Puncte de vedere

Generalii către Klaus Iohannis: Dormiți liniștit, Șefu! Cîștigăm noi alegerile pentru dvs!

  Se spune că o fotografie face cît o mie de cuvinte. De aceea multe fotografii, dintre cele care vorbesc […]

 

Se spune că o fotografie face cît o mie de cuvinte. De aceea multe fotografii, dintre cele care vorbesc de la sine, sînt publicate doar cu precizarea Fără cuvinte. Se presupune că privitorul – cititor sau telespectator – n-are nevoie de explicații suplimentare, date cu ajutorul cuvintelor, care nu sînt de nici un ajutor în astfel de cazuri.

Click pe fotografie pentru mărire!

Fotografia de mai sus a fost făcută la Recepția dată la Tokio pentru invitați cu prilejul Ceremoniei de întronare a Majestății Sale Împăratul Naruhito al Japoniei.

La această ceremonie a participat și Klaus Iohannis, cu soția, evident, în perioada 21-22 octombrie 2019.

Cititorii vor observa și fără să le spunem noi că:

1.Președintele și-a atîrnat la gît un lanț în genul celor pe care și le atîrnă regii și împărații din Africa, parveniți în Palate direct din triburi. E vorba de colanul principalei distincții a României. Klaus Iohannis n-o deține. O poate purta însă pe parcursul mandatului. De ce și-a atîrnat el ditamai lanțul unei decorații care nu era, totuși, a Japoniei? Cred că din nevoia de a avea și el ceva spînzurat la gît, precum regii și regișorii veniți buluc la sindrofie.

2.Carmen Iohannis se vrea Tinerică îndiferent de loc, timp și protocol. A optat pentru o înfățișare provocatoare: adîncitura dintre sîni vizibilă, un umăr dalb dezgolit de breteaua care cade leneș și promițător. Așa cum a scris presa Prezidențială, a fost din nou Răvășitoare. Și va fi Răvășitoare în vecii vecilor, Amin!

3.Președintele o ține de mână. Să știm noi că iubirea lor e la fel de tînără ca și pe vremea cînd el o curta descins de pe bicicletă.

4.Cercul făcut cu roșu marchează o pată de sos. Așa spun cei care mi-au dat poza. Nu confirm, nici nu infirm. Chestiunea petei rămâne spre dezlegare istoricilor viitorului. Ca unul dintre momentele mandatului de cinci ani în care Klaus Iohannis s-a remarcat prin ceva.

5.Participarea la ceremonia de la Tokyo a fost fără îndoială unul dintre acele voiaje pe seama statului din care Klaus Iohannis și-a făcut un privilegiu, absent din Constituție. Putea rezista cuplul Klaus- Carmen tentației de a nu-și face poze de album cu participarea la întronarea Împăratului Japoniei? În cei cinci ani de mandat, Klaus Iohannis a ales cele mai inutile vizite externe pentru România, dar în același cele mai costisitoare pentru bugetul țării. Vor urma cinci ani de voiaje pe seama statului. Unde vor mai merge cei doi? Poate în cosmos, că tot e la modă voiajul în cosmos printre miliardarii lumii?

6.Ne aflăm în plină campanie electorală. Toți candidații la președinție aleargă prin țară, se întîlnesc cu poporul, merg la toate emisiunile de confruntare electorală, într-un cuvînt muncesc de le ies ochii din cap. În acest timp, Klaus Iohannis se ține de mînă cu nevasta hăt- departe de țară, la o succesiune de petreceri. Puțin îi pasă că vin alegerile prezidențiale. Generalii din instituțiile de forță l-au asigurat că va cîștiga cu 80% și dacă nici măcar nu se scoală din somn. Dormiți liniștit, Șefu, i-au zis ei în stilul de Pristanda al lui Pahonțu, cîștigăm noi pentru dvs!

                                                                                                                        Ion CRISTOIU

Sursa: cristoiublog.ro

Nota redacției „Justițiarul”: La fel făcea și când era primar la Sibiu. Refuza să participe la dezbateri cu contracandidații, fiind aproape invizibil în campaniile electorale. Înaintea campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2008, le-a spus apropiaților săi din Primăria Sibiu: „Eu pot să merg în concediu pe timpul campaniei electorale, fiindcă proștii de români oricum mă votează.” Strict autentic!

4 Comments

 1. gigimutu

  chiar ca ” e prosti ” romanii care-l voteaza pe chiolhannis!!!
  acest ” penis captivus” la palatul trei coceni!!!

 2. gelu

  Alegerile prezidentiale in Romania sunt castigate mereu dar sigur mereu de catre candidatul sustinut de Divizia Apararea Constitutiei, Divizia de Presa si Divizia de Control Psihologic al Populatiei ale SRI impreuna cu acoperitii sristi din mass-media romaneasca. Iar daca prin absurd stratagema electorala a SRI da gres si-n urma
  voturilor se contureaza victoria contra-candidatului atunci intra in scena STS care prin programul de transmitere a datelor de la sectiile de votare la BEC inverseaza in crucis numartoarea voturilor. Se iau voturi de la …. si se trec la M..EJohannis. Asa ca-Romania am avut, avem si vom avea cacamacaia alegeri prezidentiale corecte atata timp cat SRI va ramane militarizata iar STS militarizat si el va continua sa fie parte in procesul electoral.

  RĂSPUNDE

  • adria

   Referitor la poza făcută la recepția de la Tokio, perechea îmi sugerează mai degrabă un Bulibașa cu Piranda lui, NU un șef de trib african.

 3. Iuliana

  Of!
  În fine, un zbor în cosmos cred ca i-ar prinde bine și ar face ca planeta noastră sa fie ceva mai curata, mai frumoasa, mai onorabila!

  Dacă s-ar decide sa rămână acolo ptr veșnicie, împreună cu Doamna Gat-Golas și Creț și cu domnii Generali care îl susțin, ar fi și mai bine. Aerul ar deveni de-a dreptul înmiresmat, stratul de ozon s-ar reface pe data iar gheturile de la poli ar creste asa, ca alta data.
  Fata de cele exprimate, nu pot decât sa le urez zbor lin. Pot sa ia și colanul cu ei. Și asa e de prost gust. Nici un om, cat de cat decent, nu ar trebui sa îl poarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *