Abuzuri

Gelu Vișan a avut dreptate: Soțul consilierei lui Iohannis, numit șef de secție la spitalul Floreasca!

  Profesorul Mircea Beuran era șef pe Secția Clinică Chirurgie III, iar chirurgul Mihnea Avram a fost șef la Secția […]

 

Profesorul Mircea Beuran era șef pe Secția Clinică Chirurgie III, iar chirurgul Mihnea Avram a fost șef la Secția Clinică Chirurgie II.  Sorin Constantin Păun, soțul consilierei lui Iohannis, profesa ca medic chirurg la Secția Clinică Chirurgie II. Șmecherii din sistem au gândit o soluție curvească și l-au numit provizoriu pe Avram la Secția Clinică Chirurgie III – în locul lui Beuran, iar pe Păun l-au numit șef la Secția Clinică Chirurgie II –  în locul lui Avram, asta după ce a scris Gelu Vișan despre aranjamentele de la Cotroceni, ca să nu-l mai instaleze pe soțiorul carierist direct în locul profesorului! Deci, liberalii l-au numit pe soțior șef de secție la Chirurgie II, după ce l-au detașat provizoriu pe fostul șef la Chirurgie III.

                          Au dat foc ca să-și numească omul!

V-am spus, dragii mei,  că demiterea Profesorului Beuran a fost făcută pentru ca Klaus Werner Iohannis să-l numească pe Sorin Păun, soțul consilierei sale, Păun Loreta Diana, șef de secție?

V-am spus să ieșim în stradă pentru că Werner Iohannis l-a executat pe Profesorul Beuran și pe alți chirurgi tineri nevinovați pentr a-l numi pe Sorin Păun, soțul consilierei sale, șef de secție? V-am spus! Și ați stat în casă, drăguților, făcând pe deștepții pe Facebook!!!

Ei, aflați că tocmai ce Iohannis, prin vocea managerului Ionuț Negoi, l-a numit pe Sorin Păun, soțul consilierei sale, șef la o Secție de Chirurgie a Spitalului Floreasca, după ce l-a demis pe prof. univ. dr. Mircea Beuran ca să-i facă loc!!! Cât poți fi de NEMERNIC, Klaus Werner Iohannis, de ai făcut lucrul acesta?

Dar asta nu este totul, nici pe departe! Prima dată vă prezint evenimentele în cronologia lor:

– Pe data de 22 decembrie se produce un scurt circuit care generează o defecțiune la un aparat din sala de operație, provocând un foc sub masa de operație. Atenție!

Incendiul s-a produs SUB MASA de operație și s-a extins!

– În urma acestui incendiu, o pacientă în stadiu terminal, operată urgent de hemoragie internă, aflată pe masa de operație a suferit arsuri pe 30% din suprafața corpului.

– Pacienta a decedat după o săptămână, cauza decesului nedatorându-se arsurilor care nu erau suprainfectate și care erau in curs de vindecare!

– În 23 decembrie, Iohannis o numește pe Loreta Păun CONSILIER PREZIDENȚIAL, după ce până atunci fusese Consilier de Stat tot la Administrația Prezidențială

– Pe data de 06 Ianuarie managerul Spitalului Floreasca îl demite pe șeful de secție prof. univ. dr.  Beuran din funcția de șef de Secție.

– Pe data de 06 ianuarie, subsemnatul anunț public că totul este o înscenare pentru a fi numit șef de Secție chirurgul Păun.

După o ezitare de o zi, Iohannis îl numește azi dimineață pe Păun șef de secție!

Ceea ce încă nu știți dumneavoastră este că scurtcircuitul din sala de operație a fost provocat intenționat pentru a fi dat afară Mircea Beuran, după care Managerul Negoi a DISTRUS PROBELE din sala de operație, pentru a-și acoperi urmele.

Ministrul Sănătății a citit  dintr-un raport preliminar, făcut de nu știu cine, mințind intenționat cu nerușinare privind substanțele folosite, că nu ar fi conforme, după care tot el știe (de unde dracu știe?) că pacienta nu era alergică la betadină.

Nimeni, dar absolut nimeni nu se întreabă cum de a făcut scurt-circuit un aparat nou nouț, de unde a făcut el scânteie pe sub masă? De ce? Pentru că cineva a avut „grijă” să nu sigileze sala, să nu oprească materialele arse, să nu verifice ulterior tehnic aparatul. Nimeni!

Dar Beuran și niște medici chirurgi tineri sunt acuzați că au incercat să salveze o femeie care avea hemoragie internă! Sunt acuzați până și de faptul că au operat-o, cu toate că era pacienta operată de ei, iar profesorul Beuran este dat afară de peste tot, inclusiv din funcția de Președinte al Comisiei de Chirurgie a Ministerului Sănătății!

De ce? Pentru că nu a fost de acord ca banii dumneavoastră, zeci de milioane de euro să fie dați numai către privat! Profesorul Mircea Beuran și o echipă întreagă de medici chirurgi și asistente sunt puși cu spatele la zid, călcați în picioare, executați!

Nu putem sta cu mâinile în sân, văzând o asemenea NEDREPTATE!

Îi acuz public pe Klaus Werner Iohannis, pe Ionuț Negoi, managerul Spitalului Floreasca și pe Sorin Păun, medic la Spitalul Floreasca, de tentativă de crimă, prin provocarea unui scurtcircit al instalației dintr-o sală de operație. Sesisez public Parchetul General, Inspectoratul General de Pompieri și Poliția Română pentru provocarea unui incendiu într-o sală de operație a Spitalului Floreasca.

Iar pe dumneavoastră, dragii mei, dacă mai aveți un dram de curaj, vă chem să PROTESTĂM împotriva lui Iohannis și a mizeriei făcută de el, ASTĂZI LA ORA 16:00 în fața Spitalului Floreasca! Până nu vă va da și dumneavoastră Iohannis foc, ca să-și numească omul!

                                                                                                                          Gelu VIȘAN

Citiți și Profesorul universitar dr. Mircea Beuran, executat la ordinul lui Klaus Werner Iohannis

 

11 Comments

 1. kali13

  Interesant…acum a ales o persoana în fază terminală, în 2015 a ales/decis, de îndată, zeci de tineri

 2. Foarte curios ce se intampla intr-o sala de operații, acolo nu exista camere video… Mai mult toata echipa trebuie prezentata in conformitate cu decizia conducerii si cu drepturile, obligatiile si atributiile fiecarei persoane in parte, asa cum reiese din fișa postului. Daca Dr. Mircea Beurean, nu a fost prezent, in prima parte a actiunii si se poate verifica acest lucru, sa se prezinte care sunt motivele invinuirii.

 3. Iorga zizi

  Exact ca la Colectiv, același modum operandi al “, distinsului Klaus Iohannis citez din spusele lui.,=a trebuit să moară femeia arsă ,că sa l pot da jos pe Beuran, chestia e trasă la indigo.🙉😡👿

 4. PAUN ASTA N-A FOST NUMIT DIRECTOR DUPA COLECTIV? SI N-A REZISTAT DECIT PUTIN CA E DUS CU CAPUL SI S-A CERTAT CU TOTI? TOT IOHANIS L-A PUS PRIN NEVASTA

 5. Anne Ban

  Absolut, toată echipa! E nedrept, e strigător la cer, nemernicie e numele tău, manevra mizerabila! Suntem vinovati pentru absenta noastră civica, nu mai avem simt de omenie! Puterea ne o da Dumnezeu, dar noi nu o folosim!

 6. Nicolae

  Oare nu seamana a un Colectiv mai mic ? 🙁

 7. Marius

  Interesant articol. In toamna anului trecut am avut o operatie la Spitalul Militar. Tot asteptand eu sa vina randul operatiei mele, nerabdator fiind, pentru ca analizele nu aratau bine, intrebam aproape zilnic cand urmeaza sa fiu operat? La un moment dat domnul doctor imi spune ca daca ma grabesc sa merg sa ma opereze domnul Beuran si apoi o sa ajung din nou la Militar sa repare el ce a stricat domnul doctor de la Floreasca.

  • Adrian Grigoriu

   Să mori tu că e adevărat ce spui?

 8. Mihai

  o simpla coincidenta. Totul in politica romaneasca de dupa revolutie incoace este o simpla coincidenta. Dar nu iese nimeni in strada, pentru ca nu li se spune sa o faca. Sistemul este la locul lui, banetul curge prin robinetele pe care populatia nu apuca sa le foloseasca, ci doar baietii destepti, iar oamenii care au sustinut frenetic sistemul si propaganda, la diverse niveluri, sunt acum rasplatiti cu pozitii de forta, fara numar si fara rusine.

  Lumea nu se isterizeaza pe cont propriu, citind articole, ci trebuie sa li se spuna cand sa se isterizeze. Parca mi-i si imaginez… citesc o stire si apoi se uita umil spre umbra parca intreband: “sa ma dau cu curul de pamant, au ba?!” .
  Daca li se face semn, atunci tipa, daca nu, sunt linistiti. Niste oite.

  Urmeaza Arafat. Totul trebuie dat pe pile. Daca asta nu inseamna ca am scapat de coruptie atunci nu stiu ce… Bravo romani, ati fost FAN-TAS-TICI.

 9. Mihai TD

  Important este să-l sprijinim pe Dr. Arafat care urmeazâ să fie “mazilit” de către vodă .
  Este clar că se vrea ca in zona sănătății privatizarea să fie extinsă la maxim :
  – primul pas este denigrarea specialiştilor români;
  – al 2-lea este mazilirea lor ;
  – al 3-lea este numirea unor persoane obediente scopului precizat mai sus.

 10. cornel

  Dar de când președintele, chiar și unul cu tupeul lui Iohanis, numește șefii de secții din spitale ?! Asta nu trebuie să o facă Consiliul de Administrație prin vot pe criterii de competență?!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *