

După întrevederea cu Soros, Silviu Brucan s-a întâlnit cu Gabriel Liiceanu ca să-i transmită acestuia directivele evreului ungur din SUA, George Soros.

După care, toată haita antiromânească, foști sinecuriști ai comunismului, fiii bolșevicilor evrei veniți pe tancurile sovierice și oploșiți aici, neomarxiștii globaliști de azi, s-au reunit ca să ia lumină de la tovarășul Silviu Brucan alias Saul Bruckner.

Liiceanu și Pleșu, ca doi „școleri” din fundul clasei, noteză de zor indicațiile tovarășului Silviu Brucan (născut Saul Bruckner), evreul care a nenorocit România de două ori, înainte și după evenimentele din decembrie 1989. Click pe fotografie pentru mărire!

Tot imediat după „revoluție”, Gabriel Liiceanu a luat cu japca Editura Politică, pe care a transformat-o în editura „Humanitas”, grație prietenului său devenit ministrul Culturii, tetea Andrei Pleșu. Iată și dovada mai jos:

Click pe imagine pentru mărire!

Instalat președinte onorific pe viață la GDS de George Soros personal, Gabriel Liiceanu a devenit foarte activ în propaganda sistemului, fiind oficial unul dintre ’telectualii lui Băsescu, imediat după venirea acestui alogen impostor la putere, excelând și ca prim-pupincurist de lux al jupânului imoral.

Ca fapt divers și ca să înțelegeți că nulitatea numită „Gauleiter” peste colonie în anul 2014 și 2019 este și el un chelner la francizele lui Soros din România, menționez că  în anul 2015, imediat după instalarea la palatal Cotroceni, alogenul Klaus Werner Iohannis a participat la aniversarea a 25 de ani de la înfiintarea Grupului Pentru Dialog Social (GDS): http://evz.ro/iohannis-de-a-lungul-timpului-gds-a-aparat-valorile-democratiei-si-pluralismului.html

Klaus Iohannis îl salută pe Gabriel Liiceanu în timpul recepției dedicată aniversării a 25 de ani de la înfiintarea Grupului Pentru Dialog Social si a revistei 22, marti, 27 ianauarie 2015, București. (Foto și text Inquam Photos / Marin Raica)

Le fel s-a întâmplat și după a doua întronare, prima sa grijă în tura a doua de dat cu schiurile ca guvernator al coloniei a fost în 22 ianuarie 2020 aceasta: „Președintele Klaus Iohannis a decorat Grupul pentru Dialog Social la 30 de ani de la înfiițare și de la apariția primului număr al Revistei 22, anunță un comunicat al Administrației Prezidențiale.” (https://www.g4media.ro/presedintele-iohannis-a-decorat-grupul-pentru-dialog-social-la-30-de-ani-de-la-infiitare-si-de-la-aparitia-primului-numar-al-revistei-22.html) Peste cinci zile, în 27 ianuarie a.c., Iohannis s-a și deplasat la sediul GDS pentru a-și felicita personal propagandiștii și colegii soroșiști. (Citiți Aderarea lui Iohannis la organizația soroșistă European Council on Foreign Relations (ECFR), un subiect îngropat rapid în România)

Ca să se mai abată  din monotonia pupincurismului prezidențial-pestilențial, cremuitul cu smacuri de poponar, Gabriel Liiceanu, scrie o unsuroasă odă dedicată lozincii țigănești „muie PSD”, intitulată  „Înjurătura care ne unește”. (http://www.contributors.ro/editorial/injuratura-care-ne-une%C8%99te/)

Până și homunculul Cristian Tudor Popescu spunea că licheaua Liiceanu este un propagandist: „De pildă, dl Liiceanu a scris tot un text de susţinere, ca şi dl. Radu Beligan, mult mai amplu, în favoarea Monicăi Macovei. Un text alcătuit după toate regulile propagandei, în care pui toate calitățile pe care vrei să-l impui prin propagandă și nu pomenești nimic de greșilele grave pe care le-a făcut în anumite momente, de scăderi, de defecte. E o regulă a propagandei.” (https://evz.ro/ctp-liiceanu-face-propaganda-pentru-macovei.html)

Am scris despre impostorul cu nume ciudat atunci când am aflat despre cum testa un vin presupus otrăvit pe colegii lui soroșișiti de la Grupul de Dialog Social (GDS): Gabriel Liiceanu – mare om, mare caracter! – folosea colegii pe post de cobai

Gata, ajunge! Am plecat, atunci când am scris primele rânduri, de la expresia originală des utilizată pe Facebook „Fi-mi-ar scârbă!” și acum chiar simt nevoia să-mi fac o citronadă ca să-mi mai ia din greață.

                                                                                                Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Un fleac, ne-ați ciuruit!

Și calul, băiat deștept…

O țară plină ochi de repere morale

„Cum să ne despărțim în 11 pagini de Grupul de Dialog Social” – manual de bune practici

Gabriel Liiceanu, în căutarea unui nou stăpîn

Gabriel Liiceanu, acest Avram Iancu al grofilor, călare pe un BMW alb: „No, hai!” Da, hai sictir!

De la Liiceanu Gabriel la Bot Mălin nu-i decât un pas

Gabriel Liiceanu – mare om, mare caracter! – folosea colegii pe post de cobai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.