Observator

Gata și cu vizita geostrategică a activistului „corect politic” de la Vatican

                             În numele lui Baal V-a plăcut […]

 

                           În numele lui Baal

V-a plăcut discursul Papei? Dar „iluminarea” cerului la apariția sa. Și nu o dată, ci chiar de două ori. Așa-i că v-a impresionat cu cuvintele lui blânde, cu invitațiile sale la iubire și, oh, da!, cu citatul din Eminescu? Sincer eu nu știam că Papa e un cititor de Eminescu. Ce să spun, m-a impresionat. La fel cum m-au impresionat muierile ălea care au transmis în direct. În special o fătucă de pe TVR care cred că a avut o serie prelungită de orgasme.

Dar, totuși, s-a văzut limpede că Papa a făcut minuni! Parcă asta îmi vor spune cei care vor să mă tragă de mânecă. Minunile acelea cu risipirea norilor le face taica Putin la fiecare zi a Maicii Rusia. Iar rezultatele se văd câteva zeci sau sute de kilometri mai încolo, unde sunt coduri roșii și ruperi de nori aproape ca-n Apocalipsă. Au fost ceva ruperi de nori și inundații groaznice? Păi tot în registrul de „minuni ale Papei” ar trebui integrate.

În ceea ce-l privește pe Eminescu, hai s-o lăsăm moartă! E un discurs la fel de buruienos precum ăla al lui Donald Tusk. Iar sinceritatea Papei a fost la fel de mare precum cunoștințele aprofundate de română ale lui Tusk. Sau chiar mai mică de-atât.

Și-acum hai să lăsăm de-o parte golăneala, că doar suntem oameni cu picioarele pe pământ. Sunt câteva elemente pe care-ar trebui să le știți. În primul ar fi forțele care-l susțin și în care crede Papa și care numai de lumină nu sunt. Cred că avem de-a face cu cel mai diabolic Papă din istoria Bisericii. El este arhitectul „strategiei” pontificatului fără de sfârșit. Așa-i că nu știați nimic despre asta? Conform mai multor profeții, dintre care cea mai cunoscută e cea a Sfântului Malachia, pontificatul lui Ratzinger ar fi ultimul înainte de cel al lui „Petrus Romanus”. De-aceea s-a inventat pontificatul fără sfârșit, în care să existe doi papi, unul demisionar (Papa Emerit) și unul în funcție. Când unul dintre ei moare, locul îi este luat de altul, astfel încât întotdeauna trebuie să existe doi papi. Și, pe schema aceasta, ei speră să evite îndeplinirea profeției.

Apoi avem forțele care l-au propulsat pe Francisc. Aveți idee ce-i cu iezuiții? Ei au fost constituiți ca braț armat al Papei. Ascensiunea lui Francisc este similară preluării puterii de către garda de corp. N-o să fac o istorie a Ordinului Iezuit, ci vă voi spune că sunt organizați similar unei societăți secrete, iar mistica lor internă e destul de departe de idealul Bisericii Catolice. Rolul lor în istorie e acela de a cuceri. De-aceea prin ei s-au evanghelizat noile continente. În ultima perioadă, Papa și iezuiții au început să-l scoată pe Baal la lumină, prin diverse inițiative care țin de corectitudinea politică: acceptarea LGBT de către Biserică și unificarea religiilor. Nu vă spun mai multe ca să nu vă șochez prea tare.

Să revenim la vizita Papei în Balcani. În Bulgaria a fost primit cu răceală și Biserica s-a delimitat de vizită. În Macedonia lumea a reacționat puțin mai pozitiv, în special la gândul că această vizită va ajuta țara în ceea ce privește aderarea la UE și NATO. N-ar fi trebuit să-și facă probleme: vor intra și va fi vai de capul lor!

Noi am fost ultima etapă a vizitei și-aici lucrurile au luat-o razna, inclusiv prin rugăciunea comună. Cu toate că se știe că n-ai de ce să te rogi cu ereticii, mai marii Bisericii Ortodoxe văd că ignoră. V-ați gândit însă ce-i cu vizita asta sprijinită de Plăvan și de întreaga suflare securistică?

Totul e mult mai pervers decât pare. Urechile mele lungi aud că ar fi vorba de un troc infect: în schimbul „unirii cu Roma” a Bisericii Ortodoxe Române, ar urma ca Greco-Catolicii să treacă sub administrarea BOR. Cu alte cuvinte, UE vrea să ne „integreze” și religios, iar pentru asta caută o fractură într-una dintre Bisericile Ortodoxe naționale. La bulgari a fost refuzat, la macedoneni la fel, a rămas România unde a pus la bătaie halca greco-catolică. Prin găsirea unei fisuri în ortodoxie se speră că apoi urmează ca, prin presiuni politice, să înhațe și restul țărilor.

Totul e geopolitică. Sper totuși ca lumea să-și revină din scamatoriile ieftine făcute de acest individ duplicitar și să nu ajungem să ne vindem cea mai intimă parte a ființei noastre. Dacă punem și credința pe tarabă, chiar că se alege praful de noi.

Dan DIACONU

Sursa: Trenduri economice

https://trenduri.blogspot.com/2019/06/in-numele-lui-baal.html

 

4 Comments

 1. IQ100

  ba va rugam spuneti-ne, dle Diaconu..”În ultima perioadă, Papa și iezuiții au început să-l scoată pe Baal la lumină, prin diverse inițiative care țin de corectitudinea politică: acceptarea LGBT de către Biserică și unificarea religiilor. Nu vă spun mai multe ca să nu vă șochez prea tare.”mai ales cvca eu unul, nu sunt religios…si sunt cvasi familiarizat cu teoriile conspiratiei

  • Maria

   De 30 de ani ştim că fără “grija”SRI nu putem nici trăi,nici vota,nici visa..dar între timp sau înmulțit la extrem slugile şi paraziții ce căpuşează statul şi poporul. Întrucât PSD-ALDE nu a reformat nimic acum e prea târziu mai ales că PSD a devenit doar un cățeluş ascultă tot. Dar pt.că prostia nu are limită Guvernul va fi forțat să cadă iar PSD topit. Planul era din 2016 dar proştii n-au înțeles. Aşa că nu mai sunt soluții simple de salvare a țării din ghearele sistemului servitorul intereselor externe. Dar populimea e injectată de o mascaradă diversionistă fără sfârşit în care mesajul de bază este: NOI SUNTEM SISTEMUL! Iar Fără noi…VOI SUNTEȚI NIMIC! …degeaba votați -că doar NOI alegem, degeaba guvernați -căNOI CONDUCEM, degeaba visați -că e inutil, degeaba vă rugați -că fără NOI nu puteți avea acces NICI măcar la credința în DUMNEZEU!
   În concluzie sistemul a ZIS ŞI HOTĂRÂT: băgați-và la cap REGULA de BAZĂ!
   SUNTEȚI NIŞTE CÂRPE CU CARE MĂTURĂM PE JOS ATÂTA TIMP CÂT NE FACEM NEVOILE CU VOI. Oricum nu valorați nimic aşa că lăsați-ne cu legile şi constituția… NOI SUNTEM LEGEA >>LA PUŞCĂRIE căci doar NOI avem puterea de a crea vinovați !!!

 2. adria

  Religia nu putea scăpa brațului lung al globaliștilor.
  1. Ştiați că întâlniri și discuții la nivel înalt se desfășoară periodic între Comisia Europeană și biserici și organizații religioase? Reuniunile au fost lansate de Comisie în 2009, când acest dialog a fost consacrat în Tratatul de la Lisabona (articolul 17).
  Aceste reuniuni sunt prezidate de bunul nostru amic socialistul Frans Timmermans și se desfășoară sub semnul ‘valorilor europene’.
  Cel mai recent miting a fost pe 8 octombrie (!), anul declanșării Revoluției Bolșevice.
  https://ec.europa.eu/newsroom/just/item-detail.cfm?item_id=50189
  2. Ştiați că avem și o mega-organizație numită pompos ‘Conferința Bisericilor Europene’ (CEC — Conference of European Churches) formată în prezent din 114 de biserici din toate regiunile Europei, provenind din ‘tradițiile’ [exprimarea le aparține] ortodoxe, protestante și anglicane, ajutată de o rețea de consilii naționale ale bisericilor și de nenumărate organizații-partenere care își aplică expertiza într-o serie de domenii cum ar fi diaconia, problemele migrației și ale refugiaților precum și femeile și tinerii în biserică?
  BOR este membră a acestei Conferințe, dar NU și Biserica Ortodoxă din Bulgaria și Macedonia !
  Lideri religioși ai bisericilor membre ale CEC participă la reuniunile anuale la nivel înalt cu comisarul Timmermans la Bruxelles.
  Lista bisericilor membre CEC aici: https://www.ceceurope.org/member-churches/

  P.S. Vezi și ‘Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans: Islamul face parte din istoria, prezentul și viitorul nostru’:
  https://freedomoutpost.com/european-commission-first-vice-president-frans-timmermans-islam-part-history-present-future/

 3. adria

  Erată: Cel mai recent miting a fost în 2018 pe 8 octombrie (!), luna declanșării Revoluției Bolșevice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *