Lichele

Garantat de Arafat

  Se spune că atunci când Dumnezeu vrea să te piardă, mai întâi îți ia mințile. Sunt sigur că și […]

 

Se spune că atunci când Dumnezeu vrea să te piardă, mai întâi îți ia mințile. Sunt sigur că și la musulmani e la fel, doar că acolo acționează Allah. Ăst’ lucru cred că i s-a întâmplat şi concetățeanului nostru Raed Arafat, pentru că prin ce spune şi ce face, nu mai pare a fi în firea lui.

A intrat în Pandemie cu o încredere până la cer şi doar prezența lui de-a dreapta lui Vela a făcut ca aberantele „ordonanțe militare” să fie cât de cât digerate şi acceptate ca necesare. Toată lumea a fost de acord că prezența lui printre comunicatori, a crescut credibilitatea guvernului şi că fără el niciunul dintre idioții lui Orban n-ar fi știut ce sa facă și ce sa spună.

A trecut urgența, a venit şi trecut alerta şi treptat ne-am dumirit că măsurile impuse de guvern, regulile de conviețuire, amenzi şi altele, toate cu acordul „stafului medical” (al specialiștilor, deh!), aveau un pronunțat caracter stalinist. Sau nazist, că tot admirăm şi votăm produsele din Reichul moștenit de la Hitler. Şi toate regulile, toate restricțiile, toate amenzile şi abuzurile contra cetățeanului, au prezentat ştampila GARANTAT ARAFAT.

El a fost cel care, de fiecare dată, a ieșit să explice ceea ce părea de neexplicat. Şi atât de mult s-a încăpățânat în apărarea dictaturii, încât din personajul pentru care s-a ieșit în stradă, n-a mai rămas nimic. Au apărut grave tare de caracter (despre care ne vorbeau unii), pe care refuzam să le vedem şi să le credem.

Căzând poleiala, a apărut un personaj sociopat, paranoic, care a ajuns să se confunde cu funcția. Care crede despre el că este însăși URGENȚA şi că divinitatea i-a hărăzit rolul mesianic de SALVATOR al poporului. Care și-a impus să treacă poporul prin pandemie, chiar dacă asta înseamnă să-l omoare prin înfometare. Iar faptul că oamenii pentru el nu mai au o reprezentare fizică, rezultă din ultimele sale declarații, de neconceput pentru orice om, darmite pentru un medic.

Să spui că lipsiți de amenzile demente, cele mai mari de pe planetă, „medicii au rămas fără gloanțe în fața pandemiei”, este demn de Beria, în nici un caz de medic, şef al salvatorilor de urgență. Iar acum, disperat că nu se mai arestează asimptomaticii, să recidivezi spunând că se va funcționa la modul „primul venit, primul servit” în care medicii să decidă cine să trăiască și cine să moară, înseamnă să ai probleme grave, fie de sănătate mintală, fie de pisică arătată dinspre SRI.

Este păcat că distrugându-şi credibilitatea şi încrederea în rândul populației, odată cu asta, netezește calea securiştilor în visul lor de a pune mâna pe Serviciului de Urgență. Iar pe el, oricum n-or să-l ierte şi or să-l dea la câini, numai că de data asta nimeni n-o să-l mai apere sau să-l regrete. O să plângem în schimb cu toții ceea ce a fost SMURD-ul şi SALVAREA în timpul lui Arafat.

Ciutacu – a dracului persoană – spunea încă din martie, că după Pandemia asta Arafat o să se aleagă cu statuia sfărâmată. Este a doua oară (după ce în 2011 atenționase că Ponta este o javră securistă care va distruge USL-ul) când îmi demonstrează că știe să citească la oameni.

                                                                                                         Dorel BĂLAȘA

Citiți și:

Arafat în arahat

Raed Arafat, marele „specialist” în propagandă al sistemului

Propagandistul Arafat mănâncă rahat

Cealaltă miză a domnului Arafat

3 Comments

 1. Nenea Iancu

  El a fost de la început un mare ticălos. Misiunea lui a fost sa câștige întâi încrederea populatiei pentru ca apoi sa își poată face de cap. De aceea era promovat la TV la orice ocazie în perioada smurd. Nu era incident oricât de minor la care el sa nu fie plimbat pe la toate televiziunile și lăudat. Organizarea smurd a fost praf în ochii populației, un fel de cal troian prin care aceasta taratura a ajuns sa decidă tot.
  Pana se vor trezi toți va fi prea târziu.

 2. gigimutu

  jos arafat!!!!!!

 3. Surel

  Acesta este un bandit.El ca și unchiul sau varul lui Yasser Arafat este homosexual. Are o ura patologica atunci când vede oameni fericiți, împliniți, cu familie ca se distrează. El nu se poate afișa cu bărbați cu care ar dorii sa trăiască. Un jeg uman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.